Biokväll!

Ikväll blir det bio med Elin och lite randoms:) haha! Gillar biokvällar, man blir på så bra humör. Äta gott och se en bra film med skönt sällskap slår aldrig fel. Idag har jag varit en snabbis på stan och köpt hörlurar till mobilen, kan lova att de var efterlängtade! Sedan köpte jag ögonbrynspenna och lite annat smått och gott. Fyllde på mobilen med pengar så jag fick gratis sms också. Har bara varit utan pengar på den i några dagar, men man blir verkligen avstängd utan pengar. Har någon ringt kan man aldrig ringa upp, och det lyckas alltid bli så att jag VERKLIGEN måste få tag i någon när jag inte har pengar på mobilen, men när jag har pengar på mobilen äre typ lugnt. Nu ska jag inte inte babbla nå mer, middagen väntar och jag har lite att göra innan jag drar mig iväg till bussen.



image535

Vet du vad?!

Måste bara få skriva det här. Är så jävla less på att du håller på som du gör. Tror du att jag kommer kunna lita på dig mer? Du säger en sak till mig, men gör en helt annan. Du har hållt på såhär hur länge som helst, jag blir inte bara arg, jag blir sjukt besviken. Du är en av dem jag håller om mest, men nu vet jag seriöst inte längre vad jag ska tycka eller säga mer. Okej, våran vänskap bygger inte på detta, men jag vet inte om jag kan vara vän med någon som håller på som du gör. Vet faktiskt inte om våran vänskap är speciellt bra för varken dig eller mig. Om du inte vågar visa att du är min vän pga din såkallade tjej så fine. Men då kan du skita i mig också. Hoppas du läser det här, tycker om dig så sjukt mycket som en vän och det vet jag att du är medveten om. Men du kan inte hålla på som du gör. Jag är less, för både din och min skull. Jag har försökt prata med dig, men vet du vad. Lev ditt liv som du vill, men jag skulle aldrig göra som du gör. Har velat säga det här till dig, men det skulle faktiskt inte tjäna ngt till. Har dessutom redan försökt flera gånger. Man kan inte bara handla efter att göra andra lyckliga, om du bara sa att du verkligen ville detta så hade jag accepterat det. Men du handlar bara efter vad hon tycker. Livet fungerar inte så. Det är falskt.

Brukar inte använda min blogg åt detta, men nu brast det verkligen. Är ingen som kommer förstå vad jag menar eller vem jag menar i detta inlägg, men ni får förbli nyfikna!:) Nu ska jag till stan med mamma, världens bästa mamma! byee

När komikerna är som bäst!

Jag måste bara få lägga in dessa klipp här i min blogg. Ni måste kolla på dem om ni inte redan har gjort det. Jag trodde jag skulle dö när jag såg det på tv, haha!! Björn kommer säkert bli en av våra bästa komiker, helt sjukt rolig kille! Man börjar nästan komma upp i Johan Glans nivå!


"Om jag kommer in? Jag kommer knappt ut!"






Cause i know, how I feel, about you now!

Det känns som om det är lördag idag. Vet inte varför men det känns som att jag jobbar natt också. Kanske jobbar för mkt nu för tiden så att jag börjar tro att jag jobbar jämt, haha! Nej idag är det Måndag och jag ska plugga teori, gå en promenad och se på Prison Break. Skulle såklart vilja göra ngt roligt med mina fina vänner, men då skulle jag inte fått något gjort när det gäller pluggningen till körkortet så nu får jag ta mig samman och ta tag i det här.


Köpte föressten min fjällrävenjacka idag. Stod mellan den ljusblåa och den röda, var så sjukt svårt att välja. Man vill ju inte ångra sig för det handlar om riktigt mycket pengar. Pappa tyckte den röda och jag kände tillslut att det faktiskt sprollade. Så det blev den röda!:)


Jag har aldrig gillat Sugababes, vet inte varför men de har då aldrig lyckats inspirera mig. Iofs lyssnar jag mest på hiphop, men jag har alltid sett dem som riktigt dåliga. Dock måste jag nu säga emot mig själv då jag tycker att de för första gången kommer med en bra låt.




