Ikväll bär det av! :D

136617-21



Har ingen tid för att skriva egentligen.. måste packa nu! stressat heeela dagen känns det som. sjukt drygt!
STHLM ikväll iaf :D faaan så roligt det kommer bli. dryg tågfärd som vanligt, men kommer bli roligt endå. nu är vi ju hur många som helst. myss! Kommer iaf hem på måndag igen, längtar inte!
Bilden är på mig å älsklingen!

ha en bra helg, de ska jag!

Sjukt mysigt..

Idag när jag kom hem hade mamma satt på julmusik i huset, pyntat lite här och var! Sedan stod  hon och bakade lussebullar. Pepparkakorna var redan färdiga. åå vad det luktade gott :) riktig julkänsla.

Men frågan är varför jag egentligen sitter här! har miljoner saker att göra. Ett arbete ska bli klart, måste börja tänka på vad jag ska packa tills i morgon, tvätta osv.. Okej det lät inte så mycket men ska hinna ringa sega duu, och fara till Anette kl 9 å se Lost. Har inte träffat jäntan än, och hon har varit hemma i 3 veckor typ. Shame on me! Har ju inte sett USA brudn på över 1 år. STHLM i morrn iaf :D tagga! Måste tanka in musik i mp3:n också. gaah

Clay Aiken - helt klart en favorit!  han är så sjukt bra!
speciellt när han sjunger "bridge over troubled water" eller
"Don't let the sun go down on me" Haha fortfarande inte min vanliga
smak av musik. men det funkar riktigt bra just nu!

HEY!


Julafton på g..

136617-19


Snart är det julafton, riktigt nice. det är inte lika speciellt som förut, men det är stämning endå. Julklappar, mat och allt :) trevligt! Min julklapp kommer inte sitta helt fel heller. Sony ericsson w710i, som är på bilden :) Längtar tills jag får meka med den, haha kommer aldrig släppa taget om han i första början. Ska försöka få ett litet högtalar system som man kan koppla mobilen in till, skulle vara hur bra som helst, bara å ta med på badstranden! ursch min nuvarande ska jag bara slänga, ingenting för världen!

Slapp skoldag idag btw, nu äre middag och sen plugga. Lite drygt, men ett måste! Ska beställa massa candy av pappsen så jag och matilda får äta oss riktigt runda på tågresan på torsdag!
Cya!

So sick of love songs..

136617-18


Kom alldeles nyss hem, sett scary movie 3 med linn! Haha rätt rolig faktiskt :) sjuka skämt! Den här helgen har verkligen varit chill. Inte tagit ett steg i onödan, iofs gick jag och eve hem från ersboda igår, tog typ 1 timme och vi var hemma kanske strax efter 3 på natten. Hurtiga nanting skulle jag vilja säga, hah! Nämen vi pallade inte betala nattbussen, enbart onödigt. Jag har iaf träning i morrn, och plugg. Känns mindre lockande.. Men det är bara 4:a skoldagar den här veckan, schöönt!

usch jag hatar det här.. är det svårt att hålla det man lovar? ååå blir så besviken!!
 
Den här måste man iaf se. haha så jävla kung! Matildas humör för övrigt;)
http://www.youtube.com/watch?v=FLn45-7Pn2Y  

skön kväll..









Ikväll var det en riktigt chill kväll. Känns som jag bara har pratat i telefonen faktiskt, den ena efter den andra. Haha roligt å snacka lite strunt, allt från himmel till jord. Det gillas då man har lite för sig :) Sista dagen på praktiken i morgon, sen äre HEEELG! sjukt skönt det ska bli, jag brukar mest ta det som de kommer, men den här helgen är riktigt fullbokad känns det som.. ååå nästa vecka äre sthlm horse show. Kan inte sluta tagga helt enkelt. å gbg horse show i februari. underbart! Bilden är btw på en taggad jag inne på Berns med bästa linnsan, dock är hon inte me på just den bilden! Jag bjussar på minen.

HEY

Sometimes I get emotional, sometimes I do..

136617-15


Inte riktigt vad jag brukar lyssna på nu för tiden, men låten Emotional med Diana Degarmo är ruuskigt bra. verkligen fin.. :)

Jag har inget vettigt att säga. Dax att slappa i sängen och kolla på lite TV. Just what I need!

Inte illa alls..

Vi ska få åka gratis till Göteborg i feb nästa år. Inte illa alls! Alla URF brudar, fyfan vad roligt det kommer bli :D Göteborg horse show för tusan, rå taggat. Jag som aldrig varit i gbg, pinsamt men sant! Var skönt att höra din röst igen btw! :)

Annars har jag varit på middag ikväll, sen har ju praktiken kört igång! Haha the kids are totally crazy! Nää det går faktiskt bra :) Känner mig redan rätt poppis där, inte av den norska ungen dock. Det enda han säger är "Naj". haha, rå söt. Väldigt svårflirtad liten grabb (typ två år är han), men det går bra att garva ihjäl sig när jag ramlar. Ett litet djävuls barn, tyst som en mus, men när jag ramlar så passar det himla bra att öppna käften (?!?!) haha!

time to bed.


