Helt plötsligt

Det klarnar upp. Helt plötsligt inser jag. Jag tror iaf att jag gör det. Känslan idag. Fan vad det kändes bra. Då förstod jag. Att det inte är det här jag behöver. Det är något helt annat.






Älskar fortfarande den här låten.. Vet att det är tredje gången jag lägger in den nu, haha, men jag slutar aldrig lyssna på den. Precis när Lil Wayne börjar i låten.. Galet. Perfekt. Helt jävla perfekt.




The Game ft. Lil Wayne - My Life

is it just because I'm havin' fun?

FUCK U! Helt seriöst.


Onsdag

Idag har jag jobbat till 12, varit en sväng på Iksu och tvättat bilen -känner mig rätt hurtig ändå! Nu ska jag bara hoppa in i duschen, åka och handla lite grejer eftersom jag och Linn ska käka middag ikv tsm!:) Mysigt, dessutom var det så länge sedan!




Tisdag

Ska lägga mig i sängen redan nu faktiskt.. Orkar inte vara trött imorgon på jobbet (börjar 06.00), ska dessutom å gymma och konditionsträna efter jobbet så det är ju bra om man är på G då med. Idag var det en riktigt skön dag på jobbet, synd att petra bara inte var där och fick uppleva lambi bruden igen! Haha så underbart roligt.. Nej nu måste jag sova, fan inget hopp..

Haha får btw alltid random sms och samtal nu för tiden..
"-Vad har du på dig?"

Ha!!!





Lil Wayne & Birdman - Stunting like my daddy

Haha andra tider..

Nu är det inte längre de barnsånger man är van vid från man själv var liten!?
Haha så underbart söt!


Redken är det bästa

Vet att jag köpte ruskigt mycket Redken produkter från USA med mig hem.. men kunde inte låta bli att buda på Redkens nyaste "Real Control" på Tradera. Jag kammade hem 2 stycken balsam och shampoo i American size (1 liter vardera) + en inpackning från Real Control. Betalade nyss alltihop och nu ska jag bara invänta underbarelserna. Skämmer bort mitt hår lite känner jag, men det gör verkligen skillnad. Blir roligt att kunna hoppa mellan real control, all soft och extreme, beroende på hur man vill ha sitt hår!:)




Blev som jag förstod!

Haha han inte med allt.. bilen får jag ta på onsdag helt enkelt! Garderoben kan jag sortera upp imorgon innan jobbet! Annars är jag ganska nöjd med vad jag lyckades med! Nu är jag less.. Less på mer än bara en dryg måndag om man säger så..

Young Jeezy - By the way




Dryg måndag..

Imorgon är jag ledig från allt jobb, vilket betyder att jag tänkte passa på att ta tag i "några" grejer:



-Tvätta och städa bilen
-Städa och finputsa heela rummet
-Träna på IKSU
-Rida
-En walk
-Tvätta
-Rensa/organisera upp garderoben
-Sola solarium

Önska mig lycka till!























You simply disarm me every time..

Finns ingen annan låt som får mig på bättre humör än den nedan just nu!! Det är första låten (I love you I do) som Jennifer Hudson och Beyoncé sjunger i medleyn! Gårdagen var riktigt trevlig. Tack Olivia! Och Alex såklart! Tack för att vi fick komma! Det blev ju först att fira Alex med massor av folk hemma hos henne, sedan bar det iväg till Corona. Riktigt roligt att få träffa så många välbekanta ansikten;) Nu har jag inte tid att sitta här med! Har saker att fixa eftersom jag har jobbat hela dagen.. känns det som iaf!





I've never felt
Quite like this
Good about myself
From my very first kiss
I'm here when you call
You've got it all
And confidence like I never knew

You're the perfect man for me
I love you I do


.....


Craig David - Booty Man





 Nu ska jag sova.. börjar tidigt imorgon och vill dessutom vara pigg inför morgondagens festande! Just nu är jag bara less. Känner verkligen lessheten inom mig. Tänker inte ens ge en vink om vad det kan handla om. Är inte värt det. F-u-c-k

Nu skall det lockas!



Min frisör är så duktig på att sälja på mig massa grejer;) Men jag for ju iofs dit för att hitta ngt som man lätt kan fixa lockar med.. Vill ju inte ha värsta prinsessa lockarna, mer mot hollywood lockar! Så det blev en bra plattång som används runt om i hela världen hos frisörer! Nu måste jag bara öva på lite hemma, för det är inte tvärlätt i början..


Förutom en bra hårsprej som jag köpte så fick jag (som alltid nu för tiden) med mig lite gratis produkter hem.. sånt tackar man ju aldrig nej till!? Idag blev det ett Organic läppsyl som luktade sjukt gott och som gjorde läpparna sådär överdrivet mjuka! Förra veckan fick jag en Redken produkt som framhäver lockar och som dessutom är värmeskyddande! Redken är helt enkelt bäst:) Påtal om Redken så budar jag just nu på massa Redken produkter på Tradera för nästan 1000 kr. Hoppas jag får dem!! Låter kanske dyrt, men lovar att det är galet billigt jämfört med Sveriges priser.. De jag budar på är från USA nämligen!