Same girl

Vaknade för kanske två timmar sedan, höll på att glömma att man ska dra tillbaka klockan en timme idag. Jobbade natt igår, var faktiskt riktigt roligt. Var mycket skönt och socialt folk som man träffade igår. Like that! Sånt som gör att man blir på bra humör! Börjar jobba kl 18.00 idag också, men det är bara nice för söndagar är den bästa dagen att jobba på.
Kolla på denna video, den är nice som fan!




Halloweenpartyt

En helskön kväll blev det! Josse styrde som vanligt och vi har henne att tacka. Kvällen blev lite galen som jag förstod att den skulle bli, haha! Jag tycker alla lyckades med sina utklädnader, var roligt att de flesta faktiskt satsade. Man kände inte igen vissa heller, haha fan vad man skrattade!

image520


TONIGHT IS THE NIGHT!!!

Ikväll är det halloweenparty, det kommer bli grymt roligt och jag har egentligen inte tid att sitta här. Kameran följer med så bilder lär läggas in imorgon. Är man inte seriöst utklädd kommer man inte in heller!:) En bra biljett tycker jag, hah! Känns som denna kväll kommer bli galen, vi ser ju! 

Idag var jag snabbt på stan och testade fjällräven jackor, så på måndag ska jag å pappa dit å förhoppningsvis köpa en. Jag behöver verkligen en varm jacka eftersom jag alltid fryser på vintern! Köper alltid dåliga vinterjackor, har en tendens att alltid gå efter det snygga istället för att tänka på det varma. Men fjällräven jackor är både och så det blir nog bra. Fick tillbaka mina klackeskor från skomakaren idag också, fick lov att byta klack på dem, drygt när de ändå var så nya. Känns onödigt men nu ska de hålla iaf.

Ojoj nu är det bråttom, är ju ensam hela helgen så jag måste laga mat alldeles själv. Måste dessutom byta omslaget på tatueringen själv och det är lättare sagt än gjort när den sitter mellan skulderbladen!! Haha vill typ gråta varje gång, men det går! Nu blir det duschen före min goda middag väntar. Dock inte roligt att äta ensam, komsi

Not my business!

HELT SJUKT! Kollade på uppdrag gransning nyss om nattstädarna på McD, Max och Burger King. Jag hade ingen aning om att de som jobbade där hade det så dåligt ställt. Jag hade väl kunnat tänka mig att deras lön ej var den bästa.. men det som man fick reda på genom det här reportaget gjorde mig sjukt upprörd. Det är verkligen ett slaveri, inget jobb.

Aja, jag tatuerade om hela tatueringen imorse. Så nu kommer den vara grym!:) Man fick sig en riktigt bra väckare, kan lova att jag blev klarvaken på nolltid!! Haha smäärta!! Nu ska jag ta det lugnt och se på grey's anatomy! Mys.

JAAA!!!

Nu kommer alla tycka att jag överdriver, men jag fick G på matteprovet!!!! Jag vart hur glad som helst, kände mig förmodligen för första gången nöjd över ett G! Har alltid varit sån som har för mkt krav och höga mål, men i Matte C är det precis vad jag vill ha! Varken mer eller mindre! Det gjorde iaf min dag, tyckte att jag var värd en svart mössa efter skolan så det köpte jag. Passade dessutom på att köpa min utklädnad till halloweenfesten på fredag. Kommer bli sjukt kul! Ikväll ska jag gå ut å gå, men först blir det Desperate Housewives.

