GOTT NYTT ÅR!!!

nu är det snart 2007, känns riktigt riktigt bra :) igår var jag och heggan å handlade mat och partystuff tills ikväll. fan vad det kmr bli nice! blir förfest och middag hos eve med brudarna, sen får se se vars livet bär oss. det dryga är att jag dock vaknade med feber imorse, så jag har proppat i mig alvedon och hoppas att jag är kry ikväll. vågar inte ta nå mer alvedon innan kvällen nu, när man ska dricka och allt. ingen bra kombination! men jag taggar endå :)


GOTT NYTT ÅR mina kära


God Jul

Jaa det är väl det man säger :) stressiga dagar. hinner knappt skriva här heller. ska hinna göra 100 saker innan vi ska vara hos våra kusiner inför den årliga kalle ankan. hahaha! aja det blir nog en mysig jul trots allt, tråkigt utan snö, en grön jul helt enkelt. Tagga nyårsafton nästa helg :D fan vad det ska bli skoj!

Nu är det nära!

136617-29136617-28



Jajjemen snart är det julafton och lov. shit vad underbart det kommer bli!
Helgen var skön och nu är det bara 3 vanliga skoldagar kvar.  vad ska man säga!?
Jag har blivit helt såld på Tracy Chapman, det är verkligen inte den musik jag brukar lyssna på, men det är ruskigt härligt. Ibland behöver man lite lugn musik också. Iofs är det drag i tracys låtar också, men är helt annat från vad jag brukar lyssna på. "Give me one reason" - underbar! Stekar matilda på vänstra bilden! roligaste tele samtalet med henne igår, hahaha sick! måste hitta en julklapp till den damen också, fårse vad jag kmr på. you know what I mean honey ;) hah!
hade fint alla.

LJUVLIGT

Jag är riktigt sugen på en tjejmiddag @ my place. Blir att ta tag i det till helgen brudar? Annars äre ju nyår snart också, som måste börja planeras lite. men först julafton, åååå längtar! just nu borde jag börja med arbetet som ska vara inlämnat på torsdag, men ska nog sitta här en stund till och lyssna på min sköna musik :) hah







heelg..

136617-25

Var ett tag sedan jag skrev nu! Har varit sjukt mycket i plugget, men nu är det bara 2 veckor kvar. Ruskigt skönt faktiskt, sen är det looov. Festen var inte att klaga på igår och idag vart det bara en lugn kväll. :)

Måste en sväng förbi stan men det hinner jag såklart inte i helgen pga julshowen. vi får se hur jag klarar mig efter morgondagen, en galen häst har jag helt enkelt, bara hon inte stegrar över så är jag nöjd! Har iaf det ena till det andra att köpa på stan, julklappar i massor!! ursch denna julstress gillas inte. Dessutom vet jag inte vars snön har tagit vägen, det är typ den 10 dec och vi har ingen SNÖÖÖ. sjukt!

ciao :)

yeaa baby yeah

ad




Det är helt jävla underbart att lyssna på Clay Aiken till den här låten.
Kan inte sluta lyssna på honom helt enkelt :) en rolig blandning mellan
mina hiphop och techno låtar osv. haha. men han är faktiskt sjukt bra!
Blir för övrigt en lugn kväll. Yeaah!


"You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldnt speak
You were my eyes when I couldnt see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldnt reach
You gave me faith coz you believed
Im everything I am
Because you loved me"


Tillbaka i Norrland!



136617-22



Yes I'm back from the city of fashion. Haha nee. Men drog nog några riktigt stiliga plagg hem. En blus, en skjorta, ett par snygga fin skor. Ett par svarta blanka stuprörsbyxor.  Sånna har jag velat ha länge så det var ett kap! Vila är en är en höjdar affär helt enkelt.

Var en riktigt rolig resa. Sthlm är allt bra härligt! Mycket skratt blev det :)