Natts!

Nu ska jag sova:) Om jag kommer från msn, Daniel och min
humor är ju bara den bästa. Eller den sämsta. Hahaha älskar det!


Äntligen!

Ingen feber idag, sjukt skönt. Nu ska jag bara ta vara på sista vilodagen. Klarade av att jobba lördagnatten också. Faktiskt stolt över mig själv att jag orkade jobba både fre och lö natt med min sjuka. Ögat ser bättre ut, men nu måste jag dock vänta på att det andra ögat ska bli bra också. Den bestämde ju sig också för att få samma skit som det vänstra ögat skaffade sig från första början. Heeey jag får se ut som ett sär i veckan också, suck..

När jag vaknade för ett tag sen så gick jag in i köket och märkte att pappa och mamma har kört upp min hästtransport utanför huset för att göra årets rengöring. Jag har lite små tur som slipper hjälpa till, eftersom jag fortfarande inte är helt frisk. Jag kollar ju inte precis på transporten varje dag, så när jag ser den nu väcker den så många minnen. För det första är den ju väldigt snygg ;) haha, sen så kan man inte sluta längta tills dess vi ska köpa oss en hopphäst igen. Gaah det kommer bli så sjukt roligt. Dock typ ett år kvar. Vet som sagt inte hur jag vill göra än.. Har ställt mig i uppstallningskö på hippo också, om vi skulle vilja ha uppstallning där! Har iaf inga speciellt roliga uppdateringar från helgen, förutom att kunderna faktiskt var riktigt trevliga på jobbet. Fick mig en hel del goda skratt!


image507

I'm alive!

Känner mig en aningens gladare nu efter besöket på akuten. Det gick fort och smidigt. Känner mig pigg inför jobbet, även fast jag gärna hade bäddat om sig själv i min säng, tagit fram lite gott och glott framför tv:n hela kvällen. Imorn blir det (om jag känner mig tillräckligt pigg) en fika på stan mot kvällen m emelie mfl och lite plugg på dagen.

Kände att det behövdes en uppiggande bild här eftersom de senaste inläggen varit lite dystra. Väljer såklart en bild från Magaluf, bästa resan med underbara vänner.


image504

åå

De senaste av mina inlägg har verkligen inte varit positiva eller roliga alls. Men jag kan inte hjälpa det! Idag ska vi till akuten igen. Jag blir så less att jag känner att jag vill gråta. Seriöst. Orkar inte droppa kortison i ögat var tredje timme och en massa annat skit. Hoppas er dag är bättre än min, måste hålla ut till jobbet ikv. Klarade av gårdagens jobb rätt bra faktiskt, fick en hel del roliga kommentarer om mitt öga. Haha! Ser ut som att jag nyss har grinat eller något. Tänkte bara försäkra er om att det inte smittar, mina vänner är rätt nojjiga!:)

Sjukan

Kämpar verkligen för att hålla mig så frisk som möjligt.. hade 38,6 i feber för någon timme sedan, nu ligger jag på typ 37,5. Kan bero på alla alvedoner jag knarkar i mig var fjärde timme. Haha skulle inte klarat mig annars. Ögat ser iaf mycket bättre ut idag. Har btw glömt berätta att jag spenderade större delen av gårdagen på sjukhuset. Haha fick ligga i sjuksäng och allt. Är ju så klen. haha! Dom gjorde iaf så mycket sjukt med mitt öga så jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Slutade med att jag skrattade av panik! Haha! Orkar inte gå in på detaljer, men det låter nog värre än det egentligen var. Ska vara så dum att jobba ikväll, även fast jag inte är frisk i kroppen. Vill inte sumpa både idag och imorn då jag som sagt ska jobba 19.00-03.00. Det handlar faktiskt om en hel del pengar.

