Sämst jag är!

Börjar jobba om typ 3 h.. haha ingen planering alls! Får börja kl 08.00 också om jag vill, så vi får se hur det blir med det! Skulle vilja börja jobba kl 06.00 faktiskt. Sluta lite tidigare:) Om man nu får det eftersom det är inventering och hela faderullan! Kommer ta låång tid! Jag har iaf precis lyckats packa upp allt från resan och städat upp mitt rum efter bombnedslaget (blev lite stökigt då jag började visa mamma allt jag köpt osv).

Till det roliga. Kollade nyss min mail, och jag hade såklart fått ett fint mail från Brandon! Kan ge er början, men tror jag sparar resten för mig själv:) Haha!

Hey Susanne, its Brandon from New York City (Chelsea Spot) if you dare to care or remember, anyway just wanted to drop you a line so you do not forget my email address, tuck it away safely please. I hope your travels back home went smoothly and somewhat enjoyable. How was Chicago in the brief amount of time you spent there? O.K. to the point now, I really enjoyed meeting you, it was a pleasure to be amongst you presence...

Så söt! Hahah!:) Godnatt alla!

Bilder från resan..

sätter jag förhoppningsvis in imorgon! Slänger in några nedan tills dess..









Bästa köpen!

Mina bästa köp från NYC är lätt följande..

1. Schampoo, Balsam, och hårinpackningar från Redkens set "All Soft" och "Extreme". Hårprodukter som skyddar mot värme (t.ex hårblås) och tillför glans köpte jag också från de setten. Köpte utöver det en hårprodukt från Redkens "Fresh Curl" som framhäver lockar och en produkt från Redkens "Body full" som tillför volym. Jag gissar väl att allt det skulle kostat över 5000 kr i Sverige eftersom Redken är ett sådant fint och dyrt märke. Jag fick allt för pangpriset 1100kr! Jag tror inte många förstår hur galet billigt det är för Redken! Jag är ju galen i bra hårprodukter så nu är jag överlycklig!

2. Mina Rayban Wayfarers brillor! Love them!

3. Mina 8:a skor. Allt från Converse, vinterskor till höga klackar!




Tillbaka till verkligheten..




HEMMA! Känns seriöst lite skönt. Tillbaka till verkligheten med massa massa jobb och sånt! Ett minus med att komma hem är alla tankar. Alla tankar som kommer tillbaka. Min fina zorina finns ju inte mer.. känns hopplöst och förjävligt. Tårarna bara rinner nedför mina kinder just nu.. Har så svårt för att hålla mig när jag tänker på henne. Hon lärde ju mig allt. Det är ju med henne jag har mina bästa minnen. Hur fan ska jag orka kolla på alla hoppfilmerna igen? En sak som är säker är att det kommer ta ett bra tag.. Allt det här kmr ta ett bra tag..
 


Tiden går segt

Japp! vad ska man sysselsätta sig med här? Tur att man får börja stiga på planet vid 14.35.. Jag är taggad på att komma hem. Taggad på att packa upp allt underbart som jag har köpt i NYC! Taggad på att lägga mig i min egen säng. Trött är vad jag är. Men ändå kan jag bara tänka på att jobba. Längtar typ till jobbet imorgon -haha! För tillfället har jag faktiskt 4 jobb. Ja du läste rätt. 4 stycken. Det är ganska galet, måste fan säga upp mig nu. Varför drar jag ut på det? Förstår mig inte på mig själv ibland. Gillar att hålla igång och tjäna cash helt enkelt? Ska jobba sönder nu fram till årsskiftet har jag bestämt!

Snaaart är jag hemma. Sliten, men lycklig och typ 10 000 kr fattigare!
Haha love it!:)


I'm back in business!

Eller snart iaf! Än är jag inte riktigt hemma! Sitter just nu på Arlanda och försöker få tiden att gå lite fortare. Flyget hem går om ca 3,5 timme och vi anlände väl från Chicago ca 07.00 imorse! Är iaf så otroligt nöjd med resan, berättar mer senare + lägger in bilder.

