Föressten..

Mina käraste.. Ska jag göra blonda slingor? Eller blondera upp det lite? Skulle vilja höra lite åsikter nu innan jul å nyår. Kanske lugg? Come an, bring it! :)

FUNKY PUMPS

Det blev dessa istället för de andra. Inte mkt att göra åt när storlekarna krånglar sig, men denna satt som handen i handsken! Tycker den var frän! Jag tog såklart skon med svart lack, fanns med röd också. Dock kan jag garantera er att klacken inte alls ser så där skitig ut. Den är mer träfärgad än sådär, fattar inte vad dom har gjort med klacken på den där bilden. Aja, det blir läckert till nyår. Brukar ju bara ha smala klackar, känns roligt och varierande med ngt annat. Bianco har så mkt fina skor, kolla på deras hemsida.

DET ÄR FREDAG IDAG!!! En helg är precis vad jag behövde, men vet ni vad?!
Jag jobbar natt både idag och imorn. Inte mkt helg till mig med andra ord!
Kom å hälsa på mig!
image600

Folk som inte kan gå vidare

Äre bara jag som tycker thaimat är jätteäckligt?

hahahah det är ett jävla skämt.

Förbannat!

Minst sagt! Eller nu överdriver jag nog lite, men jag bytte som sagt skorna idag till en storlek större. 38:an var ju liiite för liten, men 39:an var tydligen för stor! Varför har jag alltid så otur? En 38,5 hade varit perfekt! Han inte testa skorna på butiken för jag hade brådis därför upptäckte jag misstaget hemma..

Tyckte att det var så snygga, perfekta till nyår. Måste lämna tillbaka dem efter skolan imorn, eller kanske före skolan eftersom jag börjar kl 10. Vet ett annat par jag gillar på Bianco också så jag hoppas att de passar bättre. De har också grov klack, inte riktigt lika höga, klacken är också ljusare och själva skon är i lack. Mums.

Annars köpte jag några smycken idag, och får för övrigt min beställning från kyssjohanna på mån eller tis om den inte blir försenad. Känns roligt, mera nyårsgrejer! Kan inte sluta längta!

Idag jobbade jag, hände så mkt dryga grejer, haha så sjukt jobbigt. Orkar inte gå in på sak, men Magnus och de andra fick mig på bra humör igen. Inte så svårt kanske men ändå! haha :) Hoppas er torsdag var bättre än min stressiga dag! Nu väntar en promenad med bästa musiken och kanske ngt samtal. Lite läskigt ibland att gå ensam i detta mörka och äckliga väder.

Kram

HEY MAMA



Bianco

Idag handlade jag inför nyår, dessa klackeskor föll jag för. Måste dock byta storlek imorn efter skolan. Hittade en svart klänning på MQ också. Smyckena är beställda, och nyårs planeringarna gör mig galet glad. Tror det kommer bli den bästa nyårsafton hittils. Hoppas det iaf.
image599

Världens sötaste Alicia!

Alicia och hennes mamma (min syster) var på besök idag. Hon är ljuvlig! Mamma hade dessutom bakat lussekransar och spelade julmusik i hela huset. Lite julpynt har redan börjat dyka upp i huset och det är massa snö ute. JULSTÄMNING! :)


image597

image598

Alltså

Vaknade nyss. Kan inte säga om jag drömde en mardröm eller en bra dröm. Blir bara så less, varför måste jag vakna upp och tänka på just det där? Så verkligt, sjukt verkligt. Om jag bara inte hade varit helt borta och varit så korkad så hade saker och ting kännts bättre iaf. Inte för att det skulle gjort ngn skillnad, men för mig hade det varit bättre. Blir teoriträning sen, men först ska jag till skolan, hell with it!


Bustaaa

Några skönar låtar med bla Busta Rhymes. Vet att jag lagt in låten Fire typ 2 gånger innan, men kan inte hjälpa det. Låten får inte missas, den är GRYM! Ante up får mig också att bli på sånt strålande humör! Hoppas ni får en bra måndag, själv gjorde jag bort massa dryga grejer i skolan så det känns nice! Lättat hjärta med andra ord, dock prov imorn igen. Åt helvette! Måndagar är nästan jämt tråkiga, dont know why.


