tight song

image1081

Jag säger bara en sak -Lil Waaayne! Han blir bara bättre å bättre, älskar bokstavligen vissa av hans låtar. Tyckte seriöst han var sämst förut, haha konstigt hur saker å ting kan förändras. Hans låtar med Birdman är grymmast, t.ex. leather so soft och pop bottles. Njutbart, njutbart..

BUT Chris Brown is still myy number one! Imorgon skall det bränns en massa cd-skivor, till vad? I can't tell yet! Har varit mystisk hela veckan känner jag.. Vet att jag lagt in Lollipop förut, men den förtjänas att läggas in igen. Enjoy!






Föressten.. jobbar 20-03.00 inatt och det lär vara galet pga UmeOpen! Tråkigt att missa Adam Tensta. Annars bryr jag mig inte ett skit:) Ha så roligt alla å som vanligt -kom å va sociala med mig, det behövs!

åå beställaa

Jag har lite ångest.. Nelly har rabatt på American Apparell hela helgen och jag är så sugen på att köpa en till fodralklänningar eller en body. Är så nöjd med den svarta och hallonröda fodraklänningen som jag tidigare köpt därifrån! Samtidigt kan man ju köpa fodraklänningar på Gina Tricot, men jag tänker nog inte gå och köpa en fodral därifrån. Tycker AA:s fodral är snyggare, men Ginas bodysar är iaf grymma. Så vi får se hur det blir..

Ska iaf beställa några bikinisar och en strandklänning från TOPSHOP! Sommaren närmar sig ju med raska steg!!! Beställningen får bli till veckan någongång och jag lägger då ut bilder på det jag bestämt mig för! Beslutsångest som vanligt!

PS. Turkiet i Juni! Vi väntar dock med att boka tills i Maj, då kommer priserna att vara riktigt goa! Marmaris blire btw! Har varit i Alanya två gånger redan, och Marmaris verkar ju så himla fint! Denna resa blir nog inte lika galen som den förra, men det är klart den blir galen ändå;)


image1079image1080

Äntligen hemmaaa

Berättar om kvällen imorgon! Nu ska jag lyssna lite sköna låtar innan jag somnar..


Jay Rock - The Realist Video
 

Jay-z - roc boy


Jay Rock - We on one


när vi två blir en

HAHA.. förlåt! Hittade den här låten nyss på youtube och gissa om det var länge sedan man hörde den? Den väcker sjukt mycket minnen så jag var bara tvungen att lägga in den här. Ikväll blir det dock andra bullar när vi firar josse. Det är det som är bland det bästa med fester som man själv ordnar. Man är garanterad bra musik!! Och ikväll blire allt annat än dålig musik! Ha en bra fredag alla!


Det går framåt!

Kom precis hemifrån sömmerskan! Klänningen är nästan klar, skulle jag vilja säga iallafall! NU måste jag börja kika på klackeskor.. känner mig faktiskt lite stressad angående det. Inte lätt att få allt att matcha.. Balen kommer bli så jävla nice och alla kommer vara så fina! Är minst lika roligt att se hur alla kommer se ut. Speciellt mina vänner.


haha alltså lina..

Det var meningen att jag skulle ta det lugnt hemma ikväll, men då ville Lina att jag skulle komma å laga mat åt henne eftersom hennes farsa är i hemavan och de inte hade mat hemma. Haha så sjukt. Snäll som jag är var jag just påväg till henne när hon ringde och halvgrät att förklarade att någon hade ringt och bara andades i telefonen. Sen hade det knackat på dörren, men ingen var där utanför. Haha jag bara skrattade, men började fan tillslut inse att det kanske inte var så roligt när hon helt plötsligt började skrika. Hennes små chihuahuor började skälla som fan. Hade vid det laget typ gått halvvägs till henne. Det visade sig sedan att det bara var hennes kompis som ville jävlas med henne. Haha förstod fan att det var ngt sånt, men ändå.. kunde lätt varit sant. Finns så mycket fucked up människor nu för tiden. Nä nu ska jag hem och sova:)


that girl is so dangerous





Imorgon blire å fira josse! Kommer bli mycket folk och lite suprices faktiskt.. Som knappt jag vet ngt om! Tror det kommer att bli väldigt trevligt iaf! Måste upp i tid imorgon då jag tänkte sola på morgonen för att sedan fara å prova balklänningen klockan 11.00. Spännande att få se alla förändringar!

jävligt skön kväll bara

TACK så himla mycket för igår Alex och alla andra som gjorde min kväll! Jag var på bästa humöret + att man träffade massa nytt folk. Det var de som var mest nice! Trodde två våningar skulle vara sämst, men det faktiskt helt okej. Sedan klagar jag inte över att jag inte la ut en enda krona på drinkar heller. Så grymt snällt! Det blev en lång och jävligt skön kväll bara. Thanks again!


image1071image1076
image1074image1075


 


aaaamen

GÅRDAGEN!!! underbart rolig. fick dock idag lov att fara till josse tidigt för att jobba med projektarbetet, vilket jag kan lova er var väldigt slitsamt. är fortfarande här, men väntar bara på skjutsen hem! lite bilder och skitsnack från utgången igår skriver jag mer om efter middagen. kisskisss

UTGÅNG

Yesss nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning snabbare än någonsin! (vet dock hur det blir med det -kan aldrig vara snabb). Alex är väl påväg hit om ett tag, feel the stress! Näämen utgång ikväll som sagt. Vi ses i dimman!

hurtiga brudar

Ikväll var jag å Matilda ute å gick i en timme å 45 minuter. Kändes riktigt bra när vi var tillbaka. Vi gick enda till statioil eftersom jag skulle köpa lite skit till Matilda. Insåg dock att jag inte hade legget med mig, så vi fick glatt (?) vända på klacken hem igen. Dock lyckades vi fixa det på annat sätt så Matildas liv blev räddat. Åå jag taggar morgondagen. Blir två våningar och kanske olles! Kanske inte kommer hinna skriva ngt för dagen känns rätt fullspäckad. lr joo på förfesten här hemma hos mig blir det kanske en rad eller två. Annars ser det dött ut!
image1070
Och för att inte glömma.. GRATTIS ALEX:) Kisses and hugs!!













