1:a advent

Mysig dag på jobbet, men ännu mysigare att komma hem! Underbara mamma hade bakat massor av lussebullar och saffranskransar som stod framme när jag kom hem! Hela huset luktar underbart, och julpyntat börjar det också bli:) Nu tror jag på ett skönt bad i jacuzzin med ansiktsmask och allt sånt där. Ni förstår! Ikväll ska jag bara slappa framför tv:n, käka nån lussebulle, för imorgon kör hårdträningen igång igen!:)

Finner inga ord till hur bra låten nedan är..


Baby you're so unusual
Didn't anyone tell you, you're supposed to, break my heart?
I expect you do, so why haven't you?




Britney Spears - Unusual you

All the eyes on me in the center of the ring, Just like a circus!

Lördag ju! Denna dag har varit galen. Började med världens mest otrevligaste kund på Coop. Aldrig varit med om maken, eller jo det har jag faktiskt på donken, men aldrig på Coop. Vanligtvis är kunderna trevliga! Tur man har underbara arbetskamrater. Sjukt vad de är roliga! Var ett tag sedan jag skrattade så mycket som jag gjorde idag. Gick omkring och smålog åt allt resten av dagen känns det som, haha! Ahmed, Patrik, Daniel, Petra, Thomas.. känn er utpekade! Känner mig btw förvånadsvärt pigg efter 10 timmars jobb!:)

Duschen väntar!

Spännande och lite nervöst..

Nu mellan den 9:onde och den 12:e december så får jag antagningsbesked från Universitetet. Jag måste verkligen sätta mig ned och väga för- och nackdelar med att bo kvar och studera, alternativt flytta till annan ort och studera. Blir ju att leva lite snålare om jag flyttar, men det tror jag helt klart att det kommer vara värt det! Hade varit lättast om jag bara kom in på t.ex. Lunds Universitet och inget annat. Då har man ju inget val, haha! Nä det kommer bli spännande det här..

Vet fortfarande inte vad som händer ikväll! Hoppet att alla är så tråkiga!
Kanske blir Ersboda trots allt, men en film lr två..



There's only two types of guys out there,
Ones that can hang with me, and ones that are scared!



CIRCUS

Brittans nya skiva är skön som fan! Har alltid hållt på henne även fast många bara snackat massa skit! Hon är grym, och det bevisar hon ännu en gång!





ohmy!

Fick några av klänningarna jag beställt från StyleByStars imorse! Bästa sättet att vakna upp på? Haha förmodligen för jag hoppa upp ur sängen direkt! Fick två av fyra klänningar, och en av dem var helt underbar. Galet snygg, kunde suttit liite tightare, men mamma ska sy upp axelbandet lite sen är den fit for fight! Den andra var också jättesnygg, men tror jag byter den mot en mindre storlek. Kanske borde ringa StyleByStars och be dem ta en mindre storlek på de andra som kommer också.. Min mage har blivit tightare nu efter all träning -toppen m resultat! Ni får se klänningen som jag behåller senare!

Nu ska jag laga Lunch för att sedan bege mig till solgrillen och Iksu!:)

You loose!

Nu sitter jag här igen. Hoppas jag kan skärpa min självdiciplin och lägga mig i tid ikväll. Säger alltid att jag ska det, men tror ni jag gör det? Ikväll ska jag fan! Kom nyss hem från gymmet. Känns som om att jag gör samma sak varje dag. Vilket jag iofs gör, hahah! Jobba träna sova. Helgen ser ut att bli lugn. Jag taggar ju upp för nästa helg ist!:)

Imorgon har jag lite ärenden och för att hinna med allt måste jag gå upp 09.00..

-Iksu
-Sola solarium
-Ett besök på stan
-Tvätta bilen
-Ringa Telia (viktigt!!)
-Rida


.. och slutligen något trevlig på kvällen!:)




Sminket - messed up, Fejjan - rödrosig efter träningen.. Men vad gör det? Älskar mitt "nya" leende!!


Love lockdown

Nu börjar jag bli less på er som ringer mig hela jävla tiden och lämnar röstmeddelanden! Ägna er åt ngt bättre okej? Nästa gång stänger jag av röstbrevlådan så då äre slut på det roliga! Svarar som sagt aldrig heller på dolt nummer så ge bara upp! Det var "roligt" första gången, men nu börjar det bli lite tröttsamt! Och man kallar mig inte för slyna, det ska ni ha jävligt klart för er!

Nåväl! Skit i det! Här kommer en av Kanye Wests nya låtar! Sjukt bra. Inte riktigt vad han brukar leverera. Denna låt är annorlunda. Gillar nog honom mer åt rappar/hiphop hållet, men diggar det här med! Underbara Kanye.

Looove lockdown!




Jobbig dag

Har varit så galet trött. Sov typ ingenting natten till idag, så det ska bli skönt att lägga sig i god tid ikväll! Kom nyss hem från Iksu. Blev crosstrainern och core control + simning med Heggan! Som pricken över i:et så avslutade vi med bubbelbad, mys!