När jag ändå var på stan så sprang jag å köpte Alexandras present.. Stötte på Linn också så hon hängde med en stund! Hon drog också in mig på Lindex där jag (tyvärr) fastnade för en svart spetströja.. Svänger nog in efter jobbet imorgon och köper den:) Fan vad jag slösar pengar just nu, slängde iväg över 1000 kr idag. Får lite ångest, men lönen den 15:onde kommer bli fet så jag får lugna mig med det..

Jag kan ju aldrig hålla mig när det gäller presenter, så jag svängde förbi Alex efter stan även fast jag ska dit imorgon. Ville ju att hon skulle öppna den på födelsedagen! Hon insisterade att inte vilja ha någon -men det var nog det dummaste jag hört! Hon vart iaf jätteglad över det jag hade plocka på mig på Bodyshop! Halsbandet som jag önskat mig var också klart, visst är hon duktig?




Hektiskt

Sov lite väl länge, men la mig också i rätt god tid! Vilket är toppen, fick en riktigt lång sömn! Dock känns det som om att jag har 1000 saker att hinna med idag.. Nu blire duschen och sedan väntar stan för ett besök hos frissan. Hon ska ge mig lite råd osv.. hon är verkligen supersöt och så sjukt snäll! Så vet ni inte vars ni skall klippa er; Hannah på Wish Hairdressing! Ska hinna träna och köpa present också.. + mer grejer som jag tyvärr inte kan avslöja. Skriver mer sen..

Bild från NYC! Blir man inte lite sugen?





Idag är det inte heller någon vanlig dag.. ALEX FYLLER ÅR!!! Grattis gumman! Hoppas dagen blir underbar, och förvänta dig ett riktigt firande imorgon! Det förtjänar du verkligen! PUSS!



Minnen från i somras!

En underbar kväll med underbara vänner!:) Får sjukt mkt sommarkänslor av dessa! Är ju, som de flesta vet, en riktig sommarmänniska. Finns ingenting positivt med vintern, förutom julafton och nyår såklart! Haaatar kylan, huvva.. Gillar min bränna som jag hade nedan också, kunde den inte fått stanna kvar!!















You can have whatever you like!

Lyssnar inte så överdrivet mkt på T.I faktiskt, men finns några låtar som jag verkligen gillar med honom.. den här är en av dom;

T.I - Whatever you like





BELIVE DAT

Tro på mig, den här låten är galen. Älskar den! Lägger in fler senare också, fick dem alldeles nyss av A! Thanks!


Lil Wayne ft. Birdman - Belive dat





Två till sköna G-unit låtar!

Från deras senaste skiva..

G-Unit - Casualties Of War




G-Unit - Money Make The World Go Round




Ett 6-pack Lambi tack

Kom hem från jobbet för en stund sedan! Skulle ta ngt från kylskåpet och märker att det står någonting på min julklappslista (haha näe jag skojar inte -brukar fortfarande skriva upp det jag önskar mig som mest till jul).. Då har pappa skrivit över hela min lista "Jultomten bortrest -åter i februari". Verkligen roligt pappa!


Från det ena till det andra så var jag med om ngt sjukt roligt idag.. En tjej på jobbet kom fram till mig och Petra och frågade om vi ville få oss ett gott skratt, fine tänker man ju? Hon förklarar för oss att det brukar komma en kund till vårt jobb hur ofta som helst och varje gång går hon till hyllan där alla toalettpapper och dylikt finns. Där står hon (helt seriös nu) och smeker Lambis toalettpapper. Och det är inte vilket lambi som helst.. näe för det är alltid 6-pack Lambi. Inte t.ex. 2-pack Lambi. Inget annat rör hon, det är bara 6-packet som gäller. Jag tyckte det lät galet då hon berättade, så jag gick dit för att se om det var sant, och nog fan vare det! Gick man förbi så låtsades hon läsa och sedan började hon igen. Hon stod där hur länge som helst, och tydligen kan hon stå där i 2 timmar ibland. Tillslut brukar de faktiskt gå och säga till henne att hon får börja gå till kassan. Just idag fanns det inte så många Lambi i 6-pack kvar, men ibland äre ju uppstaplat hur mycket som helst, och då tar hon tydligen alltid den som är nederst -vilket leder till att allt faller. Ibland ligger det tydligen Lambi toalettpapper överallt runt henne? Vet inte om hon som berättade det för oss överdrev lite, men det skulle inte förvåna mig. Jag och Petra dog, kunde inte sluta skratta, kunde inte andas. Haha! Men det är klart att det är synd om henne också, för ngt står ju inte rätt till, men ändå.. Det var helt sjukt att se. Hon var helt inne i det hon gjorde. Mer inlevelser behövdes inte! Haha!



