En bra dag!

Även fast det har regnat en stor del av dagen så är idag en väldigt bra dag. Jag är så otroligt lycklig att det här börjar ordna sig (peppar peppar ta i trä). Ååå det är 8:a dagar kvar nu tills utlandsresan när klockan slagit 12! gahhhh! ännu lyckligare!


Btw.. mitt "förbud mot donken mat" fungerar lysande än så länge. Skulle dock kanske inte fungerat om jag inte hade haft min lilla semester, men det är ju tänkt att jag ska hålla det sen. Kan bara inte bestämma mig om förbudet ska involvera glass och milkshake också? Vet inte om jag skulle klara mig utan chokladmilkshaken och raspberryglassen. Jag skojar inte, det är så grymt gott. För stunden gäller förbudet bara för det jag nämnde här om dagen. Jag gör det här för att jag seriöst inte tror att det är bra att äta sån mat allt för ofta. Om man tänker långsiktigt!



Vi väntar en skön helg!

image408

Jag taggar lite inför fredag då det är Rix FM festivalen! Vi ska kirra skööön förfest också, kommer nog bli riktigt roligt! På lördagen jobbar jag på festivalen också, med Cassi. Kan inte bli annat än trevligt de me! Jag är ingen E-type chick, men jag blir faktiskt taggad av deras nya låt True Believer!

Det bara öser ner utomhus, en riktigt surt väder idag. Man borde passa på att plugga på teorin och bara ha en skön hemmakväll, men ni vet lika mycket som jag att det inte blir ngt av! Haha! Jag tänkte inte skriva så mycket, bara säga att Harry Potter filmen verkligen var GODKÄND! Varken bättre eller sämre än de andra filmerna!


Harry Potter and The order of the Phoenix

Idag har jag, josie och mamma varit på Strömpilen och kollat på lite allt möjligt. Eller det var väl mest jag å josie som hängde, då mamma hade massa ärenden. Köpte lite smycken på rea, rakhyvlar, något Veet medel som man använder på benen och slutligen en ursöt Cardigan. Jag passade på att övningsköra dit och hem också! Börjar faktiskt bli riktigt duktig, taggar verkligen inför körkortet! Hoppas pappa ger mig en liten bil också, man kan ju hålla tummarna för det iaf! Övningskör iaf varannan dag nu, måste börja träna på teorin nu också. Urschh jag gillar inte när jag påminner mig själv, men det kanske är nödvändigt.

Som ni nog förstår av min titel till denna blogg så ska jag på bio ikväll och se den nyaste harry potter filmen. Tror den kommer vara lika bra som de andra! Det är för övrigt jag och cattis som ska och sprätta pengar! Filmen skulle bara våga göra mig besviken!

Jag har börjat lyssna på the voice hela dagarna nu, eller snarare alltid när jag sitter vid datorn. De spelar grym musik där alltså. Min nyfunna älsklingslåt är lätt Lumidee feat. Pitbull - Crazy. Sjukt skön!





Från och med idag!

Ska jag gå ut å gå nästan varje dag, inte äta donken maten mer. Å då menar jag typ läsk, hamburgare, pommes och allt dedär onyttiga. Vi får se hur det går, måste iaf bli hurtig igen. Man vet aldrig hur det hela kommer sluta om man inte begränsar sitt ätande på jobbet. Snart utomlandsresa ju! Bara 10 dagar kvar nu för att vara exakt! Ska nog börja sätta igång med packningslistan inom kort! åå underbart! vi har verkligen sparat det bästa till sist!!!!!
 
Kom btw hem från Emelie för ett tag sen. Skriver mer om det imorgon, men kan iaf säga att
jag är allt bra spontan ibland. Josse är skyldig mig en tjänst nu! Efter alla dessa telefonsamtal, fast jag tyckte det var rätt underhållande också! Fattar faktiskt inte att vi lyckades, tror ingen trodde att det skulle fungera. Tänker inte skriva öppet om vad det hela handlar om här i min blogg, men det var faktiskt rätt komiskt! haha!


Min underbara säng väntar, ciao!

Konstigt..

Jag som aldrig har ont i huvudet, känner en liten tendens till det. Kanske beror på att jag jobbade så länge igår. Eller snarare inatt, jobbade från halv 7 till kl 4:a på natten. Sånt tar på! Tror jag knaprar i mig en alvedon i säkerhetsskull. För ikväll ska vi fira Emelies 18års dag.
GRATTIS VÄNNEN!