Har inget speciellt att berätta tror jag.. eller det kanske jag har! Kanske inte speciellt för er men! Nästa helg den 6:e december så är det personalfest för Coop! De har bokat Schlager klubben och vi bjuds på bland annat inträde, buffé och två öl/vin glas. Jag har inte varit så taggad på något på ett bra tag faktiskt, haha! Mycket av folket från Coop är grymt härliga, och det är ju lätt att räkna ut hur sjukt roliga de kommer bli på fyllan då!:) Kommer bli en galen kväll, for sure! Hoppas på förfest med Emilia, Petra osv. Mina favoriter!

BrilliantSmiles egna tandkräm!

tandkräm mot dålig andedräkt


Dödar bakterier som orsakar dålig andedräkt!

  • Motverkar dålig andedräkt i 24h
  • Motverkar karies och stärker tänderna
  • Antinflamatoriska egenskaper
  • Motverkar ilningar och isningar
  • Bleker och rengör effektivt tänderna
  • Motverkar bildandet av tandsten
Metoden jag blekte mina tänder med heter som jag nämnt tidigare; BrilliantSmile! Denna tandkräm är en av deras produkter, och jag tror att det hade varit värt att testa! Jag menar.. har man ändå lagt ut så mkt pengar på blekning så kan man väl försöka underhålla det på bästa möjliga sätt?:)

Nä nu måste jag röra mig mot Iksu!!

Hela dagen har jag suktat..

efter att träna!! Känner inte igen mig själv, men nu när man börjar se lite resultat så blir man grymt taggad! Så snart bär det iväg till Iksu. Blir nog bara magövningar och Crosstrainern ikv. Man måste ju ta det lite lugnt också! Imorgon vill jag simma, hoppas heggan har tid bara:) Tråkigt att simma själv!

En sak till! Sjukt rolig arbetsdag idag. Även fast jag jobbade 9 timmar så kände jag mig inte alls less då klockan slog 19.00. Tack som fan för Emilia!:) Vi funtar btw på att sticka till NYC till våren. Hade ju varit fantastiskt roligt! Träffa Wayne, Brandon och dem också för den delen..


Nu är vi tillbaka till hårfrågan igen!

Den 17:onde dec ska jag å pimpa frillan igen hos min underbara frisör! 
Tycker ni att jag ska:

1. Bli lika blond som förut igen?




2. Behålla det jag har nu?




3. Bli ännu lite mörkare?

Längden behåller jag som vanligt! Annars gäller det bara å tunnar ut luggen lite och fräscha till alla toppar! Det är just det med hårfärgen som gör mig lite osäker.. Gillar det jag har nu som fan, men borde jag gå på ännu lite mörkare? Tror inte jag går tillbaka till det blonda såhär mitt i vintern! Trivs i lite mörkare, och har fått riktigt många positiva åsikter ang min lilla förändring. Har ju typ alltid varit superblond! Är ju iofs fortfarande blond, men inte alls som förut! Vad tror ni, stay as the way it is? Eller hade jag passat i mörkare?

Gossip

Ikväll fick jag höra ett litet gossip, och även fast det inte var ett speciellt positivt besked så brydde jag mig inte heller. Fan vad jag har slutat bry mig om dig. Känns så jävla härligt att jag kan kontrollera mina känslor, för just du har alltid varit ett speciellt kapitell. Svårt att förklara, men jag är iaf glad över att jag bara kan vifta bort det så enkelt och känna: -Kunde inte brytt mig mindre!

Idag hade jag tänkt hinna med massa ärenden på stan, men eftersom jag sov så lite förra natten så tog jag tillbaka mina missade sömntimmar idag. Vaknade kl 15.00 tror jag:) Sjukt skönt! Sedan har jag bara tränat och degat för hela slanten! Imorgon väntar jobb på coopen 10-19.00 och efter det blire nog.. träning?!

Skönt att vara utan smink en hel dag!





Ett brilliant smile, forts..




Ser ju inte speciellt trevligt ut med en stor käft mitt i bloggen, men nu vill jag ju visa, och sedan är det många som är intresserade av att se resultatet så! Alla bilderna är tagna efter blekningen.. Ska försöka välja ut någon bra före- och efterbild så ni verkligen kan se skillnaden! Problemet är bara att det inte är så lätt att fånga en rättvis före och efterbild då ljus, avstånd och sånt där måste stämma!

Några undrar säkert hur det kändes att bleka tänderna osv. Jag skulle verkligen rekommendera denna metod! Det varken ilade eller kändes obehagligt på något sätt alls! Man blev bara lite rastlös av att sitta med munnen uppe så länge:) Haha! Carina var jättetrevlig och mån om att det skulle kännas bra! Så blir någon sugen så tycker jag verkligen ni kan gå in på
hennes hemsida för att läsa mer! Nu måste jag tänka på vad jag äter i 72 timmar. Måste utesluta färgstark mat som t.ex. ketchup och paprika.

Utan blixt



Med blixt



Jag är som ni förstår jättenöjd! Fantastiskt att man kan använda sig av denna säkra metod och få naturligt vita tänder utan biverkningar eller annat dåligt. Kommer sova gott inatt efter den här långa dagen, och vakna imorgon med ett stort vitt leende!

Ett brilliant smile

Nu är jag hemma!:) Måste säga att jag är riktigt nöjd, det ser inte overkligt vitt ut heller! Har inte hunnit kolla så mkt på tänderna dock eftersom jag nästan direkt efterråt satte mig i bussen hem. Och på bussen var det typ.. kolsvart! Nu ska jag iväg till gymmet, men tog några snabba bilder! Här nedan är en av bilderna som är tagen efteråt! Kika in senare ikv så har jag lagt upp fler bilder + att jag tänkte skriva mer om hur det gick till!



