Kappan med ett stort K!!!

Idag hittade jag den, höst/vår jackan jag letat efter ett bra tag! En svart kappa eller vad man nu ska kalla det! Stor krage, ser riktigt stiligt ut. Går just ovanför knänen, så nu tror jag inte att jag kommer frya i höst! Har ju iaf en vinterjacka som jag fortfarande gillar och passar in! Ska lägga in ett kort på den sen, värd att visa!

Far iaf och köper jackan imorn efter skolan, sedan tror jag att jag också ska köpa rosa benvärmare! Något som jag aldrig skulle köpt annars, men det är ju 70-80tals fest på lördag!!! Mamma och jag har letat igenom alla hennes gamla smycken och kläder och jag hittade faktiskt det mesta jag behövde! Klädseln betår bland annat av stora platsörhängen med matchande halsband och armband i turkos. Turkos t-shirt, en hög svart kjol med ett chockrosa bälte. Ett rosa armband med stora plastpälor slänger jag nog också på mig! När det gäller sminkandet så kommer jag ha turkos ögonskugga och mycket rosch osv. Uppsatt hår som skall vara krusat. Och massa därtill! Vill såklart inte lägga ut någon bild innan festen, men jag gör det efteråt istället. Kommer bli läckert tror jag, ALLA där kommer säkert vara as läckra! :)

Helgen ser sjukt lovande ut, Droskan imorn och förfest hos mig. Blir väl lite över 10 pers, bara brudar så det lär bli livat. Haha! På lördag ska vi fira en kompis som fyller 18, och temat är som sagt 70-80tal! Söndagen blir lugn med några timmars jobb på kvällen. Ser framimot allt faktiskt! Nää sängen ropar, natti!

Man ska vara i god tid!

Mamma tog upp ämnet balen idag när vi satt och åt middag. Hon ansåg att vi redan nu ska börja tänka på balklänningen, eftersom jag vill låta en sömmerska sy den jag vill ha! Lättare att få den exakt som man vill ha den då ju!:) Mamma fick iaf reda på en bra sömmerska tidigare idag, så hon ringde henne och tydligen bokade upp henne också. Sömmerskan hade sagt att hon nyss fått in sidentyger från USA, så vi ska dit redan på måndag för att kolla. Gaah man börjar verkligen längta till balen redan nu!! Måste bara hitta en bild på klänningen jag vill ha! Kommer bli så sjukt roligt, inte minst bara av att köpa matchande skor, smycken, fixa håruppsättningar och sminkningen osv. Tror det är bra att man har saker att se framimot då man ska kämpa sig genom sista året i skolan. Hittils är iaf skolan chill, även fast jag vet att den kommer köra igång ordentligt inom snar framtid! MEN som jag har sagt tidigare så är jag faktiskt taggad för detta skolår!

Nu ska jag å se på linns nygjorda tattoo, det får mig bara att längta ännu mera till min!!

Hugs


Godnatt!

Nu ska jag sova, är illa tvungen då jag bör vara utvilad imorgonbitti. Har körlektion FÖRE skolan.. börjar 08.20 också! Drygt, men jag tycker det är bättre att sno tid därifrån då man oftast har annat å göra efter skolan! Som imorgon.. då kallar jobbet som vanligt! Men eyy det blir typ bara 2 gånger i veckan nu framöver på donken, kommer bli perfekt! 



Eve feat Sean Paul - Give it to you





Joe Budden feat Busta Rhymes - Fire





Kanye West - Stronger




Höstrusk!!

image444


När mamma blev en sån här "säljare" på oriflame och började beställa produkter därifrån så trodde jag bara att det var b-grejer och ville inte ha ngt alls. En dag fick jag dock en ögonbrynspenna som jag har fastnat vid helt!! När man verkligen gillar ngt går det bara inte att byta! Vet inte hur många ögonbrynspennor mamma gett mig nu, men jag hittar ingen bättre iaf. Så nu tänkte jag dra en egen liten beställning. Ville bland annat ha en peel off mask, några ögonbrynspennor av min favoritsort, nagellack, mascara och självklart fick jag lov att beställa ett nytt läppglans, också av min favortisort! Blev lite andra gosaker också! Jag har verkligen börjat ägna mig åt att köpa produkter, kosmetika och sånt där nu för tiden. Har nog aldrig riktigt varit insatt i det, men det blir allt roligare! Och dessutom är ju oriflame billigt! Iaf om man är en "säljare" och mamma beställer ju på hennes namn.

image445Iaf.. idag när jag skulle hem från skolan så ÖS regnade det och jag som skulle köra moppe hem.. Vädergrabbarna hade rätt om att höstrusket skulle komma denna vecka.. Fyfan vad jag längtade efter körkortet och en egen bil, för jag lovar att när jag väl var hemma så var jag blöt enda in till BH:n!! Frös som bara den, så det första jag gjorde när jag kom hem var att slänga mig i badkaret. Där låg jag ett bra tag, fick då chansen att testa min nya peel off mask. Skönt var det!