Ikväll ska jag bara slappa. Kanske dra mig till gymmet. Beror på hur jag känner mig, kanske bara drar en powerwalk ist! Har saknat att träna faktiskt.. NU väntar en nice lunch! Puss

Hilton

Japp just nu sitter jag pa ett Hilton hotell i Chicago.. Hotellet ar galet! Imorse lamnade vi NYC och drog hit. Kanner mig lite tom, kommer sakna NYC faktiskt..Ar en helt fantastisk stad med harliga manniskor. Sov bara 30 min inatt da vi skulle upp sa tidigt till flyget och eftersom vi satt uppe med Brandon och ganget hela natten.

"It really sucks that you're leaving tomorrow.. you are for sure the coolest girl I've ever met in NYC"
-ahhhh jag kmr sakna Wayne.. :)

Naa nu ska jag tappa upp ett bad har pa hotellet och sedan lagga mig for att sova. Tror brosan skulle gymma lr ngt, haha! Vi far till och med lite sovmorgon imorgon!! Feels great! Langtar till frukosten imorgonbitti. Den kommer vara fet:) Vi hors snart mina kara! Direkt nar jag kommer hem sa ska jag ladda hem all hiphop musik som grabbarna har tipsat mig om. Ruskigt bra!:) PUSS!

JAG ALSKAR NEW YORK!

Seriost. Jag vill aldrig aka hem. Jag alskar det har. Alla ar helt underbara. Speciellt Brandon, Wayne, Milton, Ruberto mfl.. De far mig att skratta som aldrig forr. Skonare manniskor far man leta efter. Sedan har jag shoppat galet mycket. Ar mest nojd over mina 8 skor och Rayban Wayfarers brillor.

Just nu sitter jag med Brandon, Wayne, Milton, Micheal och lite andra skona lirare och snackar en massa skit. Vill inte lamna alla har imorgon, men vad har man for val.. Chicago imorgon da!! Vi hors snart! Puss

Arlanda

Dagen har jag spenderat i Sthlm. Nu väntar en natt på SkyCity här på Arlanda. Och till den stora frågan.. Economy Extra eller Business?;) Experten säger Economy Extra, men jag hoppas på Business. Galet! NYC imorgon då!


NEW YORK!

Imorgon bär det av till Sthlm och på Måndag går en av mina önskningar i uppfyllelse: att resa till New York!:) Resan kommer bli grym, jag bara vet det! Den kunde inte varit med läglig, nu när det är saker som tynger ned en här hemma. Blir skönt att få komma bort ett tag.. Shit vad jag längtar efter att springa omkring där i den gigantiska staden och shoppa!Jag längtar efter att vakna mitt i manhattan och bara springa ut på gatan för att köpa stora pretzels (kringlor). Detta är något som Amerikanerna tydligen äter till frukost tillsammans med en kopp kaffe. Det är väl smidigt att rusa till jobbet och köpa en kringla för 2$ på vägen? Jag ska leka viktig amerikan hela veckan, haha!

Jag längtar också efter att besöka alla fina resturanger. Blir ingen fastfood denna vecka inte! Iofs är jag ju rätt ute som en äkta amerikan då, men skit samma! Jag längtar efter att besöka deras Ben & Jerry's glasshak på Manhattan. Där hittar man förutom deras traditionella glassmaker även riktigt avancerade glassdesserter och riktiga glasskonstverk. Yummie?

Nu känns det mest som om att jag längtar efter allt som går att äta, haha, men jag längtar efter att få uppleva de godaste efterrätterna på Manhattan. Som man faktiskt, ganska otippat, hittar i en ombyggd glassbil vid namn Dessert Truck. $5 styck för allt! Jag längtar såklart också efter de viktigaste sevärdigheterna och utgångarna på kvällarna.. men det jag ser mest framimot är självfallet shoppingen. Här skall det sprättas!


Ha så fint här hemma så ses vi sen! Puss!