Snart är det middag och efter det får jag skjuss till jobbet. Tur att M skjutsar mig hem också, snällt! Hade blivit drygt annars kan jag lova. . Det blev inte heller ngn kyssjohanna beställning idag, får bli till veckan ist. Har inte ork till mycket kan jag lova. Och ändå ska jag jobba?! Kommer få ångra mig. Så inga klagomål ikväll om jag skulle vara lite seg:) Nu ska jag vila lite till. Massa kramar till min snälla pappa som uppvaktar mig som om jag vore döende. Har typ bara levt på glass de två senaste dagarna. Det är för att jag inte har någon aptit, men den största anledningen är nog  för att pappa kommer in med sånt på mitt rum stup i kvarten. Söt!

BLÄ

Jag låg i sängen från kl 18.00 igår tills jag somnade vid 22.00! har feber och hela köret, thank god for alvedon!! Ögat har fan bara blivit värre?! Så nu kl 12 ska jag å mamma till citymottagningen igen, orkar inte med ett cp öga helt enkelt. Kan knappt se på det, jag skojar inte. Imorn måste febern vara borta, och ögat måste se bättre ut också. Kommer annars bli en pina att jobba. Efter citymottagningen ska vi förbi Sibylla och köpa käk (har jag minsann bestämt!!). Sedan ska jag bara ligga och lyssna på Kanye West hela dagen. Se på lite tv och plugga till provet imorn. Så ser min dag ut. Rätt skönt faktiskt. Om bara ögat vill bli bättre, man stör sig rå mycket på den. Gör ont när jag blundar, gör ont när jag kollar med det. Fucked up eye


Fucked up!

Idag är det inte min dag. Ögoninflammationen var värre och jag fick mer och mer ont i huvudet under hela skoldagen. Härdade mig igenom den för att sedan möta mammsen på stan. Köpte som alltid Maybellines Dream Matte Mousse. En mörkare variant denna gång dock. Den är verkligen prisvärd. Kostar 120kr och den räckte i nästan ett år för mig (använde den nästan varje dag). Med mina rabattkuponger fick jag den för 21 kr. Ingen dålig investering! När jag hade köpt den började jag helt plötsligt må skit dåligt. Började svettas och trodde typ att jag skulle .. dö! Fick därför skippa att köpa roughen och balanskrämen för ansiktet! Drygt för nu måste jag springa på stan en gång till denna vecka!!!! Som om jag inte redan är där för mycket?! Är så sjukt less på dessa ögoninflammationer så jag bestämde mig för att gå förbi citymottagningen och sedär!! Jag smörade mig till en salva för ögat som skall hjälpa om det är bakterier. Toppen! Känner mig dock sjuk i hela kroppen så jag gissar att det blir å vara hemma imorn. Typiskt! Men jag tänker inte vara sjuk i helgen, behöver pengarna.


Tror jag väntar med kyssjohanna beställningen tills imorn, orkar verkligen inte göra ngt idag. Allt känns jobbigt, vill inte ens lyfta ett finger känns det som! Det har varit en pina att skriva det jag hittils har skrivit så nu ska jag slänga mig i sängen snart och invänta middagen.

image502image503



Tröttsamt!

Idag vaknade jag med ögoninflammation i vänstra ögat, såg och kände mig som ett.. freak! Orkade därför inte med de två första lektionerna (jag vet är jag är töntig, men det dunkade faktiskt i ögat också). Haha! Orkade med sista lektionen som var en matte c lektion. Jag måste verkligen vara där annars kommer jag få ett ordentligt IG! Vill verkligen bara ha ett G, kommer vara överlycklig om jag klarar det:) And I will!

Annars var vi förbi en grabb som ska hjälpa oss med vårt projekt arbete. Han hade en massa ideer så nu är vi riktigt taggade. Kommer bli hur bra som helst. Betalt ska vi också få, kan det bli bättre? Efter mötet med honom var det över två timmar kvar tills jag skulle börja jobba så jag tog mig som vanligt en sväng på stan. Tycker inte om att vara där längre, känns som om jag bor där! Men det blir lätt så när man jobbar mitt i centrum och dessutom vill ta sig en shopping runda då och då. Iaf så hittade jag två jättestiliga guld halsband för bara 100 kr. Sedan var jag inne på kicks för att få lite råd om några produkter jag velat köpa ett tag. Imorn ska jag och mina rabattkuponger springa runt på stan och köpa det hon på kicks tipsade om! Man får faktiskt hur mycket rabatter i postlådan som helst nu i höst. Det är bara å passa på! Imorn ska jag beställa armbanden från kyssjohanna också, tror heggan var lite sugen att beställa hon med så jag ska bara höra med henne före. Nu väntar sängen och tv:n, måste bara få nämna att jag är ruskigt besviken på en person:( å josie måste krya på sig!!! Annars rullar livet på som vanligt!:) Puss


OCH lite bilder från lördagsmyset hos linn! Lite mörka, men det får man ta.


