tired

Igår låg man bara och glassade hela dagen på ängarna under yran i värmen. Se sin stupfulla brorsa spela var ju också.. roligt. haha. Jobbade sedan 18-22 på nya jobbet och sedan 00-03 på donken. Vaknade nyss och idag blire jobb 11-16. Förstår ni att jag är lite trött? Supermysigt väder idag iaf:) Njuut!

A.J på Berns?

Hur kunde jag inte hört talas om det? Ikväll spelade tydligen A.J Mclean (från BSB) på Berns. Känner mig fruktansvärt avundsjuk för jag hade velat vara där so bad! Och då menar jag sooo bad!! Ska lägga mig i sängen och sura lite nu, fast det kan jag typ ändå inte för jag är fortfarande på bästa humöret. Imorgon blire ängarna i solen för att bland annat kika på brorsan när han spelar. Det lär inte vara allt för nyktert, haha! Natti!



JAAA!!!

Glömde skriva det igår, men jag fick ett mail av min matte c lärare.. Hon skulle meddela om jag hade klarat nationellan eller inte. Fick ju IG på första nationellan och i måndags gjore jag omprovet. Jag visste inte om jag vågade öppna mailet, jag lovar, jag satt och gruvade mig! Var så jävla nervös! Jag kan inte förklara lättnaden när jag förstod att jag har klarat det. JAG FICK G I MATTE C!!!!! Ingen förstår hur jag känner och hur mycket detta betydde för mig. TACK! Nu kan jag andas ut och precis allt i skolan är klart. Om man nu inte ska räkna med hajken på söndag. Haha:) Vilken underbar dag, nu ska jag ut och gå i solen!



uppdaterat:

oooch sen fick man ett mail angående Projektarbets betyget. Ett väntat MVG, men det gjorde bara min dag ännu mer! Och jag har faktiskt rätt att skriva det idag! Fan vad vi har gjort det bra brudar!:)

Balen 2008

En liten försmak från gårdagen! Lägger in massa senare ikväll!









 Uppdaterat:







Ååå vad alla var fina!

Årets bal vart riktigt lyckad, tur för oss 89:0r!:) Jag har haft jätteroligt och om ni kikar in bloggen imorgon senare under dagen så kommer jag lagt in MASSOR av bilder. Jag tror vi har tagit 500 bilder faktiskt och de flesta av dem är hur bra som helst. Nu måste jag dock däcka i sängen, har ont i benen och fötterna nanting! Tack för en fin kväll som kommer vara bevarat i minnet föralltid:) Man går ju bara (oftast) på balen en gång i sitt liv och då äre ju verkligen en speciell kväll.. Föressten. Fan vad fina alla var. Mina underbara vänner, kände nästan en tår komma när man såg er. En riktig fröjd för ögat!:)

så fin och så glad

Det var riktigt roligt hos frisören och resultatet blev bättre än vad jag trodde. Sminkningen känns freeshh! Känner mig så fin och känner mig så glad idag! Solen kommer och går -vilket man bara ska tacka för! Det kunde varit värre! Mamma passade då på att ta kort på mig i trädgården i den skinande solen. Älskar verkligen vår kamera och korten blir bara ännu bättre när det är fint väder! Lär ju bjuda på massa bilder imorgon från fotograferingarna och kvällen!:) åå om inte allt för länge anländer alla.. Mingel och ännu mer fotografering står då på schemat! Återkommer imorgon som sagt!

Balen 2008



Nu ska jag faktiskt duscha och fixa till sånt som behöver fixas till! Imorgon kommer bli en bra dag som jag verkligen ser framimot. Vi ses på röda mattan;)


YES!!