Ska försöka ta lite kort ikväll, lägger in i så fall!
Nu måste jag rappa mig lite, bla slå in hennes presenter!



Jag saknar dig!

MIN PASSION

Är helt klart skor och väskor!! Nu när man fick lön ville jag unna mig lite grejer, så igår på stan köpte jag bland annat presenter till heggans födelsedag, två tunikor, ett linne, hårinpackning, ett halsband, två väskor och en klocka. Vissa grejer var verkligen fynd, andra sved mer i plånboken. 

Bäst av allt var såklart skinnväskan. Jag blev helt förälskad när jag såg den, visste att jag skulle köpa den! Måste få lägga in en bild på den också. Den är så klockren! Speciellt färgen! Den andra väskan är min blivande strandväska i Magaluf. Köpte den för att jag inte vill ha mina skinnväskor på stranden, dessutom kan jag tänka mig ha den hemma sen också. Lite då och då bara, eftersom den är guld. Lite överdriven, men samtidigt supersnyggt!



image403


image401

Beautiful girls

Blir så less. När jag har tid å sola så är vädret sämst. Jobbar dessutom från 18 till 3.30 inatt. Känns lite hårt faktiskt! haha! men det är sista passet för i sommar, så det är lugnt. Igår fick jag reda på två saker som verkligen rör om i mitt liv. fyfan för er, precis så känner jag just nu!!

Men gårdagen var nice ändå, kvällen började hos emmy i hennes lokal. Senare blev det Droskan och man träffade mycket trevligt folk! Langar in lite bilder här på bloggen från förra helgens förfest innan vi skulle till Droskan. Med jossi marie och elin. Det var en kväll jag verkligen behövde!! Sjukt kul!

image396





this shit is hot!!



Fab!

Igår var jag på stan med heggan, hittade lite go saker. Bland annat en väska som jag förmodligen skulle döda för! haha! priset var sjukt nice också så idag blir den min, hoppas bara den finns kvar. Jag lovar, den är helt FAB! Lite kläder la jag också undan, ska dessutom köpa hårinpackning. Svider lite i plånboken när hårinpåackningar är så dyra, men man måste ju vårda håret. Speciellt jag.. behöver inte ens förklara.. för alla som känner mig vet hur jag och mitt hår fungerar. Är galen i mitt hår, haha! Det är för övrigt underbart väder idag, varmt och skönt. Jag får ångest för att jag itne ligger på stranden och satsar på min bränna, men jag måste på stan som sagt.

Igårkväll var jag iaf med Shahrzad, riktigt trevligt! Vi såg film hemma hos mig och åt mindre nyttiga saker!:) Denna kväll bjuder på middag hemma hos emmy, hon flyttar ju till Malmö inom kort soo that's why! Blir å dricka också, för senare på kvällen drar det iväg till Droskan.
Jag taggar!!

image394

Lite ändringar!

image393


Det blir inte Stockholm nästa helg, skär lite i hjärtat, men kanske inte ska grina så mycket eftersom vi bara förskjuter det lite. Det vart lite komplikationer med nästa helg för mina kära vän. Men vafan.. jag kommer tjäna på det pengamässigt, slipper ju betala resan dit och hem. Slipper pallra mig till sthlm två gånger med bara ett par dagars mellanrum! Eftersom jag nu far direkt till daniel efter utomlandsresan. Jag stannar alltså kvar i sthlm medans mina vänner far hem samma dag som vi anländer till sthlm från Magaluf (det är en fredag)! Då får jag mig en hel helg i underbara sthlm, men jag kan lova att jag kommer vara sliten efter utomlandsresan och allt. Ändringen är dock inte 100% bestämt, men förhoppningsvis ska det gå vägen. Annars blir det knapert med en sthlmsresa denna sommar, och det går ju inte för sig. Det måste bara gå helt enkelt, annars blir jag faktiskt saad.. Slipper ju Umeå i nästan två veckor, kan inte bli bättre! Har sagt till danny att han får planera helgen, men jag vet iaf att det blir shopping och utgång. Fan så roligt det blir alltså! Slipper betala cash för å komma till honom också som sagt, ska bara boka om tågbiljetten som vi bokade idag. Blir väl att åka hem på söndagkvällen istället, lite tråkigt att åka själv men vafan!:) vad gör man inte för en underbara vän och Sveriges bästa stad?!

nu väntar sängen. sov gott!

Skons dag?