Tisdag

Alltså dagens jobbpass.. gick förvånadsvärt smidigt! Fast som vanligt stör man sig på vissa och så, men det är chill. Haha en tjej som alltid har något att klaga på var ju självklart tvungen att öppna sin käft idag igen..

hon (avbryter mig) -hallååå?
jag -ja?
hon -det är inge gas i den här?
jag -vad menar du?
hon -jaa det jag säger!!! det är inge gas i den här (räcker häftigt fram en mugg med coca cola)
jag -menar du kolsyra?
hon -jaa såklart. sak samma!


Jag tar då muggen och öppnar locket. Colan bubblade som alltid och man såg på långa vägar att här var det inge fel på kolsyran inte. Hon tillägger..

hon -det smakar bara cola, inge kolsyra alls!!
jag -okej du får en ny! (var allt annat än vad jag egentligen ville säga)
hon -Men jag ska ha fanta denna gång!


Alltså? Orkar inte ens förklara frustrationen. Kan hon byta ställe istället för att vara kvar gång på gång å käka på ett ställe där hon ändå alltid ska klaga på?



Nu ska jag till Matilda för vi ska på en lång skön walk med massor av skitsnack:) Imorgon blire lite jobb, resebyrån och ett jävla 18års firande på kvällen! Bådar gott!


Idag fick jag btw både dåliga och bra nyheter. Börjar med de dåliga.. Alex har sagt upp sig. Nu har jag bara Matilda, Marikk och Olivia kvar. Alla mina beloved onces försvinner. Shahrzad måste jobba i sommar annars blir jag riktigt ledsen, helt seriöst. Iofs stannar jag inte länge till, men ändå.. jobbigt när de skönaste slutar. De bra nyheterna är att sthlm är spikat den 1:a till 4:e Maj! Kommer bli en grym helg, det vet jag!:) Med min sköna böna!




Morgondagen

Ska försöka lägga mig å sova nu eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Iväg på lite hemligheten sedan ska jag jobba till 18.00. Blir ett lite drygt pass eftersom det blir två ruschar, men det ska nog gå finfint. Vet inte vad som händer imorgonkväll? Sugen på en fika på stan faktiskt! Glöm ej lyssna på låtarna i förra inlägget - grymma! Speciellt den andra med Lil Wayne! Jag blev föressten lite småkär i bikinin nedan. Synd bara att den förmodligen kostar satan!

image1069

CELEBRATIONS

Idag ska jag seriöst bara plugga. Göra klart så mycket jag kan på egen hand med projektrapporten. Sen blire sista touchen på Torsdag! Känns väldigt bra, dock har väl de flesta redan blivit tvingade att lämna in den! Men vi har lite andra regler om man säger så, nice!

Denna vecka ser både bra och dålig ut. Det mindre bra är väl att jag jobbar dagpass imorn, ons och sön + att jag har ett långt nattpass på lördag. Det som är bra med veckan är ju att jag bara ska slappa och leva gott + att det blir utgång onsdag för att fira Alex som fyller 18 år. Underbart! På fredag ska vi fira Josse också så det blir en massa firande känner jag..

I slutet av denna vecka kommer jag förmodligen vara världens lyckligaste, så det är såklart det som kommer vara det bästa med veckan. Kan hända att det blir i början på nästa vecka också.. Jag ser ju! Förlåt att jag är sneaky och aldrig säger något. But I really can't tell!





Åhh jag vill ha lov ännu längre. Är ju iofs en hel vecka kvar, men ändå! Det är alltid samma visa varje gång. Lovet går sjukt fort och man förstår inte vars tiden tog vägen. Aja.. jag taggar utgång på onsdag och det känns ännu bättre att det är löning dagen före. Hoppas bara att vissa personer inte komma vara ute. Orkar inte med det bara. I need space.. Tror faktiskt allt hade varit mycket bättre om jag bara hade kapat allt. Men det är lätt att vara efterklok.. hoppet!




Dålig uppdatering

Idag har jag inte haft tid för bloggen alls eftersom jag har varit å gymmat och resten av tiden suttit och följt VM finalen i konståkning på tv:n. Tror aldrig att jag har nämnt det förut, men jag har alltid varit intresserad av det. En väldigt fascinerande sport. Önskar att mammsen hade satt på mig ett par skridskor när jag var två år och fått mig å börja träna i det! Fast med tanke på hur ovig jag är (haha) så kanske det inte hade gått ;) Fick hålla mig till hästhoppningen kanske!