Vad tkr ni?:)


Lite nervös faktiskt..

Förstår inte varför. Man kan ju tro att jag ska göra värsta bröstförstoringen lr ngt. Haha! Men jag hoppas blekningen är värt pengarna och att jag blir riktigt jävla nöjd! Idag har jag jobbat från halv 10 till 5 och efter det åkte jag till Iksu för att Crosstraina i en timme. Faan vad jag börjar bli hurtig! Sedan han jag bara komma hem i 40 min, slänga i mig käk och duscha, för att sedan åka vidare till jobb nr 2. Dvs Statoil! Där var jag tills klockan 00.00 och nu är jag hemma. Ska försöka sova snart. Iofs kan jag sova på bussen imorgonbitti påväg till Piteå, men kan ju vara bra å få lite skönhetssömn i sin egen säng för den delen med..

Önska mig lycka till! Ska ta lite före- och efterbilder som sagt..

En skön version av Keri Hilsons Energy (som jag la in i förra inlägget)




This love is taking all of my energy

Inte riktigt. Men nog fan är det mkt som tar min energi just nu. Helt i onödan!!







Energy. My Energy.
Taking all of my Energy.


Jag är kär..



.. iallafall nästan! Bion ikväll var helt.. alltså jag finner inga ord! Jag är kär i storyn. I skådespelarna. Men mest är jag kär i Robert Pattinson. Eller kanske jag ska säga Edward Cullen. En av huvudkaraktärerna i filmen. Sjukt bra skådespelare. Så charmig och hela hans sätt fick mig och Olivia att fnittra som små barn igen. Haha nä kanske inte riktigt, men ni måste se filmen. Starkt rekommenderad! Jag ville bara hoppa in i filmen, byta plats med Bella och ropa: BIT MIG!!! Hårt som fan för den delen också! Sexiga vampyr.. Haha nä nu ska jag nog sluta innan det går överstyr! Charmiga killar ska det vara iaf. Sjukt viktig egenskap! Sängen väntar nu och imorgon blire jobb i MVG gallerian. Kom å lek med oss vettja! Sälja lite lotter, måla lite ansiktsmålningar osv!





 


Tight som ett korvskinn!?

Trodde aldrig jag skulle köpa träningstights, men tydligen föll jag för den trenden också! Hade lite rabatt på Nike sortimentet på Intersport så jag kom precis därifrån! Hittade ett par snygga och supersköna för 350 kr! Med rabatten blev det under 300 så det var ju ett riktigt kap, enligt mig! Köpte ett par i XS, vilket förvånar mig, men de ska tydligen sitta som ett korvskinn! Haha! Blir nog rätt snyggt till ett längre linne. Blev typ taggad på att träna nu direkt, men jag har redan varit på Core Control och stått på crosstrainern en timme så jag ska vara nöjd med dagens insatts!

Nuu har jag sjukt bråttom! Ska hinna med några grejer innan bion ikväll.. Blir nog en mysig kväll!:)



Håll utkik!

I helgen slänger jag ut massa kläder/skor på Tradera.. första omgången som jag kör nu är på saker jag verkligen vet att jag aldrig kommer använda mer. Andra omgången kommer bjuda på lite mer fina grejer. Måste bara ta mig samman och plocka ihop sådant som jag älskar -men som faktiskt måste få komma till någon som kan använda dem mer. Är ju riktigt onödigt att de ligger å skräpar i min garderob. Fan jag har alltid så dåliga ursäkter och tror att jag kmr använda allt senare i livet. Men nu får det vara slut på det! Min garderob är överfull, kan snart inte ens köpa nytt! Förra årets nyårsklänning kommer iaf ut i helgen, och den älskar jag verkligen.. bara använd 3 gånger och kostade 1500 kr. Onödigt? Kanske. Men den är så jävla läcker.

Nu ska jag tvätta fejjan och lägga mig för att sova. Imorgon är jag ledig:) Dagen bjuder på lite ridning, Träning (Iksu) och kanske ett solariumbesök. Kvällen blir ännu bättre med biopremiären för Twilight. Underbart sällskap också; Olivia! På lördagen skulle jag egentligen också vara ledig, men tänkte vara snäll å ställa upp och jobba på donken. Hade iofs aldrig ställt upp om det handlade om att stå i kassan eller liknande (försöker ta vara på mina få lediga dagar). Men gick med på det eftersom det är långt ifrån ett vanligt pass, jag och Olivia ska nämligen sitta i gallerian och underhålla små barn. Mellan 10-17 tror jag det var.. blir ansiktsmålningar osv. Slappt? Ohyes! Lördagkvällen är hittils ganska oplanerad.. Söndagen lutar mot blekningen som sagt. Måste dock kanske ta bussen till Piteå, men det gör jag utan att blinka!