I love my chick




Fire




Ante up




Gårdagen!

Jag vet inte vad jag ska säga. Den var galen. Minst sagt. Haha så sjukt roligt det var när jag och petra höll på att driva med den där snubben. Det var fan precis vad jag behövde för stunden, även fast det gick lite överstyr. Men ibland måste man få vara lite barnslig, det hör till! :) Jag skrattade så jag inte visste vars jag skulle ta vägen. Min mage dog! Träffade iaf mycket trevligt folk under kvällens gång, men man var ändå lite besviken på stället.. Sammanfattat så är jag nöjd med kvällen! Bilden är från igår, vet att jag ser lite sliten ut haa! Heggan brevid, fin som alltid:)

NU har jag bestämt vilken scarf och vilka armband jag ska beställa efter imorn. Blir 3 st armband faktiskt. Ser det som en julklapp till mig själv (får man det eller?! :)) + att det var löning i förrgår så det är luugnt. Ska fara och kika på en paljett kjol på GT också, ännu en gång har bloggarna inspirerat mig att slösa mina pengar på grejer:) love it! Ska fara dit å testa kjolen iaf, faller jag, så faller jag! Hoppas ni alla får en skön söndag, själv ska jag ligga i sängen och plugga större delen av kvällen. Blir en walk i detta ur usla väder också, bläää!

PS. Jag jobbade från halv 11 till 6 idag. Såg ni en less brud McD så var det garanterat jag! :)

image596

SHAPE UP

Duschen nu, göra sig iordning och sedan blir det att dra iväg till ersboda.
Förfest där (med bla de på bilden) för att sedan fara på Shape Up! Sjukt taggad!

image593

Nu är jag på shopping humör!

Men jag känner mig helt lost, vill ha ngn av dessa sjalar, frågan är bara vilken. Vill samtidigt ha ngt svart guldigt, men kanske borde dra på något som är mer färgglatt? Det är flera bloggare som har inspirerat mig med dessa sjalar, och är verkligen sugen på någon jag med. Som de flesta vet så finns de på nuknuk. En svart skinnjacka till de här sjalarna vore läckert, är så less på min röda skinnjacka. Men en svart skinnjacka blir nog ett projekt mot våren, om man inte skulle hitta ngn man gillar nu såklart.

image581image582
image583image584
image585image586




.. och nu till det jag har haft beslutsångest över väldigt länge. Dessa armband, man hittar nya fina hela tiden så man kan aldrig bestämma sig. Blir antingen från kyssjohanna, chique eller cocoo. Lägger in några, men det finns hur många fina som helst på hemsidan. Måste ha bestämt mig tills på Måndag!

image587image590image589image588
image591image592

Rosa är min färg

Jag är väl inte riktigt en modebloggare.. Ingen person som skriver så mycket om skvaller osv.. Jag känner mig mer som en alltiallo bloggare. Jag tycker om att lägga in bilder på köpta saker som jag är väldigt nöjd med och på saker jag vill köpa. Men jag skriver nog mest om mitt liv och musik. Är bara så skönt att få tipsa om bra musik, för det är musiken jag lever för. Jag älskar att shoppa, men musiken är helt ovärderlig. Därför ni nog har märkt att jag typ jämt lägger in videos på min blogg.. Påtal om kläder och mode så köpte jag här om dagen en rosa tröja från BIK BOK. Hur söt som helst, har velat ha ngt rosa i garderoben ett bra tag, men har shoppat så mkt på sistonne så jag har hållt mig i flera veckor. Eller sedan Frankrike kanske man ska säga:) Gick in på BIK BOKs hemsida och där hittade man ju faktiskt mycket fina kläder. Har inte köpt så mycket från BIK BOK under mitt liv, men de kanske inte är så dåliga trots alls? Det här är föressten ett plagg som jag föll för. Riktigt mysig till vintern + att den är rosa. Mums.


