GOTT NYTT ÅR!

Snart är det år 2008 och jag ser verkligen fram i mot det nya året. Vill passa på att tacka alla en gång till även fast jag har skrivit om det tidigare. Vill tacka alla som har varit med mig under året 2007 och gjort det året till en av de bästa i mitt liv. Ska snart börja göra iordning mig, allt ska börjas i tid och det börjar med en mysig middag hemma hos josse om några timmar. Då kör vi igång!

Tycker att Chris Browns låt with you är så himla fin, kan inte släppa det. Den finns just här under i min blogg, eller så kan ni bara klicka här. Ikväll blir det dock inte denna lugna musik, riktigt bra skivor är brända till festen!:) Sånt är viktigt. Hatar fester med kass musik! Nåväl, GOTT NYTT ÅR ALLA!! Ta det inte lugnt ikväll!;)

Peacearmband - något att sukta efter!

PS. Som mina nära och kära vet är armband och väskor något jag aldrig får nog av. Är väldigt sugen på dessa armband, man får aldrig nog alltså!:) De är så läckra, peace armbanden. Ett orange nitarmband och ett stiligt ormarmband hade inte suttit fel heller. Blir eventuellt en beställning, men jag ska försöka hålla mig ett tag, typ till nästa lön! Ett rosa, blått och brunt peacearmband funderar jag på av alla fina färger.




With you

Jag är på ett sånt bra humör idag!! Fick sova ut, tog det lugnt hemma för att sedan fara på trafiksskolan och sitta vid datorn för att plugga teorin. Nu äre inte alls långt borta till halkbanan och teoriprovet. Pluggar som fan till teorin, har endel kvar, men snart sitter allt (hoppas jag). Orkar inte göra om provet, en gång ska räcka! Snart har jag verkligen körkortet, kommer göra det mesta så mycket lättare och roligare. Okej man ska inte ropa hej före man kommit över bäcken, but still, snart har jag det. Pengarna är ihopskrapade så en bil är inte heller allt för långt borta efter det.

Efter teori träningen for jag till konsum, köpte naturgodis och fortsatte sedan mot soluret. Jag är nämligen så pass töntig att jag solar solarium på vintern. Då man egentligen ska vara hur blek som helst, hah! Men jag vill ha lite färg till nyår med min nyårsklänning, så jag har solat lite ändå. Gaah jag taggar verkligen hur mycket som helst. Nyårsafton är så mysigt, att göra sig iordning, middagen å förfesten för att sedan dra iväg på fest med alla underbara vänner. Lovely!

Älskar den här låten, den är grym. Chris Brown sviker inte den här gången heller! Chris Brown - With you


J. Holiday

Ikväll har jag varit med Matilda hemma hos henne, blev massa skitsnack, gottigheter och film! Sånna kvällar behövs verkligen. Skrattade så att tårarna inte kunde hålla sig borta. That's what I love! Josse å Heggan kom också förbi senare. Slutade med att jag fastnade här efter att jag kommit mig hem. 
Nu väntar sängen, yeppp


No one can get in the way of what I feel for you

Nu taggar man till nyårsafton och ser fram emot ett nytt år. Det finns endel grejer jag vill lämna bakom mig under året 2007, sånt som verkligen har varit jobbiga och som jag inte vill tänka på mer.. Men det är också mycket jag har uppskattat under detta år och som jag vill hålla kvar vid. Många fina händelser och minnen som jag aldrig kommer glömma! Är så tacksam att mina underbara vänner har funnits och finns här vid min sida. TACK!

Nyårsafton är som jag alltid brukar säga överskattad, men iår tror jag det blir riktigt bra. Så bra att jag till och med vågar säga det och skriva det här i bloggen. JAG TAGGAR NYÅR!! Jag ser fram i mot 2008 och allt vad den kommer bjuda på. Studenten, balen, flytta hemifrån, utomlandsresor, körkortet/köpa bil, norge? Finns så mycket jag vill och planerar. 2008 blir ett bra år!



Love can touch us one time, and last for a lifetime

Det är faktiskt mest bara skit på mellandagsrean, men jag har fyndat lite iaf. Idag blev det en tröja, en tunika, olika nagellack, svarta tights, rosa mystofflor och lite till. Ett par svarta jeans fick följa med mig hem också, jag skulle ju inte köpa det? Suck! Var på stan hela dagen, först med hegg å joss och sedan gick jag ett tag med Shahrzad! Helt underbart roligt:) Diggar den där bruden!! Synd bara att vi inte hade mer tid.

Efter stan var jag barnvakt åt mina söta kusiner. Egentligen har jag inte tid för att sitta barnvakt, har så mycket att göra ändå! Men det är roligt att få träffa dem och få tjäna lite mer cash. Nu ska jag ut och gå (skit väder) för att sedan slockna i sängen. Börjar ju jobba 06.00 imorn bitti.. Man kan ju börja undra om jag har lov, haha!

Den här låten är en riktig klassiker, så fin så fin my heart will go on


Klant susanne

Jag ska alltid lyckas! Förutom alla andra av mina misstag igår (haha) så glömde jag dessutom mobilen i Olivias bil. Det är helt sjukt vad onödigt beroende man är av dem, känner mig typ halv utan den just nu. Dock ska jag å mamma å hämta den snart, efter det blire å hänga på stan med hegg å joss. Imorn får jag min nya!!