Igår jobbade jag föressten på ersboda, var riktigt annorlunda om man jämför med mitt vanliga jobb på stan! Ska nog inte yttra mig så mycket, men city håller måtten bättre! Kanske beror på att jag har alla mina sköna medarbetare i city, men jag tror faktiskt inte jag skulle trivas på ersboda! Nu är det mat, ciaoo!








it's time to move on..

Lovat att aldrig dra upp det igen, men det är bara så jävla svårt. Jag skulle vilja säga att jag har försökt, men det har jag typ inte. Jag tilltalar mig själv att "jag bryr mig inte", men jag vet att jag gör det. Skulle jag få chansen, så skulle jag lätt göra allt annorlunda. Jag skulle verkligen det!

Kom för övrigt hem från donken nu, var en trevlig kväll faktiskt! Ahmet, Moshen, Lanå, Johan, Anders, Shahzad och brudarna blev en rätt bra kombination, även fast jag vet att alla inte tycker desamma. Haha!! Gästerna var dock extra jobbiga idag, tror det var för att de var så jävla packade. Måste bara bero på att lönen kom i förrgår! Direkt alla svenskar får sina efterlängtade lönen så blir det krogen och.. McDonalds! En perfekt kombination:) Haha, nä nu ska jag sova. Puss på matilda och alla mina andra käraste!


Gårdagen!

Sommardroskan var nice igår, härliga människor och mycket dans. Gratis drinkar och bra väder gjorde också mig på ett strålande humör. Som alltid måste jag tacka för en bra kväll och inte minst för en bra förfest hos linn! Bilderna nedan är därifrån! Nu ska jag iaf till jobbet, men före blire solarium om jag hinner. Jobbar 22-03, och imorn jobbar jag 12-19. Fyyyfan!






Delar med mig lite utav den bästa musiken just nu, enligt mig då!:)

Joe Budden feat. Busta Rhymes - Fire
Akon feat. Diddy, Ludacris & Lil Jon - Get buck in here
50 cent feat. Justin & Timbaland - Ayo Technology
Eve feat. Sean Paul - Give it to you
Chris Brown - Wall to wallimage443
Kanye West - Stronger
Lloyd - Get it shawty
Eve - Tambourine



LÄNGTAR TILLBAKA!!!

Till magaluf!!!! Svårt att sluta tänka på det alltså, en helt perfekt resa! Orkar fortfarande inte lägga in alla bilder, eller alla blir ju inte hur som helst eftersom det var 487 bilder, men tänker lägga in lite då och då. Här kommer iaf lite bilder från partybåten!


PIRATER!!!

image430



Till den sista bilden vill jag bara tillägga..
Hur många sexställningar klara DU på en minut?


Skön dag!

Ahh det här har varit en skön dag, beror nog mest på att skolan slutade redan halv 2! Efter det slank jag in på stan för några ärenden. Bland annat för å lämna lite skisser för tatueringen. Blir antingen å tatuera sig i Dec eller bara om någon vecka! :) Fårse hur jag känner helt enkelt! Försökte få pappa å smälta tatueringen idag, har ju nömligen inte berättat om den förns idag. Tyckte dagen var lämplig då pappa var på strålande humör. Syrran fick sig ju en liten flicka idag, moster igen då! :D Iaf så blev pappa sur i början men smälte det lite efter typ en timme. Haha, mamma har iaf inget å säga till om. Jag tror det blir en tribal sun tattoo!! Känns som om det är rätt för mig!

Igår köpte jag föressten en lång vit skjorta på stan, perfekt att ha till tights eller ett par snygga jeans. Den kostade bara 100 kr så det var ett kap. Sedan köpte jag ett svart skinnbälte till den, dock långt ifrån ett kap! Hårinpackning fick också följa med mig hem! På kvällen for jag å Matilda och hälsade på Zorina. Så söt och mysig hon är, saknar henne rätt mycket faktiskt.

Dagens minus har bara varit att mcd nekade mig att byta ett nattpass imorn. Så det blir ingen utgång för mig, blir seriöst riktigt riktigt less. Har ställt upp mycket för donken då de behövt någon, och har dessutom jobbat mycket natt i sommar. Det är inte många som ens vill jobba natt! Känns inte som om man får någonting tillbaka när det väl krisar för en själv. Riktigt irriterande, men nu ska jag inte försöka tänka på det mer, ska börja med duschpeelingen nu för att sedan använda min nya brun utan sol! Han såklart inte göra det igår, vet inte hur tiden rusar iväg så fort?! :)



image426image427

Brun utan sol?!