image579


Jag skulle vilja avsluta med att tipsa om en bra julklapp innan jag drar mig härifrån. Naomi Campbells parfym "At night". Dem som inte har testat den, gör det! Jag är tokig i den, köpte först en liten flaska men förra veckan slog jag till med en stor då den lilla tagit slut. Tyvärr inget för er killar, men det kanske som sagt är en bra julklapp till er tjej? Kan lova att ingen blir besviken. Iofs har alla olika smaker, men det är nog inte många som sägert nej till denna.


image580

Gamla godingar

Kan lova alla att jag slockade igår innan jag han mig på en walk. Tog den för en stund sedan istället. Love to sleep! Alla vet väl vid det här laget att Spice Girls är back in the business again! Och som många andra så var dom det bästa jag visste då jag var liten. Hur många kalas har jag inte gått på med när man skulle klä ut sig till dem? Hur många samlarkort hade jag inte på dem? Hur ofta satt inte jag och mina vänner då vi har hur små som helst hemma och mimade till Spice Girls? Freaky skulle jag vilja säga! Tycker faktiskt än idag att dom är bra, man blir så glad då man hör deras låtar, brings back a lot of memories! Det är roligt att dom är tillbaka, även fast jag inte kommer följa deras resa så väl. Finns faktiskt musik som är så mycket bättre idag. Väntar otåligt tills Kanye kommer till Sverige igen.. som ni säkert förstått vid det här laget så är jag galen i hans musik. Nu när jag väl öppnade mitt hjärta om Spice så kan jag säga att S club 7 också var en favorit då jag var liten. Lägger däför in 2 godingar av S club och Spice! Ni som inte har läst hela texten, missförstå mig inte, detta är inte vad jag lyssnar på nu för tiden, haha! Hoppas ni alla får en bra kväll, det ska min bli!:)






LOVE

Kom nyss hem från Linda och dem. Trevligt och framför allt mättande! Har inget att göra nu så jag ska faktiskt gå på en promenad. Jag och mina promenader, men hellre det än att sitta här i flera timmar. Efter det ska jag bara sova för att invänta morgondagen. Måste bara få skriva lite om kvällens Idol, hänger inte med i Idol så mycket, men det är inte svårt att missa att Daniel är fruktansvärt musikalisk. Riktigt duktig. Ändå åker han ut och en sån dålig kille som Andreas får stanna. Det är otroligt. Han gör det bara för att han kaxar i tv mot juryn. Kan han inte ta emot kritik? Man ska kunna ge och ta kritik, men det fattar inte ärthjärnan. Han kör sitt eget rejs, och svenska folket verkar ju gilla hans kaxiga attityd. Sämst skulle jag vilja säga! Skulle inte förvåna mig om Juryn inte kommer vilja fortsätta med Idol nästa år, svenska folket gör ju bara fel efter fel.

Det här är min IDOL!:) gaah

image578

:))

Kan bara säga att jag är stolt över mig själv! Dagens nyhet gjorde mig väldigt glad:) Nu ska jag till ersboda, till Marikk, Linda osv. Blir trevligt! Imorn ska jag övningsköra och plugga teori, och på kvällen blire som sagt utgång. Känns som det blir en bra helg, jobbar dock ca 7 timmar på söndag men det är caash! Ha en bra kväll alla!

Saturday night!

Jag tror lördag blir en bra kväll! Vet av många som jag känner som ska dit. I sällskap av dem kan man ju inte ha tråkigt en sekund!:)  Så nu kan man inget annat än å tagga. Blir nice med Shape up ist för x3m. Dock ska man ska inte ha för höga förväntningar såklart, men man säger ju att variation förnöjer eller hur? Imorn blir det en jävla dag måste jag få säga. En redovisning och 2 prov. Nu ska jag plugga lite till sen blire en walk som vanligt.

This song makes me scream!