 




Mitt hjärta skriker

Jag vet inte var jag ska börja. Tror jag går rakt på sak. Idag fick jag ett sms om att min älskade Zorina skall avlivas imorgon. Jag orkar bara inte med detta just nu. Det blir bara kaka på kaka hela tiden. Jag kan inte förstå att hon lämnar denna värld om 6 timmar. Jag skulle precis på rast idag när jag fick smset.. jag stod bara där helt förstelnad. Jag visste inte hur jag skulle reagera. Jag försökte verkligen hålla borta tårarna, vilket gick bra tills jag kom ut på lagret. Det gör så jävla ont och jag känner mig så chockad. Det spelar ingen roll att det var ett år sedan jag hade henne. Det spelar ingen roll alls.

 Kom nyss hemifrån Zorina.. jag och matilda har varit där och fotat lite.. pussat lite på henne.. och allt det där ni vet. Hon kommer iaf alltid ha en speciell plats i mitt hjärta, precis som Zaida har.. Dock tror jag det här är snäppat jobbigare. Vi har ju gått igenom så mycket tillsammans. Jag har lagt ned hela min själ på den ponnyn och jag vet inte hur många träningar som har slutat i gråt. Men det har det varit värt för jag har fått så mycket tillbaka. Jag och Zorina utvecklades verkligen enormt mycket under tiden jag hade henne. Är så stolt över henne. Och över mig själv för den delen. Som Matilda sa ikväll.. vi gick från noll till hundra. Vilken grym ponny hon blev..

Jag och matilda var som sagt förbi henne ikv. Ville hålla om henne och pussa på hennes mjuka mule en sista gång. Känns bara så overkligt att jag aldrig kommer få se henne igen.. Måste bara nämna att Matilda är ett sånt otroligt bra stöd. Hon förstår verkligen, för hon har gått igenom samma sak själv. Hon behöver inte säga så mycket, hon behöver bara finnas där brevid mig så känns det om något lite bättre.

Zorina har inte bara hjälpt mig från att gå från att vara en risig ryttare till en duktig hoppryttare. Hon har hjälpt mig med så mycket mer. Det var Zorina som gjorde att jag hade något att se fram emot under en väldigt jobbig tid i mitt liv. Hon gav min styrka och hon gjorde mig lycklig. Minnena med henne från alla träningar, hopptävlingar och härliga somrar kommer aldrig försvinna. Jag bara ler när jag tänker på henne, och det kommer jag föralltid att göra.


Tråkigt att september månad ska behöva bli en så dyster månad varje år..

+ Zaida 8/9-05
+ Zorina 19/9-05

Älskar er..


Bilder från ikv..







Gjorde detta bildspel för ett år sedan.. Bilder från våra bästa minnen!




galet

Ja. Gårdagen var galen. Riktigt trevligt med många onyktra medarbetare;) Kvällen slut blev dock mindre bra. Fucked up helt enkelt. Kom nyss ur badet och snart väntar jobbet.. Men tack för igår alla!:)

Tagga!!!

:)

Twitch

A real man out there! Behöver man säger mer än så? Klippet nedan är från förra säsongens So you think you can dance, då han lyckades ta sig till Las Vegas. I årets säsong kom han tvåa! Dock hade jag velat se honom vinna, men man kan ju inte få allt som man vill! Grymt bra dansare.. Twitch är som bäst när han får hiphop nummer, men det andra klippet nedan är så fint även fast det inte alls är hiphop. Viennese Waltz? Säger mig ingenting, haha, men det var underbart att kolla på iaf. Han och Kherington var perfekta tsm! Enjoy!


Haha riktigt underhållande! Audition 07




Grymt fint! Twitch och Kherington 08




Personalfest!

Juuuuste! Imorgon smäller det ju!:) Kommer bli grymt skoj och jag taggar som tusan! Får rappa mig från jobbet imorgon eftersom jag slutar 18.00. Så där vid halv 8 tiden lär man väl vara på g för lite förfest och sedan utgång!




are you ready for us?