Idag gjorde jag bort mina sista prov. Så det betyder att jag är fri nu!! Känns helt jävla underbart. Balen imorgon och jag är riktigt taggad. Jag ska strax duscha och fixa till allt som går tills morgondagen. Vi ska ju som sagt vara hos mig före, vilket jag tror blir väldigt lyckat. Mamma har varit och köpt allt som behövs till bålen och fixat lite tilltugg till det! Brudarna tar också med sig lite göttigheter och jens skickade med mig två champagneflaskor när jag var förbi honom en sväng ikväll. Tydligen ska vi dricka det i bilen. Haha ååå jag vill fan inte bli för packad! Man vill ju komma ihåg allt -men det är nog ingen fara! Tidsplaneringen imorgon ser ut ungefär såhär..

8.30 - Håruppsättning hos frisören
10.00 - Sminkning
13.00 - Fotografering Hemma
15.00 - Alla anländer (Blir mingel, fotografering osv)
17.00 - Våra vrålåk anländer;) De börjar släppa in folk på balen!
02.00 - Balen stänger

.. efter det vet jag inte hur det ser ut, inte nyktert iaf! haha:)


Jag svävar på moln!

Gaah det är så mycket jag taggar just nu..

27/5 - Balen
6/6 - Sommardroskan (Premiären)
11/6 - STUDENTEN!!
12/6 - Turkiet
























kkkkaanye

Hittade en version med Lil Waynes Lollipop där Kanye West är med! Så grymt bra! Jag blir föressten bara så irriterad.. att vara 19 år är ingen bra ålder. Man kommer inte in där man vill, och där man kommer in vill man inte in. För det mesta går det bra med kontakter, men det är inte alltid det fixar sig heller. Som nu den 30/5 ska Livin Lavish ha en kväll där de spelar precis det jag vill höra när man är ute och festar. Chris Brown, Lil Wayne, Birdman, Ludacris, Keyshia Cole, T-Pain, Tensta mfl.. Irriterande? Ja!:)

Lil Wayne ft. Kanye West - Lollipop





my heart beats again

Nu ska jag ut och lägga mig på baksidan för att njuta av solen! Ska passa på att plugga också, för då är det inget som kan störa en. Ikväll ska jag på en walk, fara till cancergrillen (snart balen -måste bli brunare!) och fira mammsen. Ska bli roligt att ge henne morsdag presenterna! Känns som jag verkligen satsat iår, haha! Vill egentligen på Iksu istället för att ta en prommis, men jag har lite fullt upp tills imorn då jag har mina två sista prov! Sedan är det noo more!


baby I can't help it; you keep me drowning in your love

Idag testade jag allt som jag ska ha på balen! Måste säga att nu känns allt typ.. perfekt. Har precis allt jag hade tänkt mig i början. Längtar verkligen tills tisdagen nu, speciellt tills dess vi ska till frissan för håruppsättningen och sminkningen:) Roligt att jag och heggan får fixa allt samtidigt på Wish, kunde inte blivit bättre!






Haha kass video, men helt underbar låt..




Personlig Almanacka

denna hemsida kan man designa sin egen almanacka, vilket jag tyckte var väldigt fiffigt. Eftersom min nuvarande tar slut nu i juni så passade det ju perfekt. Jag gillar att skriva upp allt viktigt och vad som komma skall! Är inte så lätt att hålla reda på allt som händer runtomkring en hela tiden och det är ju roligare att ha en almanacka som är mer personlig. Min kommer om ca 2 veckor!:)






lift me up

Efter lite klickande på youtube hittar jag en grym låt. Med vilka förstår ni nog! Love it!



Fredag!

Jag har hunnit med hur mycket som helst idag. Känns det som iaf. Jag har varit på skolan och varit hurtig. Klippt och färgat håret. Vågade mig faktiskt på en förändring. Ni får se det när ni träffar mig helt enkelt!:) Vart iaf nöjd! Det känns uppfriskande om inte annat!

