stress!

In i duschen och sen iväg för att köpa käk med brudarna! Stressigt, men lovande:) Idag kom jag hem med en svart pashmina sjal och ett par solbrillor som faktiskt var rätt lika Ray Ban Wayfarers brillor. För under hundralappen dessutom. Veckans kap! Skit läckra! Hoppas ni får en trevligt fredagkväll, I will!

Dont take it personal

Usher är riktigt bra. Han är också en sån artist jag inte la märke till så mycket förut. Men hans röst är underbar och jag älskar hans stil. Det här är en av hans nya låtar "dont take it personal". Låten under är med Jordin Sparks, behöver lite variation bland låtarna här inne i min blogg och hon är ju egentligen ingen jag lyssnar på. Lite för "girlyy" att lyssna på, men det funkar faktiskt. Mysigt att lyssna på om inte annat. Imorgon är det helg och den kommer bli grym!:)

 



Haha sjukt

Under tre år i våran klass har allt varit så lugnt. Iallafall när man tänker på bråk osv. Vi kan vara sjukt högljudda, men har inga större intriger. Kanske småtjaffsar vissa, men det är väl inget speciellt. Idag var det dock något nytt som hände i klassrummet. Böcker slängdes och ord blev slag. En rätt konstig dag måste jag säga. Jag bara satt där. Helt chockad och tänkte vad fan är det som händer??

Undra hur länge min tur håller i sig?

Min kompis har lyckats dra på sig två parkeringsböter på mindre än ett år. Måste kännas lite jobbigt i plånboken då en böter kanske ligger på 500 papp. Måste dock säga att det där med parkeringsböter nog bara ligger och lurar bakom hörnet för mig också. Hittils har jag nog bara haft tur.

Klantmaja som jag är har jag redan på bara en månad lyckats glömma bort tiden när jag är och leker rövare på stan. Får lika mycket panik varje gång jag kommer på att parkeringstiden gått ut och bokstavligen SPRINGER till bilen. Haha. Idag hade jag glömt bort tiden igen och kom 45 minuter för sent. Dock ingen böterslapp sittandes på rutan;) Undra hur länge min tur håller i sig?

image991













Haha sorry..

Men jag fick bara lust att göra en sånhär. Bättre än ingenting när man är lite uttråkad! Matildas svar på dessa frågor var bara hur klockrena som helst, bland annat; "Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: inte kärlek kanske men kåthet". Haha that's my girl!

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?: Ja
2. Är du lycklig?: för det mesta
3. Är du uttråkad?: Ja, haha
4. Är du ledsen?: Nej
5. Är du italienare?: Nej
6. Är du cool?: Haha skulle inte beskriva mig så.. Nej!
7. Är du från irland?: Nej??
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Ja

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Tror inte det
2. Har du någon gång blivit sårad?: Ja
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: haha jaa?
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Ja
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Ja
6. Har du haft en hemlig beundrare?: Ja
7. Är du kär?: Nej
8. Vill du gifta dej när du blir stor?: Ja

10 TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar?: Bilddagboken
2. Hår eller ögon?: Ögon
3. Katter eller hundar?: Katter
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Några få bästa vänner
6. Coca-Cola eller Pepsi?: Cola-Cola
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Varierar
8. Pengar eller lycka?: Lycka
9. Dag eller natt?: Natt;)
10. Msn eller mobil?: Mobil

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?: Nej
2. Brutit ett ben?: Ja
3. Gjort nåt du ångrar?: Ja
4. Hoppat Bungee Jump?: Aldrig
5. Ljugit för någon du tycker om?: Ja
6. Ätit en hel tårta?: Ursch nej
7. Gjort bort dig offentligt?: Självklart
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: Nej?
9. Gråtit när ett husdjur dog?: Ja
10. Velat försvinna?: Ja

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde: Josse
2. Telefonsamtalet du fick: Linn R
3. Personen du var med: Mr M
4. Roligaste grejen som hänt: Haha hemligt
5. Personen du smsade: Hegg
7. Du skrev till på myspace: What??
8. Du kommenterade: ----
9. Du tillbringade natten med: hemligt igen
10. Du kramade: Ella

fruktansvärt irriterande

Igår kväll hade Umeå C annordnat en kväll åt alla som jobbar här inne i city. T.ex. för dem som jobbar för Carlings, Barista och allt. You name it! Självklart skulle vi från donken också fått fara dit MEN en person glömde lämna in våran anmälan. Jag blir så sjukt irriterad, hur kan man lägga allt ansvar på en person så klantig? Förstöra för precis allihopa är vad denna person gör. De verkade ha haft grymt roligt igår och jag fick nöjda mig med att hämta Linn därifrån vid 1-tiden. Fan ta vissa ibland alltså.

ÄNTLIGEN!

Jag har verkligen väntat på musikvideon till No air med Chris Brown och Jordin Sparks. NU är den äntligen här. Sötare kille får man leta efter. Hans klädstil, röst, utseendet och allt är.. perfekt! Iofs finns det ingen som är perfekt, men han får vara det för stunden iaf:) Kolla in videon!

image989


----> Musikvideon!! <----


Leverans!!

Hejsan Susanne!

Nu är din kjol klar och jag ska gå och posta den snart så den hinner iväg idag! Du borde ha den hos dig i morgon eller senast fredag då!
Hoppas du blir nöjd! Maila mig gärna när den kommit fram så jag vet! :) Ha en fortsatt trevlig dag!

Kram


YES! Längtar så mycket:) Trodde inte jag skulle få den denna vecka. Hon verkar så duktig den där tjejen! Tror jag vet hur min outfit blir nu på fredag. Helgen kan inte bli bättre nu!:)

hanky panky

Kom hem alldeles nyss! Måste säga att jag förvånar mig själv ibland. När jag gjorde provet idag kändes det som jag kunde precis allt! Jag älskar när man skriver rå bra på prov och inte har pluggat något alls till dem! Kan inte bli mer värt.

Efter skolan behövde donkelidonkan lite mer personal så för en gångs skulle gav jag efter och jobbade från 15 till 18. Kort och bra. Då hinner man inte bli less heller. Imorgon börjar jag iaf vid ett tiden och har bara en lektion så det känns underbart. Vet dock inte vad denna kväll bjuder på. En liten walk med musiken som alltid typ. Kanske en sväng förbi ersboda också om bilen är ledig.

Idag köpte jag btw Hanky Pankysar + en soft tee som passar både på fest och till vardag. Lite beroende på vad man har till. Hanky pankysarna är iaf grymt sköna, och söta för den delen också! Underkläder är ngt man aldrig får för mycket av!


image986  image987image988

stupid girl

Har varit hurtig och duktig hittils hela året. Känner dock stressen nu, har inte pluggat till provet som är idag. Gaah! Ett litet prov iofs, men ändå. Skit PSAR! Stackars alla ledarskapare. Så mycket skit ämnen vi får ha. Alla ämnen är typ samma sak också. Otroligt.

take you down

Längtar så mycket till helgen! Kommer bli grymt!!:) Nu väntar dock sängen! Man börjar ju föressten undra vilka alla är som besöker min blogg. Ni blir bara fler å fler. Snart kan man ju inte skriva allt man vill. Haha! Nä skoja bara. Läs på ni, om ni finner det intressant!:) Tror det dock är några "haters" där också. Speciellt efter det man fick höra som hände i helgen. Haha! Patetiskt. Underhållande, men patetiskt. Gonatt!