Imorn ska jag som sagt fylla på min tatuering. Lida lite mer med andra ord! Slipper matten på morgonen eftersom jag ska vara där kl 9, inte för att det är bra men! Skönt iaf:) Lägger ut en bild på den också, bättre sent än aldrig. Tycker det känns onödigt att lägga ut den, men nu var det ju ett tag sen den blev gjord så då känns det mer lugnt. Jag är som sagt hur nöjd som helst!! Bilden gör den dock ej rättvis, får ta ngt vettigare kort i framtiden.


image519

McLovin

Idag tog jag mig en sväng på stan, gick med elenor dit, sedan dumpade hon mig så då strosade jag runt själv ett tag. Hittade en lila halsduk, kommer bli perfekt när det är snöstorm ute. Vi skickade tillbaka min nya höstjacka idag, ska ha en mindre storlek och den skulle komma i slutet på denna vecka! Längtar för jag börjar bli lite less på min svarta! Sedan köpte jag gråa tights. Precis sånna som jag har letat efter i evigheter känns det som. Dock var de skit småa i storleken så jag måste köpa ett par nya imorn, känns ju riktigt kasst. Får väl försöka sälja de jag köpte idag till heggan lr ngn, hon kan säkert ha dem:) 

Har inte skrivit ngt på hela helgen, hade typ inte tid?! Eller så var jag bara slapp som vanligt. Gick bra att jobba natt i fredags och lördagens långa pass gick också bra. Lördagkvällen blev min och Matildas. Vi såg som sagt på bio och jag måste säga att Supersugen var en riktigt skön film. Mclovin var lätt den bästa, haha! Efter det hängde vi en stund på stan innan skjussen kom. For hem från matilda vid halv 4:a tror jag, var en riktig zoombie då! Tack för en bra kväll gummsan!


image517

NU!

Idag är jag på så bra humör, det värsta skolarbetet är klart och helgen är här. Skiter i att jag jobbar en stor del av den, kommer bli nice ! Längtar tills imorn kväll, matilda och jag! Kan inte bli bättre:) Idag var jag en snabbis på stan, hittade en mörklila och en ljusrosa mössa. Ska köpa någon av dem imorn, tror det blir den lila. Perfekt höstfärg, den var lite hängig och sådär. Precis som jag vill ha det. Efter stan for typ hela familjen å handlade, haha händer inte ofta kan jag lova! Var små roligt att få vara med och bestämma och det var nog bara nyttiga saker som fick hänga med hem. Snart blir det en god middag med en mummsig men onyttig efterrätt och en promenad efter maten innan jag ska göra mig iordning för jobbet! Mamma ska också fara och hämta mitt paket efter maten, höstjackan som jag längtat så efter och en gräddvit mössa med handskar till! Hoppas allt passar:) Kom och var social med mig på jobbet idag, känner för att se lite välbekanta ansikten skutta in. Helst inte för fulla, haha!


image514
image515

image516


I hate how much I love you

Imorn är helgen här igen, åå veckorna kan inte gå fortare just nu. Iofs har det varit en jobbig vecka och har kvar både en redovisning och ett prov imorn, men av ngn konstig anledning går veckorna fort ändå. Love it! Har inte mkt att säga, var hemma idag från skolan. Inte helt fel att ligga i sängen till kl 12 på dagen. Lägger in en grymt skön låt av Rihanna och Ne-yo;



Gold digger

Nu har lönespecifikationen kommit och jag är mer än överlycklig. Kan lova att jag är värd vartenda öre! Till veckan är det jag och matilda på stan som gäller. Önskar dock att jag kunde säga att det var jag och matilda i sthlm, men så är ju inte fallet. När matilda fyller 18 så kan jag iaf garantera att vi illa kvickt far till sthlm, shoppar, super oss fulla och firar hennes stora dag. Sounds perfekt ;) Haha lät lite grovt å skriva så där i bloggen, dock äre sant. Man fyller bara 18 en gång, det visade Offan förra helgen ju! Grym brud!