Det är iallafall en otroligt vacker sport och konståkarna är ju så sjukt grymma. Jag ser verkligen upp till dessa duktiga personer som förmodligen mer eller mindre har fått träna sönder under hela sin uppväxt för att bli så bra som de är idag! Roligast är ju att kolla på herrarna! Bland dem vann Jeffrey Buttle (som ni ser nedan) hela skiten! Finns inga ord för hur duktig han är! Jag kan erkänna att jag bokstavligen smälter när han ler, haha! Annars var Brian Joubert från frankrike och svenskarna Adrian Schultheiss och Kristian Berntssons insatser i VM helt underbara att se. Fan vad duktiga dom är alltså!

image1067image1068

Glöm inte att kolla på denna intervju med Jeff Buttle just efter att han fått reda på att han kammade hem guld i VM 2008 här i göteborg. Han var så värd det:) 
http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1093573


HOPPET?

Alltså vad är oddsen att jag åker försent till jobbet, stressar som fan och att bilen då väljer att börja krångla sig?? Måste varit styrservot eller något, för efter ett tag blir det helt plötsligt jätte svårt att svänga. Jag fick bokstavligen hänga i ratten för att den skulle lyda mig. Haha började skratta av panik och lesshet (ville typ egentligen gråta, haha), men det var inte mycket mer å göra än att köra hem igen. Sprang till bussen och han med den precis! Äntligen lite tur! Kom faktiskt bara 45 minuter försent, det tycker jag var bra gjort:) Skjuts hem fixade sig också. Pappa får kolla på bilen imorgon och se vad som är felet. Hoppas han får igång den, vi ska ju fara på gymmet imorn, haha! Blivit lite besatt på sistonne tror jag..

Det gick för övrigt bra att jobba ikväll! Det var så himla lugnt och de flesta var bara rara! Jag hade helt glömt bort att det var helg före löning så det var anledningen till varför det var så lugnt. Lättförtjänt säger jag! Nu ska jag äntligen sova, natts!

PS. Kolla in denna söta kille, Justin. Här sjunger han "with you" för Esmee Denters. Han kunde inte ha valt en bättre låt. Så söt. Han kmr bli nice!



Lite drag eller?!

Vi fick lov att skippa resebyrån idag, så vi får ta det till veckan istället! Vi vet iallafall att det blir Turkiet och det känns ju helt okej. Kommer såklart inte gå att jämföra med Magaluf, men det blir nog riktigt nice ändå!

Nästa år vill jag åka till Ayia Napa eller Ibiza. Kommer vara lite motsägelsefullt om jag far till Ibiza eftersom jag sedan Magaluf alltid har sagt att Ibiza aldrig kan vara bättre. Nää inget slår Magaluf:) Bättre partyställe finns förmodligen inte! 
 
Dock blir man lite sugen på Ibiza då man ser videon nedan. Lite drag eller?! Ni måste kolla i iaf två minuter, så förstår ni vad jag menar!







Nu måste jag iallafall göra iordning mig inför kvällens jobb. Kom å va social med mig! Skönt att jag slutar 03.00 som vanligt inatt. Dog ju förra gången då jag fick lov att jobba till 05.00! Hoppas för övrigt att folk sköter sig ikväll, lördagar har en tendens att spåra ur. Egentligen konstigt eftersom det är äldre ute då..

So you think you can dance Scandinavia

image1066


"Amatörer, tävlingsdansare och wannabees hör upp! Nu kommer tv-hiten So you think you can dance till Skandinavien. Street, wienervals, locking och hederlig bugg - dansare av alla stilar och övertygelser står inför sitt livs utmaning.


Populära talangshowen So you think you can dance sprider sig som en löpeld över världen. Efter att ha tagit USA med storm, steppat skorna av bland annat Malaysia, Australien och Kanada samt rivit upp dammet med en salsa i Grekland har turen kommit till Sverige, Norge och Danmark. Nu får Skandinavien sitt eget dansorama där tusentals sökande som brinner för dansen tävlar om att vinna titeln Skandinaviens bästa dansare och 500.000 kronor. Tillsammans med kanal 5 i Danmark och TVNORGE satsar kanal 5 på en storskalig studioproduktion där talanger från de tre länderna samlas i dansens namn."


-Jag kommer iallafall sitta bänkad på Måndagar klockan 20.00! Härligt att de slår ihop norge danmark och sverige för detta. Kommer säkert bli en succé!:)


Sova?

Yes I should! Sängen lockar verkligen.. Tänkte bara skriva att kvällen blev riktigt mysig och lägga in denna låt som Matilda lyckats fått in i min hjärna. Inte direkt ny, men sådär små skön att lyssna på. Vid ett tillfälle som nu när man ska sova..





friday night

image1065
Snart far jag till
Heggan. Blir typ film skitsnack
och lite sällskapsspel ikväll. Var ju hur länge
sen som helst man spelade spel. Fårse om
Heggan hade ngt bra! Tror alla våra är uppe
på vindan och dammar! Blir självklart massa
frossande på påskgodiset också! Hoppas er
fredagkväll blir nice!








Fredag

Idag sov jag läänge och väl. Hur skönt som helst! Gjorde käk och for sedan med pappsen till coop och köpte påskgodis. Jag är ju ingen riktig godismänniska, men det blir konstigt nog godare då det är t.ex. påsk. Haha! Dessutom har jag blivit så less på naturgodis, för det är väl de som jag smaskar på som mest om det ska vara något. Godiset sparar jag till ikväll för nu blire en walk och sedan ska jag laga middag. Mamma är borta tills imorn så då blire jag som tar över matlagandet. Det är faktiskt rätt roligt att laga mat. Nä har som ni märker egentligen inget speciellt att skriva om. Bjussar på skön låt nedan istället..

Adam Tensta - Before U Know It




PS

gammal goding

Nu ska jag strax köra iväg till Ersboda, men lägger först in denna sjukt fina låt vars text tidvis stämmer så skrämmande bra in på en själv. Ni känner nog igen den!