Den här låten skickade Stefan till mig för typ över ett år sedan. Jag älskade den bokstavligen från den dagen jag fick den, är inte så less på den nu heller faktiskt. Konstigt med tanke på att jag alltid spelar sönder låtar. Idag spelas den dock inte lika flitit som rnb och hiphop. Jag har som lämnat den typen av musik, men den är fortfarande perfekt till party! När den spelades i Magaluf i sommras, helt randomly, så vart jag typ galen. Tro mig! Enjoy

Ps. Shape up på lördag!:)





Chanel - My life (fonzerelli mix)

La la la laadies

Har typ hetat: "plugg och promenad" på msn i flera dagar och det stämmer som fan. Det är hur mkt som helst i plugget, tur att helgen är nära.. Promenaderna är iaf enbart sköna. Känner mig hurtig som går varje dag! Sara har börjat hakat på hon också, de är nice eftersom jag å Lina typ har hunnit prata om precis allt från himmel till jord:) haha! Ska snart gå och lägga mig, har typ pluggat teori enda sedan jag slutade idag. Ska fan klara teoriprovet! Har bokat det nu ju, gaah körkortet känns så nära. Bara allt går enligt planerna.

Såg ett klipp från Viktoria Secret där modellerna gick till will.I.am - I got it from my mama. Inte vanligtvis min musiksmak, men det var ett skönt sound i den. Check it out! Nä nu ropar sängen. Sorry för svammlet! Hugs



Varning: Ännu en människa är dum i huvudet!

Danai Doverholts älskade ponny stod blodig och darrande i stallet. En vettvilling hade trasat sönder inälvorna på den. Strax var den död.


- Någon har mördat min ponny, säger Danai, 12.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1279577.ab




Jag vill seriöst bara grina när jag läser det här, det är säkert flera som nu tycker att det händer värre saker här i världen, men vi som är hästmänniskor i grund och botten blir väldigt berörda av sånt här. Jag lider verkligen med ägarna till denna ponny. Vem är så jävla dum i huvudet? Det är ofattbart hur lite vissa människor har innanför huvudet, till alla er vill jag bara säga: Sabba erat eget liv, idioter!

Dryg skolvecka + fult skolfoto!

Riktigt mycket i plugget denna vecka, ska försöka få tid över till roliga grejer också. Gjorde bort 1 av veckans 3 prov idag iaf! Dessutom har jag två redovisningar på det! Längtar till helgen, blir kanske shape up. Bara man är hurtig med att maila om listan! Tagga det i så fall:) Less på x3m nanting!! Brorsan var btw på Magaluf reunion i helgen, fan vad han ska ha festat. Ville vara med!!

Inatt lyckades jag vakna 2 gånger. Man blir så less för man vill verkligen ha den där sömnen! Att bara vakna sådär stör mig som fan! Fick btw skolkatalogen idag, såg seriöst värre ut än de 2 andra åren. Jag som hade tänkt bli bra detta år, kan inte kalla mig själv fotogenisk!:) Det var iaf bra att det sista kortet på klassen i allmänhet blev det bästa! Dagens andra störande grej är att jag kollade igenom hela dragonskolan efter en person men hittade den ändå inte. Du är så random, måste fan bara veta ditt namn! Random random random! Nu blire en promenad med Lina och efter det en massa plugg. Suck!

Något lyckat idag är väl att provet kändes bra, och att jag hämtade min lönespec - som jag bara kan le åt! Den förtjänade faktiskt jag! Lovley!


Kiss Kiss

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här men jag är faktiskt rätt glad att jag träffade dig. Lätt att ha roligt med, lätt att små tjaffsa med! På ett bra sätt dårå:) Är svårt att förklara, men jag gillar kompisar som bara vet hur de får mig att le. Tror inte jag har träffat så många som är så omtänksam som dig. Finns inte många av dem kan jag lova!


Skön låt med Chris Brown och T-pain
Absolut inte en av hans bästa (som typ Wall to wall och
 Say goodbye), men i mina öron helt klart OK!


En riktig vinkväll!

image570

Kvällen hos mig blev riktigt lyckad. Åt gott och drack gott. Kunde inte bli bättre. Filmerna var kanske inte de bästa, men man kommer långt med min å matildas humor, iaf vi:) haha! Finns inte så mycket mer att berätta, ikväll jobbar jag som sagt. Börjar 21 och jobbar till 3 någongång. Be nice people!:) Imorn blire nog bara en massa plugg, en promenad och så.. Ska faktiskt på en promenad nu, sedan äre bara att göra sig iordning för jobbet!