Favoritprodukterna


Tänkte börja med att ursäkta för sämst uppdatering. Har jobbat å tränat som tusan bara! Idag jobbade jag t.ex. från 07-15 och på kvällen körde jag 1 timmes crosstraining, 30 min Core control och 1 timmes bodypump. Gissa om jag var död efterråt? Haha.. Ska btw passa på att varna killar och alla andra människor som nog är oerhört ointresserade av det som kommer skrivas i detta inlägg. Finner du smink ointressant? Då rekommenderar jag dig att sluta läsa.. precis här!:)

Där emellan jobbet och träningen så tog jag mig en sväng förbi stan! Hade lite små saker som jag ville ha.. nämligen en foundation som passar bättre tills då man ska ut och festa! Som täcker och håller lite längre än I.d bare minerals gör! Köpte också en kajalpenna och en snygg ögonskugga. Den senaste månaden har jag garanterat investerat smink för över 3000.. helt galet! Men bra också såklart!:) Här är mina absoluta favoritprodukter:

Foundation:

Make up store Färg: Matt Olive! (Till festliga tillfällen)

  I.d Bare Minerals Färg: Medium Beige! (Till vardags)


Rouge:

 CLINIQUE Färg: 20 Bashful Plum

  I.d Bare Minerals Färg: Thistle

NOUBA Färg: Blush bubble (Riktigt snygg på vintern)


Solpuder:

  LUMENE Färg: Dark glow


Concealer:

 Make up store Cover all mix


Under foundation:

Make up store Skinserum (Hur skön som helst att ha i ansiktet -babykänsla!)


Eyeliner och kajalpenna:

 Make up store Cake eyeliner Färg: Black (Används med pensel -superlätt att applicera)


 Make up store Kajalpenna Färg: Black


Mascara:

 Oriflame Wonderlash Färg: Black (Gaaalet bra mascara!!)

 CLINIQUE Black 01


Ögonbrynspenna:

 Make up store Brown Color No. 3


Ögonskugga:

  Make up store Färg: Velvet (Perfekt till festligare tillfällen)


Det perfekta hudvårdsystemet:

 CLINIQUE 3-step (rengör, exfolierar och återfuktar)


Ögonkräm:

 CLINIQUE



När det gäller hud och ansiktskrämer så varierar jag ganska mycket. Kan vara allt från Oriflame till Clinique.. Kan verkligen rekommendera produkterna jag använder. Allt är visserligen väldigt individuellt, men jag har iaf fastnat för dessa.

Jag vill..

åka till Sthlm i december och bara umgås med min underbara DG! Får väl schemat snart så då blire lite lättare att planera livet:) Nu väntar sängen..

Lär inte frysa i min fjällräven och uggs i första taget!

Är kär i mina nya uggs! De värmer fossingarna konstant! Nu väntar Iksu med Crosstrainern och styrketräning (överdelen). Nederdelen av kroppen tar vi på torsdag! Pusstja!


YES!

Kom just hem från min tandläkaren.. resultatet var inga hål och väldigt fina tänder! Tur jag fick mammas snygga tänder, håller med tandläkaren om det! Så till helgen eller nästa helg verkar en blekning bli av. Underbart spännande! Nu blire en snabb walk och sedan jobb till 18! Efter det Iksu, sedan däcka i sängen bara!

Om någon har varit hos tandläkaren för inte mer än 3 månader sedan och som vill bleka sina tänder -passa på nu då när
Carina (certifierad tandblekare) kommer till Umeå! 3300 gåre på och håller i 3-5 år, beroende på hur man sköter dem såklart. Rökning och kaffe är ju t.ex inte det smartaste. Jag måste till och med skärpa mig på den första punkten!


Twilight

Jag vet vad jag vill göra på fredag!




number 1 hustla gettin money, why u wanna count my money!?

Ringde ju tandläkaren idag, och fick en tid redan imorgonbitti! Fantastiskt snabbt tycker jag, men nu får man bara hoppas på inga hål för annars måste ju skjuta på blekningen! Vilket jag icket vill! Har inget speciellt att berätta, så jag avrundar här och uppdaterar senare då jag gjort allt jag på min to-do lista. Bjuder på en grymt skön låt som jag faktiskt bara hittade randomly på youtube!





Akon feat. Lil Wayne - I'm so paid

..Lil wayne gör så sjukt mkt i alla låtar han är med i. Love love love..


v.47

Måndag - Jobb 12-19 Coop Forum + Rida + Powerwalk
Tisdag - Jobb 07-14 Coop Forum + Iksu
Onsdag - Jobb 14-19 Coop Forum + Iksu
Torsdag - Jobb 07-15 Coop Forum + Iksu
Fredag - Rida + Iksu + Ej planerad kväll
Lördag - Iksu + Ej planerad kväll
Söndag - Jobb 13-20 + Powerwalk

Låter jävligt enformigt att bara skriva Iksu, men med Iksu så menar jag en variation mellan Simning, Gymmet och Kondition/förbränning. Ska hålla denna träning + en LCHF diet nu enda fram till Jul UTAN undantag. Möjligtvis någon utgång, men no more:) För er som inte vet vad LCHF är, så kan man ju alltid googla det. Kan snabbförklara; man käkar inga kolhydrater och äter istället mer fett. Bra fetter såklart! Ett test nu för å se om det är något å ha -vilket jag tror det är! Sedan gör jag såklart en massa annat när jag inte tränar och jobbar, men det är mer spontana saker som jag inte planerat än. Brukar bli riktigt fullt upp även fast man tror en dag kommer bli chill..