Matteprovet idag, hoppas på ett G!! Gjorde också bort en redovisning så det känns skönt. Prov och redovisning på fredag också. Sen ska jag på fredag laga middag åt mammsan, pappsan och mig själv. Funderar på ngt nyttigt för en gångs skull. Försöker ju börja min nyttiga vecka i veckan. Bara tänka lite på att äta nyttigt och såklart INTE äta Mcd mat!! (nu låter det som om jag vore galen i mcd, men det är faktiskt svårt att inte smaka på ngt när man jobbar där, haha) Man behöver faktiskt inte äta onyttigt hela tiden så jag ska försöka!:) Hålla igång mina och linas promenader ser jag också fram emot! Helgen ser för övrigt okej ut, jag jobbar fredag natt, lördag dag och på kvällen blire mys med Matilda. Kommer bli great, bio eller kanske fika på stan?! Älskar sånna kvällar! Söndagen blir slapp också. Efter det äre bara EN vecka kvar i skolan som följs av två slappa veckor. Lovet och lämna Sverige, kan det bli bättre?!

It's too late to apologize!

Han få lite bilder av Karin igår från i fredags innan datorn tydligen bestämde sig för att lägga av för dagen! Hoppet, får lägga in lite bilder sen istället då! Ikväll blire pluggning och en promenad med Lina. Vi gick igår också, alltid lika trevligt. Efter den här veckan kan jag andas ut, tackar gudarna om jag klarar matte c provet imorn! Längtar sjukt mkt till helgen även fast jag jobbar 2/3 av den... ska iaf utnyttja lördagkvällen till MAX! 

Vill för övrigt och som alltid fara till sthlm. Hälsa på Daniel, shoppa, utgång osv. Älskar den staden (som jag säkert nämnt 100 gånger vid det här laget).. Mamma och pappa ska dit om ngn vecka, de sitter och bokar hotell nu. Förbannat orättvist!!! :) När vi far till Strasbourg så ska vi iofs förbi sthlm men det handlar om några fjuttiga timmar, men hinner förhoppningsvis träffa DG! En kortis är bättre än ingenting!


baby we gotta make it work

Ikväll blir det bara Ma C pluggning, sjukt jobbigt, men har inget val då vi har prov på onsdag. Idag hade jag den viktiga redovisningen, gick toppen. Känns bra att motivationen är tillbaka, får höra hur det gick på betygssnacket på fredag! Idag var skolan riktigt slapp och efter det for jag på stan för att visa min tattoo för tatueraren. Är ju grymt nöjd med den, men ville visa den för honom eftersom jag tycker att den behöver fyllas i lite på några ställen innan den är complete! Övningskörde från stan och fastnade mer eller mindre här. Imorgon blir det en tung dag tror jag, onsdag också.

Saknar dig!!


 Timbaland (feat One republic) - Apologize




Ne-yo - Make it work


En skön och bra dag!

Aaaa och jag har nog inte så mkt att säga. Det mesta som hände var väl att linn nyss var här, haha! Hon har blivit brunett nu, riktigt fint. Dock lämnar hon den blonda världen, känns mindre bra för mig. Haha! Tänkte bara skriva att jag hade skit kul på jobbet igår. Jag lovar, jag gick omkring och skrattade hela tiden! Vi var bra bemannade och det var typ inge folk alls. Sjuukt skönt. Lättförtjäna pengar då det inte fanns arbete att göra tillslut. Jobbar bara en gång nu på lördag, och veckan efter det också bara en gång. Funderar dock på att ta på mig ett nattpass nu på fredag, är ju helgen före löning. Bör vara hur lugnt som helst. Jobbar ju som inget framöver så! Nä nu ska jag inte babbla nå mer, är sjukt trött. Sängen väntar! Kram


Lyckad kväll!

