ihh

jag kom på att jag fyller 18 år om ca 2 månader. 9maj9maj9maj!!!! å eve fyller år den 3:e maj så nog ska vi kirra party tillsammans! big time!!
åå så taggat:)



136617-57





You got me dancing and crying

ursschh! nu är det en sån där dryg dag igen. skoldagen var iofs helt okej, men jag hatar å veta att jag MÅSTE plugga till ngt. det där "måste" är inget som jag föredrar i mitt liv. nu är det iaf ett engelska bok som ligger och ruttnar. jag böör öppna den för vi har prov på fredag, men jag hatar engelska rent ut sagt, å då blir man inte särskilt motiverad att plugga heller. aja. de löser sig, som alltid!:) Idag var jag runt på stan och sökte extra arbete på olika café, många verkade intresserade så jag hoppas någon nappar å ringer upp. hade inte suttit helt fel med en extra slang varje månad. känns som jag slösar multum med pengar just nu! + att det är sista dagen med gratis sms idag.. hur fan ska det gå. haha helt seriöst. haft gratis sms sen i november så nu blir det att skärpa till sig, annars kommer jag bli pank pga telefonräkningar.

tänkte snart sätta igång med pluggandet till eng provet, sen väntar nog en prommis. har varit hurtig med både gymmet å att springa på sista tiden. tanken är väl att jag ska hålla i det också.. HA! vi får väl se hur det blir med det. men ikväll blire bara en lugn waaalk med min walkman mobil! på fredag blire nog fest, pratade nyss med linnsan i telefonen, vi taggar åå vi taggar!:) känns som om det kommer bli en sån där kväll då man säger till varandra: kom ihåg att hunden har fyra ben! haha! sen kommer helgen rulla på med både träning och årets första hopptävling. för övrigt hoppas jag att jag får fara till sthlm snart, hälsa på den underbaraste av dem alla!  förhoppningsvis blir det på påsklovet. det är ju faktiskt bara några veckor dit. yeaas! jag har föressten kommit på mig själv att nästan jämt skriva rubriker med engelska texter eller meningar. heey I can't help it!


puss mina kära




NÄSTA VECKA ÄR DET SPORTLOV!!!!




Back from ghotenburg!



136617-53



yess I am! shit vad kul vi har haft. riktigt roliga dagar, var ett tag sen jag hade så roligt under en sån lång tid. mycket, mycket skratt. taack alla goa brudar; cassi, ella, karin, ofelia, lamia och alla ni andra!:) roligt att vara i göteborg för första gången, vara på skandinavium, shoppa, gökboet och annat mys! det har varit en helspäckad helg och jag var alldeles slut när jag kom hem. tur att vi hade liggvagnar iaf. ruskigt härligt. på gökboet lekte vi iaf gladiatorer typ. haha. fyfan vad jag skrattade. speciellt när alla skulle vara sumobrottare. checka bilderna, när man väl hade fallit till marken så kom man inte upp igen ;) hahaha! puss på er alla!




136617-52





























teddy geiger - these walls

Cause my momma told me better than that

GÖTEBORG imorn.... huuuur taggat som helst. slippa skit umeå för en stund och bara njuta:) ska börja packa snart, håller på att tvätta nu osv. hinner iofs packa efter skolan också, men man ska börja i tid! har hunnit varit hos ponnyn en snabbis idag, sen har jag varit och solat solarium. sweeet! skulle egentligen till ersboda efteråt, men for hem istället för att hinna med allt innan resan. daniel fyller 20 idag också. tror jag är minst lika glad som honom, haha. GRATTIS VÄNNEN! "-om två månader är du också en stor flicka" haha tack för den ;) nää nu ska jag inte svammla. måste fortsätta byta information om vad man ska ha med sig med alla brudar på msn. haha. tror det kommer bli riktigt roligt alltså. vi får hålla oss i skinnet!

