Gårdagen!

Var riktigt trevligt. Förfest hos mig igen, sen iväg till en fest på stan! Som alltid är förfesterna bäst! Fast det var roligt att träffa så mycket folk på stan.. dock var vissa saker var ju lite crazy, men det tar vi med en nypa salt! haha! Här är lite bilder iaf, se vilka kvinnor!



Mina underbara!

Här är personer som betyder massor för mig. Alla har jag kanske inte så mycket kontakt med längre, men de är värda att nämnas ändå. Det är dehär personerna som lyser upp mina dagar. Klart det finns fler härliga prickar där ute som jag gillar stenhårt, men det här är dem jag kommit närmast!



Josefine Häggström,
det finns nog ingen som HON. Det jag älskar mest med henne är att hon är så ärlig. När man vänder sig till henne ger hon alltid en raka svar. Hon är verkligen ingen ditt och datt brud. Är det något hon tycker, så säger hon det. Skolan vore ngt helt annat utan henne, hon får mig att skratta och må toppen! (eller snarare få mig att ligga på golvet, grina och vrida mig av magsmärtorna pga allt skratt) haha! Tack för att du är den du är kvinna!
image138


Emelie Hägglund, en riktigt bra kompis till mig! Det finns egentligen inte så mycket att säga om henne. En underbar tjej helt enkelt, som jag håller hårt om! Bara ett samtal bort när man behöver henne. Du å jag är rätt bra på att längta och planera till saker och ting. Vi kan inte bärga oss till utomlandsresan i augusti, eller hur :)
image143


Daniel Gustavsson, honom skulle jag kunna skriva flera sidor om. Det är helt ofattbart hur mycket han har berört mitt liv. Bara tanken av honom gör mig så himla glad. Jag tror faktiskt att han är den första jag ringer om det är något jag vill prata om. Jag är så tacksam över vår vänskap, jag önskar bara att du bodde några hus ifrån mig. Jag håller så hårt om dig vännen, och jag hoppas vi alltid kommer hålla kontakten. Du är min underbara Daniel. Det vill jag att du alltid ska vara.
image140


Matilda Norman, en av mina absolut bästa vänner. När vi väl har börjat skratta så finns det inget slut. Hon betyder massor för mig. Och då menar jag massor! Det är rätt komiskt hur vi lärde känna varandra, och det är ngt jag aldrig kommer att ångra. Jag är rädd om dig vännen! Du är toppen precis som du är!
image147 


Linn Rydelius, min bästa bästa bästa barndomsvän. Jag vet att jag alltid kommer vara kompis med dig, för i resten av mitt liv. Även fast vi inte är med varandra särskilt mycket längre, så betyder hon grymt mycket för mig. Vi har skrattat mycket tillsammans, du och jag. Tack för allt.
image141


Linn Öjbrandt, också min barndomsvän. Linn är som en sol hela hon. Alltid glad, kommer fram och lyser upp mina dagar. Alltid positiv, en sådan solstråle som Linn behöver nog alla i sitt liv.
image142


Julia Nilsson, namnet gör mig bara så varm inombords. Du och Jag! Var min absolut bästa vän under högstadiet. Hur många timmar har egentligen skrattat? vill jag inte ens föreställa mig, haha! Det är så tråkigt att vi inte ses nu för tiden, men alla har sina egna vägar, inte sant?? Saknar dig.
image144


Karin Hägglöf, den här snyggingen betyder jätte mycket för mig. Älskar den personen hon är.
Helt underbar! Lyssnar och förstår. Tack gullan, dig kan jag verkligen ha roligt med!
image145

 

Ella Rosén, en riktigt fin kompis till mig. Helt underbar att festa med,
då är hon nog är den gladaste av oss alla. Man får räkna med
att en kram blir 100! haha! eller hur gummsan!

image151 


Björn Alenius,
sommaren 2005 var våran! Du var lätt en av mina bästa vänner.
Med dig hade jag alltid roligt! Synd bara att vi inte ses så ofta längre.
image148


Elin Stålhult-Nilsson,
en brud som jag diggar till tusen. Värderar henne högt i mitt liv,
vill att vi alltid ska vara vänner. Tjejen är bäst på fest för övrigt! Tack för att du finns!
image149 


Evelina Jansson,
var helt klart en av mina bästa vänner.
Tråkigt att allt blev som det blev. Du betydde iaf jätte mkt för mig.
image150



För att inte glömma... de HELT underbara URF brudarna! Ni är toppen!
image152image153


haha ursäkta är det här ett skämt!