Sometimes Love Just Ain't Enough - Patti Smyth & Don Henley




But there's a danger in loving somebody too much,
and it's sad when you know it's your heart you can't trust.
There's a reason why people don't stay where they are.
Baby, sometimes, love just aint enough.

Now, I could never change you
I don't want to blame you.
Baby, you don't have to take the fall.
Yes, I may have hurt you, but I did not desert you.
Maybe I just want to have it all.


underbara dofter

Idag när jag sprang runt på stan så köpte jag en ny flaska av bodyshops Vanilla parfym. Jag skojar inte när jag säger att den är helt underbar och den verkar vara en doft som faller de flesta i smaken - killar som tjejer! (missuppfatta inte nu - killar kommenterar den bara, haha)

Jag tror nog att de flesta av oss har några älsklingsparfymer som vi alltid har på lager. Tänkte rekommendera mina tre favoriter som jag alltid har hemma. Om en av dem håller på att ta slut så finns det med andra ord alltid en helt nyköpt flaska hemma oxå:) Vanilla från Bodyshop, Ralp Lauren och Naomi Campbell - at night.



image1061image1063image1062

 

 

Torsdag

Första dagen på lovet, och inte får man sova ut! Ska iväg nu på lite små ärenden för att sedan fara å träna på gymmet. Ha en bra dag alla!:)

GET THIS UNDERSTOOD

image1060


Chris Brown - Throwed




PS. Påsklov nu ju! Långt och skönt lov + att jag bara har projektrapporten att göra. No more!! Josses birthday osv. Kommer bli alla tiders!

Balklänningen

Det börjar ta sig!! Var nyss och testade balklänningen min, men det är dock mycket som ska fixas till! Längden ska kortas upp och den ska dessutom sys in lite. Halterneck banden ska bli smalare och midjebandet likaså. Tror starkt på saltvättenspärlor som smycken, men vi får se..

Hon är så himla duktig och trevlig, sömmerskan alltså! Hon visade idag massor av olika kuvertväskor och jag tror det blir å köpa en av henne. Väntar dock med det tills jag hittat klackeskorna, för jag vet inte än vad jag vill ska matcha vad osv. Haha jag vet att jag är ett PLANERINGSFREAK! Men allt blir mycket roligare så!:) Ett litet smakprov vågar jag mig på att visa nedan, glöm bara inte att den ej är klar än..

image1059

saasaaaatan

På dåligt humör just nu! Sthlmsresan sket sig! Eller snarare då vi tänkte fara. Nu måste vi ändra boendet till helgen efter. Vi hoppas på den helgen istället. Får väl besked imorgon om det blir då:) Tur att vi ej hade bokat flyget, det får vi göra typ nästa vecka. Håll tummarna att första helgen i maj går bra nu, annars blir jag fan sad. Taggar jävel ju:) Så mycket jag skall köpa. Blir alldeles glad bara jag tänker på det. Minuset att fara i Maj är att jag fyller år typ veckan efter å har matte nationellan just efter resan. MEN det blir nice ändå! Jag och Alex är ju så lika, vi kommer springa runt som galningar. Kan se oss så tydligt framför mig, haha! puss

GRYM!

Chris Brown - I wanna be




JAAAAAAAAAAAAA!!!!

Idag blev jag så glad att jag nästan trodde att jag skulle spricka av lycka. Så underbart. Så grymt. Och inget får ni veta. Förutom att jag idag är den lyckligaste!
image1058


Imorgon = GA-dag

Imorgon är det GA-dag på skolan. Då är man med andra ord hemma. Iallafall om man har ett matte c prov på onsdag som jag! Blir alltså ingen speciellt slapp dag, men jag ska sova till typ 9 ändå! Sköönt:) Nästa vecka kanske jag å ersbodarna drar till paradisbadet. Haha kan inte bli annat än roligt, även fast jag inte är en riktig badare. Men ibland måste man ju bjuda på sig själv! Blir nice å bila dit iallafall (om vi nu far).

Snart är det dax att börja hettsa med solarium. Ska iallafall börja så att jag är brun å fin till balen å studenten. Vill dessutom ha en bra grund tills vi far till Turkiet. En resa som vi planerar juust efter studenten, blir resebyrån på lördag för närmare koll! Nu kör vi!:)


basket?

hahaha. jaa nu ska jag köra och hämta folket sedan ska vi å lira basket. vet inte hur mkt basket det blir för min del, men det blir säkert trevligt. haha. thomas ska ju alltid vara så bångstyrig!!

--

update:

image1056

Lil waaayne

Flo-Rida ft. Lil Wayne - American Superstar



Lil Wayne Feat Static Major - Lollipop



not soo worth it

Nu sitter jag på skolan, känns tungt när man tänker på att nästa lektion börjar vid 1-tiden.. For hit på morgonen bara för att under tio minuter få reda på mitt betyg i en nu avslutad kurs. Ids inte fara hem då jag ska iväg på andra äventyr om.. ca en timme. Inga roliga äventyr dock, oh my denna dag kommer bli dryg. MVG:et i kursen får jag vara glad över iaf:) Precis vad jag hade hoppats på!