En sak till! Imorgon ska jag ringa min tandläkare för att få en tid så snart som möjligt. För att kolla tänderna innan jag bleker dem menar jag. Är så grymt taggad på blekningen. Kommer bli så jävla snyggt! Varför ser btw alltid ens tänder kritvita ut i webcamen? På dessa bilder kan man ju tycka att det skulle vara onödigt med en blekning, men jag lovar. Det kommer bli skillnad!





Måste bara få lägga in denna låt en gång till..

Stop looking after what you aint got, start beeing thankful for what you do got..




swagga like us



.. good people on the track! T.I:s låt för övrigt, men lyssna så hör ni (förhoppningsvis) vilka som dessutom är med! Några av mina absoluta favoriter, for sure!

Felon


Ni måste se den! Var länge sedan jag såg en så bra film!!! Känns verkligen som om att det är sådär i fängelserna.. Nä jag rekommenderar den här filmen starkt. Jag både skrattade och grät. Sjukt spännande film.. Stephen Dorff är inte å leka med. På några plan alls!




Min lördagkväll

Idag har jag jobbat sedan 09.30 fram till 23.00.. därav den dåliga uppdateringen! Var först på coop och sedan statoil! Måste bara få yttra min glädje; gaaalet vad bra jag trivs på mina 2 jobb. Lär känna så härliga personer hela tiden!:) Imorgon blire dock McDonalds, mitt hatojobb. Jag vet.. ska säga upp mig.. vet inte varför jag drar ut på det. Mamma sa att hon kommer snart göra det åt mig, haha! Har ju så fina kompisar där, men så kan man ju inte tänka heller. Har gjort mitt där helt enkelt, snart 2 år för att vara riktigt ärlig. Kan träffa alla härliga utanför jobbet istället! Jobbar ändå så sällan så det kvittar faktiskt också.

De ljusa uggsen blev btw mina idag, och det kunde väl inte blivit bättre tajming då det är svinkallt ute nu. Har snöat riktigt mkt ikväll så hela bilen var som en enda stor snöklump då jag skulle köra mig.

Tog med mig en film från jobbet, och en chokladkaka också! Tänkte bara krypa ned i sängen och ta det lugnt.. kanske ringa ett samtal eller två också. Daniel är spikad. Som alltid! Puss!




Ugg Australia

Jag trodde inte att jag skulle köpa sådanna men.. imorgon blir denna min! Valde en ljusare färg (classic short sand) i den låga modellen. Storlek 38 satt perfekt, och gaaaaaaalet sköna! Varma för den delen också! Perfekta vinterskor med andra ord! Iofs äre lite dåligt med en så ljus färg, men jag tycker den är lättare att matcha än den nedre.





Stod mellan den färgen och den här färgen.. vilken tkr ni? Låg lr hög modell?




Underbart med fårskinn!

Här om dagen köpte jag dessa tofflor, som jag kan lova sitter som klistrade när jag väl är hemma!:) Hur sköna som helst! Äkta fårskinn!




Och idag investerade jag ännu mer fårskinn! Denna gång blev det lite tillbehör till min älskade bil! Pappa lär ju inte gilla detta, men jag har länge suktat efter en rattmuff och nu när ratten äntligen börjat bli kall så kunde jag inte låta bli att slå till! Hur mjukt och skönt som helst säger jag! Hur farligt som helst säger pappa!




Tack Mamma!

Hahaha jag och mamma hade en diskussion nyss om ett ämne som jag tkr är lite känsligt för att vara ärlig. Därför kan jag inte skriva vad det handlar om, men det slutade med att jag satte mig på stolen och muttrade: jag ska fan ta livet av mig! Och det första mamma gör är att börja asgarva. Hon ligger tillslut bokstavligen på golvet och vrider sig av skratt. Tårarna bara rinner, och där sitter jag. Tack mamma, tack. För er som inte fattade så var jag ju inte så seriös! Vilket mamma inte heller verkar ta mig som, hahhhah!

Brilliant smile

Kom på en sak! Hon jag vill bleka mina tänder hos använder sig utav en metod som kallas för Brilliant smile. Hon kommer från Piteå, men kan komma till våran ort (Umeå) snart då det är flera intresserade härifrån! Jag har till och med fått min mamma att bli lite intresserad, så jag hoppas hon är med på tandblekningen också. Som ni förstår blev hon inte sur alls, haha! Hon tog det med ro! Så länge det inte var farligt på något sätt så kanske hon var på också!

Iallafall, är det någon som funderar på att bleka sina tänder, så kan ni ju gå in på
hennes hemsida och läsa lite mer om det. Isåfall kan man göra alla i samma veva tänkte jag! Visst finns det ställen i Umeå som faktiskt kör tandblekningar, men grejen är den att jag verkligen fastnat för denna metod nu och tycker att det känns rätt! Så då kör jag på det! Måste bara boka en tandläkartid på måndag, eftersom det är ett måste att kolla igenom sina tänder grundligt innan. Vilket är GRATIS för mig som är 19 år, kunde det blivit bättre? 

Den här metoden som kallas för Brilliant smile är för övrigt känd från Kanal 5´s nordiska program "Extreme Makeover", "Top Model Sverige", "Kungligt" och "Idol".

Så är det någon av er som funderat på att bleka? Tänkte bara passa på att tipsa!


8 eller 16 gb?