Visste inte ens att jag var med på tv i måndags, fick lov att kolla på klippet på internet istället.
Haha, det här är ju ett skämt! Ser ut som jag har ticks eller ngt, solen lyste rakt in i mina ögon.

http://webbtv.tv4.se/webtv/tv4/showContent.do?treeId=100714&progId=117571&itemId=0&cat=tv4_se.4600.91.1007

Snart såå!

Jaa då sitter man här i bibblan, å gör ingenting alls! bara skönt :) solen skiner, himmelen är alldeles blå! Man njuter. Ikväll blire plugg, för hela slanten. Blir nog att lägga sig framför tv:n och se på lustgården också. Helgens planer är inte spikade, men på lördag är det först jobb, å sedan fest på kvällen. Valborg är ju på måndag nästa vecka, så då tar man fram drinkarna igen. Hemma hos mig? vi ser ju. blir bra hur som helst. blir en riktigt lång helg. lediga tisdag också! nä nu ska jag fortsätta med min engelska uppgift, i väntan på att heggans lektion ska sluta, så vi får äta lunch.

och för att INTE glömma det viktigaste.. jag fyller 18 om exakt två veckor idag!!!!!!! JAAA!


And I am telling you I'm not going..




UNDERBAR LÅT!

Måndag

Dagen har varit rätt skön. Har fått en liten skötare som mockar och allt sånt i stallet på måndagar. Så jag kom bara dit å kunde rida på en gång. Efter det gick jag in till matilda och åt fika med bla emmy josse heggan adam. Matilda fyller nämligen 17. GRATTIS DARLING! stor flicka nu ;) haha! var iaf riktigt trevligt, jag skulle berätta om Idol igår. haha fyfan vad jag skrattade. ibland kan man ju undra om jag har proppat i mig nå drugs, jag kan bara inte sluta skratta. å alla skrattar åt mig. blir som en ond cirkel typ. ont i magen får man också. haha!

nu ska jag lägga mig i sängen å mysa. deni!


ring mig !!!! :)


Well, don't make me close one more door!

Intressant dag måste jag säga! åå trevligt folk vare också! Min lilla roadtrip till Skellefteå med cattis och lina, två sköna brudar! En lyckad dag får man väl säga. Annars har helgen bjudit på middagar och sköna kvällar. Sånt som aldrig sitter fel. Skola imorgon, känns hårt. men nu är det inte länge kvar. rätt mkt jobb i maj också, men det blir money money. ibland får man härda. sen tänkte jag jobba i juni, så efter det äre chill med utomlandsresor och annat underbart som sommaren bjuder på! Nä nu ska jag lägga mig i sängen å läsa. jag känner mig dödstrött och benen viker sig typ. ca 5 timmar i kö tar på lite. kmr lätt slocka i sängen, bokläsandet lär ju inte gå så bra :)


"Om den där bruden inte kommer vidare, så gör fan ingen det"
Vänliga kommentarer, tackar!

Livet är en fest!

Helgen kmr bli super! det är rätt mycket jag ska hinna med. Söndagen blir en spännande dag.. haha. Nää nu ska jag sova, å det är fredag imorn. Underbara fredag! 


livet är en fest!


Im gonna live forever!

Ååå mamma å pappa är så kung!! Igår sa pappa att han betalar hela magaluf resan i augusti OCH halva av den andra utomlandsresan som jag ska på i sommar. TACK! sen var jag å mamma på stan idag..

å dagens inköp blev:

1 blommig klänning
1 långt blommigt linne
1 gammaldags vit "t-shirt"
1 paket med strumpsockar


nu behöver jag nog bara hålla utkik efter en jeanskjol! :)


FREDAG den 13:onde

Blev en TOPPEN kväll! TACKTACKTACK brudar!!!! Kvällen började hos mig (bilderna) sen fortsatte vi vårat festande på annat håll också! Ni är underbara :)





För att inte glömma.. tack för en mysig middag hos mig förra torsdagen under lovet!

Hello Handsome!