PUSS

don't say the f word

jag håller på att bli typ tokig! måste prata med dig nu. helt sjukt att man kan sakna någon så mycket. haha vet inte om jag ska skratta eller gråta. det är sjukt. det stör mig att känna såhär. whats the problem, just do it! säger vissa. andra säger hell no! men jag vill ju inget hellre, det vet du. VAD SKA JAG GÖRA?

Idag hade jag som sagt andra träningen för Tomas hammar. jag vet inte vad jag ska säga, han är huur bra som helst och jag har verkligen lärt mig jätte mycket i helgen. mkt mkt mkt givande helg. fin ponny också.  annars har det blivit lite allt möjligt, heelt ok. time to study. ååå ring mig nu! tjatja


lördagens fyllestumpa!

136617-51




heeyy, time for bed

nu är det bara några dagar kvar till göteborg resan. på ooonsdag bär de av. så sjukt skönt att lämna umeå. bara komma iväg. brudar.. de kommer bli nice! jag kom nyss hem från ersboda och nu väntar sängen för mig. helt slut känner jag mig. ska upp tidigt också för träning dag 2. wish me good luck. natti, puss, hej!





I hope you dont mind..

I hope you don't mind, I hope you don't mind... That I put down in words..
How wonderful life is, now you're in the world!!

du kommer aldrig förstå hur mkt du betyder:)


Då var alltså första dagen av Tomas Hammar träningarna genomförd. verkligen en ruuskigt duktig tränare. diggar honom redan. fått så mkt tips, det behövde vi verkligen känner jag! nog ska vi få ordning på min lilla stress ponny alltid:) taggar för morgondagens träning också. haha jag vet, jag är en hestbooeg:) nää nu måste jag rappa rappa mig!! duscha och sen till eve. en sak till bara.. man blir verkligen inte överasskad över vad människor gör nu för tiden. man kan typ inte bli förvånad längre. inte ett dugg. inte ens när det gäller ens bästa vänner.


Ett litet kort från idag på mig och zorina

136617-50

alohaa


136617-49


känns som om jag nämner det här varje gång jag skriver nu för tiden men.. veckorna bara rusar iväg och snart är det helg igen!! fredag imorn, underbara fredag. den är inte helt planerat, möjligtvis lugn kväll med eve mfl. och på lördag blir det middag med en massa goa brudar. kommer bli riktigt nice! sen ska jag ju få träna för Thomas Hammar i helgen. fyfan vad det kommer bli roligt, han verkar verkligen huuur bra som helst. känns som en möjlighet för oss att utvecklas ännu mer, jag och zorina. yess jag älskar verkligen hoppningen, och hon också såklart, världsbäst! nu måste jag sätta fart med pluggandet. varit lite slapp på den fronten nu ett tag. men jag ska inte klaga då det är chhhhill i skolan. var alla hjärtans dag igår, myss!tackåhej







jag älskar våra långa samtal.. finns inte en gång jag inte är
på strålande humör då vi säger hejdå. inte en enda gång.






hej söndag

JA den här helgen har varit så ruskigt rolig. inget har kunnat stoppa mig för att vara på toppen humör. det var ett tag sen jag skrattade så mycket som jag gjorde i fredags, skrattade så jag nästan grät, så jag nästan stupade känns det som. haha. tack för en riktigt trevlig fredagkväll allesammans. den kändes perfekt. härliga samtal, bra musik med dans och ett par sångfåglar. haha! underbart :) det handlar om att bjuda på sig själv helt enkelt. sen blev det å springa med roligt sällskap från hedlunda för å hinna med 02.20 bussen, haha folk som såg mig måste trott att jag var helt sjuk. för jag kunde inte sluta skratta. "tomtestilen" körde jag tydligen. haha sick. aja. hoppade av på ersboda och for sen hem till mig mitt på dagen. då vare å rappa sig till stallet, till min älskade zorina. fin som alltid var hon! bästaste.