Före helgen beställde jag efter en prenumeration på modetidningen Elle. Känner att jag ibland behöver något att kura ned mig i sängen med. Är lite för slapp för att köpa i affären så vad är inte bättre än att det kommer direkt hem till brevlådan + att det är billigare. Man fick också Brokeback Mountain på köpet, ruskigt bra film! PS. Jag vill lära mig göra chailatte:) Blir veckans to-do!


image1050image1051image1052
image1053image1054image1055

How I love this

Haha såg nyss klart parlamentet med sina nya avsnitt. Jag diggar det så grymt mycket, kan inte sluta skratta helt enkelt. Synd att Björn inte var med, men de andra duger gott och väl också. Imorgon väntar en ny skolvecka, men denna gång handlar det bara om 3 dagar och sedan är det lov. Kan det bli bättre?!:)

Tänkte avsluta med att lägga in Björns sista uppträdande i årets melodifestival. Har inte alls hängt med iår, men har såklart hängt med i det Björn har bidragit med. Minns att jag bokstavligen skrattade ihjäl mig när jag såg honom förra året när han började sin karriär i Parlamentet.. Från gårdagen älskade jag honom för hans så fula, men ändå söta balett och dirty dancing moves. Finner inga ord.



Chris ft Kanye

Igår när jag körde till Ersboda lyssande jag på en låt på Chris senaste skiva som jag typ alltid bläddrat förbi. Ni vet ju hur jag är som ska spela mina älsklingslåtar om och om igen, därför har jag väl bara lyckats missa den. Lägger iallafall in den här nedan eftersom den var hur grym som helst. Hörde direkt att det var Kanye i låten.. började fundera vilken skiva jag egentligen hade i cd-spelaren, haha. Hade ingen aning om att de hade en låt tillsammans. Grym iallafall. Kunde inte bli sämre med båda av mina favoritartister.
 



Myskväll!

Nu skall jag iväg till Matilda. Blir melodifestivalen med massa göttigheter. Är verkligen inte jag att se på melodifestivalen, och det ser ni nog också på mitt engagemang med tanke på att det började för en halvtimme sedan! Haha.
Ha en fin lördag! I will!

I REALLY WANNA TAKE YOU DOWN

Dessa filmer är ifrån när Chris Brown uppträdde igår. Tydligen var det inte så hårt på 20-gränsen, det gör mig bara ännu mer ledsen. Haha ååå!!! Om man köpte hans t-shirt fick man träffa han backstage också?? Nä nu går jag härifrån.










time to sleep

borde kanske sova nuu?:) Imorgon ska jag träna vid 3 tiden eftersom jag först ska sova ut. Underbart! Hoppas eran kväll var bra! Min var riktigt tråkig, men måste säga att vissa gäster är sjukt söta. Haha sedan skulle jag vilja avsluta detta inlägg med att säga; lugna ned er med kommentarerna! Hahah!


Besvikelse!!

Ikväll uppträder ju Chris Brown på Berns. Om det inte hade varit för 20 års gränsen så hade jag varit där och fått se den grymmaste artisten av dem alla! Ska inte deppa, men det är sjukt tråkigt. Lycko alla som får se honom live ikväll, han är bäst!:) Rihanna uppträdde ju på Hovet här om dagen och hade Tensta som förband. Vilket ni kan se här nedan. Hade inte varit helt fel att vara där heller. Borde fara å se honom på Umeopen, men jag orkar seriöst inte betala för att bara se honom. Sedan kommer ju Lazee snart hit också, vilket jag inte heller orkar slänga pengar på. Måste spara till sthlmsresan och utomlandsresan.. Chris hade jag dock slängt pengar på tusen gånger om:)



Wayfarers lookalikes

Här om dagen köpte jag ett par nya svarta och vita Wayfarers lookalikes! Ett par i blå färg skall också inskaffas, jag tycker de är hur läckra som helst. Antingen gillar man dem, eller hatar man dem! Ska köpa ett par vanliga svarta runda också för mina från förra året gick sönder av en väldigt konstig anledning, haa!


image1047image1048



--

Idag sov jag föressten till klockan 3. Det är ju allt annat än normalt, för mig iallafall. Men skönt var det och jag kan lova ALLA att jag behövde det. Idag ska jag jobba natt enda till kl. 05.00 och jag känner ångesten inom mig. Bra betalt äre ju, men jag orkar verkligen inte. Brukar alltid bara jobba till 03.00, men jag får väl skylla mig själv nu när jag självmant tog på mig detta pass. Snart kommer mamma hem med bilen och då ska jag köra iväg å köpa naturgodis. Lätt bland det godaste som finns:) Ha en fin fredag alla!


 


PS!!

PS. Förlåt att jag gör många besvikna nu, men det är mitt inre kall att spara ut min lugg. Jag saknar det. Helt klart bäst på mig. Lugg var sött för stunden och lite omväxling skadade ju inte.. DS.

Dagen som gått

Tidigare idag var treorna på universitetet på en slags öppethusdag. Ganska långtråkigt, men ändå lite givande. Tror faktiskt att jag ska gå sjuksköterske- programmet. Men då ska jag såklart specialisera mig. Blir en treårig utbildning och sedan jobbar man ett år. Efter jobbåret tänkte jag specialisera mig på ngt. Tror det blir jättebra. Men har inte bestämt mig riktigt än och det behöver jag ju inte heller. Jag vill iallafall jobba med människor, det är ngt som är säkert. Är alldeles för social och glad av mig för att stänga in mig på ett kontor alldeles ensammen. Nejnej det är inget för mig. FÖRE jag sätter mig vid skolbänken igen så ska jag ju resa, det blir grymt.
 