Jobbet gick helt okej igår, alltid trevligt att jobba med olle och matilda. Väldigt mycket folk, men man är så van nu, så man kopplar bara bort allt. Blir knappt stressad längre, även fast det kan se lite springit ut ibland;) Kommer såklart stunder då man blir överbelastad med grejer, då blire lite stressigt men om man kollar på det stora hela så äre ganska chill.

Tack för alla dricks igår, aldrig fått så mycket på länge tror jag. Orka slänga pengar på mig sådär?? haha men man ska väl bara vara glad. Matilda skrapade ihop en jävla massa också, crazy! Fick träffa Shahrzad igår kväll också, she's home! Bara för en stund dock men det var underbart roligt att se henne igen! Saknar dig på donken!!!

jesus walks - kanye

Sjukt mycket folk på stan, precis som man förstod att det skulle! Hittade en mysig tröja, två skinnväskor varav en blå och en ljusbrun! Jag och mina väskor alltså, aldrig haft en blå skinnväska förut men tyckte den var läcker som fan. Sedan blev det lite smycken och annat smått och gott. Heggan kommer hem ikväll så imorn blir det stan igen, är ute efter ett par tights och en roughe. En rosa så man ser lite kall om kinderna ut, ha! Mörkblåa jeans och ett par svarta jeans är jag också ute efter men det får vänta vänta typ en månad. Ingen kris på de inte!

Är så sugen på utgång ikväll, verkar vara många som ska ut. Men då jobbar jag såklart! Tur att matilda, olle och andra sköna folks jobbar natt med mig ikväll. Blir nog trevligt, dock mycket folk. Föressten, för någon dag sedan hade jag jobbat på donken i precis 9 månader. 9 MÅNADER! hahahah nice....








Haha här kommer något helt annat. Jag blev lite imponerad så jag måste bara lägga in den! Man måste kolla på hela för att förstå att de faktiskt är rätt duktiga. Jag skulle nog aldrig klara av det där! Blondheten tar över ni vet.. haha! Daft Punk - Harder, better, faster, stronger



Mellandagsrean väntar

Imorn blir det mellandagsrean för hela slanten. Man måste ju gå första dagen! Dock drygt med alla människor som trängs och bara i allmänhet blir hatade inom mig. Haha jag har en fobi för folk som inte ser sig för vars de går, folk som går sjukt sakta och bara blockerar upp allt och alla. Har såklart förståelse för dem som måste göra det t.ex. gamla, men de flesta är bara dryga. Okej jag överreagerar säkert, men mina vänner vet iaf att jag verkligen hatar folk som knuffas och bufflar sig. Fråga mig inte, men det bara är så :)

Är så nöjd med årets julklappar, känner mig som en liten unge. Hur glad som helst! Haha! Grejen är att jag fick så mycket nödvändiga saker. Man brukar alltid få saker som man ej behöver, men iår var allt välbehövt. Fick riktigt bra hårprodukter av brorsan så det var verkligen tur att han gillade t-shirten från Carlings. Jag vart lite kär i den själv, riktigt grym! Flytta hemifrån grejerna fick mig att börja ana att mammsen och pappsen vill bli av med mig ;) haha är fan inte långt borta nu ändå... 

Längtar sedan tills fredag då jag får mobilen, men väntar man på ngt bra så går det fint! För övrigt var vi idag hos mormor och morfar med hela feta släkten. Mysigt, men nu äre nog med julbord. Är fan konstant mätt, kan inte vara bra alltså. Nu ska jag fortsätta se gossip girls. M brände hela första säsången och jag kan inte sluta kolla på avsnitten. Hur bra som helst!!

image691


All I want for christmas is you

Det har varit en riktigt trevlig dag!! Har ätit hur mycket som helst, men det går ju inte att undvika. Ligger aladin/paradis askar, godis, pepparkakor, lussebullar, knäck osv osv överallt. Sedan ska man proppa i sig ett helt julbord och efter det tårtor. Egentligen inte så bra med denna överdos på gottigheter, men ack så gott det är! Denna julafton var så lugn och härlig. Lilla Alicia har jag ju fallit för förut, men idag var hon helt underbart söt. Ni ser ju bara på bilderna =)








Julklapparna är jag mer än nöjd med! Var så nöjd efter bara några stycken. Bäst var nog mobilen och alla flytta hemifrån grejer. Det är så mycket jag är glad över men en av heggans julklappar till mig vart jag ruskigt nöjd över också.

Denna lilla blåsapa var allt och lite till.
För er som inte fattar så är det en nageltorkare som går på batterier. Hahaha!!! Tack min vän! Dock fungerade han inte, men vi reklamerar honom sen får jag mig en hel blåsapa i januari. Can't wait!! haha!

image684


















JULAFTON

image683


Hoppas eran jul blir fin, själv sov jag för länge som alltid och får stressa lite nu:) Blir att öppna de mesta julklapparna före vi far till min syster och hennes man idag! Känns lite omvänt, men vi orkar inte dra med alla julklappar dit. Nu ska jag äta julgröt och bara mysa:)

Dagen före julafton!

image681


Åhhh imorn är det mys med släkten. Även fast man inte fått en riktig julstämning än så luktar det verkligen jul i huset och det är.. rött som alltid! Mamma kan aldrig ge sig med julpysslandet! Jag vet inte om att den minskade julstämningen beror på att man blivit mycket äldre eller om det är vädret som spelar in. Snön finns ju nästan ingenstanns. Imorgon ska vi iaf vara hos min storasyster och det känns riktigt roligt eftersom man då får umgås med hennes sötnosar Jacob och lilla Alicia. Kommer bli en bra julafton!

