You find my footprints in the sand

Så underbar låt. Får mig nästan att börja gråta. Kan inte låta bli att lägga in den, även fast jag egentligen inte ska skriva förens efter den 9:onde maj. Är så mkt som händer i mitt liv just nu. Mest positiva grejer. Förra veckan repade jag dock min nya bil, men heeyy det ordnar sig. Små saker ska ej få dra ned mig. Allt ser så ljust ut, sommaren är påväg, allt inför balen och studenten är fixat. Jag kommer leva i en dröm de sista veckorna innan vi går ut. Jag älskar det. Nu ska jag och köpa lite guldsmycken med sötvattenspärlor till balen och på torsdag blire sthlm för hela slanten. Kommer komma hem nöjd och belåten + mycket fattigare!






Två till godingar borde jag få lägga in oxå..







IDAG!

Jag dog på gymmet idag. Haha vet inte om det beror på att heggan inte var med, eller för att jag redan gymmat nu 4:a dagar i rad. Tror inte kroppen uppskattade det precis. Gjorde iaf allt jag skulle där och har väl suttit med matten mestadels av tiden sedan jag kom hem. Dock med endel avbrott. Folk som ringer och tv-program som lockar, haha det är inte lätt. Något som gav mig lite extra krafter under kvällens plugg var då jag fick ett värmande sms där det stod.. "Skönt att snacka med dig vännen! Så glad att jag har dig". Åå vet du vad? Jag tycker såklart desamma!

Unnade mig nyss en beställning från Halens med lite sommar toppar, -tunikor och -klänningar. Bland annat studentklänningen. Spännande!:) Tänkte först beställa en bikini också, men tror jag svänger förbi stadium och köper en imorn som jag kikat in.. På tal om Imorn så äre ju tänkt att jag inte ska blogga nå mer tills den 9:onde maj (min födelsedag!!!). Blir lite tråkigt, men behöver prioritera min tid på viktigare saker. Inte för att det tar så länge att skriva ett inlägg, men när man väl sätter sig vid en dator, så fastnar man där också. Och det behöver inte jag för tillfället. Vi får väl se om jag håller det här.. kan hända att jag lägger in någon bra låt ibland.. Pusshej!

image1132image1133

Freeze a moment, it's never been better..

Kom nyss hem! Gick bara bra att jobba och måste erkänna att det var rätt slappt. Även fast vissa var dryga. Tur att jag slapp ta beställningen med 30 QP burgare. Blev över 1000 kr för dem. Haha helt sinnes. En grabb gick sedan runt å delade ut de sista till massa randoms runtomkring. Undra om han kommer ångra köpet imorn? På tal om imorn så ser dagen ut att bjuda på plugg och ett gympass. Dock blire inte IKSU, utan gamla hederliga östermalm. Sova ut lite vill jag också göra:) Natti!



When I see you walk through that door

Helt plötsligt vände allt. Känner mig nere.. det beror delvis på Matte C kursen. Skulle dock vilja kalla den för helvetteskursen. Från och med måndag så kanske jag dissar bloggen till den 9:onde maj, då är det min födelsedag och samma dag är nationellan! Blir nog bäst så för mig.. måste ta tag i matten och några andra saker också. Nu = jobbet..


 




studentklänning

Jag har beslutsångest, som alltid. Antingen blire denna ljuvliga klänning till studenten, eller så väntar jag helt enkelt till sthlmsresan och köper en där? Blir dock tokig om de ej har ngn jag gillar.. Gud jag stressar med allt nu för tiden. Haha galet. Gillar denna starkt iaf. Ngt sånt blire på studenten..
-om inte den såklart!

image1131

UNDERBART!!!!!!!

VÄDRET!? Behöver jag säga mer!? Hoppas det håller i sig länge.. men bara för att jag säger så kommer vädret säkert vara dåligt imorgon. Man blir ju så mycket gladare när det är såhär soligt och varmt. Är underbart att bara sitta i bilen och köra för då blire hur varmt och skönt som helst. Idag blev det ett rätt tidigt pass på IKSU! Heggan följde med som vanligt och vi körde fan hårt idag också. Tror jag ska ta det lite lugnare imorn:) Sen blire inte att fara dit förens på tisdag!