Jag har också betalat turkietresan och köpt sötvattenspärlor som jag ska ha i balfrisyren. En kuvärtväska, ett skärp, ett nagellack och en ring fick jag också med mig hem. För att inte glömma två perfekta mordag presenter. Det är mamma värd, bäst som hon är. Sist men inte minst så har jag hämtat bilen från lackeringen. Eller vad man nu kallar det. "Blankare än ny" sa dem. Jag måste nog hålla med:)

Nu blire middag. Sen väntar tyvärr jobb 21-03. Kom och var trevlig med mig. Puss!


Satellite



Bokat!

Denna dag har varit hektiskt, minst sagt! Haha orkar inte ens gå in på vad som hänt, men det har varit lite struligt och blivit några ändringar angående utomlandsresan. Vi lyckades iaf slutligen boka en resa till Turkiet (Alanya) på ett fint hotell som jag tror blir perfekt åt oss! Det hade allt jag ville ha iaf! Resan vart dessutom billig, det enda minuset är att vi ska åka från Norrköping. Känns sjukt långt bort.. Men vi ser det som en roadtrip och då känns det mycket roligare! Blir en lång tid bakom ratten, men det hela är ju en liten upplevelse i sig.

Vi far redan dagen efter studenten och det betyder tyvärr att jag inte kan dricka så mycket under studentskivan.. Tror dock jag kan ha precis lika roligt ändå, något kommer jag ju få i mig:) Sedan är vi ju två (kanske tre beroende på om sandra hinner fixa körkortet) som ska köra så då kan jag ju köra den sista biten. Det löser sig! Just nu är jag bara så glad, det är fan nära också!

Imorgon har jag bara en lektion på morgonen sedan ska jag iväg till frisören klockan halv 11. Det är alltid lika roligt att fara dit! Efter det springer jag några ärenden på stan. Ska bland annat betala resan hos resesäljarna och hitta lite små nödvändigheter inför balen. Har inget vettigt att säga egentligen, borde sova sååå godnatt!






Morgondagen

Mina planer för imorgon är först och främst en låång skön sovmorgon! Efter det väntar ett pass på Iksu! Lite plugg på det med, tyvärr! Tänkte dessutom ringa och prata med resebolaget om utomlandsresan. Så vi bokar den nog redan på fredag:) Not bad at all..

Nu blire sängen och bara ta det lugnt till lite skön musik. Gillar verkligen låten nedan! Om ni har hängt med de senaste dagarna så kan ni nog förstå vilket band det är. Haha asså förlåt, ska börja lägga in mer hiphop och rnb snart igen.. Folk har redan börja klaga på min hastigt förändrade musiksmak;) Men jag har bara blivit olyckligt kär i dessa grabbar igen. Kan inte hjälpa det. Puss!


Something that I already


looking for beauty

Vilken härlig dag! Solen värmer och det känns ganska bra faktiskt. Råkade dock försova mig imorse till en viktig lektion, men det tog jag igen efter skolan! Var nyss och lämnade min pärla (bilen) på något ställe. Haha bra koll jag har? Men de ska tydligen lägga något på lacken så att den blir superfin jämt. Lät ju inte så dåligt tycker jag. Är dock utan den tills på fredag dag, men jag ska nog klara mig. Snor mammas bil istället, hahaaa!

Ikväll blire IKSU eller en walk? Kan ej bestämma mig.. Lämnade in mitt sista arbete idag på skolan så jag har inget sådant att sitta med heller. Nya jobbet ringde föressten idag och ville att jag skulle jobba ännu mer heltid i sommar. Så nu blire 6 veckor heltid i sommar. Känns grymt bra, får trots allt slappa hela juni. På tal om vad som händer i Juni så ska vi ju till Marmaris då. Nästa vecka på onsdag ska vi sätta oss ned och planera, välja vilket datum vi ska fara. Blir iaf nästan direkt efter studenten -åååå så jag längtar! Glöm ej lyssna på låten nedan, fantastiskt bra..