I förrgår var det föressten Skons dag! För mig iaf :) Jag for på stan för att jag hade lagt undan ett par vita klackeskor med rosett på. Vart småkär i dem! De kostade 400 kr så det kändes chill också. Efter mitt köp gick jag vidare och såg till min förvåning att Bianco hade super rea. Man fick köpa 3 par skor för 500 kr. RENA RÅNET! Hittade mig 3 par fina skor som fick följa mig hem där också. Så 4:a par skor för 900 kr var inte fyskam. Dock svider 900 kr lite.. men vad gör man inte?! Jag är galen i skor!

Vita klackeskorna m rosett från Nilsons. -Underbara!

image385



Vita klackeskor m grönt mönster från Bianco. -Perfekta till stuprörsjeans och ljus överdel!

image387


Söta vit/röda skor m klack från Bianco. -Fina att matcha till ngt rött på kroppen!

image389


Stilrena klackeskor från Bianco. -Fastnade bara för dem!

image391


Btw.. Ursäkta för typ plåstrena och allt på mina fötter. Haha, det är en lång historia!

It's still you.. you are my everything!

ÅÅÅÅ jag är så glad idag :D Var så sjukt länge sedan jag var såhär glad. Jag lovar, det var ett bra tag sen!!! Vädret har bara varit så skönt idag, lite disigt, men det hindrade inte mig josie, heggan och therese för å pressa ett tag på stranden. Efter det for vi en snabbis på stan och köpte tågbiljetterna hem från sthlm efter vår utomlandsresa. Så nu är allt bokat och klart!!!

Fick lönespecifikationen idag också, blev mer än vad jag trodde. Med juni och juli lönen så kommer jag ha mer pengar än jag någonsin haft i egen ficka. Vad ska jag hitta med allt??!?! :) Några saker vet jag iaf, men de kommer knappast kosta så pass mycket. Så lite av pengarna kommer gå till tatueringen, sthlmsresan och en till utomlandsresa till höst/vinter. Pappa är ju så snäll som betalar Magaluf resan om 2½ vecka.
Lots of love to him!

Och slutligen. Låten som just nu gör mig så sjukt glad! Michael Bublé - Everything
Jag blir typ helt gone när jag lyssnar på den, hans röst är så underbar. texten också!





"When you smile at me you know exactly what you do! Baby dont pretend, that you don't know it's true.. Cause you can see it when I look at you!"

Utgång!

Utgång ikväll!:) riktigt taggad!


sthlm nästa helg eller helgen efter det??!?!?!?!?:) blir great!

:))))))))

elin, säger:
supa jävel imorgon eller?

suss, säger:

FYFAN :D

jag å elin vet vars vi har varandra!


This is why I'm hot

Gårdagen var en konstig kväll!:) haha! Gjorde bort en av mina långa arbetspass också.. 10-19!! vet ni hur drygt det är?! idag jobbar jag bara 16-21 sen blire övningskörning med pappa. Sängen efter det tror jag också, eftersom jag börjar 11 imorn och jobbar till 19 då med. När jag slutat då måste jag rappa mig hem å göra mig iordning.. för då blir det droskan med brudarna. Imorn får det inte bli ett glas för mycket tycker jag bestämt!:) haha! Sen jobbar jag bara lördag natt och söndag kväll. Sen skulle sista arbetsveckan varit slut, men tog på mig tis och ons kvällspassen nästa vecka också! Det är lättförtjänta pengar, känns bra att jobba extra så har man ännu mer tatoo money! Blir å boka snart alltså, är så lång väntetid ändå!

nää nu ska jag göra varma mackor och efter det ta mig en varm dusch. Åå Daniel kommer hem snart å då ska vi bestämma när jag kommer! Längtar som fan, lämna uuuumeååå! Hello sthlm! Men livet är inte alltid en dans på röda rosor, saker och ting har fortfarande en tendens att tynga ner en. Hur fan blev det såhär?!?! Just nu skrattar jag typ, men innerst inne vet jag precis hur jag känner. My beloved once förstår vad jag syftar på. Älskar att jag har er vid min sida! Det är ni som får mig att må greeat!