Ps. Glömde skriva att vi idag började planera för utomlandsresan. Vill boka så fort som möjligt!! Älskar att längta! Iallafall till en början! Jag han också springa in hos min frisör för att boka en tid. Står inte ut en dag till. Tyvärr måste jag det då jag inte fick en tid förns nästa vecka på torsdag!




FAB FAB FAB

Idag var vi förbi den nya klädaffären Rut M.fl. efter skolan. Känner mig imponerad av endel och mindre imponerad av annat. Helt okej ställe! Kommer dock nog bli ett favoritställe då det gäller jeans för jag kom hem med ett par blåa och ett par svarta. Det handlade inte om att jag inte borde ha köpt dem, jag var faktiskt illa tvungen. Jag har nämligen inte köpt jeans på över ett år! Är så äckligt kräsen med jeans, så eftersom dessa satt som smäck var det ett måste.

Något som jag kunde skippat var ju det transparenta linnet. Vart dock alldeles salig när jag testade den. Transparenta plagg är riktigt inne nu, dock känns det som hela Umeå kommer gapa. Men det skiter jag i!:) En svart bh under det här är inget annat än Fab!! Med t.ex. min nyss beställda höga hallonröda kjol!

image985

platinum



been there

Going crazy, my heart is breaking
I can't sleep at all
Trying to get throught this
Don't know how I'll do this
I know that I only got my self to blame
But that doesnt help to ease the pain
I'll just die if I can't see your face


Until you come back
I can't breath
Until you come back
I got no reason
Got my heart, my heart down on it's knees
I still need you beside me


 


Den miu miu inspirerade kjolen

Nu har jag äntligen beställt den! Kommer bli hur bra som helst. Fullkomligt älskar denna kjol! Färgen är perfekt (kommer vara hallonfärgad) och den är dessutom vipig och hög i midjan. Dock kommer den vara lite längre än Miu Mius kjolar som ni ser på nedersta bilden. Min kommer vara 43 cm lång, inte för att det säger er så mkt!:) Men längre iallafall! Väntar med spänning!

image982

image984

cloverfield

Nu sitter jag här och jäser. Haha sjukt mätt jag blev av pizzan. Gratis är gott! Vi tog hem käket till mig och hade det allmänt trevligt framför filmen Cloverfield. Den var faktiskt bra och jag fick mig en hel del goda skratt. Innehöll med andra ord lite utav min låga humor, haha! Nu måste jag vila magen och vara lite social:)

image979

image981

värt

Lutar mot pizza-film-kväll med några av mina nära och kära. Men först lite träning, känner mig bättre nu.

Ska bara skriva en grej till innan jag går.. Det är inte mycket som förvånar mig längre, men det här var fan lite chockande. Haha nog visste jag att det finns folk som inte gillar mig, för ingen kan gilla alla. Men det där var faktiskt rätt skrattretande gjort! Låtsas att man är jag och ringa andra å snacka massa skit. Skulle inte förvåna mig om denna person läser det här, och om du nu gör det så kan jag ju bara säga att det fungerade inte så bra! Exakt vad försökte du ställa till med?


------------


Akon - Come back to me




it hurts

Min mage. Jävla skit. Vaknade imorse och den gör fortfarande ont. Blir inget jobb idag -skönt! Bara vara hemma å repa sig. Funderar på att dra en pizza ikv. We'll see! Är iallafall värd det! Slänger in några bilder från Kyssjohanna. Som vanligt har de helt underbara smycken. Det där är riktiga ögongodis för mig, men även fast vi får lön kl 00.00  inatt så ska jag inte. Nejnej:) Ibland ska man tänka sig för, har beställt alldeles för mycket grejer på sistone! Men visst är de grymma!

image978image975

image976image977

Lördagen

Det var lugnt på jobbet ikväll med! Trots det kände jag mig på världens sämsta humör. Haha vet inte vad som tog åt mig. Det kändes bara som världens sämsta dag, som om alla var emot mig. Självklart kan jag inte hålla mig för att le när jag träffar vissa underbara personer, men i övrigt kände jag mig så långt bort ifrån min egen personlighet man kan komma -sur och negativ. Sådant folk som jag vanligtvis inte gillar alls. Skjutsade hem några folk efter jobbet också, haha en biltur som var mer än underhållande. Bra slut på kvällen, även fast jag har skit ont i magen just nu. And I dont know why.. Sängen kommer till min räddning:) Nu skall det sovas!


Spikat

Nu är det spikat! Nästa helg kommer bli galet bra! Främst för att det är LOV! Och sedan för att vi (som sagt) på fredagen styr hos mig, och att jag och brudarna ska på Ridsportsgalan på lördagen :) Tror jag vet vilken klänning jag ska ha. Skor, smycken och håruppsättning fixar jag själv. Är ju inte lika seriöst som självaste balen, men kul ska det bli! Tre rättersmiddag och massa underhållning. Nu - dusch!

look at the damage

Haha vad hände med dagens gymmande? Sov till 14.00 istället. Grymt skönt. Ska ut på en prommis nu istället, kanske lika bra för vädret har varit så fint hela dagen. Har inte mycket att berätta. Ni vet redan vad jag gör ikväll. Suck.. Men ni får ha en underbar lördag! Kom å va trevlig med mig om ni lix är ute å super skallen av er:)




myskvällar

Kvällens jobb - lättförtjänta pengar! Om man summerar hela dagen har den varit riktigt tråkig, tur att jag svängde förbi jossan med lite käk så man fick avsluta dagen med en glad liten pingla. Söt och full som hon var smaskade hon i sig det bästa från Donken. Heggan hade dragit åt andra håll så hon missade kalaset. Dock åt jag ingenting heller, försöker träna min självdiceplin. Har ätit så nyttigt och bra hela veckan så jag tänker inte misslyckas nu. Även fast jag redan planerar i mitt huvud att ha en riktig myskväll framöver:


image973


-En myskväll med saltakex , olika oster och massa annat gott + lite vin på det. Inte mycket som slår en sådan kväll med sina bästa vänner. Gaah det ser så gott ut!!!

Mycket snack och lite verkstad

Nu har vi äntligen tagit oss samman, har varit för mycket snack och lite verkstad på sistone! Nästa helg kommer alltså bli riktigt trevlig, då ska vi bland annat styra hemma hos mig! Förhoppningsvis kan alla komma och jag kan lova att det är svårt att inte ha roligt med dessa brudar! Diggar dem starkt! Det går nog att värma upp vårat uterum as always så det blir perfekt. Kolla vad olik jag är mig, saknar den där "luggen" faktiskt. Inte färgen dock. Och för er som såg bilderna på mitt nyrenoverade rum kan ju nu se hur det såg ut förut på den översta!


image969

image970 image971
image968

image972

School

Det är alltid en skön känsla när man har tränat klart, men ojjj så jobbigt det var att stiga upp imorse. Det kändes verkligen inte bra att kliva upp tidigt då man hade en jätte lång sovmorgon. Min lektion börjar om 20 minuter och efter det ska jag springa en snabbis in på stan. Denna dag kommer nog inte bli överdrivet rolig känner jag, åå jag orkar inte jobba ikv..