Nowhere to go



Ups`n downs

Det har varit en bättre dag idag och det känns därför lite bättre. But still.. inte bra. Gjorde bort ett praktiskt och ett teoretiskt prov idag också. Det betyder att jag bara har kvar två prov nästa måndag. Trodde ju att jag hade mitt sista idag, men icket! Just nu vilar jag magen efter middagen och taggar upp inför ett iksu pass ikväll. Har vilat ett par dagar nu, så det blir att köra ordentligt om man säger så. Man får inget gratis här i livet, haha! Inte jag iallafall då gud verkar hatat mig de senaste dagarna?!


Balen nästa?

Det är inte alls bra att sola solarium ofta, vill inte ens tänka på antalet solariumbesök som de MAX rekommenderar per år. Vet att det är ruskigt lite! Jag har iaf hunnit sola några gånger nu och det gör jag eftersom balen är nästa vecka! Har tänkt hinna fara dit iaf 2 gånger till innan tisdag nästa vecka. Dagen för balen!

På tal om balen.. En liten tjuvtitt på min balklänning ser ni nedan! Dock var den inte riktigt klar på den bilden! Till höger ser ni baluppsättningen som jag ungefär ska ha. Sedan ska jag ha vita saltvattenspärlor i håret också. Med liknande smycken nedan, som givetvis inte kommer vara silver -utan i guld! Passar mig bättre och passar klänningen bättre för den delen också.

På fredag ska jag klippa och färga håret inför balen så det känns spännande! Tänkte förändra hårfärgen lite faktiskt. Inte likt mig att göra det men skitsamma. Ska nog få lite mer olika blondfärger i håret.. Vi har btw bestämt att det blir lite mingel hos mig före vi drar iväg på balen. Kan lova alla att pappa kommer vara galen med kameran, haha! Natti alla!




want it sooo bad

Jag vill så gärna beställa denna.. dock pank tills nu på fredag då lönen kommer. Inte för att någonting kan få mig på ett bättre humör idag, men om någon vecka vill jag definitivt ha denna i min samling. Mums.



otröstlig

Så känner jag mig.. Denna dag vart inte alls bra och jag vill bara gråta. Det är väl tänkt att det ska vara lätt just nu? Jag blir så besviken på mig, även fast jag kanske inte borde ta ut allt på mig själv. Det har bara varit alldeles för svårt för att kunna ge allt och kämpa till 100%. Har hållt in allt hela dagen idag, sen pratade jag med en kompis lite och hon gav mig en stor kram. Jag skämtade och undrar varför hon var så kramsjuk. Då sa då hon att hon ser att jag behöver en kram. Det värmer så oerhört att vissa bara ser rakt igenom mig. Vissa bara förstår. Även fast jag tycker att jag är precis som vanligt. När jag pratade i telefonen efter skolan med mamma kunde jag dock inte hålla mig. Jag orkar inte med det här trycket och den här stressen. Allt kändes bara ännu mer eländigt när jag lyssnade på deppiga låtar när jag höll på att köra hem. Jag är fan bra på att få mer själv ännu mer deppad. Nää nya tag susanne, nya tag.. På måndag gäller det.






AJ på det här uppträdandet.. good god.

Jag är kär

Haha ni kommer bli så less på mig.. men de är så bra! Här kommer 'Inconsolable' och 'Helpless when she smiles'. Hur jävla bra som helst!! Texterna kan stämma in så bra på en själv oxå.

Baby I don't wanna waste another day
Keepin it inside, it's killing me



Inconsolable




Helpless when she smiles




Vad händer?

Haha alltså sedan jag såg AJ Mclean på Cribs förra veckan så har jag börjat lyssna på BSB igen. Till och med plockat fram deras gamla cd skivor för att ha i bilen. Dom är så jävla bra och det är ju bara galet att man fortfarande gillar deras låtar. De har som alltid varit med under ens uppväxt så det är väl iofs inte så konstigt. Har börjat ladda hem låtar från deras nyaste skiva för så insatt har jag ju faktiskt inte varit under de senaste åren. Till och med deras nyaste låtar är hur bra som helst. "Helpless when she smiles" och "Inconsolable" är grymma. Lägger in dem senare. Klippet nedan är gammalt, men gahh så bra!



