omväxling förnöjer

idag har jag lite brådis så jag ska bara skriva några rader. skolan rullar på som vanligt, denna dag med lockig hår på köpet. det är alltid roligt med lite variation, men måste medge att det är finare med rakt hår. det är mer jag! Ikväll ska jag plugga lite och hade också tänkt att fara ut å springa, men jag får ingen ork alls att göra det i denna kyla. slutar med promenad varenda gång! I helgen är det träningshelg, blir nice, får hänga omkring med kaaiiryyn tycker jag minsann! annars får vi se vad som händer, blir alltid något roligt :) är rätt spontan av mig, även fast jag gillar å planera.

att du inte har hjärta att höra av dig? åå varför.

pusspuss



136617-43






















richhh girl

föräldrarna är borta hela helgen, så grymt sköööööönt! skulle vilja säga
 'Thank God it´s friday'  men det är fortfarande kära tråkiga tisdag. jag vill ha helg! så jag å brorsan kan härja i huset. haha! helg på beställning hade suttit bra. riktigt bra. imorn ska jag sola solarium och tänkte hålla igång det efter det. känner mig lite för blek nu under vinterns kyliga dagar, så tänkte få lite ändring på den fronten. har ju mitt lilla deal också så kan ändå inte dra mig ur nu. haha!


har lyckats att ladda hem ett bra nerladdningsprogram och jag måste få kalla mig duktig för det. nu alla era stackare som jag hittils gnatat på att ladda hem låtar åt mig, NI SLIPPER :) haha! Om ett tag ska jag ut och gå, lite kallt men det är skönt endå. snart bär det av till gbg och jag är inget annat än förväntansfull. mest för att komma bort från umeå som man behöver göra lite då och då. men det kommer garanterat inte bli roligare än när jag åker till sthlm. de är grejer de!


mitt nyårslöfte hålls fortfarande och jag känner mig riktigt duktig. haha fast jag vet inte riktigt hur jag ska klara alla tågresor hit och dit utan ngt gott att dra ut tiden på. ska jag äta äpplen medans de andra käkar karra och annat gott? haha. får fundera på det där alltså. om inte annat får jag vara utan. nä nu väntar prommisen och en massa skitsnack i telefonen. är lite irriterande att man inte kan fara ut å springa, är ju så jäkla kallt. det pallar jag inte med. jag får helt enkelt gå så länge!

saknar dig, as always, over and out.


var dig själv, alla andra är upptagna

jåå då var snart helgen slut. den har varit riktigt rolig faktiskt. blev fest både fredag och lördag med mina älsklingsbrudar. åå med en massa nytt folk. bara trevligt! har nyss tränat och hade tänkt att göra den här kvällen till min egen. en ansiktsmask, varmt bubbelbad och en film eller två hade inte suttit helt fel! hade velat hinna med en promenad med skön musik, men frågan är ju om jag hinner. ska också ringa några samtal, å jag brukar ju inte vara den snabbaste när man snackar i telefonen. speciellt inte när jag snackar med DG. myss! :) fast ska nog inte ringa å väcka stackarn. har btw lyckats få in sexual healing låten på hjärnan. haha frågan är vems fel de är.. 'baaby when I get this feeling'


veckan kommer nog bli rätt chill, har inte så mycket i skolan och sen ska vi förbi resebolaget osv för å kolla upp utomlandsresan. sjuukt vad roligt det kommer bli. kan knappt bärga mig. allt vad utomlandsresor är, jaa det är underbart :) blir inte lugnt nu när man far med kompisarna också yeea!

136617-41jag saknar dig :( urschh hatar att känna såhär. skit säger jag bara. brände btw min tracy chapman skiva idag, vilken jävla musik. helt underbart skönt att lyssna på, try it :) jag trodde inte att jag heller lyssnade på sånt. men nog fan fastnade man. haa'et fint, nu måste jag sätta fart!


136617-40


So baby, times getting a little crazy

ouhhh jag har blivit helt fast i pussycat dolls med wait a minute. MM!! ruskigt skön låt, try it. Något som inte heller sitter helt fel är gwen stefani ft akon med the sweet escape, också en hel värd låt. för övrigt har det här har hittils inte varit min vecka, men den har rullat på. for till skolan på måndagen även fast jag mådde riktigt dåligt å fråga mig inte varför. josse fick typ tvinga hem mig, haha. väl hemma däckade jag i sängen och dagen efter mådde jag mkt bättre men inte alls helt bra. tisdagen funkade bättre än måndagen iaf! gjorde bort ett matteprov idag, och hjärtat blev självfallet myyschhee lättat :) ..  lyckades med en liten incident idag också, blir tandläkarn imorn på lunchen. haha nä det lät lite grovt, så farligt äre inte, men fixas ska det!