Just nu sitter jag iallafall hos Matilda. Borde faktiskt fara hem nu, men det går fort med min rejserbil. Haha! Nämen.. Audin går riktigt bra, men jag längtar så grymt mkt tills jag köper mig min egen. Som för övrigt kommer komma inom inte allt för länge. Blir alldeles ivrig bara jag tänker på den. Åh hoppas det blir den nu.

Helg imorgon, känns great även fast jag jobbar imorgon natt och även fast mkt av helgen kommer bli matte c plugg inför nästa veckas prov. Men jag dör inte! Sorry för ett tråkigt och seriöst inlägg, men Matilda snackar just nu i telefonen. Klickade nyss omkring på gamla inlägg från förra året här i min blogg och hittade dessa bilder nedan. De är från Midsommaren förra året, en helt underbar kväll på många olika sätt. Kan inte glömma den iaf. Dock blev dagarna efter åt helvette å det tänker jag inte ens gå in på. Men mina närmaste vet precis vad jag menar. Jobbiga dagar helt enkelt. Nä nu ska jag ge Matilda en puss på kinden innan jag far. She's the best!




image1039

I'm lost and so confused..



älskade stockholm

Just nu är jag så himla glad. Jag och Alex har nu hittat ett relativt billigt flyg och nice boende i centrala Stockholm. Blir nog att boka allt imorgon! Kommer bli en sjukt bra helg med shopping, utgång, mysiga besök på uteserveringar, träffa Daniel med mera! Blir å börja spara pengar till shoppingen nu. Ca 6 veckor kvar:)


kolla in detta!

När jag, josse å heggan såg detta förra veckan så dog vi. Gud vad man blir imponerad!



Min blivande man

Jag brukar snacka om att Chris Browns utseende, men Travis McCoy?? Jag säger som Alex.. börjar det inte rycka i kroppen? Haha! Att hans musik är kung gör det hela inte sämre.

image1034

image1037







We'll get high, and hide.
We all lust to the glamorous,
white girl so fine.
Going up on the downtown line.
We'll get high, and hide.
We all lust to the glamorous,
white girl so fine.
Going up on the downtown line.


stackars sören charmören

Haha jag klickade runt på youtube och hittade detta klipp. Alltså den där Eva Nazemson.. Hon gör ju bort sig hela tiden! Räckte det inte med spyan? Först trodde jag verkligen han sa fitta, men när man lyssnar igen så säger han fan sitta. Haha stackars sören charmören..




försovit mig?

Haha det kan alla ge sig på att jag har. Inte så oväntat egentligen då jag höll på med arbetet till kl 02.00 inatt. Men jag vill fan satsa nu när det var sista arbetet och när man har skött sig bra hittils i kursen. Om en vecka får vi slutbetygen, blir intressant! Nu ska jag göra mig iordning för skolan. Blir bara två lektioner, har ju lyckats sova bort tre hittils. Underbar låt nedan som nog de flesta känner till!





Viva la white girl

Vet ni vad som gör mig så jäkla glad? Det är bland annat när jag lyssnar på musik som väcker massor av sköna å glada minnen. Ett bra exempel på sån musik är Gym Class Heroes. Förra året spelade jag praktiskt taget sönder dem. Deras musik får mig också att tänka på en speciell person. Vilket jag egentligen inte vill, men som dock är rätt oundvikligt. Har ni inte hört dessa låtar blir jag ju besviken:)

Clothes off




Cupid's chokehold




The queen and I




Shoot down the stars




Taxi driver




It's OK but just this once - bästa!




Viva la white girl




lite latte och skitsnack

I veckan är jag sugen på ännu ett Café besök med lite skitsnack och en stor kopp latte. Jag har ju (hör och häpna) börjat gilla latte och kaffe!!! Trodde jag inte om mig själv! Nä nu väntar sängen. Ikväll ska jag faktiskt lägga mig i tid..

image1033

100 million



bra susanne

Skoldagen rullade på fint. Satt till och med kvar på skolan efter sista lektionen för att göra färdigt ett arbete som ska vara klart imorgon. Hade jag farit hem direkt hade jag fastnat här istället, vet precis hur jag fungerar! Dock har jag ett till arbete att göra klart ikväll, men det tror jag inte blir några problem eftersom jag har ont i ryggen som fan. Orkar inte sitta här då med andra ord. Ska hinna med en walk också i detta skitväder. Som om det vore så mycket skönare för ryggen?! Mest hade jag velat fara och mysa hos Matilda, men det lär jag aldrig hinna. Puss!


Yesterday

Oj. Vars ska jag börja. Kvällen igår vart verkligen lyckad. Ju senare det blev desto starkare blev drinkarna. Vilket resulterade i både det ena och det andra, haha! Vi började kvällen med att fira Marikk hemma hos henne, sedan for vi till Corona. Verkligen sjukt nice att komma in där, dock var det synd att vi for dit så sent. Nästa gång får vi dra oss tidigare från förfesten! Jag träffade iallafall väldigt mycket skönt folk på Corona. Tack som fan för alla drinkar, fattade ingenting men någon (?) bjöd på jäger efter jäger. Galet generöst.

image1030

hurry hurry

Har precis duschat efter kvällens jobb! Nu blire ersboda sedan iväg på andra ställen!:) Ha en bra kväll alla!

80's baby



Topshop istället för H&M

Yes jag tror jag ångrar mig. Blir å beställa bikinis, brillor osv från Topshop istället för H&M. De har dock inte skorna jag vill ha.. men det får jag fixa på annat sätt! Topshops bikinisar var grymma OCH billiga! Måste bara förstå mig på storlekarna, vad jag har! Ett tips, kolla in deras hemsida!:)


image1026  image1027





Sthlm i april? Tycker vi spikar det!




could you be the reason?