Kvällen började med att jag for till karin på stan, där vi var en stund innan vi drog oss vidare till Cassi och Offan. Självklart kom vi lite sent pga våra väldigt impulsiva presenter. Haha!! Blev en lugn förfest där borta sedan var vi alla för slappa för att orka gå till x3m, så vi tog taxi! Väl där inne var det sjuuukt mycket folk. Väldigt trevligt för man kände så många! Ofelia bjussa på dyr drinkar, tack så mycket vännen! Tror hon kanske kommer ångra lite idag?! Men vafan, man fyller bara 18 år en gång i livet!! Grattis än en gång till er! Lite bilder kommer senare. Idag var jag en snabbis på stan och köpte tröjan som jag fastnade vid helt igår. MQ är inte en affär jag köper sådär jätte ofta på då det är så grymt dyrt, men jag brukar tänka på att jag faktiskt jobbar. Bland det bästa man kan lägga lönen på är kläder faktiskt. Skor, kläder och väskor. Nu ska jag dock försöka spara de kommande lönerna. Jobb ikv, halleluja!


image512
Två veckor kvar i skolan, sedan lov
och Strasbourg!! Kände mig bara
tvungen att ta en bild å lägga in! -->






















Fredag imorn, underbart!

Nu är jag riktigt taggade på morgondagen! Kommer bli riktigt riktigt roligt! Efter skolan blire å fixa lite. Bland annat något till Cassi å Offan. Sen kl 7 går bussen till Cassi. Efter det får vi skjuss in till stan för utgång. Hoppas verkligen alla brudarna kommer nu, blir bäst då! Annars förväntar jag mig inte så mkt resten av helgen, blir en hel del pluggande. Nästa vecka är döden i skolan, men man måste ha sånna veckor också ju.

Sen är jag ju en dumskalle ibland. Haha jag gjorde bort mig idag igen. På sista teorilektionen  för denna gång. La fram mina åsikter om x3m i samband med alkohol snacket. Vad jag inte vet är att typ ngn lite äldre grabb där typ äger det på något sätt. Han har iaf en hel del med x3m att göra, verkade vara högt uppsatt. Han typ suckade och teoriläraren skrattade. Jag också! Haha vadå x3m är inte så himla bra, vi har bara inte så mycket ställen å välja på därför blir det typ jämt där. Står för mina åsikter!

Hugs and kisses!

Stress stress och åter stress!

Är så trött nu för tiden! Håller på att somna jämt i skolan, därför ska det bli en tidig kväll ikväll! Känns skönt! Har en hel del skolarbete å göra också, men det ska väl hinnas med ändå. Har inte haft ngt roligt att skriva om de senaste dagarna så därför har det varit lite torrt, men helgen rusar bara fram så det kommer väl lite intressant senare:) Helgen bjuder bla på förfest å middag hos cassi. Hon å offan fyller ju 18, grattis!!!! Kommer garanterat bli en lyckad kväll! På lördagen blir det nattjobb och på söndagen ska jag bara slappa och plugga på lite grejer till nästa vecka.

What a day!

image511
Skola till tjugo i fyra sedan jobb till 8:a! Lite hårt, men vad gör man inte för lönen! Haha! Nu sitter jag med projektarbetet, skriver in loggboken, syfte, mål, bakgrund osv. Är en hel del å göra, och här ska det minnsan satsas!:) Mina nybakta bullar från igår var så goda, dock inte lika goda idag. Nybakat är ju alltid bäst! Imorn går jag skola till 2 och börjar jobba kl 15.00! Skulle egentligen jobbat till 8:a då med men nu behöver jag bara jobba till 6 och får dessutom betalt till 8:a ändå. Orkade inte ifrågasätta varför. Något med vattnet tydligen! Känns verkligen som jag jobbar för mycket nu, men från och med nästa vecka är det lugna puckor för ett tag framöver. Strasbourg resan närmar sig, lovet också för den delen. Lovley!

It's Britney BITCH!

Jag tror man måste ge hennes comeback låt en chans, glömma hennes skandaler för en stund för den låten är riktigt skön. Ska se om jag orkar bränna 50:s nya skiva idag, har bara lyssnat på den här på datorn än så länge. Kanyes skiva är typ utnött vid det här laget, haha så grym den är!!!

Ikväll blir det iaf bullbak och jag ska inte lyfta fingret för ngt jag inte vill. Vart rätt mycket jobb i helgen, då jag igår jobbade sammanlagt 10 timmar! Inte illa enligt mig och kvällen blev som jag förstod helt okej! Inte lika roligt som det brukar, men alla var på bra humör och man slet inte ihjäl sig. Ikväll är det också Miami Ink, höll på att glömma det!