Idag har jag jobbat så att jag har ont i hela kroppen (nacken och svanken smärtar - inget skämt), men alla var iaf så grymt trevliga. Det gör verkligen så mycket, man blir själv mycket gladare. Vet inte om det beror på att det är julafton imorn, men folket var lite annorlunda idag. Det är också roligt att så många kommenterar min nya frilla:) Tackar tackar!

Jag älskar när Marikk bekräftade för mig: lammkött delux.
Haha då insåg jag. Det är verkligen så. Fyfan alltså! :)


What a night!

Idag hände det en massa grejer på jobbet. För det första ska folk som vanligt slåss i min kassa. Varför just min? Fetaste käftsmällarna så att blodet sprutar också! Sedan kan folk inte acceptera ett enkelt och hederligt: nej tack! Varför envisas man om att köpa hem mat till mig? Frågar mig vad jag vill dricka och äta senare ikväll eftersom jag ju ska följa med dem hem. Det är bara något de har bestämmt! Haha! En kille gick så långt att han frågade om jag kunde följa med honom hem för 1000 kronor. I'm a hoe?

Sen hade jag ju en "Ida" namnbricka idag. Så alla kallade mig för det och lär väl bli kallad för det hädanefter också. Lite små roligt faktiskt. Ida hit och Ida dit. Bästa händelsen var ändå när en ny tjej hos oss stod i kassan brevid. En kille kom fram HELT RANDOMLY från ingenstanns och sa till henne: Vet du vad? Du är fan helt jävla dum alltså. Sen bara gick han. Haha say whaaat?

Fick btw en julklapp från McDonalds idag, haha inte illa! Näää nu väntar sängen, ska upp om 4:a timmar för jag börjar jobba kl 11 igen. Döden? Japp! Natti


För de intresserade

Missförstå inte rubriken nu, bilderna är till för mina gnällande och nyfikna vänner som vill se hur håret blev. Det kan ju inte vänta!!!!:) haha! Lägger som de flesta vet helst inte ut bilder på mig själv när det gäller sånt här, men låt gå! Vill att luggen ska bli liite längre bara, men det kommer nog inte dröja så farligt länge!









Juledagen är nära

Åt nyss middag. Fick en liten försmak på julafton eftersom middagen bestod av rätt mycket från julbordet. Gaah jag älskar juledagen! Både för den goda maten och klapparna. Alla tycker olika om juledagen, många ogillar faktiskt den. Jag tror det beror helt på hur man har firat den i sin uppväxt. För oss har det alltid varit mycket släkt med massa mys. Enligt mig är julafton bättre än att fylla år, ingen tvekan! Om man bortser från då man fyller 18 och 20 då!

Har varit på dagens walk och hunnit snacka lite med danne, men han var ju upptagen med annat (haha) så vi rings igen sen. Ser inte fram mot jobbet imorn från kl 11 till 18. Kommer vara galet med folk som hetsar på stan. Sista minutens julklappshandel ni vet! Ska själv (på min rast) svänga förbi och köpa ett par vita fräscha tygskor som jag har spanat in ett tag nu. Vet att jag borde vänta tills mellandagsresan, men skit samma! Vill ha dem och riskerar inte att de tar slut. Är ju bara mig och min otur!

Kom och var trevlig med mig ikväll på jobbet!

Alla som inte dansar

LESS är precis vad jag är just nu. Blir så less på mina känslor, hur fan jag kan känna som jag gör. Jag måste verkligen skärpa till mig men samtidigt vill jag säga ursch för dig! Jag fattar ingenting och kommer säkert aldrig få reda på alla svar. Blir å ringa Danne snart, behöver någon vettig människa att snacka med...
Lots of love!

Blev iaf på bra humör när jag igår träffade min fina Julia. Hon har nog ställt upp för mig mer än någon annan har hittils i mitt liv. Ordet underbar räcker inte till! Så synd att vi glidit iväg från varandra dock, det var 1000 år sedan nu vännen!:) Haha som vi skrattade åt igår.. för det nu är det verkligen länge sen! Men hon kommer alltid att ha den där speciella platsen ändå!

image671

FRISÖR BESÖKET

Det blev lugg ändå, har typ fortfarande ont i magen. Trodde jag skulle dö (!) när hon började klippa i luggen! Haha helt galet, höll typ andan i flera minuter. Vet inte om jag är nöjd eller inte. Det vart ju läckert, men jag kommer nog sakna min gamla lugg. Den växer ju faktiskt ut också (haha om typ 1 år) och de som har sett den hittils tyckte iaf att jag passade jättebra i det och att det vart ruskigt snyggt. 

Nu ser min lugg ut typ som bilderna jag la in här nedan i ett tidigare inlägg (behöver dock bli ca 0.5 till 1 cm längre). Var riktigt less på den gamla luggen, men känner att den kommer bli saknad ändå. Är dock roligt med förnyelser och man vet ju aldrig vad som är bäst före man göre:) Vi ser väl om jag grinar om några dagar. Hoppas det slutar med att jag känner mig NÖJD. Blondfärgen vart jag hel nöjd med också!

Kom nyss hemifrån Josse och Heggan. Har varit en skön och slapp kväll. Film och gottigheter sitter aldrig fel. Morgondagen blir SLAPP och bjuder kanske på en sväng till stan. Jobbar natt 23.00 till 03.00 också så tänkte försöka vara utvilad tills dess! Karolina och Magnusson blir mina räddningar imorn, sköna prickar dedär! Nu väntar sängen, kram alla!