Var som sagt också förbi strömpilen och de hade till min glädje fått in de svarta tygskorna, även fast de sa igår att de inte hade det. Underbart att jag slapp köra dit en extra gång bara för att få tag i dem sen. Blev iaf de svarta och de gråa som jag skrev om tidigare! Vita (som inte är vita längre) har jag sedan förut, så dem skippade jag. Ett tips till dem som är ute efter söta tygskor, skynda er till Din Sko! För de hade inte fått in så många av den här modellen. De finns i vita, gråa, svarta och rosa. De rosa var riktigt hur söta som helst!


Trevligt

Under den senaste veckan har antalet besökare här ökat väldigt mycket, trevligt ska jag väl få säga! Dock vet man aldrig om det är personer som följer bloggen bara för att klaga och irritera sig på den. Nej sådana gillar jag inte, ni andra hälsar jag hjärtligt välkomna. Imorgon är det fredag -dagen som väcker det där lilla extra i oss! Iallafall i mig:) Veckans bästa dag! För då har helgen kommit. Men vet ni vad? Jag har ingen helg i helgen för jag ska typ bara jobba:

Fre - 21.00-03.00
Lö - 20.00-03.00
Sön - 16.00-20.00


Ni kanske tänker -tråkigt, och jag håller med, men tänker sedan på lönen å då blir jag genast gladare. Jobbar inte så mkt i Februari å Mars ändå, ska vara och leka lite i Norge istället. Ringde brorsan ikväll och planerade lite. Kommer bli sjukt skoj. Jag å heggan satt å planerade utomlandsresa just efter studenten också. Det blir resebyrån på tisdag -kolla vad det finns för lockande! Jag ska upp om 6 timmar så jag ska väl säga godnatt. Gymmet 8.30-10.30 och sedan väntar strömpilen för skoköp och skolan för en enda liten lektion..


-
- Jag gillar Lil Wayne!! Mer av honom hittar ni
HÄR!

08:an fyller 21

Bara för att jag inte har möjlighet att komma och ge dig världens största kram och fira dig under din födelsedag så HOPPAS JAG INTE DEN BLIR ALLT FÖR DÅLIG!! Haha! Ta det lugnt med födelsedagsfestandet, jag vill att du ska fylla 22 år också! Grattis ännu en gång.. all my love to you!!


image965

Omständigt!

Idag var jag på en lektion i skolan och sedan körde jag med heggan till Strömpilen! En trevlig liten tur:) Köpte en brun kort skinnjacka som jag har LÄNGTAT efter att köpa. Det är den nedan, fast i mörk brunt som sagt!

Köpte också tre par tygskor, kunde inte bestämma mig så det blev att jag tog alla tre för att tänka efter mer hemma. Dock inser jag att det inte är de tygskorna jag såg på hemsidan då jag kom hem. Tyckte väl att de var liite för grova.. ringer då Din Sko och frågar om de har fått in de jag egentligen vill ha. Idag hade de tydligen fått hem dem, men de var inte framplockade än. Omständigt alltså.. måste dit imorgon igen och lämna tillbaka de tre jag köpte. Blir bara å köpa gråa sådana (se bild nedan) eftersom svarta inte kommit in än. Får köpa svarta om någon vecka ist. Hittade för övrigt också en röd randig liten tunika på Vero Moda:) Man blir på så grymt bra humör av nya inköp, yes indeed. Nu väntar middagen!
image963image964

image962

Det jag vill som mest just nu!

Är heelt klart att fara utomlands. Jag känner typ stress över att hinna fara utomlands, eftersom det kommer bli rätt mkt jobb i sommar och sedan London eller Norge till hösten! Kanske blir något annat ställe också, men just nu lutar det åt dem.. På lovet som kommer nu ska jag bara chilla, och det andra lovet bjuder på Norge, så där hinner man inte med ngn utomlandsresa heller. Kanske drar på någon just efter studenten eller helt enkelt klämma in den före. Problemet är bara om det kommer vara möjligt att fara utomlands före studenten? Men det ordnar sig nog. Finns  ju inget bättre än att fara utomlands. Jag älskar allt med det:) Förra årets Magaluf resa med brudarna var hur bra som helst och jag längtar tillbaka hela tiden. Vad taggar vi iår????


image959image961
 
image960


 


hoppet - 04.42

image958

Jag borde verkligen sova! Har dock bara en lektion sista timmen imorn så det är chill. Kom nyss hemifrån Ersboda. Bilen blev galen på hemvägen.. haha.. orkar inte förklara. Den bara blev det. Kanske blir en tur till strömpilen imorn. Blev galet sugen på ett par gråa och ett par svarta tygskor som de har fått in nyss. Vita har jag ju sedan förut. H&Ms korta skinnjacka ska jag också kolla efter, dock säker på att den är slut, men i så fall får jag beställa. Har blivit tokig i den. Kommer vara grym till fodralklänningar!!

Jag gillar inte att Din sko flyttade iväg från city till strömpilen, och att Vero Moda hädanefter bara kommer finnas där också. Man får dock se det positiva att vi får ett nytt ställe där Vero Moda låg nyss. Det heter tydligen "Rut m.fl." och deras hemsida är:
http://www.rutmfl.se/ Minst sagt spännande! Nä nu ska jag slänga mig ner i sängen här brevid till lite skön musik. Underbart:)

sunglasses - lumene

Är det inte underbart. Nu är det bara 5 dagar kvar till lön, hur kan veckorna gå så fort? I allmänhet rusar bara veckorna förbi och vips så är det ny månad igen. 

Nu är det nog ett par solglasögon och ett burk med Coctailserum från Lumene som behövs som mest. Bäst man börjar kika på brillor eftersom solen nog inte kommer dröja så länge! Våren är påväg!!! Jag längtar så mycket efter att dra på mig en skjortklänning, skinnjacka och solbrillor med ett par pumps. Utan att frysa det minsta!

Coctailserumet från Lumene kan jag rekommendera till alla! Fungerar hur bra som helst och huden älskar det. Man blir lenare än lenast! Mamma har haft en sådan som jag har varit och naffsat ifrån tills jag nu insett att jag borde köpa mig en egen:) Ni kan läsa om den på internet, lovar att den är bra!





Var iaf inne på Synsam igår för ett par riktigt bra solglasögon. Gick dock ut därifrån lika fort som jag kom in. Satan så dyrt, kanske måste köpa ett par b-brillor ändå, haha! Nog för att de var riktigt snygga där, så blire ändå inge av. Jag kan använda 2000 spänn åt något bättre. Men då var märkena iofs Gucci, Armani och Jean Paul.