If I were a boy

Beyonces nya låt "If I were a boy" är riktigt fin. Perfekt att lyssna på när man ligger och vilar i sängen.. Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Vilat upp mig lite som ni kanske förstår. Känner mig trött och faktiskt lite nere, men imorgon är det en ny dag med nya tag! Ngt som gör mig glad är iaf att alex är klar med mitt halsband. Sjukt snabb hon är! Det är säkert hur fint som helst:) Thanks hun!




En sak till bara..

Vet att jag lagt in alla dessa fleera gånger förut, men de måste bara få läggas in regelbundet. Ingen mänsklig själ får missa dem! Okej ni som ej gillar hiphop behöver nog inte klicka på dem ens, men ni andra.. enjoy! Så sjukt grymma låtar! Vet inte hur länge jag har haft pop bottles som ringsignal! De är ju inte så nya, därför har jag hunnit spela sönder dem lite..

Pop bottles




Lollipop




Speedin




Leather so soft





Nu jäklar!

Ikväll ska jag inte somna så sjukt sent som jag alltid gör! Tänker krypa ned i sängen nu och titta på något bra avsnitt från någon skön serie lr liknande på mtv:s hemsida. Jobb imorgon 07-14, efter blire stan för några skoköp! Iksu måste jag också hinna med!

Två sköna låtar nedan från G-units senaste skiva (en av många sköna, lägger in fler imorgon).. Thanks DG! Puss och godnatt..

G-Unit - Close to me




G-Unit - I like the way she do it





It's getting way too deep

call me.

stan nu.

Kan inte sluta lyssna på den!!!!




The Game ft. Lil Wayne - My Life





Jag tror iaf att jag gillar hårfärgen! Det var fan ett stort steg för mig, och det förstår nog många då de vet hur galen jag är i mitt hår. Kommer med säkerhet gå tillbaka till det väldigt blonda igen, men inte för tillfället. Vi ser hur jag känner vid nästa frisörbesök några dagar innan julafton!:)

this one is hot!



Craig David - Insomnia


ttyl mama!

Alltså det är alltid lika roligt att få mail från Wayne (NYC)..

"....btw hurry back cuz i been workin here pretty much since u left n u'll b happy 2 no there aint been a single girl here 1/2 as cool as u r :-) nowhere near as fine either haha!!!!!..."

Smör Wayne skulle jag vilja kalla honom för! Haha! Älskar btw all musik han tipsat mig om.. Underbart bra hiphop! Tvingade honom att skriva ned allt det bästa innan jag for, och det blev en jäkla lång lista som jag fick med mig hem! Det är rätt mycket musik som de lyssnar på i USA som vi inte har en aning om att det finns. Känns som om man missar en massa! Galet tråkigt, efterblivet land på det sättet. Men tur att han kan uppdatera mig hädanefter!





Galen dag

Skön kväll igår, tack olivia och alex! Sliten dag idag, det kan jag bara tacka mig själv för! Jobbade 11-20.00 så jag kom nyss hem! Fest ikväll med? Ser typ ut så! Dax att rappa sig kanske.. Trevlig lördag!

SUPRICE!

Hahhaha vad fan hare tagit åt mig!!! Sååå fräschht med en förändring, verkligen! Har kvar min älskade blonda färg i slingor iaf, syns dock dåligt på bild! Fest på det här ikväll blir helt perfekt!





halsbandet alexxx

Här är ett halsband som jag suktar efter sådär riktigt mkt! Lägger ut det här så min smyckesspecialist kan se om det är möjligt att göra ett hemmagjort! Vad tror du Alex? Gåre att fixa till ngt sådant? Puss på dig, och godnatt alla! (btw.. frisören imorgon -YES!)






(De två översta bilderna är från Elin Kling)


VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!!!

Jag måste verkligen ha världens bästa pappa! Han bryr sig så himla mycket och ställer alltid upp till 110%! Idag kom han hem och hade varit å kollat på bostadsrätter. Helt utan att fråga mig om jag ens funderar på att flytta, haha! Han vill väl bara ha koll på vars det kan vara värt å köpa en lägenhet framtidsmässigt! Vi har alltså tydligen börjat leta lite smått efter en egen lya åt moi! Kan lika gärna dröja ett halvår -eller mer! Men det är bra att börja i tid, och hålla ögonen öppna -för vips så finns det ett riktigt bra kap där! Blir fan riktigt taggad på att flytta hemifrån nu! Kommer bli så roligt att inreda en trea/tvåa med allt vad man vill ha! Tapeter, möbler och gud vet vad. Nu gäller det att lägga undan pengar, nog för att jag tycker att jag har kommit en bra bit på vägen, men tyvärr äre väl en hel del som saknas ändå! Jobbajobbajobba!!!