He's BACK!!! :)

Strax före middagen var det någon som sprang ovanligt fort uppför trappen, och vem står inte där? Jo brorsan! :D Skit roligt att se han igen, har redan hunnit skratta hur mycket som helst. Fan vad roligt de verkar ha i Norge. Jag måste verkligen dit sen efter studenten. Först chill i nån vecka sen iväg! Nu ska jag på en prommis med Lina, sen massa plugg. Men det lär inte gå så bra för brorsan kan inte sluta snacka. Haha! Min brorsa är bra!


LUGG?

Imorn ska jag föressten klippa mig, lär inte höra mångas åsikter nu men jag fundera (som alla andra typ) på att skaffa lugg. Haft det hela mitt liv tills jag kanske blev 13? Någonting sånt iaf. Gillar verkligen som jag har det nu, men tror det skulle kunna bli riktigt snyggt med lugg. Gör jag ett misstag i så fall? Shit måste ta mig en riktigt funderare.. Har ju rätt tjockt hår å det är ju bra för jag vill inte ha ngn tunn lugg precis..

image669image670

Fredag imorn - LOV!!!!

Slutade strax efter 11 idag. Grymt skönt! For på stan en snabbis med josie och köpte med mig en sallad hem. Ovanligt? Passar på med mina gratis värdemenyer. Får nya på lördag,  jag älskar mutning ;) Ska som sagt jobba då. Känns både bra och dåligt. Behöver pengarna (egentligen inte), men man vill ju också ta det lugnt. Ta hand om sig själv! Köpte också vanilla parfym från Body Shop idag. Verkligen ljuvlig doft!

Lovet är som alltid runt två veckor så jag tror inte helgens nattpass tar död på mig. Imorn slutar jag 11 också. Först är det julavslutning och efter det är det prov 10 till 11. Japp ni läste rätt. PROV på julavslutningen. Det kallar jag för galet. Blir att plugga satan idag och ikväll så går det där nog vägen som allt annat. Imornkväll blir det myskväll med hegg, josie mfl. mysss

Tror btw det blir en 
Sony Ericsson w960i. Kommer aldrig kunna sluta pyssla med den på julafton. Verkligen en drömtelefon (efter iphones då, de verkar riktigt trevliga). Jag älskar min pappa! Han är världens omtänksammaste och snällaste. Ser verkligen upp till honom, han är så förståndig och ger en alltid bra råd. Han är värd alla julklappar i vårat hus. Haha nää seriöst, pappa är verkligen världens bästa!:)

Onsdag - slappt!

image666


Slapp dag då man hoppar över skolan;) Var bara en lektion så jag valde att vara hemma istället, något som jag behövde! Dock väntade jobbet kl 15.00, men den härliga ledigheten varade så länge det gick.

Tjejen som är galen i skor köpte två nya par idag. Svarta höga lackpumps från Wedins och sedan ett par grymt läckra (och sköna) skor från DNA! De kommer vara nice till min skinnjacka, men det svider tyvärr mycket i plånboken eftersom jag nu köper alldeles för mycket skor. Senast var väl.. igår? Haha så sjuk jag är ibland. Nu är det inga mer skor fram till våren. Då funderar jag på ett vita tygskor, enkelt och stilrent. Jag vill köpa saker som jag behöver hädanefter, alltså sånt jag verkligen behöver. Typ nya jeans? Eller jag tror inte jag behöver ngt alls faktiskt. Mycket av mina köp är impulsköp, stupid girl!!!! Men jag köper inte skit grejer iaf!:)

Får hålla mig nu tills mellandagsresan. Funderar på att jobba natt nu på lördag.. känner nämligen smygångesten komma. Men det finns ju nästan inget bättre man kan lägga lönen på än kläder, skor, smycken och väskor. Jag vet, det är fortfarande sjukt. Köpte en present till pappa idag - där slösade jag minsann inte pengar!

Bilden ovan är btw från helgens x3m! Som adam sa: alla avundas mig!


Vars tog tiden vägen?

Jag slutade kl 12 idag. Kom hem för typ 40 min sedan. Vad har jag gjort hela dagen? Haha typ hängt på donken för att nyttja en av mina värdemenyer som jag vann i helgen. Älskar donkens sallad men när de andra högg till med annat som faktiskt är ännu godare så blir man allt bra sugen. Men salladen kommer man långt med också. Gott och trevligt besök på donken som vanligt. Känner att jag är där för ofta nu för tiden, haha. Pga jobbet då, jag är inget svullo!:)

Sprang lite på stan efter det och hittade äntligen nyårspumpsen. Slår till imorn och om de är slut då är det fan någon som är emot mig! Som jag har letat, ursch. Sedan for jag å pappsen och kollade på mobiltelefoner. Han avslöjade att det blir en mobil i julklapp, jag som trodde att jag iår skulle få bli överraskad! haha! Blir en sony ericsson w960i eller en som kommer in i mitten på januari. Trevligt!

Nu när dagen närmar sig sitt slut så känner jag mig lättad. Har ju gjort bort 2 dryga grejer i skolan så nu har jag bara 1 prov kvar på torsdag :) Man säger ju alltid "jag kommer aldrig klara av den dagen osv" men nog fan överlever man skolans helvette ändå. På ett eller annat sätt. Å lovet närmar sig med stora steg!