 




Föressten! Dopet var idag för världens sötaste systerdotter Alicia. Många pussar på henne! Hon kommer bli grym, med sitt röda hår och allt! ;)







HAHA!

"Fan vilken jävla bög han är. Nää det är bara sorgligt att jag är inne här, blir ju bara mer förälskad!!!"

Så jävla roligt, min humor är ibland inte bra alltså! Matildas är däremot bäst! Nu ska vi dricka vin, äta kex med ost, smaska på vindruvor och lyssna på skön musik. Blir en massa skitsnack och kanske en bra film. Så topp notch!!! hahahah! It's drunk time! Ciaooo!

Busy day!

Idag har jag haft utvecklingssamtal, tränat teori på trafikskolan, varit hos matilda, hälsat på zorran osv. Eftersom jag valde att sova ut så länge imorse så måste jag gå på en promenad nu och efter det plugga till sv nationella talet på fredag. Verkligen hur drygt som helst, men jag får skylla mig själv när jag slappar bort dagen till kl 13.00. Men skönt vare:) Låten nedan är btw grym, try it!!


Wyclef feat. Akon, Lil Wayne, Niia - Sweetest Girl (dollar bill)






Pappa berättade nyss att nu när vi lix flyttar ned datorn till mitt rum så ska vi passa på att måla och göra fondväggar som jag alltid velat ha!! Dessutom ska vi byta golvet till ett fint trägolv! Happy or not?!:) Inom bara någon vecka också! Förändringar är så himla nice, har en bild precis över hur jag vill att allt ska se ut.

Min helg!

♥ Helkväll med Matilda (fre)
♥ Dop (syrrans dotter)
♥ Jobb (lördagnatt)
♥ Söndagsslapp

Typiskt mig att planera upp helgen på en gång.
Söndagen ser dock rätt oklar ut, men det blir nog
att ta igen krafterna som man vanligtvis gör på
söndagar. Man vet aldrig vad som kan tänkas 
hända på fredagen, älskar att vara spontan med
Matilda. Bäst är vad hon är!:) Även fast vi inte ses
varje dag, så är hon min absoluta bästa vän!
She got it all ;)

image567 
image568


 

Och självklart en bild på en av mina två andra högt värderade vänner.
Bilderna är från midsommar!:) Ingen dålig kväll alls! Ser btw så skönt ut utan snö!

image569

Wadsyaname

Idag har jag haft svenska nationella hela skoldagen! Kändes faktiskt riktigt bra så jag gick därifrån nöjd och belåten. Redan före kl 12 också! For därefter till stan innan bussen hem gick, en sväng förbi donken för att hälsa på några av mina kära arbetskamrater. Faktiskt inte varit där på över en vecka nu, haha framsteg! Menar inte att jag äter mkt där, jag bara har en tendens att gå in där varje gång jag är på stan för att vara lite social. Lägger in lite mer bilder från France någon dag framöver. Kan också informera att jag är ledig imorn och torsdag pga utvecklingssamtalen. Hur skönt som helst om ni frågar mig och alla andra treor! Har mitt utv.samtal imorn så jag håller tummarna för en inte alltför pratsam mentor. Haha Erik snackar ju så himla mkt! På torsdag ska jag jobba några timmar under dagen. Mitt resonemang till mamma va:  "måste ju passa på då jag är ledig". När jag tänker efter så känns det mer vettigt att vila en sådan dag, men sån är väl inte jag. Håller igång jämt känns det som, kanske därför jag varit lite trött på sistonne. Får vila på jullovet. På tal om jul... SNART ÄR DET JULAFTON!! Mysigaste dagen på året enligt mig! Snart får jag btw datorn till mitt rum, yes!!

Lägger in två låtar med Nelly och J Holiday, riktigt sköna.
Måste jag välja någon så blir det nog Nellys!


Nelly

  


J Holiday



Äntligen hemma!

image564


"Varför står allt på Tyska när vi är i Frankrike?"