Brandutbildning

Japp då har man diplom och allt på både brandutbildning teoretiskt och praktiskt! Haha var ändå lite småroligt att släcka en brinnande docka, om inte annat klarade jag det iaf! Fast vem gjorde inte det? Hemma igen för lite middag, sedan funtar jag på att fara å simma + ett litet solarium besök!

Här är ett av mina bästa klädesfynd i NYC!:) Älskade att shoppa i Soho, pga alla grymma affärer med sjuka priser! En av mina favoritaffärer blev genast Necessary Clothing! Fyndade bland annat 
dessa skor på den affären för ca 150 spänn  -helt galet! Denna spetströja nedan gick på runt en hundring..








Ikväll blire bland annat ett solariumbesök, ett iksu besök (simma).. Sedan ser det ganska dött ut? Vädret är ju bara sjukt dåligt så man blir typ mest taggad på att krypa ned i sängen med en bra film. Eller ngt annat..



ey

Låten som någon tipsade om var riktigt bra! Sprillans nytt från den bästa; Waayne! Tack!

The Game ft. Lil Wayne - My Life


God morgon..

Eller? Jag är ju bara sämst. Sry för att bilderna inte åkte in igår heller. Jag somnade efter jobbet och bara dog. Dog tills kl 11 och sedan stack jag till stan strax efter 12. Kom hem strax före 6 på morgonen, men somnade inte förens kl 8. Har heeelt vänt på dygnet, så det måste det bli lite ändring på! Nu måste jag rappa mig, hoppa in i duschen, för snart ska jag vara på nå brandgrej inför nya jobbet. Galet! Bilderna kommer i helgen ist, men här är iaf en som jag gillar!





I feel like dying

Eller inte!!!!! Det är bara titeln till en sjukt grym låt med Lil Wayne. Kärlek direkt!


Lil Wayne - I feel like dying




HEJ!

Vill bara säga HEJ till alla mina nya läsare!
Shit vad många det börjar bli, helt galet!:)

Åhh föressten.. Jag lovar er NYC bilderna imorgon, så håll utkik!
Inte för att de är överdrivet intressanta, men NYC är NYC. Dvs alldeles underbart!



Nya kameran

Jag gillar min nya kamera, man kan riktigt se mina bajsbruna ögon!;) Det löner sig verkligen att lägga ut en större summa när man ska köpa vissa saker, för man märker verkligen skillnad på kvaliteén! Dessa kort är dessutom tagna utan blixt. Med blixten ser man typ.. allt! Haha!







PS. På fredag är det bokat för ett frisörbesök! Bara fräscha upp håret och toppa lite.. och fixa utväxten såklart. Men tycker ni att jag ska göra hela håret lite mörkare. En aning? Lr skita i det? Nu kan väl nån av alla mina okända besökare ge mig en liten åsikt:)



Brittan

Jag älskar att hon är på benen igen! Hennes nya album som kommer ut i dec lär vara minst lika grymt som hennes senaste! Vissa av hennes hitlåtar kommer fan nästan upp i samma klass som mina favoriter Chris Brown och Lil Waynes låtar, och dåå äre bra!!


Britney Spears - Womanizer



 


Underhållande

Haha jag har suttit och kollat på allt från Exiled, My super sweet 16, A shot at love 2 med Tila Tequila till Paris Hilton's My new BFF! Sjukt underhållande kan jag lova! Speciellt Paris Hiltons nya program.. Gå in på MTVs hemsida och kolla på alla avsnitten -kan garantera er underhållning! Och btw! Hoppas Onch vinner!





Matchen mellan rött och blått har startat

Jag vet att det är att utmana ödet lite när det gäller att snacka politik i bloggar, (och för övrigt också) men jag kan inte hålla mig just nu. Sitter och kikar på Agenda under kvällens partledardebatt och jag blir bara frustrerad. Det är med andra ord RÖTT som gör mig frustrerad. Vissa saker som de säger är självklart bra -annars skulle väl knappast någon hålla med dem!? Men mycket.. ja mycket är inte riktigt som det ska! Blått tack!





Amazing..






Söndag!

Vaknade nyss.. kanske sov lite väl länge men nu blev det bara så! Somnade inte förens typ strax före 6 inatt. Är saker jag tänker lite extra på just nu och som jag behöver bearbeta i huvudet. Menmen nog om det. Tänkte laga en god middag idag, vara lite snäll mot mami, hon är ju trots allt världens bästa!:) Annars blire bara universitetsansökan ikväll och chilla!

Vill nämna en sak till innan jag avslutar detta inlägg. Jag har inte jobbat på donken på typ över 1,5 månad, och direkt jag kommer dit blir jag less. Jobbade bara 3 timmar igår, men det räckte verkligen för mig för ALLA BETTE SIG SOM IDIOTER! Jag blir helt seriöst lack på alla kaxiga brudar som tror att de kan säga åt mig saker. Ta en annan kassa och håll käft. Ni som inte var där har svårt att förstå vad jag menar, och orkar seriöst inte gå in på detalj. Men det var ngt med igår, för jag var inte den enda som störde mig på dryga kunder.