sen vare bara hem, göra iordning sig, slänga i sig käk och iväg igen. fanns lite olika planer för gårdagen, men slutade med ersboda sen ålidhem. var trevligt trevligt! :) vaknade för ett tag sen, sova är så grymt skönt, men tog mig samman att inte sova bort hela dagen. har ett arbete att göra, känns mindre nice. men veckan ser ut att bli rätt.. lugn! hoppas veckan bara rullar iväg som alltid, å att det blir helg fort. det kommer bergis bli en toppenhelg nästa helg också. lördagen blir iaf nice brudar ;) helkväll hos mig! och efter helgen så äre bara 3 skoldagar för på onsdagkvällen bär de av till GÖTEBOOORG!!!! sjukt taggat.

för övrigt längtar jag tills jag får flytta ner databordet och datorn till mitt rum, det kommer bli såå skönt och rummet blir fullbordat. förutom att jag ska få nya tapeter och nytt golv också dårå. men annars är jag nöjd med min spontana förändring som jag gjorde för ett litet tag sen. näää nu ska jag ta det lite lugnt före pluggandet, kanske ringa DG och ha träning ikväll. nice!

puss136617-48




















you make me feel so fine

.... och jag gjorde det igen! sovmorgonen som inte skulle vara en sovmorgon blev det ändå. cant help it. skärpning hädanefter! skoldagen var riktigt skön. veckorna fortsätter bara å rusa iväg och snart är det helg igen. uunderbart! på fredag är det middag med gamla goa gänget. blir myss! på lördag blire bio eller fest. frågan är ju. hade btw nyss världens gräl med päronen, sjukt dryga dom var och jag kunde inte låta bli att lacka. nåja, allt har ett lyckligt slut (?) å detta slutade även lyckligt. eller fick sluta fred med mamma då mina byxor gick sönder då daniel ringde. haha hur fan gick det till? nu hjälper iaf mami mig å laga dem. så det är ju snällt då jag inte är en höjdare på å sy och greja. ha! bäst å sluta skriva nu å stänga av dator. väntar ett DG samtal igen. det är alltid någon som ska avbryta :) shh


PUSSS


Jag och skor

det är en förbannelse. om man nu ska se det så. men jaa.. jag vill köpa skor hela tiden. finns så sjukt mycket snygga skor just nu och varje gång jag går på stan bara måste jag gå och kolla på skor. det är inte så att jag behöver, men ska iaf försöka hålla mig till jag kommer till gbg eller sthlm. då blire å shoppa skor. underbart!




136617-46136617-45136617-44             136617-47





truly madly deeply

gaaah bloggen har total strejkat i flera dagar, bara strulat varje gång jag har tänkt att skriva några rader. iofs är det inte hela sanningen, haft det rätt fullt upp också. annars kom jag nyss hem från stan, gick en stund där efter skolan. köpte äntligen min ralph lauren parfym, varit utan det allt för länge känner jag. men det känns istället inte bra i plånboken, inget å göra åt! är man fast vid ngt så är man! vart en riktigt kort skoldag då jag valde att ta "sovmorgon". men schemaläggarna ber verkligen om att vi ska skolka på lektionerna då man har första lektionen på morgonen och sen är nästa 12.20 på dagen. då blir man riktigt sugen att sova några timmar extra. mysss! samma skit imorgon också, men då ska jag minsan härda.

igår var jag, joss å hegg på resebolaget och kollade vars vi är sugna att fara i sommar. aya napa (eller hur de nu stavas) i cypern och magaluf i mallorca verkar ju helt underbart. mkt uteliv och ungdomar! yääs :) vi ser väl vars vi bestämmer oss för att fara. åå blir ngt att riktigt längta till!
iofs äre gbg-resan snart också, blir toppen. sen sthlm, ännu bättre.+ en till sista minuten utomlandsresa i sommar. loove.

(måste bara få säga några ord utan att jag låter helt mad. vilken jävla översittar stil du kör med. varför skulle jag ens göra det? wraaaath) Dax för svenska arbete nu, wish me good luck!




daniel du är toppen! lyssnar alltid, guld värd!