Drygt att man missade dem för typ en månad sen i Sthlm! Roligt att man missade både dem och chris brown iår. Bara jag som lyckas!

this I promise you

Alla har vi låtar som väcker olika minnen. Dessa är några av mina!




 



Söndagar

Tråkiga, men betyder också mycket cash -om man jobbar vill säga! Idag är jag ledig och ska bara plugga. Tänkte fara till IKSU men tror jag väntar med det tills på tisdag. Anledningen till det är två prov på måndag och tisdag. Det känns som om jag borde lägga krutet på att plugga till dem eftersom de FÖRMODLIGEN är mina sista prov under hela gymnasiet. Lät det inte för bra för att vara sant?

Igårkväll såg jag de senaste avsnitten av Gossipgirl och det har aldrig varit såhär spännande förut. Jag dog nästan. Chuck är kanske en av de snyggaste personerna i hela världen och jag älskar hans personlighet -även om den bara är påhittad! Jag gillar allt med den där serien. B är också helt underbar. Det är alla iofs men jag tror nog hon slår S. Nog om det! Nu ska jag plugga och gotta mig i något, adioos!



Äntligen klar!

Jag har seriöst hållt på med bilen i ca två timmar, men det var faktiskt rätt skönt. Med härlig musik spelandes ur bilens högtalare och med en skinande sol så var det lugnt! Har till och med dammsugat bilen och putsat fönstrerna invändigt, rätt hurtigt om jag själv får säga! Fick också hjälp av sötaste grannen och som tack fick hon glass av mig. Kan lova att jag blev riktigt populär!:) Nu väntar jag bara ut tiden för att få köra iväg och köpa lite gottigheter tills ikväll, det är så drygt dagen efter man druckit eftersom man måste vänta så länge tills man får köra igen. Resultatet av allt tvättande och en bild på grannen ser ni nedan. Visst är hon underbar!?







Gårdagen!








Gårdagen blev riktigt lyckad!:) Som vanligt träffade man mycket skönt folk osv, men hade ju kunnat fara på en bättre krog. Fredagar suger helt enkelt. Det skall vara lördagar! Ikväll blire nog bara att ta det lugnt. Blir inget IKSU idag, är ju lite onödigt att träna dagen efter, men ska iaf på en liten walk! Något som jag måste göra idag är att tvätta bilen. Har tyckt synd om min pärla i en vecka nu så idag är det äntligen dax. Time to go, ha en fin helg alla!  Ps. Första bilden la jag bara in eftersom jag är hopplöst förälskad i nya min kavaj från sthlm. Årets köp!

Worth the wait?

Här om dagen fick jag reda på en sak som jag faktiskt inte vet hur jag ska reagera på. Jag vet att jag för guds skull inte ska bry mig, men någonstanns där inne skär det i hjärtat ändå. Är detta sant? Jag borde faktiskt inte bry mig, vet att du är en idiot ändå. Bara för att göra allt drygare för mig så drömde jag om skiten inatt. Blir bara less. Bara less!!

Kom för övrigt nyss hem från stan. Kvällen har jag tillbringat med bland annat Matilda, den underbaraste av dem alla. Vet ni? Imorgon blir det ett besök hos frisören för att planera hur min balfrisyr skall se ut + hur jag vill bli sminkad. Spännande!! Efter det blir det jobb i några timmar för att sedan skynda mig hem. Blir ju utgång med massa härliga brudar! Tror det blir en bra kväll. Gillar att festa /umgås med Linn och co. Blir så glad av dem!





and when we make love you can holla at me

Tänkte börja med att säga grattis till Linn för jobbet på Rut! Bra jobbat! För övrigt känner jag mig lugn på jobbfronten. Har fått en månads heltidstjänst i sommar på nya jobbet - vilket känns riktigt bra! Ska naffsa åt mig mer pass utöver det i sommar också, de skulle höra av sig snarast angående det. Sköter jag mig så vill de ju ha mig efter sommaren också, men de verkar redan nöjda så det är nog lugnt. Ska försöka få så mycket jag kan få till hösten -blir iaf ett perfekt jobb då jag börjar studera igen.