Det borde finnas kvalite solbrillor för ett vettigt pris någonstans. Känner mig inte riktigt hemma på det här med solbrillor, kanske blir å beställa? Stella Ki har ju fina på nätet. Jag vill iaf ha ett par stora svarta och ett par stora vita. Runda eller fyrkantiga, sprollar nästan, snyggt vilket som. Bara modellen är nice. Ett par Ray Ban Wayfarers solglasögon hade inte heller suttit fel. Även fast de kanske inte är inne just nu, så är det grymt läckra.

image950
 


 


bra sverige

Adam Tensta och Lazee. Båda är grymma och det är nice som fan att båda är från Sverige. Här är Rock away (live) och några av Lazees andra låtar. Jag gillar det!


Top Notch



Rock away


Bigga Nigga


Ett litet paket

Idag slang min beställning från Nelly ned i brevlådan. Alltså hör och häpna jag beställde dem i söndags just före 00.00 och fick dem idag! Bra service? Man behövde inte ens hämta ut paketet, allt blir skickat till hemmet! Att allt passade perfekt var också bara helt underbart. Rosettlinnet och Lavendel färgade fodralet (American Apparel) var nog grymmast av allt.

Sedan vill jag avsluta med å säga. Jag är ingen "dagens outfit brud" eller liknande. Är inte riktigt jag att lägga ut bilder på mig med nya kläder, men bara för att mina kära vänner så gärna ville att jag ska lägga ut nån bild på det jag beställde så ger jag väl mig! Bjuder bara på det jag gillade mest. Den svarta American Apparel fodralet ser ju likadan ut som den lavendel färgade nedan, sedan är den sista plagget, ett baslinne, inte mkt att visa!:)


POP BOTTLES

Ahh som ni säkert märkt har jag ändrat både bakgrund och visningsbild. Kände mig inte nöjd med det förra, allt kändes lite för mörkt, men nu blev resultatet ljusare och fräschare! Skönt med lite förändringar!

Idag var jag hemma från skolan. Kände mig inte riktigt frisk! Just nu är jag ändå på bästa humöret eftersom vi lyckades flytta ned datorn till mitt rum utan problem. Allt fungerade på första försöket:)

image942

the best of RnB and hiphop

Chris Brown
image937

 Kanye West
image938


-  Älskar hur Kanye klär sig. Finns ingen snyggare stil på kläder än när det är mycket färger!! Åhå!


Resultatet!

Efter lite förfrågningar om resultatet av rummet så ger jag väl mig. Tänkte egentligen inte orka göra det, men så här blev mitt rum och jag är minst sagt nöjd! Synd bara att jag inte kommer hinna bo där hur länge som helst! Men min första egna lägenhet kommer väl ligga på ungefär samma stil och klang. Kom på att det är väl inte helt klart förns datorn har flyttats ned till mitt skrivbord som ni ser på en bild. Tror dock allt ska vara klart för att flytta ned den nu:)





Tillslut bestämde jag mig!

Efter många om och men! Två American Apparel fodral klänningar, ett rosettlinne från Ichi och ett American Apparel baslinne. Gillade färgen på baslinnet! La också in bilden på smurf t-shirten som jag suktade efter. Fanns dock inte i min storlek. Den hade varit grym i ett par tighta svarta stuprör. Men icket!





image911


you make me smile, pls stay for a while



Fin låt. Verkligen! Denna dag var som alla andra söndagar. Hur slapp som helst. Hjälpte pappsen att sätta upp tavlorna i mitt nyrenoverade rum. Hade ju framkallat massa kort på mig å vännerna som jag sedan satte in i massa stiliga ramar. Så nu sitter de öppe och resultatet av rummet är gorgeous! Älskar tapeterna å tv:n! Nu ska jag slänga mig i sängen och se om tv:n har ngt att bjuda på:)

---------

update: vissa verkar sugna på bilder av rummet
så jag bjuder nog på några imorn!

tears in my eyes

Vet ni vad?? Jag som verkligen, verkligen, verkligen ville fara å se Chris Brown. Mer än allt annat just nu, var till å med redo att fara dit själv. Men då ser man nu på ticknet att det är 20 års gräns! Frustrerande?? Bara förnamnet. Det är bara för att det är Berns Salonger!! Dom kunde ju satt 18 års gräns iaf. Känns riskabelt att fara enda dit med fejklegg även fast jag lyckades slinka in där då jag var 16 år. Orka ha 20 års gräns då han själv är 18!!! Haha! Idag ska jag deppa...eller vänta. jag ska inte deppa idag. jag ska deppa hela jävla året!!

Rihanna är på hovet den 12:e Mars också. Men hon är inte alls lika bra som Chris är i mina ögon. Dock är Adam Tensta förband till henne.. men nä. Det blir inge av. Chris eller inget!!



I'm home!

Och sängen har inte varit så efterlängtad på länge! Kvällen var helt okej eftersom det var sköna människor som jobbade. Thank god! Började klockan 20.00 och slutade närmare halv 4, så det vart ju en hel del timmmar. Eftersom vi var sjukt överbemannade så var det hur chill som helst. Lättförtjänt!

Måste bara nämna bästa köpet från när jag å heggan var på stan i fredags. Vi hittade ett Friis & Company halsband på MQ! Den matchar
örhängena och armbandet som jag köpte för någon vecka sedan perfekt!

ps. det är något mellan mig och sthlmare. + att jag längtar till lovet för då blir det att fara till Norge. Hälsa på brorsan, festa och shoppa. Love it!

image900

jobbjobbjobb

ni vet vars jag finns ikv då! haha! ha en bra kväll alla:)


Värmande!

Jag har världens finaste vänner. Blev så glad när jag läste detta idag, så värmande! Daniel är underbar:)

http://dolceligt.blogspot.com/2008/02/suss.html

"Vi såg henne vid poolen varje dag i början av veckan och hade snackat om att fråga vart hon kom ifrån och prata lite med henne. Innan vi hann skrida till verket hade dock några snorungar tillika gröthalsar från Skåne (eller något i den stilen) hunnit före och hon verkade förlorad. Turligt nog hade de inte råd att bo femstjärnigt i mer än två dygn, så snart fick vi en ny chans och det var så vi träffades."

 -Hahaha!!:)

The music in me

Fick hela Chris Browns skiva här om dagen och lyssnade då igenom den länge och väl. Jag känner mig olyckligt kär. Haha. Lyssna på dessa två låtar. Hans musik får mig att bli på ett sånt sjukt bra humör. No air sjunger han med underbara Jordin Sparks! En riktigt fin låt!

You





No air




Nelly.se

Ååhåå idag ska jag beställa kläder:) Känner mig på ett kungligt humör av flera olika anledningar. En anledning skriver jag om i ett inlägg lite senare och en annan är väl för att gårdagen var lyckad. Man taggar nog alltid upp för mycket, haha, men det var nice! Några minus finns det typ jämt. Jag och Heggan fick smaka på någon sjukt stark shot som resulterade med att vi fick lov att springa runt och hets dricka vatten. Satan så stark!! Efter att heggan försvann på slutet drog jag till donken för en ride home. Sedan däckade jag i sängen.