Idag har jag varit en sväng på stan, han såklart inte köpa det jag skulle ha igår. Blir så less på mig själv ibland, är alltid ute i sista minuten. Håller på att bli en dålig vana, som måste bort!! Det är btw mycket nya anställda på jobbet, finns några riktigt sköna som jag tror man kan komma riktigt bra överens med. Så gårdagens jobb flöt på riktigt bra, jobbade från 16 till 22 och det var inte mycket folk alls. Slappt och skönt med bra sällskap. Jag lovar att beroende på vem man jobbar med, gör verkligen allt!! Efter det blev de film och sånt där ni vet. Bara slappt! 

Dagens köp på stan blev iaf skrivböcker, pennor, kalendrar och sånt man behöver nu när skolan börjar. Lite små taggad blir man, fråga mig inte varför. Nya grejer gör en typ lite mer positiv inför sista året i skolan. Jag har tänkt satsa nu när jag inte har häst eller något. Kommer bli bra!:) Gick också förbi Åhlens och köpte duschpeeling och Brun utan sol! Ska testa det imorgon.. är lite ny på det där, men man ska tydligen först använda peeling, sedan lotion och efter det brun utan sol. Hoppas det fungerar! Vill hålla igång brännan ju! Ska dessutom sola solarium ikväll, snart lön så då känns 40 kr inte så mycket. Trodde btw aldrig att jag skulle tjäna så mkt som jag gjort i sommar. Sånt är allt bra underbart, överasskningar!

Föressten övningskörde jag med trafikskolan idag, stefan är allt bra rolig! Tyckte att jag var jätteduktig så det här bådar gott:) Ska ha körkortet innan jul iaf. Fan så taggat!!! Brorsan far också iväg till norge i höst så då tar man över hans bil tills man får sig en egen. thaanks

Smakprov!

Ett litet smakprov från magaluf ska ni få här nedan. Lägger in mer bilder sedan. Imorgon ska jag på stan innan jag börjar jobba, hade tänkt att köpa brun-utan-sol kräm eller spray. Vet dock inte vilken jag är ute efter, kanske Garniers? Vi får se helt enkelt! Tänkte ringa och prata med personalen på Red dragon också, är som sugen att boka snart. Väntetiden är ju så lång! Är dock inte riktigt 100 på hur jag vill att den ska se ut. Vill att de ska hjälpa mig få fram det jag vill ha, men jag är inne på rätt spår iaf. Kommer bli grymt bra tror jag! Nu blire å göra chokladbollar och slänga mig framför en film! Man bör ju passa på att slappa så mkt man kan innan skolan drar igång!

FUCK IBIZA, FUCK TENERIFFA, FUCK ALL THE ISLANDS, THEY CAN'T COMPARE WITH US!
MALLORCA MAGALUF!


image418



MAGALUF - Resan för livet!

"Okey party people, let me tell you the rules..
you can have SEX in the foam.. you have to have SEX in the foaaam!!!"

Jag vet inte vars jag ska börja, hade för mkt resefeber för att skriva före jag for, hahah! så nu blir det första bloggandet på länge! Magalufresan var bland det roligaste jag varit med om i hela mitt liv. Gud vad jag har skrattat:) Träffat galet mycket skönt folk, speciellt alla linköping och sthlmsbor från vårat hotell! Varje kväll bar av in till partygatorna i centrum av magaluf, det var allt från BCM till casablanca. Partybåten var något att minnas också! Pengar har bara sprättas kan jag lova, men alla var så generösa också så jag ska nog inte klaga när det gäller spenderandet!:) Bland det roligaste var nog alla förfester på hotellet, träffa en jäkla massa sköna engelsmän och kvällen då det var foam party med judge jules på BCM. Helt underbart! Jag ska tillbaka!!!!:) 487 bilder följer med mig hem, kan lova att jag var galen. haha! lägger in senare, måste vila min slitna själ idag.

Lite brun har man också blivit, men en liten besvikelse är det såklart då en dag var dålig och vi missade en dag pga att flyget dit var 14 timmar försenat. Jag skämtar inte, det var bland det drygaste jag varit med om. Det var som att se på tv programmen som handlar om förseningar och problem på flygplatser. Det kändes som om jag var mitt i ett sånt program!! Det var dramatiskt och alla var helt GALNA! haha fyfan vad vi skrattade. Var ju bara det man kunde göra medans alla crazy föräldrar började skrika och slänga saker omkring sig. haha fyfan! Tur att vi får en hel del ersättningspengar iaf, men hade hellre inte missat en solig dag i underbara Magaluf!

btw fick jag ju tillfälle å träffa bästa Daniel också! Blev så glad över presenten!:) TACK! så synd att jag inte kunde stanna bara. det får vänta ett par veckor, jag var ju som sagt alldeles för sliten för att stanna. längtat lite efter min egen säng också faktiskt! borta KUNG men hemma bäst:) en vecka till i magaluf hade dock suttit perfekt!