Tror ju faktiskt inte att jag ska vänta så länge på universitetet. Bättre att göra bort det när man ändå vet vad man vill. Så känner iaf jag! Men hinner kanske ändra mig, just nu blire iaf en lugn månad i juni med utomlandsresa och andra underbara saker. Sedan väntar en månads heltidsjobb och efter det är nog nya chefen nöjd och jagkan deala till mig så mycket jobb jag kan få. Även om jag bara skulle jobba helger och kvällar så blire riktigt mycket cash ändå. Nice:)

Jag älskar den här låten. Jag vet att jag är tjatig. Men jag älskar Lil Wayne. Jag vill bara lyssna på hans skivor i bilen och höra hans musik ur min dator. Jag känner mig lite galen utav honom. Menar med andra ord att han är nära att slå mina favoriter Chris Brown och Kanye West. Då snackar vi om bra musik!!




Ok, shawty lemme holla atchya
you need a man who wont holla atchya
wont throw a dolla atchya
and listen when you speak
and when we make love you can holla at me
but when you wake up shawty say she gotta leave
man i wish i was dumb so i can set her free
cuz thats freedom do you understand me
baby i know im a blood but let ya other man be

Onsdag

Idag orkar jag inte gymma! Lämnar det tills imorgon istället! Tänkte passa på att göra färdigt två arbeten ikväll, för att sedan bara ha två till prov nästa vecka. Sen är typ allt klart? Om jag klarade mattenationellan vill säga;) Idag gjorde vi ju bort projektarbetsredovisningen. Redovisade vad vi hade gjort och visade våran grymma film. Tror det flesta inte kunde hålla sig för skratt eller för att iallafall le, när de såg den! Jag säger ju det; vi har haft det bästa projektarbetet! Nu är allting också klart och det känns helt jävla underbart.

Nu blire gomiddag och efter plugget blire en prommis. Lust att joina? Ring då!

 




Jag har velat ha en guldklocka länge nu, känner att tiden snart är kommen! Kan inte bli mer stilrent tror jag:) Är mycket mer för guld än silver faktiskt. Blonda skall bära guld och brunetter silver -men det är ju en smaksak!

Galen dag!

Skola 8.20-11.00
Jobb 12.00-20.00
Iksu 21.00-23.00

.. och nu skall jag planera lite inför morgondagens projektarbetsredovisning. Underbart va?:) Haha nä jag har faktiskt gillat denna dag. Var riktigt trevligt på nya jobbet och vet ni vad? Jag får ha utsläppt hår. Haha svårt för er att förstå kanske, men jag har hatat att man har varit tvungen att ha uppsatt på Donken. Är ju tjejen med utsläppt hår, helt klart. Nu slipper man det!! Super gulliga arbetskamrater har man där också. Tror detta blir bra!


Måndag!

Idag har jag hunnit med exakt allt som jag ville! Jag har varit och snackat med chefen angående jobbet på donken. Har ju nämligen fått ett annat jobb nu så.. Efter mötet blev det ett skönt (och ordentligt) pass på IKSU. Lyckades också hinna med att sola i 20 minuter. Det börjar ta sig lite:) Nu ska jag bara känna lugnet. Har inget speciellt att göra i skolväg eftersom jag lär hinna göra arbetena på lektionstid och har inte prov förens nästa vecka. Underbart!


image1151


Igår såg jag på Cribs och som vanligt kan man inte låta bli att sukta efter deras helt galna hus! AJ Mclean visade iaf sitt hus och den grabben har ju stil. Han har alltid varit min favorit, ingen aning varför. Kanske för att han är så jävla snygg. Om jag får vara så ytlig.