-Ibland tänker jag bara inte!:)


Kom hem för bara en liten stund sedan. Både resan dit och hem var rätt jobbiga och man blev sliten, känns som vi har slängts mellan Frankrike och Tyskland hela tiden! Men resandet var samtidigt väldigt trevligt med alla ledarskapare och jag har varit i två länder som jag aldrig varit i förut inom loppet på bara en vecka. Finns så mycket att skriva.. Var nice att vara på eu-parlamentet även fast vi kände oss lite oinsatta då alla britter, fransmän, tyskar osv osv verkade kunna det mesta flytande. "You were in my group, you are supose to support us"
Dum tjej, skön kille!:) Bilden längst ner är på eu-parlamentet!

Vi har bla shoppat, blivit jagade av fransmän, sprungit runt i Strasbourg (och skrämt upp varandra), ätit dåliga frukostar, tjaffsat med mattanterna, varit på franska cafén, konstiga pubbar och krogar, sett årets schizo och i allmänhet bara myst och umgåtts. Vi har gjort allt möjligt med andra ord! Incidenten med att vi blev jagade av fransmän var lite små rolig faktiskt. Jag hanna hillevi perta och amanda skulle gå och fika på ett café på kvällen och jag hade som vanligt med mig kameran. Tog då kort på en byggnad och vad jag inte såg var att det var typ "gangstergänget" framför byggnaden och eftersom kameran blixtade till så började dom hojta och typ springa mot oss. Haha paniken i allas hjärtan kan jag lova!!!! Vi slängde ned kamerorna i min väska och typ sprang. Kan skriva mer sen, ska vila ett tag till och sedan blir det att fara på sista lektionerna i skolan. Tackar iaf alla för en bra resa:)

image565

image566

Nu far vi!

Shit jag har hur bråttom som helst, verkligen ingen tid alls att sitta här. Ändå gör jag det!! Kom hem från skolan och stan för ca 40 min sedan. Dryg dag som fan men denna resa kommer bli hur bra som helst så jag kan inget annat än å tagga!!! Aldrig varit i Frankrike förut faktiskt! Kommer hem om ca en vecka som sagt!:) Mobilen är iaf fulltankad med musik nu, ett måste!

Ha det bra alla!


Strasbourg!

Ikväll bär det av!!! Sitter på skolan nu, känns drygt att jag måste stressa med att packa när jag kommer hem eftersom jag inte börjat än och måste vara på skolan till ca kvart i 5.. Men det ordnar sig, tvättade allt och gjorde iordning lite igår. Hinner inte skriva nå mer nu för lektionen börjar snart, får se om jag hinner skriva ngt mer senare idag. Gaah vad jag längtar, slippa skolan i en vecka!! Frankrike nästa!:)

Monster!

Jag tror jag glömde nämna om några små halloween monster som terroriserade mig i fredags. På kvällen innan jag skulle till jobbet så kom några utklädda ungar förbi och tiggde godis. Jag satt uppe vid datorn och spelade musik och låssades inte höra dem. Lite osmart av mig när de stod och plingade på dörren och samtidigt kunde kolla in genom fönstret och se mig sitta där. Jag gav mig då en av ungarna gav mig onda blicken genom den fula masken. Problemet var bara att jag visste att vi inte hade godis hemma. Jag gick till dem å sa att de skulle vänta en stund, då gick jag och letade efter ngt i köket som kunde göra dessa små monster nöjda. Hittade bara några chipspåsar, dock ville jag ju inte ge bort en hel, inte för min egen vinning, utan för att det kändes alldeles för mkt. Beslutade mig för att de skulle få en halv chipspåse, jag ville ju inte riskera att de hällde fil eller ngt på min bro (vet själv hur vi tänkte då vi var små när man gick utklädd på halloween och körde med bus eller godis grejen; ha alltid en filbunke med dig!!). Jag gick tillbaka till dem och frågade om det här var nog? De gav mig onda blicken igen!!! Kollade bara på dem tillbaka sedan gick dem. Tur för mig, och min bro! Grejen var att när jag senare var ute och gick en prommis innan jobbet så mötte jag dem igen. 5 små monster som fortfarande gick runt och tiggde. De sprang fram till mig och sa: bus eller godis? Jag svarade att jag inte har på mig godis när jag är ute och går. Då tog de tag i mina stavar och bokstavligen hotade mig. Jag menar.. vem har på sig godis när man är ute och går? Inte jag iaf. Jag sa då till dem ba: Okeeej okeej.. ni får väl godis då. De osmarta små ungarna släppte mig och då sa jag ngt likande: synd! Haha sedan sprang jag iväg. Var ju inte så svårt att springa ifrån dem, kände mig inte dum eftersom de redan hade fått massa av mig tidigare på kvällen. Måste DOCK sett väldigt roligt ut. Ngn som springer ifrån några små monster. Thats me!