Vad tror ni? Visst låter 16 lite väl mycket, då 1 gb är typ 250 låtar? Nu åker jag iaf till stan och köper den nya ipoden. Rosa färg är en ju redan bestämt, dock är inte antalet gb det.. Tror jag tar en 8 gb ändå..





FÖRESSTEN! Jag kanske bleker mina tänder redan i slutet av november (hittat ett likadant ställe som de har i Sthlm här uppe i norrland).. beroende på hur fort det tar för mig att få en tandläkartid. Man måste ju tydligen kolla igenom tänderna osv före. Blablabla.. Hade jag ingen aning om, men så får det bli! Kanske borde släppa bomben för mamma också innan jag gör det, men vafan det är väl KNAPPAST lika grovt som att tatuera sig? Vilket jag gjorde mot päronens vilja för lite över ett år sedan!:) Är bara mormor som fortfarande hatar den, hahh!


Min beställning!

Blev tre klänningar ändå, men egentligen ville jag ha typ.. allihopa!! Fast man kan inte få allt! Kommer fler gånger, det kan jag lova! De har alldeles underbara klänningar som passar mig precis i smaken! Matilda beställde två stycken också. Så inom kort kommer det massor av fina klänningar hem till mig:) NU blire dusch och sedan jobb till 21. Efter det väntar Iksu till 23. Sedan blire nog bara sängen!





Bleka tänderna nästa!?

Funderar seriöst på det! Fick min lönespecifikation idag och lönen som kommer imorgon är tillräckligt fet för att unna sig en tandblekning. Dock har jag ju slösat tillräckligt på sistonne så jag tänkte dra tandblekningen efter den nästa lön, dvs efter den 15 december. Först måste jag iofs läsa på lite mer och vända mig till olika ställen. Vet inte ens vad vi har för ställen i Umeå där man kan bleka tänderna? Skulle vilja gå på detta ställe, men kändes lite drygt då det låg i Sthlm. Vi får se vart det blir helt enkelt. Någon som vet av något ställe med bra metod här i Umeå?


Missförstå mig inte att jag har världens gulaste och fulaste tänder! Jag älskar mina tänder och tycker är de är relativt vita. Anser dock att de kan bli ännu fräschare. Hade ju varit helt underbart med kritvitt leende, lr hur!








Ett tips bara

Imorgon kommer jag svika Halebop, mina vänner. Har insett att det faktiskt finns något bättre. Telia max 25 blir nu mitt nya abonnemang! Tro det eller ej, men jag lovar att det är värdare än halebop, har läst på en hel del om det! Om bara alla i min ungängeskrets skulle byta till Telia max 25 så skulle det bli ännu värdare. Läs mer om det här! De släpper btw bara ett visst antal abonnemang, så rappa på!

Är du mellan 18 och 25 år? Eller studerar du? Skaffa Telia Max 25 så får du 5000 fria sms per månad, ringer för 0 kr/minut till Telias mobilabonnemang och bara 49 öre/minut till övriga nät.

Priser
0 kr/sms till alla mobiler i Sverige
0 kr/min inom Telias mobilnät
(halebop räknas såklart)
49 öre/minut till andra mobilnät samt fasta nätet
99 öre/samtal i öppningsavgift.
49 kr i månadsavgift
5000 fria sms (inom Sverige)





Låter det inte för bra!?


en mjukis


Jag har blivit lite slapp på sistonne. Har för det första på mig mjukiskläder sjukt ofta. Väldigt ovanligt för mig! Sedan har jag börjat ha mer och mer uppsatt hår, vilket inte alls är likt mig. Inte för att håret har med slapphet att göra, men ändå. Det är inte riktigt likt mig.


Alla, ett ärligt svar nu!

Allas åsikter tack! Någon av ni alla (långt över 50 pers) kan väl iallafall lägga en kommentar. Ni är ju trots allt lite dåliga på det, haha! Ni har smygt tillräckligt nu tkr jag! Så till frågan.. vilken av dem får bli min nyårsklänning? Vilken är den snyggare varianten? Eller är båda fucked up? Bring it!





Hej skitdag

För tillfället är jag riktigt less.. Orkar inte ens förklara. Kom iaf nyss hem från jobbet -och nu väntar gymmet! Ska nog springa bort lite ilska. Hoppas det hjälper lite!

efterblivna jag

Blir en riktigt sen powerwalk nu! Ring mig gärna:) Känner mig iofs inte så stressad, börjar kl 14 imorgon. Puss!

Galet mkt fattigare


Men det skiter jag i! I.d bare minerals är riktigt värt, känns direkt mkt fräschare! Kommer dessutom känna skillnad på huden inom kort! 1800 kr gick allt på, med då vare massa annat smink från Make up store också. Bland annat Skin serum, eyeliner, concealer m.m.. La undan den nya ipoden i en rosa färg med 8gb också. Tänkte köpa den imorgon, kändes för mkt att köpa den idag. Haha vet inte hur jag tänker ibland. Spelar väl ingen roll om jag blir ca 1300 kr fattigare imorgon lr idag? En dag närmare löning om inte annat. Som är nu på fredag för övrigt:) Kanske den bästa dagen på hela månaden!


Nu skall det säljas!