Just nu suger livet. Gillar verkligen inte å säga det, men nog fan kunde man haft mer flyt just nu. Nästa vecka ska jag ta tag i ngt drygt. Orkar inte men har inget val. Tyvärr.

Nåväl. Inge mer depp nu, för helgen kommer bli hur bra som helst. Krogenkrogen imorgon och Corona på lördag + att brorsan kommer hem imorgon med några vänner (från Varberg). Blir ju trevligt! Ska försöka festa med dem med. Iallafall försöka tillbringa lite tid med brorsan, saknat han lite faktiskt. Annars far jag till Norge inom kort å lever livet med dem ändå:)

Med denna låt och "
come back to me" (som jag lagt in tidigare i bloggen) lyckas Akon klättra sig högre upp bland mina most beloved singers! Fan vad han är bra!



haha that's my man

"Jag hoppar av Juristlinjen
Nej, det kommer jag inte göra. Men visst var det en kul rubrik? Det är jag som är Dolce. Han är ett jävla unikum, en sanndröm, en uppenbarelse för bra för att vara sann. Jag måste nästan nypa mig själv i armen för att förstå vilken jävla toppenkille jag är."


-Alltså den där grabben. Han får mig att skratta så att jag inte kan hålla tårarna tillbaka. Tror ingen fattar ngt av det ovanstående, själv kan jag inget annat än å älska DGs humor. Det är fan en bra känsla när man har exakt samma humor. Finns ingen annan som kommer så nära min egen humor som han:)

en bra dag

image1021


Hittils har dagen varit grymt bra! Var som sagt först hos frissan. Färgen och klippningen blev perfekt. Klippte snedlugg istället för vanlig rak, vilket också blev bra. För första gången är jag riktigt nöjd. Vissa delar av håret vart liiite mot det vita (vilket jag ej gillar men som många av mina kompisar tkr jag ska ha), som tur är kommer det tonas ned efter några tvättar:) Diggar Wish, dom är så himla duktiga och trevliga där. Massage stolarna och huvudmassagen kan man inte heller klaga på. Idag tog jag en cappuchino med chokladsmak (dom bjuder alltid på ngt att dricka). Hur gott som helst! Blir bättre å bättre på det här med latte/kaffe/cappu. Är inte så dåligt ändå!

Efter frissan for jag å mamma till röbäck eftersom jag skulle testa balklänningen. Eller den var ju bara gjord i "undertyget" för att jag ska kunna ändra den osv. Ååå jag blev fan alldeles salig. Den kommer bli så snygg! Bestämde längden på den, hur halternecken skulle sitta, hur mycket av ryggen som skulle synas, hur tight den skulle sitta under bysten och över magen osv! Hon verkade tycka att det var lika roligt som jag!

image1025
Ikväll ska jag käka god mat
med mina fina vänner! Chao










Torsdag!

Bråttom bråttom! Ska iväg till frisören nu -äntligen! Efter det ska jag dessutom förbi och testa balklänningen, fast den är inte klar än. Vi ska bara testa så att överdelen sitter som den ska!:) Spännande!

Som de flesta..

..längtar jag grymt mycket till sommaren! Tänkte börja beställa efter lite sommargrejer. Köpte ju ett par svarta wayfares liknande solbrillor förra veckan så nu tänkte jag köpa ett par billiga med vita bågar. Skorna nedan har jag varit kära i länge och bikinis är ju ett måste. Som vanligt gillar jag mest halterneck och trekantsbikinis.

image1016image1018
image1019        image1020

Nyfiken

Gaah jag är så himla nyfiken. Fick nyss reda på ngt som gör mig alldeles galen av nyfikenhet. Kan det stämma? Vem är det? Hur var när?? Give me infomation please!!!


image1011


image1012                           image1013

Corona

Haha jag vet inte vars jag ska börja. Gårdagen var galen. Vart lite för full, eller snarare rätt mkt, men det gjorde inget! Hade en riktigt jävla rolig kväll ändå, tack alla! Vaknade idag med sms från en massa massa randoms, vet fan inte varför jag gav bort mitt nummer till alla?! Haha faktiskt inte likt mig. Hoppas fan inte jag gjort bort mig på andra sätt!

Det var dock en händelse som inte var bra under kvällen, orkar inte skriva om det i bloggen, nämner det lite nu för er som såg mig ledsen; just forget it! Summerar man hela kvällen så hade jag jätte roligt:) Synd för Hs mobil också. Sjukt tråkigt. Hade min mobil försvunnit så hade seriöst min värld fallit samman för ett bra tag. Har kärat ner mig i min alldeles för mkt känner jag!

PS. Taggar som fan till helgen! Corona igen på lördag!! Det blir å fira marikk med alla hennes vänner:) En garanterat skön kväll!


Mest välklädda mannen på modeveckan - Kanye the king

Det är rätt underhållande att klicka omkring på aftonbladets sidor om kändisar och mode. Hittade denna artikel som jag kan säga inte förvånar mig ett dugg. I den står det att Kanye var den mest välklädda mannen under paris modevecka. Klart han var! Han stil är så grym:) Lätt min stilikon när det gäller hur grabbarna ska klä sig! Bilderna nedan är bara från modeveckan i Paris, men i vanliga fall ser jag dessutom att han ska ha ännu mer färglada kläder. Som jag skrev om i ett tidigare inlägg. <---

"Paris modevecka har precis avslutats och den summeras hit och dit, vad är trenderna, vilka var där, vem gjorde oss besvikna med sin kollektion och så vidare...men det är en sak som inte behöver diskuteras eller analyseras och det är frågan om vem som var modeveckans absolut bäst klädda man. Utan att riskera protester kan vi lätt utse hiphipstjärnan och producentern Kanye West till denna utmärkelse. Flitig besökare sprang han på visningar och efterfester, den ena dagen stiligare än den andre.