21 dagar kvar till "maggan"

Say whaaat

Jobbade idag med Shahrzad! Sjukt skön tjej:) Donken folket gör helt klart min arbetsdagar!! Kom hem för ett tag sen, har hunnit övningsköra med pappsen också efter jobbet. Börjar faktiskt bli rätt duktig, men har endel kvar, så vi fortsätter köra som fan. Så hoppas jag på körkort till hösten! Woho! Blir en egen liten bil då också, har man lovar så har man, lr hur pappa ;) haha! Åt nyss upp min donken fruit and yoghurt. Sjukt goda! Ni måste smaka dem om ni ej redan har det. Magen blir glad av dem:)

Päronen kom btw hem idag från en helg i Åsele. Fick en sån här skinnväska av dem. Hade nämligen önskat mig en sådan. Perfekt att ha när man ska ut! Liten å händig, dessutom sjukt snygg!! Mamma köpte ju en sån förra året på åselemarknaden. Har snott den så mycket under den senaste tiden så mamma är nog glad över att hon köpte en egen till mig. Bilden är på mammas, pallar inte lägga in en på den dom köpte i helgen. Min är typ bara lite lite mindre och lite lite ljusare! Mycket glad över den!!! Det långa axelbandet är själva grejen med den också! Så för tillfället behöver jag typ bara.. ett par mjukisbyxor kom jag på. Vill ha ett par nya mysiga, lite tightare än dem jag har nu kanske. Perfekt för flygresan till magaluf osv. Bra i allmänhet också såklart, haha.

nää ska jag till Matilda. Stackarn har väntat ett bra tag på mig! När jag övningskörde så for vi förbi å "hyrde" 3 filmer av Mr M. En riktigt snäll grabb dedär! 


 

image333

Do you know?



Do you know what it feels like loving someone
that's in a rush to throw you away?
Do you know what it feels like to be the last one to know
the lock on the door has changed?

Enrique Iglesias - Do you know


There's nothing more dangerous than a boy with charm

Är så grymt trött alltså. Jobbade natt igår och somnade inte förns kl 7 på morgonen. Under morgonen fick jag också en massa sms och folk ringde osv. Vet inte när jag sist kännt mig så obrydd och så jävla barnslig. Ville bara slänga sönder all skit. VILL SOVA!!!!!!! Alarmklockan ringde också flera gånger (vill ju inte sova bort hela dagen) och jag trodde att livet var ett skämt. Smällde bara av all skit, lyckades dock vakna och svara då heggan ringde. Haha, jag brukar faktiskt ha rätt mycket självdiciplin, men på senaste tiden finns det inget sådant i min värld. För trött helt enkelt! Tur att nästa vecka är min sista jobbarvecka!!!! eller jag jobbar 2 dagar ons och tis veckan efter det också. Men alla pass är typ bara 4:a timmars pass, som det typ varit hela sommaren. Så det är faktiskt chill egentligen! Folk tycker jag jobbar mycket, och att de ser mig på donkelidonken ofta. Men jämfört med andra äre nog inte mkt alls!:) 4-5 timmars pass är chill. Jobbar inte ens varje dag!

Snart kommer daniel hem, då ska vi planera sthlm! ihh ska typ dit snart alltså... och idag ska jag ska på stan en snabbis, lämna igen ett skärp, köpa ett par vita klackeskor som jag hittade igår när jag och matilda sprang runt som ett par galna shopaholics :) Främst ska jag på stan för att boka tåg och buss biljetterna till och från sthlm (då vi ska till magaluf). fan jag får ångest att jag måste dit en gång till å boka tåg å shittt sen när jag å danne bestämt när jag ska komma. två omgångar till sthlm med bara ett par dagars mellanrum? must be crazy :) om inte annat onödigheter!

Ska hinna gå ut å gå innan jag börjar kl 19.00 ikväll. Fyfan hur ska jag hinna allt? eller snarare orka. buuut still... money money! Vädret är för övrigt OKEJ.. inte massa regn iaf! Det glädje mig:)


Everybody comes to Hollywood?!

eyyy skärp till dig!

denna vecka har säkert nästan 10 pers frågat mig om jag är ledsen/arg/sur osv osv. mest de från jobbet! jag som alltid är den glada, fattar ingenting. blir paff när de frågar, men ändå inte. vet att jag inte har visat min bästa sida den senaste tiden, men har verkligen inte orkat. brukar dock inte ta ut det på andra, så jag blir sur på mig själv nu. ska be mina vänner att smälla mig på käften så jag vaknar någon gång. vill bara koppla bort allt just nu, fara till magaluf och leva livet för att vara rak på sak. här hemma tänker jag för mycket. och jag orkar inte tänka nå mer på det här. vet inte hur jag kunnat gått så långt heller, eller kanske man ska säga sjunkigt så LÅGT. rår iofs inte för hur jag känner. men det här är inte likt mig alls, så eyy skärp till dig!
no more från och med nu!!!