BOKAT!

Nu har jag bokat tid hos frisören. Nästa fredag på Wish blev det. Längtar jätte mycket eftersom håret inte riktigt ser ut som jag vill just nu. Dock älskar jag att det är så långt! Vill bara göra nya blonda slingor i utväxten och klippa topparna och klippa upp det lite. Kommer bli great! Nu ska jag plugga, tänkte lägga ut bilder sen i lördags senare ikväll. Pratade föressten med Daniel igår också, gud vad länge sen det var. Man känner hur mycket man saknar honom, vi får inte vänta sådär länge vännen!! Ikväll blir det en hemmakväll med mjukiskläder och psykologiboken suck..


50 Cent - I get money





Haha och den här måste man bara se. Kanye West på årets Emmy Awards!
"You pick the bad time to speak properly"




Sorry, blame it on me!

Måste bara langa in dessa bilder.. Har bestämt mig för att beställa efter två av dessa armband nedan, men vet inte vilken av dem jag vill ha. Tror att jag vill ha ett svart och ett vitt armband, och jag vet ju dessutom att jag vill ha ett i guld och ett i silver. Frågan är bara om svart passar bäst till silver eller guld och viseversa. Haha verkligen dagens i-lands problem, men jag vet seriöst inte hur jag ska göra. Alla var så stiliga!


                                                       


Glory

image492


Kom hem för kanske en halvtimme sedan, det blev en riktigt mysig kväll hos linnsan! Det var bland annat jag, linn, Veronica och Elin. Lägger ut bilder och skriver om det mer imorn! Jag har helt seriöst blivit totaltokig i Kanye på sista tiden, kunde inte ens hålla mig för att bli alldeles till mig när man såg han på tv ikväll. Haha jag känner mig som en 14 åring som är helt förälskad i sitt favorit band! Dumskalle man är som missade han i sommras! Kommer ta nästa chans utan att blinka. Han har inte en enda dålig låt på sin nya skiva, förut var jag osäker på vem av han å 50 som var bäst. Nu är det solklart vilken av dem som är bäst i mina ögon, och tydligen i många andras också eftersom han sålde mest! N-n-now th-th-th-that don't kill me

Fick nyss ett sms av Marikk och hon undrade om jag ville börja 19.00 nästa helg. Jag anser när jag lix ska jobba fre och lördag nästa helg så kan jag lika gärna börja så tidigt som 19.00. Kommer dock vara död efter de nätterna, men å andra sidan jobbar ju man med Marikk å en massa andra sköningar så det ska nog gå vägen! Anledningen till att jag har jobbat som en galning i september är nog för att jag jobbade så lite i augusti! Istället var jag ju utomlands och slappade sönder sista tiden av sommarlovet. Haha men skönt vare! Drar iaf lite på smilebanden då man tänker på septemberlönen, den kommer tas emot med öppna armar just före Strasbourgresan! PARIS!

Everything I got

image483


Kan verkligen inte släppa Kanye West, och jag vet att jag inte är ensam om det. Man vill lyssna jämt och ständigt på honom. Gårdagen vart iaf lyckad, inte allt för mycket folk på x3m, men vad hade man förväntat sig helgen före löning! Träffade både väldigt speciella människor och väldigt skönt folk. Haha en bra blandning. Bilden är den enda tagna igår för jag glömde sedan bort att jag hade med mig en kamera. Så jag lägger ut den här även fast de andra kommer att strejka, haha. Ikväll blir det mys hos Linn med en massa brudar. Känner verkligen att jag vill ha en såndär myskväll med en massa skitsnack. Har som bara varit nattjobb och utgångar på sistonne!