Jag är less på killar som försöker lura en att de köpt käk och väntat på det i typ en halvtimme -patetiskt? Jag kan lova att jag vet exakt vem som handlat i min kassa -och det går faktiskt att kolla upp i alla kassor om det är något som inte är utdelat än! Ska ni hålla på som idioter så kan ni hålla er borta från McDonald, iaf hålla er långt borta från min kassa! Näfyfan jag blir riktigt irriterad.. orkar inte med pms brudar som skriker och hotar att ringa donken imorgon och klaga på företaget och mig! Öhh gör det då!? Det kommer inte hända ett skit och det är jag som vinner i slutendan. Ingen lyssnar på en full och oförskämd person. En sak till.. jag är less på alla dessa slagsmål!! 25 åringarna är seriöst värre än 18 åringarna. Det är konstigt att det är sämre uppförande på lördagar än fredagar då de äldre går ut, eller hur? Och i och med allt detta, så inser jag hur mycket jag inte gillar att jobba på donken. Hur mkt jag uppskattar mina nya jobb!

Tackar gud för de få som var riktigt sköna igår! Folk som säger åt idioterna och framförallt säger åt mig att inte bry sig om dem! How nice of them!






Storstädning och hårdträning


Har försökt dra ut på det hela dagen -men idag skall det göras!! Igår bytte jag ju till vinterdäck på bilen, tvättade hela bilen + dammsugade och dammtorkade invändigt! Och idag är det dax för storstädning av mitt rum. Av någon konstig anledning är det mkt tråkigare än att greja med bilen, dont ask me why, för jag gillar verkligen mitt rum och hur det är inrett. Aja jag ska sätta tänderna i det snart.. snart;)




Eftersom jag har fallit ur det här träningshjulet som bara har rullat fortare och fortare (varit sjukt nice att träna utan att känna att det varit jobbigt) så har jag bestämt mig för att sätta hårt mot hårt. På måndag kör jag igång med ett träningschemat som jag suttit med idag. Har dessutom gjort iordning ett slags matschemat, vilket egentligen inte är nödvändigt eftersom jag faktiskt är riktigt duktig på mat och vad man skall äta under träning. MEN det är lättare att inte fuska då allt är nedskrivet. Målen är satta och nu har jag 8 veckor på mig att uppfylla dem. Lite spännande faktiskt!:)

Träningschemat kommer variera såklart så att det inte blir så tråkigt, men det blir minst 4 gympass/vecka. Crosstrainern eller bandet varje gång och en av gångerna blire å gymma överdel och en av gångerna underdel. Jag å Heggan har lovat varandra att göra magövningar vaarje kväll + att vi skall simma en gång i veckan tsm efter en av gympassen. Det blir ridning (jaa jag har börjat lite smått igen) 2 gånger i veckan och powerwalk HELST varje dag. Bra mat på det där och jag tror det blir toppen!:) Nogsnackat för nu väntar städningen..

sex sex och åter sex

Ett samtalsämne som de flesta faktiskt tycker är mest intressant. Ett samtalsämne som kan få typ vem som helst att vakna till! Igår efter jobbet hämtade jag upp alex eftersom vi var sugna på att hälsa på Olivia under hennes rast på donkan. Därför satte vi oss i fikarummet och snackade massa skit tills hennes rast skulle börja. När vi kom dit satt redan Avand och chillade där och en diskussion sattes igång rätt fort; om just sex. Eller ska jag vara ärlig så satt jag mest och kollade på tv och lyssnade lite halvt då med ena örat. Citerar det alex skrev i hennes blogg för jag orkar inte förklara:

"Avand sa att killar måste försöka förstå sig mer på tjejer vill ha och förväntar sig av sex..
Det är inte som i porrfilm, det är fejk, har dom skönt? Nej! det är deras jobb, visst dom kanske kommer lite här och lite där, men det är ju absolut inte samma sak som att utföra hett och passionerat sex med ngn man älskar och tycker om!
Han sa att man faktiskt måste sätta tjejen lite i centrum oxå, det är inte lika lätt för oss att komma som för killen.

För att citera honom:
` Man måste värma ugnen innan man kan grädda det jästa brödet`

Med det menar han att man måste ge tjejerna lite förspel...

Killar, kom ihåg de:)"


BTW!! Imorgon ska jag sätta mig ned och söka till universitetet!!!!:)

Härligt!

Inatt har jag sovit måånga timmar, så nu känner jag mig utvilad och nöjd. Tänkte dra en walk idag och sedan bara mysa hemma ikväll tills jobbet börjar kl 00-03.. Som ni märker på drygtiderna så äre ju såklart donken som bara lyckas med det! Tänkte vara lite snäll och hjälpa till ikv bara! Nu skall jag återvända till tv:n och min underbara laxsallad. Lax är lätt det bästa jag vet. Hur gott som helst -och nyttigt för den delen också!