 



Ga-ganska fin och omtänksam men satsad stilen våldtäktsman

JAG LÄNGTAR TILL NYÅR!!!!!!! Kommer bli grymmaste kvällen på länge, förlåt jag vet att jag kan inte sluta tjata! :) Är sugen på att lägga in en massa bilder, så det blir allt från lite smärta till mycket glädje! Köpte btw nya skor idag så jag är på glatt humör, dock hittar jag aldrig mina nyårs pumps!!! damn it hur svårt skare va 


image646


image648

image655


image651

image653

image652


image660



image644

image654


image656


image657


image658


image659


image661


image662


image663


image665


sorry

Men jag har fastnat vid denna låt! haha!









Två andra bra låtar! yess






no mercy

Jag drömde verkligen crazy inatt. Samma jävla dröm som jag snackade om här om veckan. Den är bara så random!!! Hatar att drömma och det och dig! Sov till kl 2 eftersom jag jobbade inatt, vann för övrigt 2 värdemenyer. Creddss! Fast om filip hade jobbat hade jag dock inte kammat hem någonting alls :)

Tänkte för övrigt styra upp bilddagbok som alla andra! Kanske skiter i bloggen framöver, vi får se. Blir skönt att kunna lägga in bilder där också, dock är det såklart nästan inga bilder inlagda, men det kommer!
http://suss-s.bilddagboken.se/

Ha en bra Söndag alla!

Jobb

Javisst! Nog jobbar jag ikväll alltid, oväntat? Nej :) Kom å var trevlig, ni andra kan stanna hemma! Denna dag har bara varit slapp, jag behövde den verkligen. Imorn väntar ett helvettes massa plugg, men det är över på torsdag! Längtar!


En bra kväll!

Nice förfest igår! Var riktigt trevligt på x3m också faktiskt, dock var det långt ifrån lika roligt som på rött förra helgen. Varför kan inte det vara så roligt varje gång man far ut:) Mycket handlar om vilka man träffar alltså, tyvärr var det inte lika nice folk där igår som förra helgen. Men jag klarar mig lika bra med mina sköna brudar!:) Lägger upp någon bild, ska gå på en promenad sen för att påskynda mitt välmående. Känns riktigt segt nu med andra ord, haa skyll mig själv.



haha fråga min inte om heggans sad face!!

image638


image641


image640


brother oh brother

Mange säger (19:10):

du førresten susanne jag kommer kunna lukta mig till sprit

Mange säger (19:11):

om de ær de någon har køpt mig

Mange säger (19:11):

jag har luktsinne før det nuførtiden

Mange säger (19:11):

ær de mer æn 7,0% så kan jag lukta mig till det nuførtiden

Mange säger (19:11):

kan till och med kænna av årgången

Ibland är han allt bra rolig, hahah! Vi höll på att diskutera och planera julklapparna till varandra och till resten av familjen. Snart kommer han hem från Norge också, nice! Har saknat han lite, men bara lite. Speciellt hans skämt, vi har verkligen samma humor!


LUCIA

image637Blev inget nattvak för mig, nejnej! Dock somnade jag kl halv 3 ändå. Vet inte varför jag håller på som jag gör just nu, är så jävla trött varje morgon. Vet att det beror på att jag inte lägger mig i tid, men jag kan bara inte somna. Vill att jag ska sluta fjanta mig, förut hade jag inga problem alls att somna. Fucked up!

Insåg idag att jag bara har 84 kr på kortet. Panik eftersom jag inte vill vara och naffsa på sånt jag lagt undan. Fick som tur var ett sms av M. Lönespecen hade kommit, yessss! Är nog inte bara jag som längtar till mellandagsrean! Haha nu är man igång igen!

FREDAG IMORN, kunde inte blivit bättre tajming. Utgång med brudarna, blir grymt. Får längta tills det när jag ikväll ska göra klart ett helt inlämningsarbete. Ååå kan inte sthlmsresan vara nu, och en utomlandsresa hade inte suttit fel heller. Sthlm är iaf spikat. Blir ett mysigt hotell, massa shopping och utgång för hela slanten. Jag älskar den staden!


HOLT IT DONT DROP IT - jennifer is hot!!





mitt namn är missbrukat

Denna dag alltså! Har ont i hela kroppen. Är allmänt less. Vill egentligen bara klaga i detta inlägg för just nu känns livet pisst. Varför har alla drygat sig idag? haha det är ju otroligt. Först var jag å ida å käkade en god sallad som lunch på donken. En helt RANDOM kille kommer fram när jag går tillbaka till kassan för att hämta en grej. Han frågade vad jag heter och var minst sagt påträngande. Sa mitt namn för att slippa snubben. Gick därifrån och satte mig hos ida igen, då följde tydligen random killen efter och satte sig brevid ida och ba: HEJ. Ida sa hej glatt tillbaka och jag tänkte "jaha dom känner varandra, chill". Sedan tog det ett bra tag (han satt och snackade med oss och var allmänt dryg) innan båda förstod att ingen av oss känner honom. Vi känner inte denna snubbe!! Jag trodde att ida kände honom och ida trodde att han var en av mina arbetskamrater. Haha bara för att han var utländsk och inte pratade bra svenska (det är bara så mycket donken). Hon trodde han var Mohsen. Haha då höll jag på att dö av skratt. Sjukt kul.