På tal om bilkörning så kan jag ju bara inte hålla mig för att berätta om alla idioter i trafiken. Jag tror fan att de flesta människor inte kan köra bil. Iallafall inte bra! Folk blir så slarviga med tiden! Jag säger inte att jag är bäst, men jag är fan mycket bättre än folk som kört bil i fleera fleera år! Bland det värsta jag vet är när folk slickar sig bakom min bil. Jag blir tokig, helt seriöst. Varför kör de så nära? Fattar de inte att de inte har någon chans alls att stanna om jag skulle behöva det? Kan ju lätt som fan hoppa upp ngt på vägen, och de kommer inte snabbare fram bara för att de ligger där bak och trycker! Som idag.. körde på en 90 väg.. höll precis 90 km/h men de skulle ändå vara typ en billängd bakom. Hur galet är inte det? Skulle så gärna vilja ha en knapp som man kunde trycka på och som gjorde att en fet lapp kom fram i bakrutan. Där skulle det stå "Kör inte så jävla nära, dumskalle". Haha precis så skulle jag vilja ha det. För det första är man ju rädd om sitt eget liv och för det andra så är jag livrädd att någon ska skada min nya bil, haha!

Blev btw en sväng på stan efter IKSU och där köpte jag ny sport bh och träningsshorts på Stadium. Ska dock byta shortsen till ett par mindre tror jag. Hinner nog med det före IKSU imorn! Köpte också massa underkläder till riktiga fyndpriser. Sånt gör en glad! Nu väntar plugg hela kvällen tills jag börjar jobba
-jag ska ju inte ha ngt liv tills mattenationellan är över, fyfan.





Pressad dag!

Jag har redan hunnit vara på några ärenden, gjort bort stallet och nu väntar en lektion på skolan. Efter det ska vi direkt till IKSU och sedan äre bara att rappa sig till jobbet. Slutar 21 sedan vet jag inte vars det bär av. Kanske bara blir lite hemmamys.. eller en sväng förbi ngn skön brud. I'll see:) Riktigt skönt att det äntligen är helg! Ha en fin fredag alla!


Time to sleep

Kroppen är död och skallen likaså. Sängen väntar då med andra ord. Ville bara skriva godnatt och att jag vill ha en vinkväll SNARAST! Med alla dessa gottigheter + skönt sällskap. Ljuvligt.

image1129

Blev lite blandat ändå!

Charlie Wilson ft Snoop dogg - Let it out




Method man - Is it me




Brandy - Honey




Lil Wayne - Lisa Marie




Neyo - Let just be




Nelly ft Akon -  Body on me




Sean Garret ft Ludacris - Grippin'



Smycken till balen!

Jag kan inte bestämma mig vilka av dessa jag ska beställa till balen.. Smyckena på den sista stora bilden är ju de jag velat ha hela tiden. Har ju nämnt det tidigare iår! Men nu äre ju så att min balklänning har halterneck och då passar det inte så bra.. Funderar då på halsbandet nedan + något armband och örhänge som matchar till. Frågan är bara vilket? Har iaf bestämt mig för svarta skor, då jag bara för en liten stund sedan hittade en jättestilig svart kuvertväska hemma. LOVE till min mamma!

image1119image1120


image1128


Är ni sugna på smycken av saltvattenspärlor rekommenderar jag er att kolla in deras hemsida. Deras smycken finns att köpa HÄR! De har allt från klassiska till mer festliga!

Första besöket!


image1118

Kom precis hemifrån IKSU! Var ju första gången man var där och jag måste säga att det verkar nice som fan. Alla var inte heller lika utseendefixerade osv som man hade föreställt sig att de skulle. Jag har trott att folk typ inte orkar ge gärnet där och att folk gör sig rå snygga då de far dit, eftersom det är värsta mycket ungt folk där. Verkade inte vara så farligt mycket sånt, och tur är väl det för jag är iaf där för att SVETTAS! Så första intrycket är iaf riktigt bra!

Kommer dock fortsätta på östermalm en gång i veckan som tidigare. Bäst där ju! Blir IKSU imorn igen, man blir fan taggad! Ikväll ska jag bara plugga matte.. fyfan! Hoppas er kväll blir lite roligare!