Borat, filmen talar för sig själv!

136617-13
Eve och jag, förr förra helgen!


Såg Borat på bio igår med emelie och josse, haha så sjuk den var.. verkligen annorlunda, men riktigt bra, fick sig många goda skratt. Började skratta bara jag såg snubben i början av filmen haha! Nakenscenen var värst, så grovt! klart sevärd. Kom nyss hem, har chillat med brudsen! Känns taggat med praktik hela veckan, en välbehövd vecka från skolan! rå nice! Börjar känna mig frisk nu, känns... riktigt bra faktiskt ;) kanske kan ta mig en joggingrunda i morrn, ska börja ta tag i mitt liv lite. haha. mindre dator iaf!

saknar dig!!!!:)






You came and changed the way I feel...

136617-8


Åhh lediga idag också. Precis vad jag behöver. Vet dock att jag måste plugga lite matte tills provet i morgon men det ska väl funka! Det är så mycket man vill just nu,, och högst upp på listan är det nog att fara utomlands. Hade så himla roligt när jag var i bulgarien i sommras, var dock inte med vännerna jag for, men var härligt att fara med enbart mamma också! Ångrar verkligen inte resan, för då hade jag ju inte lärt känna vissa sjukt härliga personer! Haha kommer inte glömma när mamma lackade sönder "du far fan inte ut med några killar du inte känner å dricker, vad som helst kan hända blabla" haha hon var inte lugn någonstanns, jag kan förklara allting som andra världskriget, så mkt liv var det haha! Men nästa sommar smäller det brudar! fan så roligt det kommer bli, inte lugnt alls :) Jag får vara nöjd med sthlm om 2 veckor och annat smått och gott tills dess. Har lyckats varit i sthlm 2 ggr på ngn månad, vill inte ens tänka på hur mkt pengar jag sprättat! Fast denna gång blir det nog bara en tröja och ett par vinterskor. Fast det slutar endå inte där, maten kostar, krogen kostar osv, man ska alltid hitta sker som man "måste" ha! haha. Men ett par skor blir det garrat iaf, känner att det börjar bli jobbigt att gå omkring i mina sommarskor i det här slaskiga vädret!

Måste bara få säga att jag har verkligen världens bästa vänner, dom ska ha en eloge allihopa :) Ni gör mig alltid på bra humör och finns där för mig. Ni får mig skratta helt enkelt. Lots of love!!




 


                                                                                                                                                                     

Leeev!


Kim Wild - You came (2006 album version)

You came, and changed the way I feel
No one could love you more
Because you came and turned my life around
No one could take your place







 

Gómorgon..

136617-7



Nyss vaknade jag till Linda Sundblads låt Oh father, faktiskt en skön låt att vakna till, texten ger jag dock ingen kommentar på!

Det är iallafall mysigt väder ute, alldeles knallvitt! Det här är vad vi kallar för norrland, haha! Skönt att det inte snöar iaf, har snöat tillräckligt för ett tag nu tycker jag. Det har börjat kännas rätt juligt nu, gud vad härligt det ska bli med jul :) det sitter inte helt fel!

Idag har jag utv. samtal kl 1. haha gud så dryyygt. Sen ska jag försöka chilla, jag är så himla förskyld och har ju lyckats dragit på mig det ena och det andra. Går på pencilin nu så det känns nice! Ikväll blir det nog en lugn kväll med en och en annan bruddss ! Hade fint, bilden är btw på mig å heggan från i helgen, haha!






Kram






Ett nytt ställe!

Collage


Hallå!
Då var det dax att försöka sig på alla inställningar på det här nya stället.
För övrigt heter jag Susanne, men är rätt van att nu för tiden bli kallad för Suss. Mer information om mig får nog komma lite senare! Helgen har iaf gått både fort och segt på samma gång. Har tränat endel, är sjuk också så det var väl inte världens bästa kombination. Igår förkrökade jag och brudarna hemma hos mig, spelade nybrända partyskivor, drack några drinkar (eller bärs för min del då) med lite gott tilltugg! Inte illa alls! Sen bar det iväg till club heat. Vi visste inte alls vad vi skulle förvänta oss av det hela, men det var sjukt roligt att dansa, vi hade väldigt roligt iaf, lr hur haha! Kvällen slutade med att vi blev bjudna på efterfest till Plaza. Sen bar det iväg hemmåt till min älskade säng, tack för en skön kväll brudar! Ska försöka krya på mig lite i veckan. Jobbigt med skola, men viktigt med närvaro då det är är i fullgång med utvecklingsamtalen!

Ha det fint alla!

Kram

Daddy yankee -  Rompe