gillar inte å skriva de här men pallar inte hålla det inom mig. varför sa du sånt du ej menade. allt måste bara varit en massa bullshit, skitsnack, ba prat. annars skulle man inte gjort sådär. jag trodde inte det om dig. det är de som gör mig besviken. folk som säger en sak men gör en annan. det ska alltid varit någonting. så äre bara. de är rätt tråkigt, knappast det jag vill, men tydligen så du ville ha det. 

ruskigt jag glad att jag har dig älskling! å mina vänner är bäst! :) yepp




Minding my business, I was doing my dance
Got my attention, so I gave him a chance (Wait a minute)
Did I mention he was buying a bar?
Gave him my number, he was trying so hard (Wait a minute)

Bought me some things I didn't want, didn't need
Dropped down his jeans like I'm supposed to drop to my knees (Wait a minute)
He been blowing up my phone like he know me
Been leaving messages "You know what you owe me" (Wait a minute)






gårdagens köp, vår/höst jacka ->





då var helgen slut

sad but true. träning ikväll å det kommer bli jävligt nice. haha vet inte riktigt vad jag ska skriva om gårdagen.. tänk att så lite kan göra så mkt! haha. skärpning! sen sov jag hos evvsan och kom hem nu på dagen. har bara chillat tills nu och ska väl börja dra mig om en stund. dags å börja ta sig samman för ännu en skolvecka. föressten ska jag bli moster för andra gången :) sötsak

chanel - my life (fonzerelli mix)


136617-38136617-37

motivation mina vänner, motivation


136617-34


jaa jag kan ju lova att min motivation å skriva här inte varit speciellt bra på sistonne. men ska försöka köra igång igen nu! kände mig inte heller speciellt motiverad att stiga upp imorse, iofs är vädret rätt skönt, men sängen var varmare! fast när jag började tänka på kvällen så kändes det jävligt nice, om pappsen inte nu sätter stopp för de. kmr aldrig sluta lacka isåfall. aja. det är faktiskt sjukt kallt ute just nu. fick det bekräftat när jag gick hela vägen hem igår natt till ersmark, tacka gudarna att jag slank in hos heggan å lånade täckisar. stannade där ett tag och värmde upp mig också. skönt!

just nu är det så mkt jag taggar på. gbg resan i februari. fan så skoj det kommer bli, riktigt riktigt roligt. sen planerar jag sthlm i början av mars. en helg hos daniel hade inte varit helt fel. träffa balazs och dem också. festa, krogen och allt annat gött. komma iväg från umeå för en stund :) för övrigt.. wish me good luck. tänkte försöka på min första shopping på internet. mmm finns så mkt nice! kläder får man aldrig nog av.

ngn helg framöver äre ju spikat me en kväll med gamla gänget igen. riktigt roligt i torsdags på great eastern som sagt. skratt skratt å mer skratt :)

fortfarande pussycat dolls med I DONT NEED A MAN!
underbart, så underbart bra :)

å föressten, du som alltid finns där,  guld värd! du vet vem du är.
ska aldrig ta dig i andra hand igen. förlåt 


jag lovar, jag är kär.

inte länge kvar nu. jag kmr lida, hur ska jag klara av skiten. allt jobb jag lagt ner. alla minnen vi har. du är en kärlek för mig! när jag fick henne trodde jag aldrig att hon skulle ge mig så mkt gott.




136617-32

HELG!

då hade man gjort bort första skolveckan! det rullade på bra och fredagen kom, heeeeeeelg! sjukt härligt, det är bara å njuta. ikväll blir det nog eve iaf, hon lär väl vara halvdöd men det får man leva med ;) Matilda är så seg. ska ringa hennes snart. hon är en riktig badi ramohn mohammed! eller hur matilda.

just nu längtar jag mest till sommareeeeen, utomlandsresan. jag vill fylla 18!!!!!!

HEY!


Sista dagen!

Imorn börjar skolan igen. känns tungt men samtidigt inte helt åt helvette! Sista veckan fick jag dras med feber varje dag, men jag körde på ändå, KANSKE därför jag aldrig blev frisk. Not so good! Idag var jag och hoppade ponnyn, gick riktigt bra. Igårkväll skulle vi se saw 3 men kvallan var inget å komma med så vi såg club dread istället. haha jag gillar den filmen. Man skrattar mer för varje gång man ser den!

How do you do, the things that you do.
No one I know could ever keep up with you.



136617-31


















då var det år 2007

SKÖNT som fan! kommer bli ett bra år, fylla 18, utomlandsresan med vännerna osv. nyårskvällen var lyckad, tack brudar för en skön kväll! Det började iaf med förkrök hos eve med middag och mys. Sedan iväg till andra ställen. Folk var sjukt partysugna, helt vild. speciellt elin på stan. hahaha no comments.. Dagen efter vaknade jag med feber och chillade hela dagen. sjukt drygt, men idag mår jag bättre fast jag tror jag väntar med stanbesöket tills imorn ändå.


136617-30