Lägger ut en bild på väskan jag köpte och en bild på den andra väskan som det stod emellan. Bilden till vänster är på väskan jag bestämde mig för, mamma blev lixsom mig kär i den så hon ville betala mig hälften. Så nu ska vi dela på den, vet dock att jag kommer sno den mest. En perfekt väska när man ska på krogen osv. Hade den alltså igår! Funderar på att köpa den andra också, 200 kr är inte mycket att slänga ut på en sån väska. Shanta har ju 199 för alla sina väskor nu. SICK SICK SICK. Ni missar ngt om ni ej svänger förbi där.


Utgång!

Har alldeles nyss duschat och har en timme på mig att bli klar, ska väl gå vägen. Tänkte bara skriva att det blir utgång ikväll med brudarna, kommer bli hur trevligt som helst! Måste också skriva att jag köpte väskan idag, fick dock världens beslutsångest mellan två st. En lite större och en lite mindre, tog den som var mindre. Eftersom jag är i mer behov av väskor som man kan ha på krogen. Eller i behov och behov.. kan jag väl knappast säga att jag är när det gäller väskor, men nu är jag ju som jag vart när det gäller mina älsklingsprylar!

Har fått lite inspiration av andra bloggare då de har skrivit om dessa sjukt fina armband från
kyssjohanna. Det är verkar vara rätt många som skickar efter dem, och jag tror att jag skall göra desamma!  De är verkligen läckra! Ska fundera på det iaf. Nu måste jag rappa mig :)

Teater

Jag minns inte senast jag var på teater, är ju inte riktigt min grej! Måste dock säga att kvällens teater "pojke flicka" var bra, man fick sig några goda skratt. Var lite små mysigt faktiskt! Idag hade vi btw friluftsdag så man var hemma redan klockan 12 på dagen. Hur slappt som helst. Vid halv fyra övningskörde jag till teorilektionen och efter det for jag som sagt på teatern. Övningskör nästan varje dag nu, känns som att körkortet inte är allt för långt borta. Teoriträningen är i full gång och vi ska boka teorin nästa vecka. Jag kommer vara gladaste människan på jorden då körkortet blir mitt, målet är självklart innan jul! Nog om det. Nu ska jag bara ta det lugnt tills klockan slår tio för då ska jag å Lina ta oss en walk runt Ersmark. Föressten.. före teorin idag så han jag hitta mig ett par knästrumpor som jag var ute efter. Grått kändes lämpligast då man oftast har svarta tights och det kan jag matcha mycket till av mina kläder. Nöjd! Dock ser tightsen ut att vara blåa på bilden, garanterar er att de är svarta!




Jag saknar en av mina absolut bästa, Daniel.. vad händer vännen?!


Har redan för många men..

image478

..väskberoendet slutar inte bara för de. Igår såg jag en sjukt stilig väska, vet att jag inte borde köpa, men den var verkligen av min smak! Har både små handväskor och riktigt stora, men den där storleken var som allt annat jag vill köpa: "perfekt". haha lovar att det är en dålig egenskap att vilja ha allt man ser. Shanta är verkligen en av mina favorit affärer när det gäller väskor! De är inte för dyra och har så många fina väskor att man vill plocka med sig allihopa när man ska gå därifrån!

Snart löning så jag hoppas den är kvar då, orkar nämligen inte slösa mer pengar just nu då jag blir mörkrädd när jag tänker på vilken slösmaja jag är. Sedan jag började jobba för ett halvår sedan har jag varit helt galen med andra ord, men mest en väskoholic, en sann sådan! Annars är ett par svarta klackeskor och ett par jeans på min "måste ha" också! Något plagg i en riktigt fin höstfärg som Orange vore inte helt fel heller. Knästrumpor till vinterskorna vore nice också!