Söndagen!

Denna söndag var helt okej. Började dagen med en sväng på gymmet, för att sedan köra som en galning till jobbet. Stämplade in i sista sekund, haha! Efter gymmet blev det fika med några av mina nära och kära hemma hos mig. Fick sköna presenter som t.ex. ansikts- och kroppsprodukter. Är ju galen i produkter för kroppen osv så jag tog emot dem med öppna armar:) Det var iaf en riktigt trevlig fikastund här, och nu skall jag väl bara hoppa isäng. Förutom skolan imorgon så har jag planerat ett möte med chefen, sola solarium (snart balen ju) och lite andra småsaker. Ska påbörja några arbeten också tror jag. Försöka göra bort så mycket som möjligt denna vecka som är rätt chill..



Två riktigt grymma låtar med Lil Wayne!





Sent!

Shit klockan är fan mycket nu! Jobbade sent ikväll som ni nog förstår! Var faktiskt roligt att jobba, till å från iaf. Imorgon blire gymmet, jobb å kanske lite fika hos mig med folket? Vi får se! Ska lägga in lite skön musik i bloggen imorn också tänkte jag. Nu skall jag sova.. pysss.

b-day firande

Gårdagen var riktigt trevlig faktiskt! Träffade skönt folk och fick fira den med en av mina bästa! Har väl inte så mycket att berätta, gjorde bort mig lite. Haha blir så less. Nu ska jag iaf till IKSU. Såå som jag har längtat alltså, haha det är fan konstigt ändå. Vill iaf tacka så mycket för alla fina gratulationer! Fina presenter också, inte för att det spelar så stor roll, men det är alltid roligt! Puss!

Vad äre jag alltid säger? Kanye är bäst!



Birthdayy!

Äntligen 19. Egentligen ingen speciell ålder, men det känns faktiskt riktigt bra. Nu väntar sängen för imorgon är det mattenationella i C kursen + provjobb... Spännande. Oddsen för att jag fick nationellan på min födelsedag? Haha galet. Morgondagen bjuder också på ett snabbt firande med släkten + fest med några av mina bästa brudar. Underbart:) Grattis på mig själv då! Det är min dag idag!

Imorn hämtar jag ut denna, en liten present till mig själv!

image1150



Sthlm!

Sry, måste bara få bryta löftet en gång till, har ju faktiskt inte skrivit ngt på riktigt länge. Kom hem från sthlm imorse och for ju dit på torsdagen förra veckan. Helgen har iaf varit riktigt bra och bäst av allt har varit att träffa DG tror jag. Söt och underbar som han är! Var roligt att få träffa hans familj också! Blev Laroy på fredagen -som jag kan lova höll måtten! Vad hände med grabbarna? På lördagen blev det Huset, vilket inte alls höll samma klass, men det var riktigt trevligt ändå. Har träffat mycket skönt folk och shoppingen var galen. Vill inte ens tänka på hur mycket jag slösat. Tappade räkningen faktiskt. Känns jobbigt att behöva boka tid för att klippa och färga håret nu i veckan, har inte råd för sånt. Jag borde leva på bröd och vatten för ett bra tag!

Imorn blire IKSU, fan vad jag har saknat att träna!! Blev bara två gånger förra veckan pga sthlmsresan och det känns alldeles för lite.  Får ta igen det denna vecka ist! Imorgon ska jag å heggan kanske också förbi hårsalongen för att visa hur vi vill ha våra frisyrer på balen den 27:e maj. Längtan?? Hittade ju äntligen mina balskor i Sthlm oxå, vilket jag kan lova var en lättnad. Nää nu har jag skrivit för mycket. Kommer nog tillbaka igen på fredag -för då är det ju den 9:onde maj och jag fyller 19 år!

image1135
image1147image1139
image1140image1141
image1146image1143



Kommer alltid älska den här låten. Så mycket sommar! I'm yoooouurs!