Tillbaka till kläderna.. detta nedan funderar jag på. Ska få lite smakråd av mamma också innan jag beställer. Vill iaf få med mig en färgstark t-shirt som man bara kan ha till vardags. Passande till t.ex. ett par tighta stuprörsjeans! Det allra enklaste kan vara nog så snyggt! En partytopp vill jag också ha med och självklart ett American Apparel fodral. Hade egentligen tänkt beställa för länge sedan, men det blev inte så. Vill iaf ha en svart och en i färg. Det står dock mellan dessa två nedan. Lavendel eller lila/röd? Lavendel är kanske läckrast!

image892image893



Jag gillar de som kör sitt eget rejs!

Vem är då inte ett bättre exempel än Carolina Gynning? Grym brud som inte bryr sig ett skit om vad andra säger! Haha vet dock inte vad jag ska tycka om hennes singel.. man skrattar iaf!:)




Gästblogg heggan!

Emelie aka heggan här! Tänkte sneaka in här i bloggen och skriva lite.
Just nu sitter jag och väntar på att sussi ska komma, när jag ringde så kom hon precis från duschen, segbitchen.
Jag är alldeles klar och sitter och smuttar på en liten funlight-drink. Ikväll bär det av till Tomas först på förfest, sen till x3m! Är så jävla taggad nu alltså!

Idag sprang vi omkring på stan och sökte kläder, utan lycka! är ju bara rea överallt och alla vet ju att då är det sämsta kvar. Om man nu inte är duktig på att leta det vill säga!

Näe nu ska jag ta ett glas till tror jag..  ses i dimman! ;)

ett tips:
www.emeliehe.blogg.se hihihi


image891
Lite gammal bild, men ändå!

Mätt och belåten!

Efter att ha fått blommor levererade till dörren, haft en mysig middag och frossat i aladdin chokladhjärtan måste jag säga att alla hjärtans dag blev väldigt lyckad. Myspys! Nu väntar sängen!image890







En dag slog det mig

Men jag är bara sån! En riktig funderare.. Vill bara skriva några sista rader nu under hjärtedagen innan den tar slut. Tror du aldrig kommer vara här å läsa, men om du gjorde det tror jag du skulle förstå att det är du. Skulle vilja berätta för dig hur mycket mer du betytt för mig än du trott, berätta hur sjukt mycket du sårade mig och hur mycket jag har tänkt på dig. Du var precis allt jag ville ha, även fast du som alla andra människor hade dina brister. Men ingen är perfekt right? Varje gång jag sett dig fick jag en klump i magen och ibland önskade jag till och med att jag aldrig träffat dig. För mig hade det varit enklast så. Men ey saker och ting är förändrade nu! En dag slog det mig bara så hårt. Och det känns bra! Det känns så sjukt jävla bra!



Allt annat än lugnt!

Nu har jag taggat upp i flera helger och imorn är det äntligen fredag. Inget jobb som är ivägen så vi ska ut och supa skallen i bitar. Haha vilket hemskt uttryck, men nu är vi taggade så det blir allt annat än lugnt! Ska å köpa något partylinne och dyl imorn efter skolan. Finns inget bättre än att gå ut med nya fräscha kläder! Jag ska dessutom köra bil imorn till skolan pga att vi ska hänga på nydala på förmiddagen. Slappt! Tror dock jag skippar isvaket. Huvva!

Måste bara lägga upp de här bilderna. Galet ovant att se mig såhär va??

image883image884

Negativa människor är bland det drygaste jag vet

Som jag skrivit om förut så kan ni som stör er på min blogg joina någon annans med era skrattretande åsikter. En person skrev idag att jag borde börja publicera de negativa kommentarerna jag får, men det ju just det jag har gjort?? Haha! Jag står för vad jag tycker, men det finns faktiskt en gräns där inte ens jag orkar ödsla tid på er. Idag gick gränsen!

Varför skulle jag vilja argumentera med någon som för det första inte står för vem den är, och för det andra har en väldigt omoget sätt att argumentera. Jag vet att så många tycker det är underhållande att läsa det ni skriver om, men jag gör mina kära besvikna denna gång. Det är inte därför jag har min blogg.. Har den inte för att argumentera med de som är här och slänger skit efter sig (även fast ni får er ett gott skratt av det). Det händer iofs inte alls ofta att folk surar och håller på, men är det något jag ogillar så är det människor som försöker dra ner andras liv med deras negativitet. Och det är många väl medvetna om att jag tycker!:) Ursch för dem!image878

Jag kommer ta era kommentarer hädanefter som en tjej skrev till mig för ett tag sedan; som en komplimang! "skit i taskiga coments, man är inte en "läst" blogg innan man får dom där elaka kommentarerna så ta det som en komplimang =)"


En liten suprice!

Tänkte börja med att jag önskar alla en glad alla hjärtans dag! Själv han jag inte mer än att komma hem innan det plingade på dörren. Där stod en kille med en leverans blommor till.. mig?? Från vem undrade jag nyfiket, men det visste han såklart inte svaret till. Jag tackade iaf så mycket och sprang in för att öppna min alla hjärtans dag present. Till min förvåning hade jag fått denna underbara bukett. Haha sooo sneaky!!

image879

Friluftsdag!

Urschh vilken kall dag det blev! Vi valde att gå på en promenad som vi brukar på ca 2 timmar. Dock blåste det som fan, men med gott sällskap gick det bra! Josse å hegg nedan!

image881


Denna gång kunde jag inte hålla mig!

För ett bra tag sedan tänkte jag hoppa ned i badet, men efter lite klickande på olika bloggar så hittade jag och fastnade tillslut i Katrin Schulmans blogg. Hennes man (som de flesta nog känner till) Alexander Schulman har ju också en blogg. En rätt underhållande blogg till skillnad från hennes måste jag få säga. Efter att ha läst ett tag på hennes blogg blir jag bara mer och mer skeptisk. Slutar med att det brister (som det sällan gör för mig när det gäller bloggar) när jag läser ett inlägg där hon trycker ned en ung bloggerska som hon påstår "är som klamydia på min kropp". Denna unga bloggerska kanske är en bimbo? Vad vet jag! Men efter att ha läst i hennes blogg också tror jag starkt på att hon inte är Katrins personliga stalker, och jag tror hellre på att alla borde skydda sig mot denna Katrin då hon snarare verkar vara Sveriges Klamydia. Katrin Schulman är 30 bast och verkar inte ha någon respekt alls mot sina läsare. Alla negativa och dryga människor tycker jag kan joina hennes blogg. Här nedan är min kommentar till henne. Kunde tyvärr inte låta bli, även fast jag är en sådan som vanligtvis ej brukar bry mig:

Jag brukar inte kommentera bloggar särskilt ofta, jag brukar inte heller skriva negativa åsikter i andras bloggar även fast man får läsa en hel del skit och en hel del korkade saker då och då. Man får ta mycket med en nypa salt med andra ord! Inte haka upp sig på andras bloggar. Som jag brukar säga till dem som ibland drygar sig i min blogg "Om du stör dig så mycket på det jag skriver så tycker jag du ska vända dig till en annan blogg. Jag själv finner inget gott i att läsa och irritera mig på det andra skriver."