Borde dock inte köpa något alls för vi far ju till Strasbourg om ca 1½ månad.. Åå då ska vi ju få åka till Paris en dag och shoppa också! Kommer bli grymt trevligt! Skolan bjussar oss dit för ett väldigt godtagbart pris! Såg det faktiskt mest som en chans att få ha roligt i ett par dagar, men den verkliga anledningen är ju att vi ska fara till EU parlamentet och diskutera en massa med andra ungdomar. Tror som sagt att det blir trevligt, och bäst av allt är att vi först har höstlov i en vecka, veckan efter det är vi i Strasbourg och veckan efter det har vi bara 3 dagar i skolan pga utvecklingssamtal.
AAAAA det blir perfekt!

Snyft!

Sista arbetspasset med bästa arbetskamraten ever ikväll på Donken, åå jag kommer sakna Shahrzad så mycket alltså:) Sick! Vilken toppen brud, är så glad att jag lärt känna henne! Hon kommer iaf tillbaka nästa sommaren å jobbar lite innan hon drar iväg igen nästa höst, men det är ändå så tråkigt för ingen annan är ju som hon där! Köpte lite små grejer åt henne som jag gav efter att vi hade jobbat färdigt, blödig som jag är så började jag såklart gråta! Haha jag kan aldrig hålla mig. Kommer iaf sakna dig så mycket shazze, lycka till med allt där borta!

Nu ska jag rensa tankarna med en liten walk med Lina! Ciaoo

Kort dag!

Huuur skönt som helst att sluta kl 11 idag! Iofs gjorde jag det pga ett läkarbesök men ändå! Kom hem för ett tag sen, ska bara käka sedan övningsköra till jobbet! Jobbar bara till halv 9, så efter det ska jag ut å gå med Lina osv! Kvällsmys helt enkelt. Lägger in dessa två bilder också bara för att dem får mig på ett sånt bra humör! Tacksam att jag har så mycket fina bilder på mig å ponnyn som väcker så många minnen! Guld värt!


image476

image475

Facebook

Idag har jag hunnit med lite allt möjligt, bland annat att försöka förstå mig på Facebook! Tänkte ge det ett försök då alla säger att det är 100 gånger bättre än apberget, å det verkar faktiskt rätt chill också! Prio 1 var idag att bara slappa och samla på mig krafter inför en ny skolvecka, feels pretty good actually! Även fast jag har både hunnit med en utgång och ett nattpass så känner jag mig inte så hängig, tur de. I veckan slutar vi dessutom tidigt 3 dagar och det tackar jag som fan för! Blir föressten bara mer och mer fast i Kanyes nya skiva desto mer jag lyssnar på den. Verkligen värd! Good life!

excuse me little homie, I know you dont know me.. but!

kom nyss hemifrån jobbet, var faktiskt riktigt roligt ikväll. fick ett antal skrattattacker,
haha så sköna folk man jobbar med alltså. Nää nu ska lägga mig i sängen och lyssna
på Kanye Wests nya skiva.  Är ett stort plus att jag är ensam hemma hela helgen också!


å du är verkligen så jävla.... sick sick sick!! dra helvete med allt alltså!
så känner jag varje gång.. vet inte vad jag ska säga egentligen.

50 eller Kanye?

image473

Det är ju frågan. Har börjat ladda hem och lyssna igenom deras nya skivor, tror seriöst Kanye är en aning bättre! Men bådas album är grymt bra, blir å bränna skivor senare idag.
Ahh Homecoming är sjuk!!





Kanye West - Homecoming




50 Cent - Follow my lead

Gårdagen!

image471

 

Roliga händelser och för ovanlighetskull en rätt lugn förfest!:)
Tack för en bra kväll brudar! Nu har jag tänkt och plugga lite
teori innan middagen, är ju ensam hemma hela helgen
så jag måste ta tag i mig sj och göra mat. Tror faktiskt
jag ska göra något riktigt ordentligt också, tråkigt
bara att äta ensam, kanske bjuder hit någon annan
ensam själ:) Tills vidare ska jag sitta och slurpa upp
det sista av min varma choklad! Varmt och gott!