Ron Pope - A drop in the ocean





And still I can't let you be,
Most nights I hardly sleep.
Don't take what you don't need from me.

Hahahhaha!

"..snigga patal!! (sure thats spelled wrong haha!!!)"

Håller just nu på att snacka med Wayne genom Myspace.. ni kanske inte förstår vad Wayne försökte stava till (ovan), men jag skulle iaf lära grabbarna i USA några ord på Svenska och just SNYGGA PATTAR ville de lära sig. Dagen efter jag åkte hem skulle det komma några svenska brudar till samma ställe som vi bodde på, och det var anledningen till varför de ville lära sig säga det. För att jäklas lite med brudarna, haha! Snigga patal var iaf Waynes stavning till Snygga pattar. Haha det är inte alltid så lätt..

Hinner inte ens komma hem..

innan jag skall iväg igen! Här går det undan!:) Är iaf ledig imorgon och söndag. På lördag äre dessutom enbart några timmar på natten. Helt okej! Efter den här helgen skall jag känna mig helt utvilad! Det är mitt mål!

UPDATE: Skojade bara.. jobbar imorgon kväll 18-22.15! Minnet sviker ibland, men det är sovmorgonen som räknas! Superskönt! Iofs skall jag å pappa tvätta min bil, byta däck och kolla lite andra grejer på dagen så det blir inte överdrivet mkt chillande..






Sängen..

ska bli riktigt skönt! jobb imorgon till 15! Sedan blire diverse olika ärenden. Lite träning osv! Påtal om träning.. idag satte jag och heggan igång med våran hårdsatsning. Haha! Är ju skamligt att jag ej satt foten på Iksu på typ 5 veckor? Helt otroligt med tanke på att jag var där varje dag ett tag.. Iaf så började jag på crosstrainern och sedan fick det bli magträning. Efter det simmade vi och som belöning avslutade vi med bubbelbad och bastu! Härlig dag, var ju faktiskt ledig på köpet!:) Nu blir det lite kvälls träning för magen.. jag å heggan har skakat hand på vissa grejer nu, haha fuck!

Det är sista gången jag utalar mig om detta igen..

Vet att jag inte borde nämna det osv. Men jag tycker seriöst att jag sänkt mig tillräckligt och sagt förlåt. Jag har erkännt mina misstag även fast du inte har gjort det för dina. Allt känns så konstigt.. Du var en av få som kunde se direkt det var ngt med mig. Jag kunde känna mig helt som vanligt mot alla, men det lät du dig aldrig luras av. Jag tycker om dig så mycket för det, och för så mycket annat också såklart. Det finns inte många jag kunde vara mig själv med till 110%. Och det gör ont att du idag har sett hur ledsen jag varit, hur mycket jag ångrade mitt felaktiga beslut, men ändå så bryr du dig inte. Eller du kanske bryr dig, men det är isåfall ett konstigt sätt att visa det på eftersom du sa att du skulle höra av dig efter den dagen jag var så ledsen -men gjorde du det? Jag känner att jag har gjort mitt och jag vet vad jag vill. Du var en underbar vän som jag inte klarar mig utan -men det verkar som att jag måste bita i det sura äpplet ändå. Håller dock kvar vid att du var sjukt taskig mot mig, och jag hoppas du förstår det. Saker som du gjorde gör man inte och du ska veta att det sårade mig så oerhört mycket. Känns som om att jag inte kan göra något mer. Jag ska inte störa okej? Jag lovar att lämna er ifred, men jag trodde att jag kände dig mer än så, och jag hade hoppats på att du fortfarande brydde dig. Ååå det är faktiskt ingen bortförklaring att du inte hör av dig eftersom "hon" blir orolig. Var jag så lite värd? Hon borde kunna lita på dig. Det hade jag gjort för jag vet vilken underbar människa du är. Tills du bestämde dig för att bete dig som ett **** kanske jag ska tillägga.




Sedan kan ju hon som tror att hon vet så jäkla mycket sluta vara så kaxig. Exakt alla tycker att dina sms var onödiga. Du vet seriöst ingenting. Ingenting alls. Du har ingen rätt att komma och be mig göra saker och ting. Har jag bett dig dra åt helvette? Nej! Jag förstår inte vars du ens fick luft ifrån? Kom och konfrontera mig IRL istället så ska jag förklara för dig om du inte förstår! Som du tydligen inte gör. Jag orkar inte med sånna sms från en person som du. Alltså en person som inte skulle komma fram till mig i verkligheten istället. Som normalt folk gör. Har du något problem med mig så kom till mig istället. Jag lovar att jag inte bits! Skulle jag haft något fett problem med dig -så du kan du vara säker på att jag hade snackat med dig för länge sedan! Som mina vänner sa om dig -Vem är hon? Ja.. vem är DU att komma till mig å slänga skit?