MEN när jag kom till din blogg sprack det. Man kan ha förseende till dem som är typ 16 år och skriver om lite "onödiga saker", men du är fasen 30 bast och skriver om så himla korkade grejer att jag inte vet vars jag ska ta vägen. Jag känner mig för första gången.. lite frustrerad? Hur orka du skriva skit om unga tjejer (alexandra) som verkligen inte har hängt efter dig. Det är inte så att jag hänger i hennes blogg heller, men jag tror faktiskt inte att hon är din stalker. Jag sitter här och skrattar, seriöst Katrin!! Förutom detta inlägg av dig så fortsatte jag läsa en hel del annat och jag kan bara summera det hela; man tror ju att du går i högstadiet!


AMAZING by seal

Vanligtvis inte riktigt min smak.. men vi kör ändå eftersom jag fastnade vid den då jag hörde den för första gången! En riktigt skön låt! Föredrar dock denna version av den;




Den där Westwick

Idag har solen varit framme och det har varit hur skönt som helst. Typ första gången på hela vintern känns det som! Just nu har jag nog inget vettigt att säga, ska snart slänga i mig lite käk och sätta mig ned å vara hurtig -plugga! En bild på Ed Westwick blir dagens måste iaf. Grym skådespelare med grymt utseende. Som jag skrev förut; everybody wants a bad boy right? Haha ena dagen snackar jag om Ed och andra Mr Brown. Bred smak må jag säga! Bra smak!

image869 Chris Brown 14 Mars?

image870
















Kärleksdagen

Jaa på torsdag är det alla hjärtans dag. Dagen som säkert många tycker är en av årets mysigaste dagar, medan andra tycker den är så himla onödig. En dag för kärleken? Vad är det bra för? Själv tycker jag det är fint med en dag som är tillägnad kärleken. Den blir ju iaf mysig för alla söta par där ute. Men oss singlar då? Vi får vara hemma och känna oss ensammare än någonsin. För att inte glömma att smaska i sig en jävla massa onyttigt. Det perfekta sättet att tycka synd om sig själv; frossa i sig allt det goda! Jag skulle dock välja att ha en mysig middag med mina vänner och dricka lite gott vin. För att efter det dra en bio eller bara någon bra film hemma. Jag kan också tillbringa dagen med det bästa jag vet -mina vänner!

image868


Sugen på lite smärta

image866
Nu börjar jag fundera i de seriösa banorna. Är riktigt sugen på en till tatuering! Ska dock tänka efter lite mer innan jag gör denna eftersom jag gjorde den andra så spontant. Jag vet vars jag vill ha den, men vill få mer ideer om hur den ska se ut. Tror inte det är smart att göra en tatuering utan att hinna tänka efter ett x antal gånger före. Men tacka gudarna att jag fortfarande är grymt nöjd med min ändå! Den syns dock tyvärr inte så ofta nu på vinter, men mot sommaren blottar man sig ju mer. Det är verkligen så att om man har gjort en tattoo så vill man göra fler! Man blir så taggad! Jag ska iaf försöka hålla mig att bara göra en liten till. Sen får det vara nog!

image865image867

Just leave me alone okey?



Tråkig dag

Har inget att säga. En tråkig dag då jag måste springa till jobbet direkt när jag slutar. Jobbar till 20.00 och efter det blire en walk med massor av skitsnack!:) Det gillar vi! Annars blire bara en myskväll framför tv:n och lite pluggning innan provet på fredag!

This feeling

Jag har ont i mitt hjärta.. gonatt.


image858

Kat Williams - What a funny man!

Som alla andra söndagar - slapp!

Idag har jag sovit bort halva dagen pga jobbet igår. När jag vaknade ville brudarna att jag skulle hänga med till gammlia och se på en basketmatch sooo why not? Inte precis det jag gör varje dag, men det var trevligt.

Här är lite nytt från Ne-yo! Lyssnade inte alls på honom förut, men har funnit honom mer och mer på sistonne! Resten av musiken som jag lagt in hittar ni 
här!




London?

Nu är jag hemma från kvällens jobbande! Måste säga att kvällen gått upp och ned hela tiden. Vissa har varit skit dryga, medans andra har varit hur trevliga som helst. Lite smöriga kommentarer fick man också stå ut med:) Haha! Jag kände hur huvudvärken smög sig fram under kvällens gång, så nu ska jag (välbehövt!) hoppa ned i sängen. Först måste jag dock mysa lite med katten, hon ger sig aldrig!

Föressten.. Mot hösten lutar det åt bland annat norge eller london! London hade ju faktiskt varit riktigt trevligt, men vi får se hur det blir. Det finns säkert fler lockande ställen så vi ska kika runt mer sen! Hoppas ni alla hade en trevlig kväll!

image857

Frustrerande!!!

Just nu har jag kommit in i en period då jag verkligen inte vill jobba. Jag blir så frustrerad när mina vänner vill att jag ska hänga med ut men NÄÄÄ jag ska jobba hela jävla tiden. Är så sugen på att fara ut och bara ha så sjukt jävla roligt! Har blivit lite för mkt slappa helger på sistonne känner jag, nog för att det är mysigt det också! Ikväll blire jobb medans mina underbara hänger på Rött. Fuck.

image851  image852

image853  image854

image855  image856

FREDAG 14 MARS - BERNS, STOCKHOLM

Jag vill så sjukt gärna fara och se Chris Brown på Berns i Stockholm den 14:onde Mars. Han är av mina absoluta favorit R'n'b sångare. Dock vill ingen annan jävel fara å se honom, nästan så att jag far dit ensam! Kan inte vara annat än värt. Att se honom vore så sjukt nice. För att göra det ännu värre så har han ju utseendet till tusen. Svettigt! Känner mig som en fjortonårig flicka som bara vill skrika sönder om man fick syn på sin älskade kändis. Precis så känner jag! Galet förälskad i Mr Brown!


image850

Donnie J och Chris Brown

Vet inte om jag har skrivit om det förut, men när jag fick min nya tv för ett tag sedan så fick man ju också huuur många kanaler som helst. Det gör dom ju för att man ska lockas att köpa fler sedan när dom drar bort den förmånen! Till min glädje hade jag fått The Voice och pappsen har tagit reda på om man måste betala för den, men den stannar tydligen! Sjukt nice eftersom jag alltid har på tv:n med den kanalen på. Aja nog om det!

Nedan bjuder jag på en annan version av Chris Browns "With you". Egentligen brukar jag inte gilla då andra gör om eller själva sjunger andras låter, men denna version var riktigt bra. Säkert bara pga "With you" inte kan bli dålig, den är för bra för det:) Lägger in orginalet under.