Han slutade iaf aldrig kommentera hur bra jag såg ut och han kunde aldrig sluta säga mitt namn. Jag vet inte hur många gånger han sa susanne i rad och varje minut, jag höll iaf på att garva ihjäl mig. Vilket missbruk av namn, det lät helt sjukt tillslut: "Sushhaan, Sushhaan". Alla inne på donken måste trott att jag var full. Jag tyckte bara allt var så komiskt, både jag å Ida hade trott att den andre kände honom å bara spelat med. Han undrade också vad jag gjorde ikväll (VI MÅSTE JU TRÄFFAS IGEN)!! Anade drygheter så jag sa att jag jobbade på Ersbodas McDonalds ikväll. Men han kunde inte släppa att en tjej jobbade. Nejnej det var tydligen jättekonstigt. Slutade iaf med att han tydligen skulle dit och hälsa på mig ikväll (synd att jag inte ens är anställd där). Jag sa att det är klart alla är välkommna för att köpa mat. Då började han svammla om att det är ju mig han vill träffa och jag svarade att då äre inte lönt. Tydligen skulle han komma ändå eftersom han redan bestämt att vi ska vara med varandra efter mitt jobb. "Hemma mig eller dig? Spelar ingen roll för mig"

Är det ett skämt???? Trodde det var dolda kameran där ett tag, trodde Ida med. Inte nog med den händelsen så kom det fram ännu en random kille ikväll när jag jobbade i city och började prata om hur han verkligen vill spränga Umeå i 1000 bitar. Han predikade bokstavligen om hur dåligt Umeå var, vilken skit stad vi bor i. Här är alla bara horor och tjuvar. Nog för att Umeå inte är en speciellt rolig stad, men nog tyckte jag att han överdrev. Nu kanske allt detta lät roligt, men innerst inne har det bara varit ansträngande. haha LÅT MIG VA!

Köpte btw brorsans julklapp idag. Underbart, blir en perfekt klapp! Lite grejer till mig också, måste ju unna mig ngt.. som alltid:)

guess what

image634

Jag är död. Har hållt på med ett inlämningsarbete sedan i eftermiddags. Skulle egentligen vara klar med två stycken arbeten ikväll, men jag är alldeles för noggrann. Känns så dumt att slarva nu när det är de sista inlämningarna innan kurserna är slut. Gör färdigt det andra på torsdag och får väl plugga sönder i helgen till nästa veckas fyra prov. Ja du läste rätt, fyra prov!!! På fredag nästa vecka kan jag andas ut! Brukar egentligen vara den som är rätt slapp och gör allt dagen före, men nu försöker jag faktiskt planera. För jag vet hur mycket vi har och lämnar jag det till sista sekund kommer jag.. ahh jag vet fan inte. Skulle aldrig funka iaf! Funderar föressten på att börja läsa de omtalade Gossip girl böckerna nu när jag ska få första säsong till jul av M! Så hoppas du ej glömmer min julklapp nu!!! Haha skoja:) Nu ska jag på en välbehövd walk, behöver tänka på något annat än plugget. Kommer fan drömma om att plugga inatt. Helt slut.

KRAM


image635image636

Jag vet vad jag behöver

Sömn, sömn och åter sömn. Är alltid så trött nu för tiden. Skolan och plugget tär verklingen på mig, men snart är det lov så det blir sköönt! Eftersom jag försov mig imorse tänker jag inte fara på skolan. Tänkte vara smart och göra bort två arbeten istället. Få saker och ting ur världen. Imorn är det jobb 15.00-21.00 så jag får fortsätta pluggandet till de fyra proven på torsdag. Sen blire utgång (fre), arbete (lö) och ännu mer pluggande i helgen. Kommer iaf vara riktigt glad i januari då decemberlönen kommer. Jobbar lite extra under lovet nämligen. 

Nä nu ska jag knapra på lite mackor och fortsätta med pyskosociala arbetet. När den är klar blir det Samhällsarbetet. Lär vara klar ikväll någongång. Gaah det är så mycket som stressar mig just nu. Det har gått för långt. Jag menar.. jag är till och med stressad över ett par nyårsklackeskor. Känns som om tiden inte finns där för att söka efter höga och passande klackeskor till min nyårsklänning. Haha DÅ har det gått för långt när man blir stressad över ett par klackisar. Kom dock på att lovet hinner ju börja före nyår så det är chill.

And it cut me like a knife when you walked out of my life. Jag saknar dig!!


Keep it coming with the bottles

image628


Yeesss Kanye Wests video till The good life har kommit. Dock inser jag att det var ett litet tag sedan, jag som hade väntat på videon! Missat den totalt, den är iaf grym! Vet att jag lagt in låten tidigare här i bloggen, men nu när videon kom blev jag bara tvungen. Har dock såklart lyckats spelat sönder den, som jag gör med alla andra låtar. Men det är inte så farligt för han har så mycket annat bra att lyssna på. The good life kommer dock alltid få mig på ett sånt bra humör när jag lyssnar på den. Lätt en av hans bästa låtar!

Kom för övrigt hem nyss från skolan och stan. Skolan funkade och på stan letade jag efter lite julklappar. Hittade till både brorsan och Matilda. Great! Nu har jag bara kvar lite till päronen, men brorsan verkade ha fixat de mesta till dem i Norge så det är tydligen luungt på den fronten också. Bytte också skit stövlarna från Skopunkten idag till ett annat par snygga (men säkert lika dåliga) stövlar! Hoppas de håller bättre.