Har jobbat idag. As allways. Sedan har jag hunnit fira pappsen på farsdag. Hade köpt både Merci choklad och en låda med belgisk choklad. Sjukt gott!:) Självklart fick han ett kort där det stod: TACK för att du är den absolut bästa pappan för mig! För det är ju sant, han är världsbäst!

Imorgon blire jobb 09-15 och efter det har jag seriöst huur många saker som helst att göra. Samtal skall ringas. Måste på stan för att köpa en massa grejer. Ska rida och dessutom hinna träna, men tror dock jag får nöja med mig en walk hemma för det kommer nog inte kunna gå att klämma in Iksu.. Får ta det på tisdag ist! Jag har redan nu börjat funderat på nyårklänning.. tänkte beställa en från min älsklingshemsida! De har så många underbara klänningar till toppenpriser! Kanske denna vore ngt?




Tänker nog sälja förra årets nyårsklänning på tradera.. den gick på 1500 kr!




Denna kavaj (från sthlm) och jackan längst ned (från Frankrike) tänkte jag också sälja. + en jäkla massa mer.
Måste bara ta mig samman att gå igenom garderoben.. Lovar att det kmr ta flera timmar!
 




Clinique, Redken och I.d. bare minerals

Nu börjar jag verkligen känna mig som en n-ö-r-d, haha. Håller iaf på att bli en liten märkesnörd. Fast syftar inte på kläder nu.. Jag tänker snarare på hud- och hårprodukter. Brukar vanligtvis inte slösa så mkt pengar på hårprodukter och sminkprodukter, men nu har det äntligen slagit mig hur viktigt det är att inte köpa billigt skräp. Därför kör jag hädanefter bara på redken produkter för håret, clinique produkter för bland annat rengöring av hud och ansiktskrämer.. i.d. bare minerals får slutligen stå för sminket.

Det här kommer bli så jäkla dyrt. Dock köper jag hellre riktigt bra produkter för hår och hud, och fyndar billigare kläder. Man kan plocka ihop så galet mkt snyggt utan att behöva köpa dyra märkeskläder. Huden och håret är dock en annan femma. Man får det man betalar för! Nu kanske jag också borde börja fixa naglarna en gång i månaden? Fast någon gräns måste man väl ha!:) Man är ju inte gjord av pengar. Nog babblat, skulle inte jag sova?



Kommer köra på Cliniques 3-step skin care system, någon som testat? Åsikter?




Döttstrött

Bokstavligen. Blev en härlig kväll med elin och linn. Vi for å handlade och mixtrade ihop en riktigt god middag. Sedan fortsatte kvällen med film och massa skitsnack. Hoppas det inte dröjer lika länge tills nästa gång:) Nu väntar sängen. Underbara sängen.

Haha brudarna hade problem med att bjuda lite på sig..




Hur länge överlever Barack Obama?

Sjukt hemskt att ställa sig den frågan, men det var det första pappa sa då han hörde att Obama vunnit. Det var det första jag hörde folk snacka om när jag kom till jobbet. Jag lovar, min respekt kommer försvinna för den mänskliga arten om ngt händer honom och hans familj. Jag spyr på alla idioter, så sjuka människor det finns. Det är bara att svälja att det inte blev som alla ville i 4:a år. Ge han en chans, eller svälj de. Hur svårt kan det vara? Men tyvärr finns det ju psykopater som inte kan det, som bara måste vara så egoistiska och förstöra allt. Klicka här!


Nu blire stan!:)

mtv europe music awards 2008


Missade faktiskt det! Skämmes fan, men får kika på repriserna nu i helgen. Han dock se några korta stunder då de sände LIVE från Liverpool, och måste säga att jag blir så avundsjuk. Kanye West. Lil Wayne. Chris Brown. Skulle fått frispel om jag fick se dem IRL! Haha:) Nu väntar sängen.. LEDIG IMORGON!!!

Gillade btw Katy Perrys klänningen under kvällen..
Obama såklart!




Ångest

Över bland annat mkt jobb och slösandet av pengar. Men åter igen -jag jobbar ju överdrivet mkt så då borde jag få unna mig massa också!! Ett exempel på mitt överdrivna jobbande är nästa lördag.. 8.30 till 15.00 på Coop Forum, för att sedan jobba 16.00-23.00 på Statoil.

Fick föressten hem en av tre redken-produkterna som jag beställde från USA för någon vecka sedan! Så till veckan kommer väl de sista också! Är seriöst som lilla julafton för mig, haha! Nä nu måste jag sluta snacka. Har galet bråttom då jag ska hinna med massa saker innan bion ikväll!

Är han inte BÄST!!!





Vad hände?

Galet mkt besökare idag, roligt! Kom hem från gymmet för ett tag sedan, körde hårt med armarna, men han tyvärr inte med allt som jag hade velat. T.ex. ryggen! Så blir ett till besök till Iksu på lördag för mer pressanden! Och crosstrainern såklart! Körde den idag och som alltid är det den som fungerar bäst! Är inte så mycket för att springa på bandet faktiskt.. gjorde det häromdagen, men det kommer nog inte bli överdrivet ofta. Nä nog snackat om det, en tjej var sjuk idag på jobbet så jag ställde upp och jobbade 12 timmar. Slitet -men gött med cash! Tiden gick förvånadsvärt fort ändå! Kanske var för att Petra kom och förgyllde mitt liv lite:)

Imorgon blir det Saw på bio, vilket känns riktigt mysigt! Lr filmen lär ju knappast vara det, men sällskapet och själva biogrejen är ju det! För att inte glömma statoil på dagen! På lördagen blir det mer coop jobb och på kvällen middag med några av mina underbara barndomsvänner. Ser verkligen fram emot det! Snart väntar sängen, men ska bara göra några saker först..




skönt att vara igång igen!