Tycker det är så tråkigt att So you think you can dance har slutat nu för sesången. Jag diggade alla dansare som klarade sig mot slutet; sabra, danny, neil, lauren, lacey, dominic osv! Lägger in en utav de bästa danserna! Love it!



Galet jobbigt!

Gårdagen var hur nice som helst, förfest med josse hegg och matilda. Man känner att man behöver en mer dos av er alla tsm, trevligt! Sedan blev det krogen och en massa dansande som får en på sånt bra humör. Träffade mycket trevligt folk som vanligt! Minuset med det hela var att jag idag fick lov att kliva upp kl 9 för att hinna till jobbet. Kändes inte sådär super peppande.. Haha men jag klarade mig igenom allting och ikväll jobbar jag också tills klockan slår 3 eller halv 4:a. Sofia och några andra av mina favoriter jobbar också så det kommer faktiskt bli roligt! Nu är linn påväg hit för att kolla på min nya frilla, haha eller ny och ny.. men jag var ju hos frissan igår! Är både nöjd och onöjd! Färgen vart nice, lite mer levande nu. Dock fick vi lov att klippa bort endel och jag som ÄLSKAR min läng på håret. Aja, fanns inget annat å göra då det var så slitet. En decimeter kommer förhoppningsvis tillbaka fort. Nu drar jag mig härifrån. Ha en trevlig kväll!


image510

Klassiskt och bara såå bra!

Underbar låt! Verkligen en klassiker. Nu ska jag bara ha en hur skön kväll som helst, har inget alls i skolan och imorn äre som sagt ingen skola. Tänkte kila förbi linn ett tag också, hon håller på att baka bullar eftersom det är kanelbullens dag. Sedan tänkte vi se lite sex and the city, Mys! Utgång imorn? I think so!





Two in love can make it! Take my heart and please don't break it!

I will remember you!

Helt underbar låt. Måste få lämna hiphop världen för en stund, haha! Hörde den igår på So you think you can dance! Tyckte det var en passande låt till ett litet bildspel på mig å min älskade Sorinette. Passade på att tacka alla som följt oss under dessa år, saknar alla och inte minst ponnyn! Tog verkligen ALLA de viktigaste bilderna, och det vart en hel del kan jag lova! Ni som vill kolla på den lär inte ens orka se hela heller, haha! Men jag kan se den over and over again! Eftersom de väcker så mycket minnen. Föressten så kommer man sakna So you think you can dance lite. Var riktigt roligt att följa det programmet, alla i finalen var sådär.. sjukt bra! Ska alldeles strax fortsätta plugga till provet imorn, kom nyss hemifrån jobbet så jag ska iaf försöka. Känner mig rätt trött.

Imorn innan jag har teori på trafikskolan så ska jag in på Indiska och se om de har ngt jag gillar. Deras reklam går ju hela tiden och jag har fastnat för ett plagg som visas där! Ska köpa ett par svarta klackeskor som jag har kollat in ett tag också tror jag. Lite inköp gör en på ett riktigt bra humör!:) På fredag är vi föressten lediga. Kan det bli bättre för tillfället?!


MIAMI INK

image508


Igår såg jag på Miami Ink för första gången. Har velat se det länge och kommer hädanefter inte att missa det! Riktigt skönt program som jag tror man gillar ännu mer om man har en egen tattoo. Jag tror att jag känner mig extra intresserad eftersom jag nyss skaffade mig en. Och jag är självklart fortfarande grymt nöjd med min! Tatuerarna är iaf så sjukt duktiga. Blir ett roligt program att följa!

Och föressten!!! Nu när jag lix babblar om tv program så måste jag nämna att Christoffer Hiding lätt är den bästa i Idol. Hans röst är helt underbar. Hejar på honom om det ska hejas på ngn överhuvudtaget! Kanske hejas lite på Sam också! Han har också en sjuk röst.