Donnie J


 




Chris Brown



den smyger sig fram, den där jävla ångesten!

känner fan tårarna i ögonen.. seriöst! nu blir det att satsa sönder sista terminen, jag måste klara det här!!!! Urschh jag måste få tänka på annat. ska sätta mig framför tv:n och rensa tankarna lite. hell with it! som om inte det andra vore nog, blir bara mer å mer hela tiden. men efter regn kommer solsken, right?


--

föressten. snart är våren här och den tänkte jag välkomna med ett par solbrillor. ska köpa ett par som inte är billiga och bara går sönder. nej iår ska jag köpa ett par svarta fräna för en dyrare penning! dax att börja kolla runt snart då!

Den 27/5 smäller det heggan!

image849

Idag ringde jag till Wish Hairdressing (där jag brukar klippa/färga mitt hår) för att beställa tid för håruppsättning och make up inför balen. Jag och heggan bestämde oss för att se om det fanns en tid där då vi kunde få bli fixade samtidigt, och det fanns det!! Vi knep åt den sista platsen! Åhh jag å heggan ska alltid planera långt i förväg, men man måste vara ute i god tid. Det är roligt att tagga oxå!

Medan jag väntar på att sömmerskan ska bli färdig med överdelen av balklänningen (ska dit å prova den snart för att se hur den börjar bli) så bör jag väl börja fundera över vad jag vill ha för smycken och skor. Har mina små önskemål! 
Dessa pärlor från NOVA pärldesign hade inte suttit helt fel att ha som smycken! Tror jag har nämt det i något tidigare inlägg före jul. Love them!

Jag vet inte om jag vill att mitt hår ska vara helt uppsatt, eller bara lite uppsatt medans en stor del utav håret hänger ned? Eller ska man satsa på något riktigt fränt? Lockar eller inte? Gud här måste man fundera efter riktigt ordentligt! Tror jag vill ha lockar och rätt utsläppt som på första bilden! Men vi får se, jag å heggan ska iaf förbi Wish i slutet av april och planera hur vi vill ha det med våra frisörer. Är btw glad att jag har väldigt långt hår nu, blir nog mkt bättre då!

        

Uggs

Idag var jag med josse på strömpilen efter skolan! Hittade en kort svart skinnjacka på H&M som var sjukt fin! La undan den, men vet att jag aldrig kommer orka ta mig till strömpilen imorgon igen. Kanske lika bra, har ju faktiskt redan en svart skinnjacka. Dessutom behöver jag verkligen inga fler jackor. Varför vi ens for till strömpilen var pga att jag ville fara på Din Sko. Visste exakt vilka skor jag ville ha och de gick till min stora förvåning på bara 50 kronor. Helt galet! Värsta rånet! Det är ett par svarta klackeskor med snörning! Hittade också ett par andra svarta pumps på rean. Kunde inte heller låta bli ett par svarta Uggs som jag kan spara till nästa vinter. Jag har alltid kikat in uggs, å nu när de lixsom de andra skorna var på rea så slog jag till. Mysiga!

image840


It's crazy!

Folk kommenterar det hit å dit så jag tänkte bara skriva några rader om det. Nämligen mitt hår. Att det har blivit så jävla långt. Missuppfatta mig inte nu, för de kommenterar det inte i negativt syfte, men jag vet inte om det håller på att bli för långt? Att jag ett tag tänkte klippa av allt (måste varit helt borta) var väl lite drastigt tänkt, men jag vet inte hur långt man borde låta det bli. Seriöst. Jag brukar veta exakt hur jag vill ha mitt hår!:)

Ta bilderna med en nypa salt, satte tvärt upp luggen och håret är lite risigt. Jag tackar btw brorsans julklappar som fan, köpte som sagt riktigt dyr och sjukt bra hårinpacking och shampoo till mig. Jag lovar att det lönar sig att köpa dyra hårprodukter -för mig iaf! Man ska unna håret sånt!


image838image839

Allt händer oss 89:or!

image837

Var inne på Julias blogg och hon lyckades ännu en gång inspirera mig att skriva om ett ämne.. nämligen om eventuella förändringar för Dragonskolans studenter. Lärarna tycker tydligen att tvåorna och ettorna hånas när treorna tar studenten och har därför lagt fram ett förslag; att ettorna och tvåorna har skolavslutning någon dag före treorna. DETTA RASAR VI ÖVER!!! Jag menar.. äntligen är det vårat år att "trycka ned" de yngre! Det kan låta hemskt, men det är något som hör till. Iår är det vårat år att få vara så jävla nöjda och bara skrika ut att ni har ett/två år kvar!!!! Det är ju trots allt deras tur sen, alla ska vi bli skrikna åt och alla ska vi få skrika! Det är bara så!

Det känns som vi 89:or alltid får vara med om dessa dryga förändringar. Vi kanske inte ens ska få åka på flaken iår runt stan. Jag hoppas innerligt att det bara är bullshit, för annars blir det tårar kan jag lova!!:) Vi vill också få göra det alla andra har gjort under så många år, det är ju tradition! Om vi inte ens får ta studenten samma dag som ettorna och tvåorna går ut så kommer dagen bli så mycket sämre.. Vi satte för några veckor sedan upp lappar där folk fick skriva under och det blev maassor av A4:or så det var ju jättebra! Till och med tvåor och ettor vill att det ska forsätta som det varit! Protestlapparna ska vi lämna in imorgon och vi ska fortsätta kämpa! Rätt ska vara rätt och traditionerna ska hållas!

Onsdag

Det vart en väldigt slapp och skön onsdag, sprang lite på stan efter skolan och fick med mig en skortklänning hem! Hittade också en mörk rosa sjal, älskar färgen och den kommer bli läcker till min svarta skinnjacka! Jag har verkligen fallit för sjalar i alla möjliga olika färger! Det är så roligt att matcha dem till olika kläder och jackor. Men skinnjackan går alltid hem, med de flesta iaf! Bilden är på några av de sjalar jag använder mest, den nyaste är längst till höger.

Snart ska jag dra iväg till sömmerskan och efter det ska jag på en walk och sitta med ett litet arbete! Försöker vara hurtig och göra bort uppgifter direkt vi får dem. Ska försöka förbättra mig när det gäller att vara i "sista minuten" med allt! Men det är säkert bara tillfälligt:) Ha en bra kväll alla!

image835


and I like it!

It Don't Make Any Difference To Me




Hypnotized




Elevator



PANIK!

Nu har jag gjort det igen! Jag väntar alltid tills sista minut med allt! Kom på idag att jag inte valt hur min balklänning ska se ut och det är imorgon jag ska ha bestämt mig. Sitter och hets kollar runt nu, grejen är att jag vet på ett ungefär, men problemet sitter mellan halterneck upptill eller "tubtopp". Det är lite klurigt..

image830image831

image832image834

Träningsvärk gånger tusen!!