Föressten! Vad är dealen med vädret? Detta är ju för bra för att vara sant!
Helt underbart skönt med klarblå himmel och värmande sol:)

Hon gör det igen!






Imorn blire IKSU för hela slanten! Har bara en lektion som jag funderar på att skippa. Värt att fara dit för att se en film man redan sett? Njaa.. Nu ska jag iaf lägga mig ned i sängen för att mysa till en massa mode/skönhets tidningar jag fick med posten idag. Några produkter hängde också med på ett hörn, nice! Natti!

min lycka

Idag är jag hurtig som tusan! Direkt jag kom hem från skolan satte jag mig och pluggade matte (ni vet ju att jag måste hettsa nu innan matte c nationellan). Nu ska jag ut och tvätta bilen. Kan ju kanske berätta nu.. det där som skulle göra mig så överlycklig här om veckan, var som vissa förstått, en alldeles egen bil. Den är inte vilken bil som helst heller. Min drömbil, helt seriös, utan att överdriva. Den är underbar att köra och är riktigt stilig dessutom. Hade iofs varit mest nice om den varit rosa;) Haha! Men mörkblå duger bra det me! Det är modellen som jag verkligen gillar. Sen luktar den NY bil! Kanske är det goaste som finns?

Som en liten invigningspresent fick jag av Alex en wonderbaum som luktar jordgubb. Smells soo good! Jag är iaf hur glad som helst att jag köpte den. Att den är en miljöbil gör att det känns som jag bidrar med ngt, även fast det inte är bra att överhuvudtaget köra bil. Hade egentligen inte tänkt berätta om den eftersom många tyvärr har en tendens att förstöra glädjen för en! Dock var det så många som undrade och sa att de måste bara få veta nu, så jag känner att jag inte bryr mig om den sura bunten människor där ute!:)

Lägger in lite musik ikväll också! Nu väntar en omgång med pärlan! Kommer säkert bli en sån där nörd som tvättar den en gång i veckan. Haha!


the more I get, the more I want!

Neyo - Closer



SUPRICE!

Daniel. Min kära Daniel satte i helgen för första gången sina fötter i vårt såkallade Umeå. Var seriöst overkligt att se HAN i Umeå? Jag snackar om en riktig 08:a här, haha! Nämen det var grymt roligt. Bjussade hem honom på fika och mamma är förälskad. Inte så oväntat ändå, haha! Nu sitter min kära vän på tåget tillbaka till huvudstaden, men det är bara några veckor kvar tills vi kommer dit ned också!

Better in time med Leona Lewis är riktigt bra. Dock inte lika bra som forgive me..







Föressten! Videon till en av Kanye Wests grymmaste låtar har kommit. Älskar homecoming och videon var såklart skön den med.




det känns



Forgive me but I need to be loved too
Forgive me but I can't wait around for you
Forgive me if I found a man
Who understands just what I need
Forgive me but I need to be loved too
Forgive me if I can't wait around for you
Forgive me if I found a man who understands
Forgive me baby

I gotta take a chance tonight
So I'm doing me, myself and I
Can wait no more
Sitting all alone
Man, I really hope
Hope you forgive me

Forgive me

NYTT från Leona Lewis. Grym tjej, jag diggar henne verkligen! Har gjort det enda sedan jag såg henne tidigt i X factor! Första tjejen man vågar jämföra med typ Whitney! Denna låt är hur bra som helst, till och med bättre än Bleeding Love. Ni måste bara lyssna! Den kommer garanterat slå igenom stort! Producerad av Akon faktiskt..





 
Galen kväll igår på Corona. Trevlig som fan! Orkar inte gå in på detalj, men den var ångefylld och roligt på många sätt. Haha. Svårt att förklara. Men tack alla!

utgång

Vi ses i dimman!:) Har hur bråttom som helst då jag slutade jobba för inte så länge sedan. Hoppas er kväll blir nice, det blir min garanterat! Taggad nanting! Allt är btw klart inför sthlm. Boende, flyg osv. Så nu är det bara att tuta och köra. UNDERBART!