Full fart mot helgen!

image464


Helt underbart känns det! Imorn blir det förfest hos mig, sedan bär det iväg på x3m! Kommer bli nice:) Har faktiskt glömt lägga in bilder från sista droskan, eller snarare bilder från förfesten här hos mig före vi for till droskan! Så jag lägger in några nu, sedan ska jag fortsätta mitt tv tittande!:)

Idag övningskörde jag till röbäck för att kika in tyger till min balklänning hos tjejen som ska sy den! Hittade ett som jag fastnade vid, kommer bli riktigt läckert. Ska få lite mer bestänketid, sedan måste jag också bestämma mig om jag vill ha den modellen som jag har funderat på hittils. Det är faktiskt svåra val!! På vägen hem tränade vi lite grejer som trafikläraren vill att vi ska fila på. Känns som om vi inte har allt för många moment kvar nu!!! Är så taggad på körkortet nu, dax att boka teorin bara!

Det har btw varit lite tjat om att jag ska lägga ut en bild på tatueringen här i bloggen av mina kära vänner, men jag tror det är bäst att jag inte gör det. Fast vi får se, kanske göre senare, men ni kan allt vänta tills ni träffar mig ;)



You better change your mind

image463

Idag slutade vi riktigt tidigt, eller vi lyckades vara lite sneaky utan att få frånvaro. Jag stack på stan en stund och sedan ringde pappsen å frågade om vi skulle övningsköra så det blev de! Vi for till strömpilen där han var sugen på att gå in på Vero Moda. Jag tänkte ba vad fan äre med han då, haha! Söt pappa som man har så gick han omkring där inne och valde ut det han tyckte var snyggt, sedan fick jag ha lite åsikter om vad som var snyggast. Valde detta linne, tyckte det var hel läckert! Blir perfekt tills nästa utgång med ett par
svarta jeans, vita klackeskor och med lite matchande
smycken!

Tänkte kanske baka en kladdkaka ikväll? Blev så sugen då jag ringde cassi å hon nyss hade bakat sig en kladdis! Såå gott! På fredag blir det förhoppningsvis utgång, ensam hemma så förfesten är spikad här!
Om det nu blir ngt, men vi håller tummarna för det!:)
Nu ska jag plugga lite!



Tipsy

Idag har det varit en dryg dag, eller skoldagen flöt på, men efter skolan vart det desto sämre. Hatar verkligen det här och jag lovar att det är sant när jag säger att ingen förstår hur jag känner. Knappt mina bästa vänner kan sätta sig in i det här, å då äre illa.. Hoppas det blir bra snart iaf! Vi tog btw skolfoto idag på skolan också, tror lätt att det här blir klassens bästa gruppfoto tsm, vi var inte lika tråkiga som de andra åren iaf ;) Hur bra jag blev är dock en annan femma! Ikväll blire Idol, House och lite andra gosaker på tv. Ska bara ligga å tycka synd om mig själv!:) haha älskar sånna kvällar! Ska läsa igenom min nya SOLO tidning också! + göra lite skolarbeten, men det är chill!

Wall to wall!

Bjuder på Chris Brown innan jag drar mig mot sängen, såå skön!:)





Tröttsamt!

Sitter i skolan, en lektion kvar! Kändes verkligen bra tills jag kom på att jag jobbar 16.00 till 20.00!!! Måste stressa till jobbet då jag slutar tjugo i 4:a, men jag kan nog slinka iväg lite tidigare! Vill ju hoppas att shazze jobbar ikv, men det vet jag ju att hon inte gör. Åå jag kommer sakna henne!:) Nu måste jag rappa mig till lektionen!

Mycket snyftande på en söndagkväll!

När man ser en sådan dokumentär som jag såg ikväll så känner man verkligen att man ska ta vara på varje dag i sitt liv! Jag grät i en hel timme, helt seriöst. Fick typ svårt att andas, haha! Dokumentären var om Nicki Meza, en underbart söt pojke som fick en obotlig sjukdom och man fick följa han och hans familjen genom den svåra resan. Ursch vad det var jobbigt, tårarna kunde aldrig sluta rinna. Man har ju sett många dokumäntärer i sitt liv om liknande saker, men jag tror aldrig att jag har blivit så pass berörd av en dokumentär förut. Jag hoppas fler såg dokumentären för den var verkligen värd att se, jag måste önska hans familj och assistenter all lycka. Vilka underbara människor det finns alltså!:) Nu har jag äntligen snyftat färdigt och ska göra klart ett arbete, sedan blir det sängen!