Chris Brown är bäst som alltid. Jag blir alldeles salig bara jag tänker på han och Lil Wayne. Vill aldrig sluta lyssna på dem! Lyssna på en av Chris Browns nya låtar "Glow in the dark" nedan.. Älskvärt!





ÄNTLIGEN!

Min dator har ju varit helt vrickat på sistonne och vi har fått lov att lämna in den på lagning 3 gånger!! Den är ju en riktigt bra och ny dator och det har gjort mig så irriterad. Nu är den iaf formaterad och klar för att förstöras igen;) Lr inte! Den känns så ny och fresshh, jag fick till å med min mapp med alla bilder och låtar sparad. Har ju så sjukt mycket låtar och bilder så tur var väl det! Gjorde nyss några windows uppdateringar och installerar just nu msn och allt annat dödsviktigt. Haha!

Snart ska jag ut och tvätta bilen! Men först ska jag kika vidare lite på digitalkameror + en bärbar dator. Funderar ju på att slå till på en riktigt nice bärbar och en 12,1 megapixel kamera.. Dock får det bli ett projekt eeefter NYC resan. Får se hur mycket man slänger bort där!:) Nä nu väntar bilen..


Sköna Ne-Yo med Miss Independent..






Min vecka!

Måndag Coop Forum 09.00-18.00
Tisdag Coop Forum 10.00-16.00
Onsdag Coop Forum 09.00-18.00 + Personalfest
Torsdag Coop Forum 13.00-22.15 + Provrida häst
Fredag Coop Forum 10.00-16.00 + PACKA
Lördag Flyg till Sthlm
Söndag Sthlm

Ska försöka ta det så lugnt som möjligt och vila upp mig inför New York nästa vecka. Fast på Onsdagkväll blire allt annat än lugnt:) Dax att krypa ned i sängen! Godnatt!


love it

Här är lite av smyckena jag fick av Alex.. och för att inte glömma smyckeshängaren! Har egentligen alldeles för mycket smycken och det rymms knappt nå mer i mitt smyckesskrin. Därför var det väldigt passande med en till smyckeshängare. Smyckeshanden är jag ju fortfarande väldigt nöjd med! Stilren!

För tillfället är min stora herrklocka mitt absoluta favoritsmycke! Den syns lite på en av bilderna i förra inlägget!






Ny klänning..

som jag tyvärr skickar tillbaka.. men visst är den fin?:)




Working overtime

Kom nyss hemifrån jobbet. Skulle bara jobbat 09.00-18.00, men jobbade över ett tag också. Helt frivilligt, utan att få betalt för det. Jag jobbade över eftersom jag tycker att det är roligt, och det säger ju ganska mycket om sitt nya jobb! På donken springer jag hem direkt och jobbar aldrig över längre än nödvändigt. Varken om jag får betalt eller inte. Nä ursch!

Från det ena till det andra.. men jag har sjukt ont i halsen. Nästan så att man inte står ut. Kan inte sväla utan att det gör ont som f*n.. Tror inte det blir bättre med en glass, men jag köpte hem en Ben&Jerrys, mörk choklad + två tidningar efter jobbet.. blir en tycka synd om sig själv kväll!:)




 


P.S. I LOVE YOU

Allihopa. Jag dog. Jag grät så mycket. Vilken fantastisk film. Jag skojar inte. Den rörde som om i mina känslor och i mitt hjärta. Att Gerard Butler var het gjorde den inte heller sämre. Åhh.. ni som ej har sett den måste se den!



Live Your Life

Efter jobbet åkte jag och köpte två sallader från mitt älsklings ställe Lobbyn. Ville bjuda Alex på något riktigt gott eftersom hon är en sån underbart omtänksam vän! Medans vi smaskade i oss maten så såg vi på lite sköna underhållnings- program som Hål i väggen. Alex är ju för underbar. Fick massa snygga smycken av henne + en riktigt nice smyckeshängare. Lägger in lite bilder på det senare:)

Kollar just nu på reprisen av MTVs video music awards. Har bara två saker att säga. Var inte det minsta förvånad över att Lil Wayne tog hem priset. Sedan diggar jag den här låten med grymma T.I och Rihanna! Hett!