Andra saker jag längtar till:
-Min weekend (till typ London) som brorsan bjussar mig och en kompis till!
-Utomlandsresan just efter studenten!
-STUDENTEN såklart!
-Balen!
-Att lämna Umeå (som troligast blir i augusti)


165121-2840165121-2840165121-2840165121-2840165121-2840165121-2840165121-2840165121-2840165121-2840165121-2840165121-2840165121-2840


 Till veckan är det dax att börja köra på IKSU också. Jag och heggan!


fredag

Har nyss ätit mammas godaste fisksoppa. Låter äckligt va? Haha. Men den är underbart god! Vi kom hem från gymmet för inte allt för länge sedan, såå skönt! Vädret är inte så bra idag heller, men det är som tur var ingen nederbörd iaf. Helst hade jag velat ha bar mark och en skinande sol. Som de flesta andra tycker jag också att våren kan komma nu!

Fick btw nyss reda på att jag får 3600 kr i skatteåterbäring. Blev så jävla glad, känns verkligen som gratis pengar?! Sedan blire ju semesterersättningen också i sommar. Jag kommer leva gott:) Är värd det som fan om man får säga så. Jobbar mer än de flesta andra som går i skola. På tal om jobb.. börjar kl 17.00 idag till 00.00.. lite udda tider må jag säga. Kanske svänger förbi Matilda efteråt och pratar lite skit.

Nu ska jag duscha för att sedan möta upp Alex på stan. Boka tågbiljetterna! På tal om biljetter och bokningar så hoppas jag vi kan boka utomlandsresan snart. Men vi får härda lite å vänta på de goa priserna! Bilderna nedan är från förra årets resa:) Får mig att bara bli ännu mer ivrig!! Kinesögon på första, cute!



image1111

image1112

image1113

image1114





 


längtaan

Denna dag har varit sjuk. Gick skola till kvart i 3 och började jobba kvart i 4 till halv 12. Fast det blev dock inte halv 12 utan kvart över 12.. Förstår ni att jag är less då? Iofs är det cash.. och har tagit på mig det själv så jag ska väl inte klaga:) Vi råkade he på larmet också så securitas kom. Ooops.

Har ni inte lyssnat på Rihannas nya Take a bow som jag la in tidigare, så uppmanar jag er att för all del att ej glömma. Den är helt underbar. Blir bara bättre och bättre:)

Det jag längtar mest till just nu är sthlm! Finns iofs mycket jag längtar till men vi börjar med sthlm då det bara är ca 3 veckor kvar! Flyget bokades idag och imorn blire tågresan! Längtar verkligen! Att träffa daniel är ju ett stort plus också! Jag och alex kommer ha det grymt:) Nä nu ska jag sova för jag skall upp tidigt och gymma. Pyss


image1109

en sak bara..

jag hatar verkligen din omogna och barnsliga sida. annars.. underbar på många sätt. godnatt alla!:)

sms galningar

De senaste dagarna har mina vänner klagat över att jag inte svarar på sms. Eftersom jag har gratis så tycker de att det är väldigt slappt av mig att inte svara. Sen vet de att jag typ alltid svarar, men inte denna gång. Det hade väl inte jag någon aning om, men när jag hör flera stycken som skickat sms och undrar varför de ej fått svar så började jag undra vad det var för problem. Testade därför skicka ett sms till mig själv igår och den kom inte fram. Istället fick mobilen krupp och jag försökte radera några sms. Startade om mobilen och vips så får jag över 20 sms. Mobilen pep typ i en minut. Så där har ni svaret på varför jag ej svarade. Hade till och med fått viktiga meddelanden, haha. Jag insåg att över 300 sms i inkorgen kanske är lite väl mycket, även för en 8 GB mobil..

Åt nyss en tonfisksallad (igen) och ska räkna matte nu. Sedan stan och efter det ska jag hem till jenny och fortsätta matteräknandet. Japp -jag ska ha G i matte c! Punkt slut.


Jay-Z vs. The Verve - Bittersweet Dirt Off Your Shoulder



DON'T say you're sorry cause you're not..