RIX FM

Här om dagen trodde jag att jag höll på att bli sjuk, men dagen efter var jag helt frisk. Tänkte bara; thaaank good! Idag har jag dock ont i halsen, känns inte alls bra! Men tror å andra sidan att jag inte kommer bli överdrivet sjuk, har på mig flera dagar också innan våran utomlandsresa! Så det är nog ingen fara. Bättre å göra bort förskylningen före! Känner mig lite trött, men har ingen feber. Orkar dock inte skriva så mycket ändå. Gårdagen var iaf mycket trevlig, lärde känna nytt skönt folk också. Allt började med en snabb förfest på ersboda och efter det drog vi ner på kajen för att se på lite artister. Efter det hängde vi i öltältet typ hela kvällen, men man blev lite less tillslut så vi drog då till sommardroskan. Inte helt fel eftersom det var sjukt mycket folk man kände där. Kändes faktiskt som om alla var där, riktigt trevligt!


Nää nu ska jag vila lite, jobbar ju ikv på rix fm.
Ska försöka få i mig nudlar lr ngt liknande:)


Saknaden

Även fast jag verkligen gillar friheten från hästarna nu efter att ha varit bunden så många år så saknar jag det ändå så mycket. Alla underbara träningar och tävlingar, saknar mest Zorina såklart. Kommer aldrig glömma våra framsteg! Jag fick så mycket flashbacks när jag nyss satt å kollade igenom alla bilderna och filmerna på datorn. Visst är hon är skönhet!?!
Älskade underbara Zorina!




image412


C-vitamin?

image411


Idag vaknade jag och hade ont i huvudet, befarar att mina kära vänner har smittat mig. Både heggan, josse och matilda är sjuka. Detta bådar inte gott! Har därför ätit en filtallrik med fiberflingor och pressad vitlök i. Mamma tycks veta hur man förebygger sånt här, kan lova att jag aldrig mer her i vitlök i min mat. Haha, inte gott alls. Hoppas det hjälper lite iaf. Sedan ska ju
 C-vitamin hjälpa mot sjukisar också, därför sitter jag nu och smaskar på krusbär och svarta vinbär! Direkt från våran gård, riktigt gott faktiskt. Vill ju verkligen inte vara sjuk imorn på rix fm, och ÄNNU mindre vara sjuk när vi far till Magaluf om exakt en vecka idag. Håll tummarna för mig. Ikväll blire bara sängen, tv:n och jag! Passade på att smörja alla mina läderträns osv osv som jag hade till Zorina nu på dagen. Tänkte sälja dem till Veronica, för min blivande storhäst kommer ändå inte kunna ha ponny grejer. Sedan fyllde jag på moppen med olja och nu tänkte jag sätta in massa kort på zorina och jag från tävlingar och träningar i hennes album. Ska dessutom beställa efter de sista hoppkorten för framkallning. Jag är en person som älskar att bevara alla fina minnen. Guud nu börjar jag svammla, vet inte om det är för att jag håller på att bli sjuk, eller för att jag har tråkigt.

Mamma är påväg att hämta kebabpizza åt mig nu! Ibland äre inte dåligt alls att vara lite sjuk. Bäst jag passar på att äta också för när man blir sjuk har matsuget en tendens att försvinna. Ska faktiskt bli skönt med en lugn kväll, blir nog ett par avsnitt av Sex and the city.
Världens bästa serie!

Framtidsplaner!?!

Som det ser ut nu, blire att jobba extra på donken hela trean och jobba där mycket under nästa sommar. Men ska självklart ha några välförtjänta veckor utan jobb också. Efter det hoppas jag verkligen att jag och några av mina favvobrudar kommer dra till Norge eller liknande i några månader för att tjäna caash. När man kommer hem därifrån blire å skaffa lägenhet, antingen i Umeå eller på annat håll. Man vet ju aldrig vad som har hänt så långt fram, vad man vill osv. Men jag hoppas det blir ungefär som jag beskrev allting nu! :) Hade inte varit helt fel ju. Jag är och förblir en riktig planerare, men vi ser ju vad som händer nästa sommar. Är ju en rätt spontan själ! Å någonstanns där i framtiden ska jag väl hinna med å köpa min blivande hoppstjärna!
Tack pappa, du är bäst!

Något vi iaf har börjat fundera på är att dra på utomlandsresa på höstlovet eller jullovet. Gran Canaria hade inte varit helt fel, de har ju högsessång på vintern! Håller tummarna för ngt sånt! Körkortet blir väl förhoppningsvis också något great före nyår!

God morgon!

Vaknade nyss, men vad händer med vädret? Idag blåser det som fan..
Jag vill verkligen ha sol och värme! Alla är sjuka nu också, it sucks!