Morgondagen bjuder bland annat på; frisören, middag med brudarna och annat gött!
låter som en toppendag i mina öron. nu ropar sängen, så jag orkar inte skriva speciellt mycket.
nattinattinatti puss

Fika på Waynes!

GOTT och framförallt mysigt med fika på stan. tack för ikväll karin! vi har mkt skit å snacka om helt enkelt. haha! nu väntar min säng, myspys! tack för telefonsamtalet ikväll också vännen.
you are the greatest!
puss

Vilken underbar dag!

Solen skiner, fåglarna kvittrar. gårdagens jobb gick bra, saker och ting börjar sitta nu på kära donkan! på kvällen blev det mys med elin, popcorn och film sitter aldrig fel! ikväll blir det karin och fika på stan, å en massa skitsnack. underbart! och jaaaa vi måste styra fest brudar :) at my place!

nu hade jag väl tänkt att göra lunch åt mig själv och fara till stallet. dagens springtur ser vi väl om jag hinner med. troligen inte, alla vet ju hur seg jag är! jag blir så himla besviken, om 2 dagar skulle jag har farit till sthlm. men NEJ så är inte fallet idag. låt-mig-grina!

hejdå. nu ska jag ha en bra dag och försöka att inte tänka på det!


The Ark - The worrying kind 

it's never a right time to say goodbye

how do you let go? when you just dont know... åå ibland hatar jag verkligen allt.
när ska du förstå? tydligen aldrig. jag tror du fattar när du läser det här.
nää nu väntar sängen. måste vara pigg imorn på jobbet!

pusssimage126


Chris Brown - Say Goodbye















Det här är ett bevis på hur blek jag är! sommar sommar KOM!!!!
magaluf och allt. jag spricker av längtan!


en riktig lördag...

är att vakna upp bakis. haha fyfan säger jag bara! gårdagen var riktigt trevlig, men slutade med att jag inte mådde speciellt bra. trött som fan blev jag också! skjuss hem - guld värt! nu har jag varit på stan med ersbodarna och köpt josses presenter. skönt att ha fått det gjort. ikväll blir det nog bara å ta det lugnt. snart äre middag, sen blire stallet en snabbis. ska hinna rida världens finaste ponny innan kvällen drar igång.

Jag har så fina vänner!
DG -Du är kung!

baby baby!

Sunblocks nya låt baby baby är skön. den får mig på riktigt bra humör, nu när typ det enda jag tänker på är att det inte blir ngt sthlm nästa vecka.. tror ingen förstår hur tråkigt det känns för mig. jag hade verkligen tänkt att leva livet. vara med jordens finaste människa! som jag inte komma att få träffa heller på typ 100 år. krya på dig!

nu ska jag sova. imorn blire fest och bak! juste. det blir NICE!

TACK för påsklovet!

skööönt och välbehövt! nu väntar sängen. puss


det är inte min dag mina vänner!

jag trodde inte att det här betydde så mycket som det tydligen gör för mig. mina ögon kunde inte låta bli att fyllas med tårar när jag läste sms:et. på bussen och allt så det var bara till å hålla sig för att inte skämma ut sig totalt. åå det får inte vara sant. det kan inte vara sant. men det är just vad det är. låt mig bara få grina som en liten jävla unge. det verkar ju alltid komma ngt ivägen för det här. jag hade ju längtat så grymt mycket. jaja. blir väl bara till å vänta.

vaknade imorse efter egentligen lite för lite sömn, men jag kom upp som alltid! blev nämligen en liten biltur kl 2inatt. haha inte alla veckodagar man gör de! mys iaf. skoldagen idag rullade på bara fint, inget speciellt hände förutom att mina mentor självklart skulle dra en "vad var det jag sa susanne" (ang min fredagskväll med konsekvensen av 40 graders feber dagen efter). haha jag veeet att jag inte är så smart alla gånger. men blont är snyggt. på tal om hår så ska jag till frissan på torsdagmorgon, härligt! ikväll blir det nog en springtur igen, alltid skönt och uppfriskande. take care!

aprilapril

det är första april idag och jag mår mycket bättre. känns riktigt skönt. lovet väntar just bakom hörnet och jag kan knappt bärga mig. kommer bli såå skönt. bland annat fira josse 18 år, GRATTIS GULLAN! och som jag har sagt 100 gånger vid det här laget, så ska jag till sthlm. underbara sthlm. jag ler!