Jag kommer att begrava allt det här nu, men det gör jag knappast med glädje. ´"Hon" ska faktiskt få som hon vill, så jag hoppas hon känner sig jävligt nöjd, lättat eller vad fan som försigår i hennes huvud. För jag orkar inte mer, och det verkar inte ha någon betydelse över om jag försöker ändå. Tack för allt iaf. Från och med nu ska jag blicka framåt för det går inte att gräva ned sig själv i allt. Men jag kan lova att det känns..

Ikväll..

blir det en tidig kväll. Har redan hunnit sova nån timme och tänkte bara skriva godnatt här för att sedan sova läänge! Kommer få mycket sömn inatt, vilket jag kan lova att jag behöver. Är så slutkörd att jag nog inte förstår det själv. Är trött hela dagarna och kan somna bara jag sluter ögonen -helt seriöst! Mina vänner vet vad jag pratar om. Haha! Imorgon blire en morgon walk, sedan ska jag iväg och skriva under anställningspapperna till mitt nya jobb! Roligt:) Efter det blire Iksu med heggan -nu kör vi igång stenhårt igen!

Gavin Degraw

Han har några låtar som jag fullkomligt älskar!

Denna låt är hans nyaste. Hur grym som helst!
In love with a girl




Denna låt väcker sjukt mycket minnen, så fin så fin!
Chariot




Denna låt som är väldigt känd från en av mina favvo serier, OTH!
I dont want to be




Också en oerhört fin låt som jag spelade om och om igen för länge sedan!
Follow Through




Gavin Degraw är ett klockrent exempel på vad jag lyssnade på innan jag blev som galnast i Hiphop och Rnb.. Tycker fortfarande att det är himla skönt att lyssna på:) Grym kille!

9 millimeter

Sjukt bra låt med några av mina favoriter!


Akon ft David Banner, Lil Wayne, Snoop Dogg - 9 mm 





Love redken

Ibland vill jag, och ibland inte. Men om jag känner efter riktigt noga så lutar det nog åt ett nej, igen! Även fast det var riktigt riktigt trevligt att ha lugg förra vintern. I dagsläget har jag inte mycket till lugg iaf. Vilket ni ser nedan. Påtal om håret så borde jag ringa mig frisör snart.. Iofs känns håret otroligt freshh och välskött pga alla miljarders Redken produkter som jag köpte i NYC och som används flitigt varje dag. Men att toppa och färga utväxten skulle nog sitta på sin plats..





Godnatt alla! Jobb tidigt imorgon!













 


What's up Sweden?

Jag funderar på att ta mitt pick och pack för att dra till USA och jobba. Försöka få med mig någon såklart, men i värsta fall kanske jag skulle kunna tänka mig att fara dit själv. Har ju trots allt redan några sköna bekanta där nere. Ska faktiskt just nu läsa igenom Brandons mail till mig. Har bara hunnit se början utav den; What's up Sweden?



Bilder från igårkväll hos Thomas;








Bilder från ikväll;





It's not my time!

Kom nyss hemifrån Krogen. Vet att jag egentligen ej borde, men vännerna ville så gärna ha med mig så de pejjade inträdet och tvingade med mig helt enkelt;) Måste erkänna att det blev en trevlig kväll. Nu ska jag nog krypa ned i sängen. Imorgon blire en walk, solning (glömde sola idag) och på kvällen blire nån träff med personalen från donken. Typ bara chilla å snacka skit! Natti natti






Nyvaken

Gahh vad det var skönt att sova. Helt underbart! Snart skall jag iväg till jobbet och efter det blire lite solning, en walk och sedan en förhoppningsvis trevlig middag:) Senare ikväll blire nog Matilda. Nä nu väntar hårtorken!

Fredag!

Ikväll blir det fredagsmys med Lina!:) Kom nyss hemifrån jobbet och skall strax skjutsa päronen till äpplet. Krog och dans ni vet! De är så stiliga så! Speciellt mamma måste jag få säga. Hon har ju gått ned 17 kg och ser fan ut som värsta baben! Är så oerhört stolt över henne! Hon har en tight svart klänning ikväll och typ bara mina smycken på sig, hon är där å naffsar jämt;) Förstår henne iof. Jag älskar också mina smycken! Nä hon ser klockren ut ikv.

En sjukt nice dag på jobbet för övrigt. Börjar lära känna fler och de flesta är så grymt sköna. Skojar och har sig hela tiden. Är också riktigt roligt att Emilia är på min avdelning, så att man har någon i sin egen ålder:) Att Thomas hänger på samma jobb är också guld!

Ha en trevlig fredagkväll alla! Ååå föressten.. jag har lagt in rätt många bilder från NYC-resan på apberget. Snart kommer de upp här + på facebook!



Chillar i mahattan!

REC

Kanske inte rekommenderar er att se denna själv, som jag nyss gjorde! Huvva!