Urschhh säger jag bara. Jag har inte haft så mycket träningsvärk på länge!! Det är efter att jag red i söndags, haha både igår och idag har varit en pina -jag har nästan inte kunnat gå!! Nu överdriver jag lite som vanligt, men det måste ha se lite roligt ut iaf, jag anstränger mig verkligen hela tiden för att inte se helt fucked up ut! Fattar ingenting, red typ bara 20 minuter? Nä det blir skönt att börja rida en gång i veckan nu + gymmet och fortsätta med mina walks. Det är så himla skönt att röra på sig, vara lite hurtig!:)

Gårdagen var crazy då jag gick i skola hela dagen och sedan fick springa direkt till jobbet. Jobbade till 20.00 och kl 21.00 blev det bio! Jag vart bjuden på den så det var inte helt fel. Vi såg Charlie Wilson's War och jag måste säga att den var riktigt bra! Skulle nog aldrig gått å sett den annars, men jag vart glatt överraskad! Tom Hanks är alltid en bra skådespelare och filmen är faktiskt verklighetsbaserad. Rekommenderas!

image829

projektarbetet

Haha jaa nu har det blivit många inlägg idag, men det brukar bli så på söndagar. Är ju en rätt långtråkig dag! Det jag ska komma till är att SVT var ju på vårat projektarbete i lördags (Finalen av "Sikta mot stjärnorna" med utvecklingsstörda) och man kunde ikväll få se små delar av det på nyheterna. Här är dock en längre filmvisning på typ 25 minuter. Dom är så duktiga!!!!:) Vi kunde inte haft ett bättre projektarbete!

Sikta mot stjärnorna


image828

Börjar lite smått igen!

Glömde skriva det tidigare idag! Ikväll red jag på första gången på nästan 8 månader!!! Vem kunde tro att det skulle gå så lång tid? Jag har inte ens suttit på en annan häst sedan min älskling for i juni. Å gud vad jag saknar henne, det gör nästan ont i mig när jag tänker på det. Iallafall så testade jag rida True Love (trullan) för jag ska nämnligen börja hjälpa Veronica med henne. Veronica är för de som inte vet min förra medryttare som jag hade till Zorina i två år. Nu blire lite ombytta roller!:) Förutom att jag är lite ring rostig och att jag vill rida trullan som jag gjorde med zorina (det blir ju en vana eftersom jag bara red zorran förut) så gick det väldigt bra. En explosiv liten ponny det där;) Ska bli roligt att lära känna henne å få använda våran transport och dra in henne på hippo också! Det här blir perfekt tills jag skaffar mig en egen igen!

Vet att jag har lagt in den här filmen förut, men jag tänker göra det om och om igen för jag blir aldrig less. Den första är "bara" ett bildspel, och den andra är en kort kort kort film. Har ju hur mycket filmer på oss som helst, men har inte orkat tagit tag i det än!





Lil Wayne

Här har vi han igen! Grym kille!:) Om ni inte har hört Lazee - Rock away eller Adam Tensta - Dopeboy så måste ni trycka på länkarna till dem! Sjukt bra!!


 







Coffee girl / I'm a pimp




Tattooo??

Nu funderar jag seriöst på min andra tatuering! Tror mest på en vid höftbenet, magen nivet eller vad man nu kallar det området. Något litet bara då min första var rätt stor (enligt mig)! Denna ska jag nog tänka efter lite mer innan jag gör, eftersom jag gjorde den förra rätt spontant. Tur att jag vart nöjd som fan ändå!

Pratade btw med DG idag, vi pratar allt för sällan nu tycker jag! Blir så himla glad då jag prata med honom, helt underbar! Humor på precis samma nivå skulle jag vilja säga! Såg nyss en liten film där han fjantar sig (ovanligt? -nej!) och dansar (försöker iaf) omkring. Haha han måste dra ned på spriten tror jag!;) Puss på dig!

LOOOVE SHAYNE

Shayne Ward - No u hang up


Dålig uppdatering!

Jo det har varit lite dålig uppdatering senaste dagen, men ibland har jag ett liv också!:) haha! Fredagen slutade med Rött, dock en nykter kväll eftersom jag körde bilen! Var både trevligt och drygt måste jag få säga! Igår under dagen hade vi vår final på projektarbetet. Jag och två av mina vänner har ju haft ett projekt som heter "Sikta mot stjärnorna", fast vi kör det med utvecklingsstörda! Har varit riktigt roligt, de uppskattar verkligen det man gör och allt är ju så himla stort för dem! Ordet underbart räcker inte till när jag tänker på att vi bara behöver skriva rapporten nu, sedan är projektarbetet typ klart? Enligt läraren behöver den inte ens vara mega lång då allt har varit så mycket praktiskt. Yeah! Resten av dagen och kvällen bjöd bara på jobb och en mysig filmkväll på ersboda! Har som ni märker inget intressant att berätta, men det har iaf varit underbart att inte behövt vara i skolan på en hel vecka!

Haha lite dåliga bilder från Rött!

image823

   

Den sista touchen!

Jag har fastnat vid låten nedan!! Är kanske bara en tillfällighet, men den är grym! Lär kanske ändra uppfattning sen, efter att jag har spelat sönder den. Haha! Vart btw riktigt missnöjd med körkortet. Syntes typ inte ens att det var jag? Så idag efter gymmet for jag till vägverket och yttrade mina åsikter. De höll med mig helt å hållet, så på måndag ska jag ta ett nytt kort å får därefter ett helt nytt körkort. Det har tydligen varit nå problem någonstans. Orkade inte sätta mig in i det, jag är nöjd bara jag får ett körkort där man ser att det är JAG!:)

De flesta vet att jag är en riktig planerare, men jag vet faktiskt inte vad denna kväll bjuder på. Öppen för förslag med andra ord. Jag är sugen på att göra något riktigt spontant. Kanske skriver sen om jag har tråkigt, men jag kommer nog ha fullt upp. För det är idag jag får flytta in i rummet igen. Så underbart att få köra igång musiken på full volym och bara fixa till det sista. Den sista touchen!

Lazee - Rock away


sooova

Nu är det äntligen dax:) Superskönt! Måste vara pigg imorgon då jag å mamma ska upp före kl 9 för att gymma! Har för övrigt  varit i ersmark ikväll och sett film med en kompis! Var bara trevligt! Hoppas eran dag också var bra.

Föressten! Hädanefter kommer jag att börja godkänna kommentarer som skrivs i bloggen före de publiceras. Jag borde väl ha förstått att när man fått fler besökare så borde också antalet dryga människor öka. I min blogg får åsikter gärna skrivas, men stör ni er på den, så läs den bara inte! Jag hade fullt upp där ett tag och funderade på att lägga ned min blogg (har helt enkelt inte tid eller ork), men mina närmaste vill inte det så då kör jag väl på ett tag till:)

Detta skrev jullan om mig här om veckan (tack för de underbara orden):

"Idag tog min vän Susanne körkort. Grattis! Jag har många fina minnen med den tjejen, i högstadiet var hon min allra bästa vän och det är inte utan att man saknar den tiden som jag läser hennes blogg och tittar på gamla bilder. Grattis Susanne! Det var dessutom Susanne som taggade mig att köpa en moppe, nu när jag tänker efter. Ja, jag är skyldig henne mycket. Tack för allting Susanne, verkligen!"


              <--- Ta bilderna med en nypa salt, sjukt gamla!! Haha!