Pratade nyss med Marikk i telefonen, skönt med lite råd här i livet. Från en som är insatt om man säger så. Lätta hjärtat lite. Hon är verkligen skön. Den där Marikk. Om hon skulle lämna mig från jobbet skulle jag deppa sönder. Men det blir ju jag som lämnar henne. Japp. Jobbar bara i sommar sen drar jag. Inte länge kvar ju!

Aint he just.. perfect

Det är så sjukt. Allt han gör är hur bra som helst. Kunde lyssna på halva och redan älska den. Nytt från Chris Brown; Forever!




Guldiga knappar

Idag skulle vi som sagt hämtade balklänningen, men det var några små saker jag ville skulle fixas till så mamma hämtar den imorgon istället. Blir nog hur bra som helst! Iallafall köpte jag några guldknappar när jag lix var där eftersom jag ville sy fast dem på en kjol som jag har. Bort med de svarta tråkiga knapparna och dit med de guldiga - voila! Stilrenare så! Bilderna nedan ger dem dock ingen rättvisa. Har tyvärr ingen bild på hur det såg ut före. Passade på att visa min nya body också. Gillar den skarpt så imorgon ska jag en snabbis förbi stan och köpa en mörk body också.


image1103

image1104image1105

image1107image1108

Blommigt värre

Jag har typ alltid gillat blommiga kläder, och nu när trenden kommit så har utbudet av dessa kläder blivit bättre! Bra tycker jag! Sedan blir det bara roligare att använda de kläder man redan har som är färglada och blommiga! Jag ska beställa från Topshop ikväll och då blire iallafall två blommiga bikinisar.

Annars är jag också ute efter en blommig klänning och en blommig väska. Sjalen nedan köpte jag förra veckan och bikinin nedan är en av de två jag tänker beställa!:) Vissa tycker nog att vissa blommiga plagg/accesoarer kan få lite "mormor" stuk över sig, men bara man matchar saker och ting rätt så tänker man inte på det. Iallafall inte jag, de är snyggt som fan:)




image1096





 


MIN STJÄRNA!

Känner för att lägga in videon igen.. Är roligt att så många kommenterar den på youtube!:) Eftersom besökarna här ökat så mycket kanske jag måste ta det igen.. Så för er som har missat det; här är min stjärna! Som jag dock inte har längre..




image1088

image1090

image1093

image1091




Sooo good!

Sov tills för en stund sedan, helt underbart! Slängde just i mig en tonfisksallad, made by me ofcourse. Börjar bli kung på det där med mat. Älskar att laga mat nu för tiden, och det är bra att man sätter igång så man inte är sämst tills dess man flyttar hemifrån. Fick en fet bok med massa recept förra året och nu när jag fyller 19 ska jag nog önska mig en till som jag blivit sugen på.. Nä nu ska jag städa rummet för att sedan fara å hämta balklänningen!!

image1087












Måndag och redan helg?

image1085

Jo det är nästan sant. Vi är lediga imorgon, onsdag och fredag. Sedan har jag bara två lektioner på torsdag. Som om inte det vore nog bra kom våra studentmössor och allt annat smått och gott som man beställt efter!! Var typ helt lyrisk när jag å jens skulle hämta ut det feta paketet med hela klassens studentmössor. Man insåg verkligen hur nära det är!! Fast det är fortfarande betyg som skall sättas så nu äre bara att man satsar sönder.

Idag jobbade jag efter skolan, riktigt riktigt less kände jag mig. Var tur att jag bara jobbade 3 timmar. Före jag började sprang jag in på Gina för att köpa en body, blev en korallfärgad som tänkt. Älskar den färgen! Imorgon ska jag btw hämta min balklänning, den är KLAR!
image1086















wayne

hahahha omg. kvällen var sick. ska verkligen inte gå in på vad som hände. var skönt att gymma iaf! funderar ju på ett IKSU kort nu.. hänga där med heggan några dagar i veckan?! låter nice! blir nog så. kan fortsätta lite på östermalm ändå, är ju kung där. Nää nu väntar sängen, lägger in låtar från min nybrända skiva imorn med Lil Wayne. Så sjukt bra den är. Typ stolt. Haha. Riktigt njutbar.

image1084

åhå

på jobbet nu. kan inte förklara hur less jag äääär. vill bara sova. å nu ska jag på gymmet??? haha så sjukt. ikväll kommer jag sova gott:) lägger väl in lite musik senare.