Igårkväll körde jag nästan lite väl hårt på Iksu, men det är skönt med träningsvärk!! Ska verkligen försöka vara där minst 3 ggr/vecka utöver mina dagliga power walks. Körde sönder benen och magen för den delen också igår!:) Så imorgon blire mer armar tror jag! Ikväll blev det simning med heggan, är ju bara helt perfekt att simma och kunna snacka massa skit samtidigt! Var hur skönt som helst att intervallsimma, och det kändes som om att man hade tränat igenom hela kroppen efterråt! Innan vi drog unnande vi oss som vanligt lite bubbelbad! Nu blire en powerwalk, sedan väntar sängen. Yes, det är sjukt härligt att vara igång igen!


En sak till bara! Jag å heggan har föressten alltid tyckt att tighta träningsbyxor (se nedan) varit så sjukt fult, men när vi snackade om det igen för någon dag sedan så hade faktiskt båda helt ändrat åsikt. Funtar alltså på ett par svarta ist för att ha shorts. Och ett långt linne till? Vet fan inte alltså, måste ta mig en riktig funderare. Skiter ju fan i vad andra tycker, men det ser ut att kännas lite naket? Hah!





Stora förändringar pågång..

YES!!! Obama vann!! Jag blev alldeles tårögd över hans segertal! Ljuger iofs nästan när jag säger att jag inte fällde en tår. Hans talförmåga är dessutom mästerlig.. shit vad jag beundrar denna man!




OBAMA!

Sitter just nu och kikar på LIVE bevakningen från USA på aftonbladets hemsida.. Jag blir typ nervös. Tänk om inte Obama vinner? Håller så sjukt mkt på honom! För det här kmr ju påverka hela världen, iaf stora delar av världen! Tur att mina kära NYC vänner, Brandon, Wayne osv har röstat på honom! Bra killar! Nu blire iaf sängen.. har jobbat 11 timmar idag eftersom jag jobbade på både Statoil och Coop. Första passet på statoil för övrigt. Gick riktigt bra! Puss och godnatt!




haha seriöst

Kan folk bara sluta äckla sig? Jag fick 4:a dolda samtal idag med 4:a fuckade röstmeddelanden. Det första och det sista var iofs rätt okej, haha, men inte de andra! Jag kommer för det första inte svara på dolt nummer, för det gör jag aldrig. Så gör er ej besväret att ringa med dolt nummer mina vänner! There will be no answer! Nä två av meddelandena var enbart patetiska, jag skrattar verkligen ihjäääl mig! Verkligen.

Förlåt för att jag trodde det var du A! HAHAHHA hoppet..


between your arms

Har smyg börjat gilla Darin.. Jag vet, kanske är ett skämt för vissa, haha! Det är lätt att stå för all grym hiphop som man lyssnar på, eftersom det enligt mig är det bästa man kan lyssna på! Dock är det lite svårare att stå för att man gillar Darins musik, men jag pallar inte komma med massa ursäkter för det. Men vill ni ha en ursäkt så kan vi väl säga att jag ramlat och slagit till skallen lr ngt. Efter det slog det bara slit lixsom, hahah! Nämen seriöst han har några riktigt bra låtar! Hans nya med Kat Deluna är skön som fan, och han har såklart några gamla som passar mig i smaken. Beroende på vilket humör man är på vill säga!

Darin feat Kat DeLuna - Breathing Your Love







Want Ya




Who's that girl
(Tyvärr är det en länk eftersom jag ville ha med videon också)

http://www.youtube.com/watch?v=LJmfm_IB-ZE&feature=related





I'm the little devil

Så galet sliten, men har sjukt roliga bilder att visa!! Nu blire sängen en stund till, men kikar in innan middagen igen!


UPDATE
Hahaha inga klagomål på den första bilden!
Petras dräkt var det roligaste på länge!:)

Föressten! Vill någon ha bilderna, så kan jag skicka dem ist för att ni ska ta dem härifrån. Kvallan här är sämst!

















HAHHAH orkar inte med Thomas bara!!!:)


haaalloween!

Maskerad ikv dårå. Jag har inte satsat, men det blir nog nice som fan ändå!:) Heggan, Matilda, Eve och Petra kommer hit till mig inom kort så jag måste rappa mig lite, som alltid vill säga! Kom nyss hemifrån jobbet och en sväng på solariumet! Eve kommer dessutom lite tidigare än de andra eftersom jag ska fixa håret på henne! Ska fixa passande lockar till hennes outfit med min nya plattång. Som jag btw är galet nöjd med!:) Nä hoppas er Halloween blir nice också! Kort och tråkigt inlägg, jag vet, men känner stressen så nu äre bara att hoppa in i duschen. Fast först laddar vi upp med en skön musiklista på datorn. Blir bara hiphop ikv brudar! Vad annars?

Föräldrarna är btw borta hela helgen. Underbart är ordet! Hela huset för mig själv:)

a millie