my cool is too cool








Shanta!

Tror jag ska gå förbi Shanta snart. Är sugen på lite billigt, but still hur snygga väskor som helst. Fanns inte så mkt utbud på deras hemsida, men jag lägger in några skönheter ändå. Jag tycker typ att det är pinsamt att gå in på Shanta nu för tiden, för jag köper väskor där hela tiden. Ngt som iofs är bra för dom, men dom måste verkligen förstått vad min passion är! Grabben som jobbar skrattar typ åt mig när jag kommer dit, blir sådär glad och extra trevlig eftersom han förmodligen vet att jag kommer köpa ngt. När det bara är två stycken som jobbar där så märker de ju ännu mer vilka som är där och snokar jämt och ständigt.. som jag!:)

Jag fick tillbaka för att jag sov så länge igår. Kunde nämligen inte somna förns klockan halv fyra inatt. Jag vart så sjukt irriterad, helt klarvaken. Orkade såklart inte gå till skolan när jag hade sovit två timmar, eller nog hade jag orkat, men hade väl varit mer eller mindre en zombie då. Ska sätta mig å plugga nu ist.



image561            image562



image563


Slapp söndag!

Kan lova att det är sällsynt att jag sover till 3 på dagen. Somnade typ 6 så det är ju därför men ändå! Det här är en riktig slapp söndag, legat i sängen hela dagen och sett på tv, ska snart se på Miami Ink och efter det ska jag bara plugga. Inte överdrivet roligt, men plugget måste göras innan man far på tisdag.
Här är en gammal goding, perfekt låt att bara ta det lugnt till..

ps. Marikk vi styr!:)




Not my day!

Äntligen hemma från jobbet. Jobbade med Marikk under min första timme idag innan hon slutade. Guld värt, saknat henne faktiskt. Vi har de bästa samtalen ever:) haha! Dock blev den resterande delen av kvällen åt helvette faktiskt. De senaste gångerna jag har jobbat natt har varit riktigt roliga, men ikväll var det några som bokstavligen hade bestämt sig för att förstöra min kväll. Ska inte gå in på detalj, men de var fan inte snälla alltså. Massa andra i kön sa till mig efter att de hade beställt att vi gör faktiskt ett bra jobb och att man absolut inte ska bry sig. Så gulligt sagt av dem, dock har jag en tendens att ta åt mig ändå.  Kan ni vara snälla och sabba någon annans kväll istället!! Massa andra saker som såklart vävde in i min dåliga kväll också, men de där som beställde av mig där mot slutet tog priset. Aja, nu har jag fått skriva av mig iaf. Sängen väntar, och tanken att vi far till Strasbourg i nästan en vecka nu på Tisdag gör mig iaf glad. Blir inge jobb på typ 2 veckor, det kan jag behöva för tillfället. Blir mindre jobb framöver också, tycker att jag har jobbat så mkt hittils brevid skolan så jag klagar inte:) Natti

Beslutsångest!

För det första har det snöat som tusan inatt, som de flesta nog har märkt. Ett stort minus med dagen. Jag gillar inte kyla och snö, jag vill ha sommar och värme. Som tur är kommer min fjällräven kunna värma mig i vinter, men ändå. Ska snart hoppa in i duchen innan jobbet, men sitter och funderar över hur jag ska beställa på måndag. Mamma och jag ska nu beställa smycken från Kyssjohanna, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Dagens ilandsproblem med andra ord!:) Vill ha det här armbandet, men priset kändes drygt. Tror jag slår till ändå, smycken är gorgeous! Man får nästan aldrig nog av dem, precis som med väskor och skor.
  image559




















Äntligen!!