hoppet

Nej det finns inget hopp. Var grymt trött och less ikväll och alla var då bara väldigt tvungna att vara extra dryga. Träffade iofs många av mina härliga vänner så det var ett stort plus, thaanks alot. Jag var seriöst så trött i hela kroppen när jag hade jobbat klart, att mina händer inte kunde sluta skaka. För er som tror att jobbet var så ansträngande kan ju glömma att det var pga det. Har sovit så grymt lite på sistonne och fick även idag lov att stiga upp tidigt för massa drygheter. Aja ska nog inte vara så negativ!:) Sängen väntar och jag längtar. Tänkte avsluta å säga att jag seriöst funderar på att lägga ned bloggen. Finner inte samma mening med det längre, även fast det är roligt att antalet besökare ökar hela tiden. Men men.. vi får se! Ska grubbla på det, är ju som skönt att skriva av sig.. men samtidigt drygt att skriva många gånger.

högskoleprovet

Nu är jag trött efter en hel dags skrivande. Grymt mycket folk som skrev det också, känns som hela Umeå var där! Har tyvärr inget roligt att skriva om. Är sjukt trött. Somnade inte förns halv 3 inatt och sedan ringde ngn å väckte mig kl kvart i 5? Haha ändå skönt samtal.. Annars blire jobb ikv. 22-03. Jag som vill ut å festa.. fast kroppen vill nog bara däcka i sängen. heyy


LOVE

Idag hade jag ingen skola men steg ändå upp tidigt och pluggade matte hos jenny! Sedan for jag iväg på andra äventyr! Det är ju idag det är min dag! Nej jag fyller inte år.. jag är bara en av de lyckligaste idag!! Har inte kunnat sluta le sedan.. kl 15.00 för att vara exakt. Avslöjar det väl inom kort. Inget speciellt för er kanske, men för min.. can't belive it!:) Ska alldeles strax till Matilda, sedan ska vi på kina resturang. Sick gott! Efter det blire candy å mys hos henne, blir tyvärr ingen sen kväll pga högskoleprovet imorn. Wish me good luck!

Hoppas ni får en fin fredag! Puss!

trey songz ft lil wayne - can't help but wait



okänt



VÄRLDENS BÄSTA BRORSA

Han är så underbart snäll! Ringde mig nyss och berättade att han vill bjuda mig och en kompis på en weekend i någon storstad i sommar! Eftersom han missar min student å allt. Shit. Haha nämen jag skulle gärna farit med honom och en till. Vi får se. Kanske övertalar honom till det! Annars blire jag å någon brulla! Tänkte bara skriva att han e underbar! (och det är han även om han inte skulle gjort ngt sånthär, för er idioter som tror annat) London? Barcelona? Singapore? Athen? Måste komma på fler förslag!


image1083



Underbart!

Idag sov jag till efter kl 12. Det kändes så underbart. Nu är kroppen på G igen! Nu ska jag till josse å lämna hennes presenter. Visst är det 5 dagar försent, men så kan det bli med beställningsvaror ;) Har lite brådis, men jag lägger in some good shit later.


NU ska jag sova

Jag har sovmorgon imorn, och somnar jag inom en halvtimme blire massor av sömn. Yes! För er som inte vet så har jag bara sovit 9 timmar de 3 senaste nätterna.. Alldeles för sena kvällar pga lovets helvridna dygnsrytm och sena nätter på jobbet. Nä nu tar vi tag i detta!

Före jag lägger mig tänkte jag bara skriva att jag funderar på att joina heggan med ett IKSU kort och börja gymma där istället. Jag känner för övrigt att jag behöver ett långt gammalt hederligt skitsnack samtal med DG. Han är bäst! ringringringringring

Lägger in en grym låt nedan, en remix av Rick Rocks Speedin. Nu är bland annat Chris Brown med i leken. Ni vet ju vad jag tycker om Chris Brown. Kunde inte blivit bättre om jag får säga det så!