Nicki Meza


två år sedan

Idag är det exakt två år sedan jag hade den jobbigaste dagen hittils i mitt liv. Saknaden är stor och alla mina tankar går till dig Zaida gumman! Var förbi hennes grav idag och la både blommor där och tände ett ljus, men hon är värd mycket mer än så. 

Jag fick som sagt vänta i 100 år på stan igår innan jag skulle tatuera mig, men det var inte så dåligt ändå eftersom jag bland annat hittade 3 par skor från skopunkten för endast 300 kr. Skorna jag ville ha är dem som är på bilden, sedan hittade jag ett par vita ballerina skor i lack. De kostade enbart 49 kr och sen äre ju som alltid ta 3 betala för 2 på skopunkten, så jag tog ett par andra söta röda pumps för också bara 49 kr. Då vart det inte ens dyrare eftersom de kostade lika mycket! Rekommenderar alla att ta en titt på skopunkten, priserna är crazy, men man får såklart inte räkna med den bästa kvallan. Fast å andra sidan så spelar det ingen roll när det är så sjukt billigt! Man får det man betalar för helt enkelt.


image461

Märkt för livet!

Haha kanske lät lite hemskt att säga så, men det är ju faktiskt sant! Sitter här med linnsan, vi ska myspysa här ett tag tills jag börjar jobba kl 00.00 inatt! Vi har skapat vår egna lilla tattoo club ;) haha! För de som inte visste så tatuerade jag mig idag, tror typ inga visste det heller dock! Men jag är iaf grymt nöjd, en riktigt skön känsla! Precis som jag ville ha den, linn gjorde sin förra veckan och hon är lika kär som jag! Lärde känna mycket skönt folk idag och tatueraren var härlig han med! Fick btw en av mina kappor + lite andra plagg från ellos idag. En cardigan ska jag kanske byta storlek på annars är jag nöjd! Speciellt med kappan, älskar den!

image458










Poison!!!

Sitter på skolan och överväger kanske att fara hem.. haha har nämligen förgiftat mig själv. 
Det är sant, hur kan man bli så dum?!?!? Mår skit nu och jag har mig sj att skylla!

Ska försöka härda!!

Beslutsångest!

Ibland äre allt bra drygt å vara tjej, har beslutsångest ang några kläder jag beställt från Ellos idag.. Var så svårt att välja färger och vissa grejer skulle komma så sent som i slutet av oktober.. men vad gör man?! Får iaf två långa cardigans nästa vecka, en grå och en brun! Sedan får jag den helsvarta kappan då också. I slutet av oktober kommer den svart/vita kappan, naturvit mössa m handskar, svart klänning och vit kofta. Jag hatar att vänta, kommer sluta med att jag köper massa annat före de hinner komma. ååå så drygt!!! Idag köpte jag dessutom naturvita tights och svarta tights i akryl. Mysiga, men vet inte om jag ångrar dem.. eftersom jag lix ska köpa vita och svarta stickade i bommul som är mönstrade när de kommer in på gina. Dumsusanne!! Sedan hittade jag såklart mina exemplariska vinterskor, höga svarta skinnstövlar, riktigt stiliga faktiskt! (det är dem som är på kortet, dock blit de mer veckade då man har på sig dem:)) Men jag känner mig själv och jag vill ju bara springa omkring i klackeskor och ballerinas! Vinterskor är dock ett måste! Eller är det de? Joo det måste man ju ha, minns bara förra vintern då jag höll på att frysa fötterna av mig för att jag envisades om att "vinterskor behövs inte"! Haha slutade med att jag köpte ett par fräna naturvita.. som jag använde kanske 5 gånger. haha! Jag vill inte ens tänka på hur mycket jag köpt iår.. och som bara har legat i garderoben och skräpat sen dess!


image455
ååå jag är så dum!!!
som pappa sa häromdagen;
"du har blivit pengagalen",
och idag sa mamma:
"du har blivit shoppingberoende".

framtiden ser ljus ut mina vänner, haha!















komsi komsi körkort!