Har hållt på med min bloggens design i flera år känns det som. Är nöjd för tillfället, har ju aldrig försökt ändra designen förut så den blev mer egen. Lyckades iaf förstora min profilbild, lägga in en skön bild på några av mina favvo artister och fick dessutom till bakgrunden. Fick dock inte bort den rosa färgen till rubrikerna, får ta tag i det sen. Snart ska jag iaf äta fin middag med mamma, pappa och deras vänner, hade varit roligare med mina egna vänner, men deras vänner kan faktiskt vara riktigt roliga. Eller dom har sådana sköna vuxenskämt, om ni förstår vad jag menar. Skämt som är så dåliga så att man skrattar ändå, haha!

På tal om middagar så vart våran myskväll med middag i torsdags väldigt lyckad. Vi storhandlade på Obs och det slutade med att pengarna nästan inte räckte till. Pommes, fläskfile m godaste såsen ever var bara en bråkdel av vad vi åt. Jag lovar att jag var mätt hela dagen igår. Åt typ ingenting alls under dagen och idag känner jag mig också mättat. Därför är jag inte så taggad på mammas förrätt, efterrätt osv osv ikväll heller. Orkar inte vara mätt hela tiden, haha. Så jag ska bara smaka litegrann av varje, man kan ju inte låta bli mammsans mat!

Jobbade igårnatt också, kvällen slutade med vattenkrig, måsjävel! hahah fick vatten rakt i ansiktet och såg ju ut som fan själv resten av kvällen. Som tur var hade vi redan stängt då! Du ska allt få igen sen, nästa gång Magnus inte kollar så är det du som blir överraskad av en hink med vatten över skallen! Lägger in en bild från myskvällen i torsdags! Denna kväll ser lugn ut, jobbar natt så.. Jag kommer faktiskt att jobba rätt lite nu under november, hör och häpna!:) Rätt skönt!

image557

I need a dubble cheeseburger...

Haha min humor är inte alltid den bästa, men det här är jävligt roligt.
Jag skulle skratta ihjäl mig om jag tog emot den beställningen! Underbart!:)



MAGALUF!!!!!!

Saknar allt så grymt! Jag lägger in lite bilder som de flesta nog inte har sett!:) Jag ursäktar alla svettiga och fulla människor, men det var sådär vi levde i en vecka. Helt jävla underbart!!!

image537

image538

image539

image541

image543

image544

image545

image546

Längtan!

Den är inte så fruktansvärt långt kvar till studenten när man väl tänker på det. Snart är det jullov och tiden har hittils gått väldigt fort. Idag fick jag också smset om att jag kan gå in på internet och betala mitt studentpaket . Längtar så mycket till studenten och balen, 2008 kommer bli ett bra år!!! Vårat år!! I början av nästa år ska jag och brudarna fara till Sthlm, bo på hotell, shoppa som fan och för att inte glömma utgång! Leta lite balklänningar osv, dock har jag ju redan valt ut tyg och sånt eftersom en sömmerska ska sy min, men jag säger aldrig nej till ett Sthlms besök.


image536

alltsåå

Varje gång!! varje gång, samma jävla skit. Haha elin du förstår vad jag menar. Dax att ge upp kanske? trodde allt var annorlunda nu, haha men icket. Ibland blir jag bara så less på mig sj. Förstår mig inte på mig själv i sånna här fall. Skärpning Susanne Svensson!

Bion igår var iaf nice, hemskt, men nice. Som alltid ser jag typ 1/3 av skräckfilmer:) Idag blir det en slapp dag, pluggning och mys middag ikväll med sköna vänner. Måste bara få dem att vilja se European Music Awards 07 som börjar 20.00 ikväll (om jag inte har missuppfattat det helt). Imorn ska jag beställa massa smink produkter osv från Oriflame. Fanns så mycket roligt som kom med den senaste katalogen. Måste ta tag i mig själv och beställa från Kyssjohanna också, är bara så drygt att beställa efter.