Rekommenderar er att lyssna på låten nedan. I love it:) 
å den blir inte sämre av att Vazquez är HOOOTTT heller!





Mario Vazquez - Gallery













Slö man är!

Har inte orkat skriva så mycket under de senaste dagarna. Ibland kan jag skriva flera gånger per dag, och ibland inte på flera flera dagar. Beror helt på hur mkt det finns å säga, eller snarare på hur mycket jag orkar skriva. Men som alltid gör jag det för min egen skull. Är så skönt att skriva av sig det man känner. Inom rimliga gränser vill säga!:)

Söndagens festande slutade inte med en susanne på topp. Tror allt hängde på att jag körde vissa öl-lekar. Tänkte mig inte riktigt för där, men det var trevligt förutom hur allt slutade. Ikväll satte jag josie och heggan oss ned för att planera utomlandsresan. Det blir alltså tåg till sthlm den 9:onde Juli. Och vi anländer till sthlm ca 7 på kvällen. Gissar att det blir å träffa underbara daniel då och ta sig lite käk direkt man anlänt. Sedan ska vi sova hos stefan eftersom flyget går på morgonen den 10:onde. Tusen tack för det! Det känns dock lite kluvet att jag ska fara en till omgång till sthlm just innan utomlandsresan.. Men orkar verkligen inte ta med all packning till daniel, stackarn. Nog mycket att ta hand om lilla vilsa susanne i sthlm. Haha ne skoja. Tycker faktiskt att jag har bra koll på sthlm nu. Bara älskar den staden! Så när jag åker dit i slutet av juli/början av augusti räknar jag med mycket shoppning, fest och att i allmänhet umgås med en av mina bästa!

Sist måste jag bara få säga att dagens "Don't fuck & tell", var det roligaste på länge! Och att imorn blire förhoppningsvis björn ett tag på stan, och ut med brudarna på kvällen. Taggat:) På stan ska jag iaf köpa ett pulvervax som jag testade hos linn. sjukt bra. helt förvånad. så det blir lätt min!!!


Gossip Girl

åhååå denna serie lär bli en riktig hit!!!!:)

http://cwtv.com/video?vid=gossipgirl


Middag!

Jag bjöd josie, heggan och ida på middag och myspys hemma hos i torsdags.
Blev en god blandning av pommes, vitlökskyckling och chickennuggets. Jag var så
duktig och for å handlade på Willys. Alot of gooood stuff! Jag var sjukt mätt efteråt!
Gratis hyrfilm blev det också, man tackar man tackar!

Kom för övrigt nyss hemifrån jobbet. Var faktiskt riktigt slappt och lugnt ikväll!
Riktigt roligt med skönt sällskap som Sharzhad! Ååå före jag jobbet var jag på
middagen som jag var bjuden på. Skönt sällskap där med! Donken folket är
great helt enkelt. Hade aldrig pallat jobba där om det inte vore för dessa
trevliga arbetskamrater. That's it!

Lite bilder från i tordags..

image381








Ni har fått höra det 1000 ggr!

Och ni ska få fortsätta höra det tills vi far.. säkert hundra år efter det också!
För resan kommer bli GRYM och nu äre nära brudar!!!

Maagaluf, BCMM!!





Laaast night

vill bara att DG ska ringa nu. måste snacka med honom!
Kom hem från grekland!!! nuuu!:) 


P diddy - Last night (feat keisha cole)




Rihanna - Breakin' dishes





Akon - Don't matter


måste ha!

Skönt att listan inte är så lång. Har typ det mesta nu (haha så säger man
alltid  men imorn känner man annorlunda). Just nu "behöver" jag några par
jeans, en strandväska och ett par klackeskor. Iofs kan jeansen vänta tills i
höst.. och skorna tills sthlmsresan. Men man vill ju ha,ha, ha och... haaa!!!
Strandväskan är iaf ett måste till utomlandsresan! Kan ju inte springa omkring
med mina skinnväskor på stränderna. Har hittat den perfekta väskan på Åhlens!

.. som jag som sagt måste ha!

visa kortet kommer senast på fredag. Då springer jag iaf direkt å köper
det jag la undan idag. En färshig cardigan och ett par söta sommarshoes!

Syskonkärlek!