Hårdträning på teorin och jag ligger i med körningen med både pappa och körskoleläraren! Så jag hoppas att körkortet är mitt innan dec! Är så less på vespan nu, och dessutom måste jag lix he undan den snart då det blir frostigt och jävligt. Kvällen bjuder inte på så mycket mer än plugg och att slappa framför tv:n.. Å fundera lite på hur vi ska fixa fram pengarna till etiopienresan (projektarbetet)! Har faktiskt ingen större lust att ta pengar ifrån det jag jobbat ihop, nejnej det går inte för sig! Imorn beställer vi också från ellos! Gaah längtar redan tills allt kommer. På fredag äre kanske tattoo också.. hoppas! Vill föressten också att de svarta och naturvita strumpbyxorna som jag så gärna vill ha ska komma in på Gina!!! Då blir de mina direkt!:)

Nu ska jag övningsköra med pappa!

Lättnad!

image453




Två bilder från gårdagens 70/80-tals fest!

Lägger in bättre bilder från min egen kamera
lite senare. Dessa är från josses! Man ser ju
inte min stiliga outfit, ha!


Känner mig rätt lättad efter ikväll, haft endel på mitt hjärta ett tag, men saker och ting börjar ljusna! Han inte berätta så mycket sedan fredagkvällen på droskan, men förfesten hemma hos mig var iaf riktigt lyckad. Sköna brudar och bra stämning! Pappa tyckte vi skötte oss jättebra och han å sandra vart typ bästa vänner, hahah! Han är allt bra rolig! Efter en lång förfest så drog vi oss mot stan, där vi möttes av sjukt mycket folk på droskan. Det var en härlig stämning där också och man träffade många, bara folk man ville träffa också! Inte alltid det blir så bra!:) Det var dock lite för mycket folk där, mycket trängsel och bökiga människor. Men det är inget man kan haka upp sig på!

Jag tackar som vanligt för en toppenkväll med brudarna! Den sista kvällen på droskan också, så det är ju tråkigt! Men hädanefter blir det väl x3m, tc, corona?! jaa såntdär! Nu ska faktiskt jag plugga lite matte innan jag ska sova. Känner mig rätt trött efter kvällens arbete, men har några tal att räkna innan jag ska däcka i sängen!

å föressten.. tänker på dig ska du veta!
Tror faktiskt du fattar vem du är då du läser det här!

Överaskningar i massor!

Aaa det är sant! Det har hänt så mycket den här helgen! Droskan - galen (men trevlig) och ärligheterna har inte varit de bästa. Ska inte gå in på sak, men drygt äre! Kom nyss hemifrån 70/80 tals festen, blev lite tidigt, men kände att min själ behövde det! Bilder läggs ut imorn, jag josie å heggan slog alla!:) haha! satsarna med andra ord! Det är så mycket som vill skrivas men som inte ska skrivas, så nu ska jag ta ngt gott å ge till magen och sedan lägga mig i min underbara säng. Snart flyttas dessutom datorn ned till mitt rum, friheten!!!!

Föressten! Min mamma å pappa är bäst! Kikade nämligen i ellos katalogen igår, hittade såå mycket jag ville ha. Perfekta kläder till hösten! Så på måndag ska jag beställa och slösa lite pengar, pappa som velat ge mig en blus till min höga kjol (han gillar inte det jag brukar kombinera till den nämligen, haha) ett bra tag godkännde en blus jag hittade i katalogen! Så den får jag, bästa pappsen! Och eftersom jag blev kär i en den perfekta höstkappan och mamma blev kär i en annan höstkappa så blev det båda två, bästa mammasen! Galet överlycklig jag blev!  Langar in en bild också på dem! (blev ju btw inte kappan som jag snackade om i förra inlägget) Den röda (men jag ska ha en i svart) var mammas favorit och den svart/vita är den jag fastnade för!
Natti!


image446image447