Vet inte riktigt vad jag kommer få denna jul. Brukade typ alltid veta vad jag ska få. Okej det låter kanske väldigt tråkigt, men det har bara varit så. I år vet jag lixsom inte vad jag vill ha och päronen verkar smida planer som aldrig förr. Förutom pengar skulle nog röda undies, hårinpackning, ny ögonbrynspenna och en egen bil sitta riktigt bra. ;) Det sista är dock att stryka. Haha!





Ett till litet paket!

En närmare titt på vad som kom med posten tidigare i veckan. En sjal och en väska från NukNuk! Väskan är inte överdrivet speciell till utseendet, men den är helt underbar eftersom den har långa axelband. Storleken är sådär lagom också. Är skönt att ha långa axelband när jag har min feta fjällräven, för då är det bara drygt att ha en väska med korta axelband. Sjalen älskar jag för övrigt! Guld och svart, lätt att matcha till alla möjliga kläder.


image625                    
image626            





Underbart!

Jag måste bara skriva och tacka för igår. Jag josse å heggan for på Rött och det var mycket bättre än väntat. Mycket skönt folk och riktigt bra musik. Finns en hel del att skriva om men det orkar jag faktiskt inte. Kan iaf säga att kvällen var grym och att jag inte har haft så roligt på länge. Nyår nästa!!!! Eller det kanske blir x3m till helgen, brudarna verkar taggade på det så det kommer säkert att sluta att man far dit..

Nu när man inte har skrivit på ett tag känns det som jag har 1000 saker att berätta. Lämnade tillbaka mina nyårskor och nyårsklänning som jag var så nöjd över här om dagen. Tillbaka på ruta ett? Neeej för jag hittade nämligen den perfekta nyårsklänningen på Kii i veckan och jag vill ha ett par klackeskor som matchar den bättre. Därför fick skorna lämnas tillbaka också. Ska försöka hitta tid i veckan för att kika på höga svarta klackeskor. Om jag nu har råd för priset på klänningen var crazy så nu blir det att leva på bröd och vatten en hel vecka, ha! Att jag har beställt klippning å färgning den 21:a gör inte det bättre i plånboken heller.

Är inte riktigt jag att lägga ut bilder på mig själv och kläder, men nu har jag endel önskemål så jag gör väl det ändå. Ursäkta posen, kortet är egentligen till för heggan;) Sjalen (på bilden) som jag beställde förra veckan ska jag såklart inte ha på mig sådär innomhus på nyår. Som ni ser är det en lackklänning, kanske inte det vanligaste, men jag föll för den direkt. Ni får en glimt av mitt stökiga rum också, så ursäkta röran! Är lite smått obrydd eftersom jag snart får nytt golv, fondvägg och en egen dator på rummet. Blir galet bra.










Igår köpte btw Magnus Betner mat av mig. Det tycker jag var rätt soft. Fattade först inte att det var självaste Betner! Om någon kan få mig att skratta tills jag i princis dör så äre faktiskt han. Älskar hans humor! Dock var han inte speciellt trevlig, men det hade jag inte förväntat mig heller. Han är som den typen, lite bitter. Ikv ska jag plugga hela kvällen och sen blire en walk som alltid. Kram på er!

Återkommer nästa vecka

Jag känner att jag ska tillbringa lite mindre tid vid sådant som inte bör prioriteras just nu. Så jag kommer inte vara här ngt tills kanske i helgen eller ngn gång nästa vecka. Känner att jag måste lägga min tid på pluggfronten och andra fronter för den delen. Inte för att det här tar så mkt av min tid, men det gör helt klart så att jag sitter vid datorn med. Så det blir inge mer skrivande på en liten stund.


image616


Fick tips av bloggarna som alltid om smyckena (saltvattenspärlor) ovan. De vore helt underbara till balen så jag funderar lite på dem.. Har ju valt tyg till klänningen (guldbrunt) och i Januari ska jag tillbaka till sömmerskan och säga hur jag vill att klänningen ska se ut. Tror jag vill ha ngt ballongliknande med tubtopp upptill. Men vi får se. Är sjukt svårt!! Nån av klänningarna nedan vore inte heller helt fel. Jag vet att jag är en riktig planerare, nyårsgrejerna är typ snart klara och jag planerar redan inför balen. Det är bra att vara i tid. Hoppas ni får en bra vecka iaf! Min helg blir nog rätt bra, jobb fre och brudarna lö. Great:)



Ett litet paket!

Gissa vad som kom idaaag! Bland annat dessa armband och lite till. De var faktiskt bedårande, lite mindre än vad jag trodde de skulle vara men det spelar ingen roll. Kitty armbandet är en av mina julklappar, mamma ville tydligen ge mig det. Haha det är bara såå äkta jag att veta om vad jag ska få i julklapp. Men iår har jag hört dem smussla och viska en massa.. Tror de har ngt lurt på gång! Känns roligt, älskar överaskningar! Nu väntar jag bara ivrigt tills min sjal och väska kommer.

image612image613

åhåå

Här är Matilda! En riktig sötnos, haha hon kommer döda mig nu, men det får jag ta. Tänkte bara skriva att hon aldrig kommer bli av med mig. Never:) haha! Kortet är från sthlm förra året, vid typ den här tiden..



image611

And it cut me like a knife, when you walked out of my life...