Inspireras av Kanyes avslappnade men ändå välklädda och preppy stil. Notera flugan som en het detalj i vår!"


image1004

   

Run the show / Ditch that

Kat Deluna ft Busta Rhymes - Run the show




The Dream - Ditch that



Mys

Jag gillar att komma hem å lägga mig i sängen för att bara ligga och mysa till lite musik eller se något bra på tv:n. Alldeles strax tänkte jag sätta på de senaste två avsnitten av Andra Avenyn som jag missat. Helt underbar serie, och det menar jag verkligen. Karim i Andra Avenyn är grymmast och för att inte tala om hans utseende. Ögongodis!! Blir dock å se dem på datorn, men det är bättre än ingenting alls. Kom iaf nyss hemifrån M där jag och Alex tillbringade en del av kvällen. Trivs verkligen att vara där!

Innan jag lägger mig för att se Andra Avenyn så ska jag bränna Adam Tenstas skiva. Har ju inte hunnit gjort det än, så nu är det verkligen på tiden. Ikväll när jag å Alex var hemma hos mig så såg vi en av Kanye Wests gamla låtar på The Voice: Touch the sky! Jag gillar videon, den är lite udda!:) Den låten och Gold digger är grymt sköna!

Ps. I en av Andra Avenyns senaste avsnitt så uppträdde dessutom Adam Tensta. Andra Avenyn + Adam Tensta... Kunde inte bli bättre!:) Se spelningen 
häär!


 



jag och mina löften

Tyvärr lyckades jag inte gå på stan idag utan att köpa ngt. Pratade med DG på bussen dit å lovade han att inte köpa ngt. Men löften att till för att brytas!;) Bilderna är från Waynes igår. Ikväll blire nice, man vet aldrig hur kvällen slutar med Alex vid sin sida. Bilen är dessutom min!


image1002 image1003



Söndag

Jag hade faktiskt inte tid att skriva om gårdagen idag! Men kan dra det lite fort. Galan var riktigt trevlig, lekte mest rövare med Ofelia och Ella. haha diggar dessa brudar! Vissa hade verkligen ansträngt sig med riktiga balklänningar och var ur tjusiga. Kul å se! Eftersom jag inte är på URF och tränar längre så blir man riktigt glad då man fick träffa allihopa igen. Saknar så många!! Speciellt tränaren! Kvällen avslutades med att jag höll på att göra så att M fick sitt körkort indraget. Haha helt galet! Hjärtat i halsgropen - för honom då!;)

Idag har jag iallafall jobbat och varit med Alex. Vi drog till Waynes efter att jag hade slutat vid sju tiden. Det var riktigt nice och efter det drog vi till väst på stan. Trevligt där med! Nu ska jag iallafall sova. Har inget vettigt att skriva om som ni märker, men lyssna på dehär låtarna innan ni drar..








Like this sound

Skriver lite om galakvällen imorgon. För nu ska jag lägga mig och sova. Här är två av en hel massa andra mysiga låtar som är perfekta att somna till. Godnatt






gästblogg

Ja vad ska jag säga. Mycket trevlig kväll igår! Mycket skratt och kanske nästan lite för mycket dricka..
Kul att vi blev återförenade eller vad man skall säga haha. Eve jag och Suss och Ofelia.. Dom tre vännerna och jerry. Ofelia var dock en skön prick som jag gärna festar med igen!

Och idag så var vi på ridsport galan. Galet snygga människor som man är ovana att se i finkläder, som man oftast ser i stallet med spån i ridhjälm frillan och slitna hööks bralluxer.  Kul att det ordnas sånt så vi stalltjejjer få klä upp oss.

På vägen hem råkade M nästan köra mot rött och hade oturen att polisen stog brevid och såg hela händelsen. haha tur att han hann stanna mitt i korsningen och hade turen att komma undan med en fet varning!

Nej nu pallar jag inge mer.
Tack för lånet.. peace out!

/Matilda

Gårdagen

image992
image993
image998
image995
image996
image997

Lite bilder från igår!:) Jag kom nyss hem från dagens gymmpass och måste börja rappa mig om jag skall hinna till Ella i tid före Galan ikväll. Tänkte fixa till det sista hemma hos henne! Alla kommer vara så fina och jag känner på mig att kvällen kommer bli lyckad:) Jag vet exakt vad jag ska ha på mig, skönt!

ojoj

Nu är jag så sjukt trött. Vet knappt vad eller hur jag ska lyckas skriva något här i bloggen. Men kvällen blev verkligen lyckad. Var så skönt att äntligen vara jag Matilda och Evelina igen. Mina bästa vänner i grund och botten. Kände mig mycket bättre när ni verkligen fanns där för mig när jag blev ledsen ikväll. Förlåt.. men jag kunde inte hålla tårarna tillbaka... Ibland blir allt för mycket, men jag uppskattar verkligen det ni gjorde ikväll. Jag behöver inte mer än så. Kvällen blev iaf lyckad. Tack Ofelia. Du är så grymt söt. Och tack Eve och Matilda. Ni är mina bästa föralltid. Bilder kommer imorn! Nu måste jag sova för imorn väntar gymmet på dagen och galan på kvällen!