Eftersom jag och bro är ensamma hemma ett tag så måste vi hålla ordning i huset. Eller allt ansvar läggs egentligen på mig. Och jag får också cashen! Men ibland kan man väl be honom göra ngt eller hur? Skrev därför en lapp till honom igår att han kunde plocka ur diskmaskinen. Skrev också att OM han gör det får han äta upp det sista av kladdkakan. Skrev lappen på morgonen igår, och han var tydligen inte hemma på hela dagen igår för ingenting var då gjort när jag kom hem från alexandra. Jag tänkte att han gör det väl när han kommer hem. La mig för att sova! Och när jag skulle till stan idag så hade han varit hemma men farit igen. Inte tömt diskmaskinen och DESSUTOM ätit upp hela kladdkakan. Verkligen ätit rensat allt! Då vart jag så sjukt irriterade. Morgon ilskan tog över och jag skrev ännu en lapp till honom. Som jag nyss läste igenom efter att jag kommit hem från jobbet.. Så här i efterhand känner jag att man kanske överreagerad lite. men jag lovar, han är världens slappaste!

MAGNUS?!
Är du dum i huvudet? Läste du inte lappen?
"Ingen kladdkaka om du inte inte tömmer diskmaskinen"
Ingen respekt alls har du!!!! Fyfan vad du är taskig.
Töm den NU!!!!!! Dumjävel. tönt äru dessutom

Haha. Halva diskmaskinen var tom nu när jag kom hem iaf. Kan man begära mer? :)

Var en trevlig kväll med alex igår:) mys på stan idag också! Hittade ett par gräddvita sommar skor för 98 kr och en cardigan för 149 kr. La undan dem för betänktetid, tror jag slår till! var föressten världens suraste kund på jobbet idag. alltså dom förstööör mina dagar! jag som typ jämt är glad tål verkligen inte sura folk som låter deras dåliga humör påverka oss andra! urschhh!


Det är aldrig för sent för sommarens första dopp!

Som sagt.. idag tog jag och josie oss en omgång med solen. Lägger in lite bilder, har nämligen ingen tid å skriva just nu. Men det blev ett par timmar på nydala iaf. Känner mig lite brunare också (till och med lite bränd) !! Men jag måste ju ha lite grundfärg innan vi drar iväg till magaluf! Så man inte steks sönder där borta. åå party party. "Bara" 5 veckor kvar! Snart börjar nedräkningen..



image371
image375

I don't know who you think I am (I am, I am...)
But I really don't give a damn right now

Gottegrisen!

That's meee :) ska börja göra mig en kladdkaka nu. Hoppas bara vi har lite glass hemma, annars blir jag beviken. Tänkte bara nämna att det är UNDERBART att vara ensam hemma. Sköta huset är inga problem (för lite cash då). Haha, är så slö bara. Så ska det vara också! Jobbade 16-21 idag. Var ett rätt skönt pass, och imorn jobbar jag faktiskt ingenting. Så jag ska upp i tid å sola på nydala med josie, de har lovat sjukt nice väder imorn. Så vi kör på det! På kvällen blire kanske å fara till obbola, lite mys med matilda i hennes stuga. Blir väl å gotta då också :) På torsdag äre iaf grill hos mig osv. Ett par öl och bara njuta av sommaren med goa vänner. Blir great!

Köpte min ett nytt rött nagellack idag. Älskar färgen! Har länge velat ha ett nytt, men har aldrig tyckt att pengarna varit värt ett bra nagellack. Men nu tog jag mig samman. Intressant samtalsämne va? :) Det är jag i ett nötskal!
Sa jag föressten att jag tappade bort mitt legg och visa kort i fredags när vi var ute? Iaf så gjorde jag det. Drog snabba slutsatser att folk kunde börja sno pengar av mig så jag spärrade det på stutts! Sedan visade det sig att både visakortet och legget var i min väska.. fast i ett litet fack på utsidan! haha tänkte inte på att de kunde ligga där.. Tur i oturen! Får nya visakortet i slutet av veckan. Lever snålt tills dess!

image370

Love it when you call -But you never call at all!

Gårdagen var crazy! Både dåliga saker hände, men absolut mest bra saker!
En rätt skönt kväll helt enkelt. Började med å fira elin hemma hos henne, 18 åår!!!!!!
Sedan bar det iväg till droskan. Jag kan bara säga; love to dance!

Lite bilder har jag också å bjussa på!
image368