This time was different
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life
Now I'm, in this condition
And I've, got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what you'll never see me cry



Måndag! Då var vi där igen.. tråkiga måndag! Idag har jag tränat teori i flera timmar på trafikskolan, nu äre nära så man måste ligga i. Det är dessutom sjukt mycket i skolan. Min hjärna sprängs fan, är hur mkt som helst. Som tur var äre bara ca 3 veckor kvar.

Var en snabbis på stan också, köpte hårkontroll som alla bloggare tipsar om. Så om två månader får jag se om det blev ngt bra resultat, hoppas det iaf. Köpte också strumpbyxor till nyår och en svart skinnjacka. Så nu är jag på toppenhumör. Har verkligen velat ha en svart skinnjacka efter att jag köpte min röda skinnjacka. Den är grym och satt perfekt. Det trodde jag inte. Carlings får ett plus för skön personal också. 

Tycker att min svart/guldiga sjal kan komma nu, perfekt till jackan. Funderar på att köpa en väska i lack imorn också. Skulle vara fint till skorna. Måste dock kolla kontot före. Pengarna måste ju räcka till julklapparna också! Har bara hunnit köpa till Heggan. Har Matilda och familjen kvar så jag måste ta mig en funderare vad jag ska köpa till dem. Ngt bra blir det såklart, är bara lite klurigt ibland..

Hoppas ni får en trevlig måndag, ska fortsätta min kväll med en walk!

But I dont care what they say, Im in love with you!

Jag visste det!!! Från första gången jag såg Leona Lewis i x-factor 2006 så visste jag att hon skulle gå så långt. Hennes röst är fantastisk, lika stor kvalite som Christina och Whitneys. Helt otrolig och hon är dessutom hur vacker som helst. Hennes nya singel Bleeding love är toppen, kanske inte riktigt det jag vanligtvis lyssnar på men! Jag hörde dessutom nyss ngt rykte om att Leona och Kanye ska tunera tsm, om det nu är sant så äre crazy! Går man in på youtube och letar på uppträdanden från 2006 x-factor så förstår man verkligen hur begåvad hon är. Våra artister i Idol är bokstavligen ingenting jämfört med henne!

image610

CRY




Idag är det den 1:a advent som nog de flesta vet. Vart en mysig dag eftersom mina söta små kusiner kom och fikade hos oss. Massor av lussekransar, peppakakor och knäck. Tråkigt nog att man inte får äta sånt. Hehe fast nog syndade jag lite ändå. Hur gott som helst. Sov till typ 12 idag. Gick efter det på en walk. Funderar på att dra en till walk ikv med Lina eller ngn. Bara mysigt. Speciellt när alla har satt upp så mycket julfint utanför husen. Nu blire plugg. Riktigt surt.

Frankrike/Strasbourg


image605

image606

image609

image608

SOOVA

Nu ska jag äntligen hoppa isäng. Lr snarare däcka. Känns som att det är hög tid för det. Jobbet idag var helt OK, inte alls lika nice som igår, förlorade tävlingen igen. Vad händer? haha jag som brukade vara bra som fan. Jag vet dock vad det bla beror på, alla ska antingen tjaffsa med mig, eller så väljer de att stå där. Stå kvar framför min kassa tills de fått mitt nr. Haha folk tar inte ett nej och det är bara så himla roligt. Men tillslut blir det som var roligt väldigt jobbigt. Ibland handlar det bara om nummret, men oftast går det till såhär:

Jag -Var det bra så?
Någon -Ehmm jaa.. eller nää.. Vad kostar du?

Finns det ett svar på den frågan som låter någorlunda bra? Skulle vilja säga: jag är för dyr serru. Men det skulle ju låta jävligt dåligt. Haha! Det gäller att ta saker på rätt sätt. Man känner sig rätt billig när folk säger så, men jag tror inte folk tänker på hur det låter. Andra kan dock komma med mer intelligentare repliker. Om det nu finns sådana. Tack för mig. God natt:)


Mer beställda grejer!

Har beställt sjalen och lite annat från Nuknuk nu! Blir spännande när jag får grejerna:) Åt middag nyss och nu ska jag duscha. Ha en bra lördag allesammans!


Hot stuff (lets dance)??

Jag vet inte varför jag inte riktigt gillar den här låten. Tänker typ bara på programmet lets dance när jag hör den. Slår vad om att den hade varit bättre om man inte hade associerat till det. Remixen med 50 är också lite sisådär.


Tråkigt att missa

image603


Känner lite ångest över att ha missat Sthlm horse show iår. Hade gärna farit, men jag har så sjukt mkt annat för mig just nu i mitt liv. Skulle aldrig hunnit fara dit, men nästa år blire att dra dit med brudarna. För om jag väljer att gå den vägen i livet så har jag kanske min hopphäst vid den tiden. Det betyder att jag kommer shoppa loss där borta till både mig och hästen. Tur att jag har sparat och sparar fortfarande väldigt mycket av min lön. Känns duktigt av mig att jag inte slösar bort allt. Men ta det inte fel nu, mycket slösas också. Haha! Avundsjuk på de som är i Globen i helgen, jag får helt enkelt vänta tills nästa år. Bilden är på helena lundbäck, lättklädd iår ser jag!

Hoppas eran fredagkväll var bra! Jag kan själv säga att jag hade ruskigt trevligt på jobbet. Alla var så himla trevliga. förlorade dock tävlingen, men sånt får man ta, skyller på att kunderna uppbehöll mig. Härligt folk som jobbade bidrog också till en bra kväll på jobbet. Hoppas det blir samma ikväll!