En journalist ska dokumentera arbetsdagen för stadens brandmän. Det är under en utryckning för att hjälpa en äldre kvinna i sin lägenhet något går fel och villkoren pusslas om. Med kameran på fortsatt inspelning får vi, med klara referenser till klassiker som "Blair Witch Project", ett påtagligt skrämmande foto som skickligt bygger upp en ständig närvarokänsla där blodiga barnskrik nödvändigtvis inte bara behöver komma från rummet bredvid.




"Vill ha listan" är igång igen!



Medans jag var i NYC så köpte mamma en grym digitalkamera till mig! Hon har den själv och vi visste att den skulle säljas för ett bra pris under veckan jag var borta så jag skickade henne att köpa det åt mig! Tänkte ladda den inatt och kika på den imorgon:) Drygt att slänga ut typ 3500 på en kamera, men men! Skall köpa en laptop också när jag börjar studera igen, men det är ingen brådska! Klarar mig lätt med min vanliga dator i nuläget. Behöver egentligen ingen ny, min nuvarande skulle fungera perfekt när jag flyttar, men jag tror det är smart att ha en bärbar just till plugget!

Något annat som står på min "vill ha lista" är dessutom en nice stereo med bra ljudanläggning. Tänkte önska mig det i julklapp. Jag är ju en person som tänker långsiktigt, vill gärna ha det mesta då det är dax att flytta hemifrån! Platt-tv:n som jag fick förra julen  kommer duga gott och väl i min kommande lya, och har jag ju sedan många år tillbaka jämt fått köksgrejer osv på födelsedagar/julafton. Har ju knappast varit så roligt att få t.ex. brödrostar och dylikt, men det är ngt som man verkligen börjar uppskatta nu! Mina päron är så bra!

Det sista som jag är ute efter i nuläget är en Apple Ipod Nano (egentligen onödigt det me pga att jag har en musikmobil med 8 GB -men det är ju inte samma sak). Åkte förbi Expert här om dagen, men då hade de självklart börja sälja de sista exemplaren eftersom de skall sluta tillverkas. Hoppet? Så nu väntar jag tills den 11 december för då kommer den nya Apple Nano. Den ser lite annorlunda ut än den förra och är väl lite bättre! Blir såklart en rosa!





1. Digitalkamera [X]
2. Apple ipod Nano [ ]
3. Stereo anläggning [ ]
4. Bärbar dator [ ]


NYC bilderna kommer..

Vet att jag är seg och att det många av mina nära och kära som vill att jag skall lägga ut bilderna från resan, men jag lovar att det kommer! Skall försöka lägga in de viktigaste bilderna nu mot helgen och sedan kommer det väl dyka upp några lite då och då! Kavajen nedan är ett riktigt kap från NYC. Gillar preppylooken + att den är sjukt bekväm!





PS. Jag saknar Matilda! Den lilla korven har ju flyttat till Vindeln (?) för tillfället.  Hon kommer ju hem på helgerna, I know, men ibland vill man ju bara svänga förbi henne för en cigg eller två och bara snacka en massa skit! Hon är iaf guld värd. Snygg sexig och singel är hon också. *Smack*

haha hopplöst

Idag var jag riktigt trött på jobbet eftersom jag knappt sovit ngt på tre dygn. Vaknade för ett tag sedan och lyckades såklart dra en "powernapa på eftermiddagen för att sedan vakna kl 20.00 och tro att det är 08.00 på morgonen = försovit mig". Vet ni hur mycket det tär på mitt hjärta att hoppa ur sängen och tro att jag försovit mig till mitt jobb som jag är riktigt rädd om. Haha fyfan. Nu blire film och sedan sängen. Hoppas jag inte försover mig imorgon bara för att jag drog upp ämnet nu..


Outkast




Michael Antonio och Nine West



Här är två av mina 8 par skor från NYC! Den vänstra klackeskon är från Michael Antonio och den högra Nine West. I ♥ them! Förutom dem köpte jag bland annat väldigt orginella (men sick stiliga) ballerinas från Steve Madden, ett par converse, två mockadojjor med fransar (en lite högre i mörkbrun och en låg i ljusbrun) och ännu mer budget klackeskor! NYC var en stad för skoälskare -like me!!




.. och så ett par av mockaskorna med fransar. Det här är dem låga ljusa som jag nog tycker är snäppet snyggare än de mörka höga. Helt underbart sköna också!




Obie Trice

Idag har jag jobbat från 08.00 till 19.00. Var ju inventering på jobbet så det var därför jag var där rätt länge! Sedan har jag bara slappat hela kvällen. Bara myst i sängen med några riktigt bra tidningar. Har snart hunnit läst igenom alla hiphop magazins som jag köpte (och fick av wayne) i USA. Står rätt mycket intressant i dem, de tipsar t.ex. om vad som är bäst just nu och bästa album genom tiderna osv. Nä vet ni vad? Nu väntar sängen. Börjar jobba 06.00, dvs om 5,5 timme!