jag behöver

Ringar i alla dess former och färger. Gillar ju guldfärgat bäst som alltid, vilket är lätt att förstå då man ser mitt smyckesskrin som säkert består av 85% guldfärgat. Blondiner ska ha guld helt enkelt. Har aldrig varit särskilt galen i ringar, men känner att jag vill inskaffa lite fler nu. Gärna stora också. Tror en stor guldring med turkos "diamant" vore nice. Problemet är bara vars jag ska börja söka. Tips? Ni ser ju, inte så insatt på det här området..
image1082

what

Haha det slog mig nyss att jag har högskoleprovet på lördag!! Jag kommer tråka ihjäl?! Från morgon till middagstid ska jag sitta där, hur kul låter det? En sak är säker; kommer motivera mig med candy å kaffe! Hoppas det går bra, fast ett resultat på 2.0 skippar vi vaa

Måste.köpa.ngt

Jag är verkligen hur sugen som helst att springa runt på stan å bara packa på mig en massa vår och sommarkläder. Jag vill ha klänningar så att min garderob inte går att fylla länge! Iofs finns det knappt ngn plats nu heller, måste verkligen rensa ut det jag inte använder. Dock känns det så onödigt att köpa ngt nu när vi far till sthlm om en månad.. Ska ju dessutom beställa bikinisar och en strandklänning från TOPSHOP så jag borde faktiskt härda. Behövde iaf lite underkläder så jag gick in på H&M en snabbis efter skolan för att köpa det. På tal om skolan så lämnade jag ju in projektrapporten idag. Den var sjukt jobbigt att göra, men jag satsar högt på detta och tror och hoppas att det kommer gå vägen. Vi har verkligen haft det roligaste projektarbetet! 

PS. jag och engelskmän. kan inte förklara bara.

Projektarbetet närmar sig sitt slut

NUUU är jag nästan helt klar med projektrapporten. Vi ska lämna in råmanuset imorgon och när vi får tillbaka det blir det bara att finslipa det sista. Är riktigt nöjd! Känner dock inget hopp eftersom jag ska upp om 3,5 timme!:) Slitet då jag inte har somnat förns 3 de senaste dagarna heller.. Inte bra! Imorgon blire en tidig kväll! Hade föressten besöksrekord idag, shit vad många som är här inne å snokar. Trevligt! Bjuder på en låt innan jag kryper mig till sängs. Jag älskar min säng. Och hela mitt rum för den delen också. Natti




EYY CHECK THIS OUT!

Taio cruz - come on girl






To take you away with meee!
Faktiskt grym låt! Haha fan jag måste dra nu. Ska alltid dra ut på tiden. Matilda väntar på mig.. stackaren:) Tur jag har bilen!

En ny vecka

Hittils har denna vecka verkligen varit nice! Började en ny kurs igår; mat till vardag och fest. Lärarens verkar grymt skön (credds för hennes namn;)) och själva kursen kommer nog vara hur soft som helst. Både plus och minus med att vi får äta det vi bakar/lagar.. Mums! Får dra några extra gympass varje vecka pga denna kurs tror jag, haha! Idag fick jag lite dåliga besked, men jag tar nya tag och ska satsa jävel! Blir ju den lyckligaste på fredag så det är inte mycket som kan få mig på dåligt humör just nu!

M har varit snäll och gett mig några skivor med massor av skön musik. Mestadels hiphop och rnb, precis som jag vill ha det! Mycket Lil Wayne och Chris, så rätt! Gå gärna in på deras hemsida där de delar med sig utav nytt och frächt, klicka
hääär!

Nedan har vi Chris Brown, T-pain och Lil Mama med shawty get loose. Lägger in mer musik senare ikväll, nu måste jag kila! kisskisss





ååå

bloggen är i funktion igen! fick lite abstinens där ett tag, tragiskt men sant! för dem som inte vet om det så har de försökt göra ett plattformsbytet, och det har därför inte gått att skriva något på två dagar. tyvärr lyckades de inte ens slutföra plattformsbytet, men hoppas de lyckas nästa gång för blogg.se har varit riktigt krångligt på sistonne. aja nog om det. sitter i skolan nu och hälsopedagogiken börjar på en liten stund. skriver med andra ord när jag kommit hem istället. har massa musik att lägga in och roligt grejer att berätta. puss!