I love weekends

Helgerna är allt bra sköna. Har iofs jobbat hela veckan inklusive helgen så det har ju varit lite tröttsamt. Man får inte ens vara ledig imorgon. På en söndag. Skitigt! På måndag kommer första löningen (älskar att få lön 2 gånger i månaden nu för tiden) och den kunde inte ha blivit bättre. Sommarens slit har lönat sig och jag dog när jag fick lönespecifikationen. Iallafall nästan.
 
Ikväll har jag heggan och thomas hyrt tre filmer och köpt massa onyttigheter. Snäll som jag är så bjöd jag på allt. Blev lite dyrt, men heeyyy ibland ska man väl vara sådär extra snäll. Jag gillar dem skarpt så det var dem värda. Två härliga individer. Puss på er! En film han vi inte med att se och det var P.S I love you. Filmen som alla (typ) snackar om. Så imorgon kväll blire att bänka sig framför den. Nä vet ni vad. Nu väntar sängen för jag börjar faktiskt jobba kl 10 imorgon.. Efter jobbet blire en sväng förbi Alex. Hon har ännu mer smycken att ge bort nu och jag kan ju bara tacka och bocka. Hon är underbar. Tror jag inte har många fler vänner som är så pass omtänksam och gullig som hon är faktiskt.

Sist ville jag bara avslöja att det var första gången jag smakade Ben&Jerrys ikväll. Kan lova att det inte var sista gången heller. Sjukt vilken god glass, och den finns ju i så många smaker också. Vill testa alla!








BTW!

Förra veckan beställde jag ju en NYC guidebok och idag dank den ned i brevlådan. Ska sätta mig ned och kika i den nu i helgen, tror verkligen den kommer att komma till användning. Liten och behändig. Utvikbar karta och massa massa mer! Är ju fan bara 9 dagar kvar innan vi åker.. och en vecka kvar innan jag sätter mig på flyget till Sthlm. Blir nice att bo hos min underbara DG, 2 dagar innan man far iväg till NYC! Puss och godnatt

we gotta make it work..

två av mina favorit danser från So you think you can dance..
låtarna är också underbara!:)




 




mmmmmake it rain

Kan lova att jag spelade Pinks nya underbara låt på högsta volym -tills jag fick klagomål! Jag älskar den verkligen! För att svara på linns fråga om hur det går på nya jobbet, så måste jag säga att det går riktigt bra!:) Trivs toppenbra och allt flyter på! Folket är så trevliga och det är extra nice att Thomas jobbar där! Kom nyss hem därifrån faktiskt och nu blire väl lite tv och sedan väntar sängen!:) Blir både Coop Forum och Coop Nära Haga imorgon. Hoppas på en nice helg!

Det är visst mycket jag älskar idag, men jag älskar denna låt med! Grym remix med många av mina favoriter. Fat Joe, Lil' Wayne, T.I, Ace Mac, R.kelly och Birdman! En blandning utav dem kunde ju bara inte bli fel! Älskar det! Kan Lil' Wayne bara sluta vara så jävla bra!



Fat Joe, Lil' Wayne, T.I, Ace Mac, R.kelly och Birdman - Make it rain (remix)

 




QUESS WHAT, I'M HAVIN' MORE FUN!!!


Sjukt jävla grym
låt som jag kommer att digga nu ett bra tag framöver!!


Pink - So what





17 timmars sömn?

Efter 3 timmars sömn, 3 nätter i rad så dog jag igårkväll. Däckade i sängen vid 8 och sov till 13 idag. Haha det kallar jag för gaaalen sömn! Känner mig pigg inför jobbet idag och har lite små saker att fixa före jag sticker dit! Egentligen skulle jag å pappa göra en helrengöring av min hästtransport idag, men han åkte dit själv med en kompis för att göra det tillsammans. Han ville väl inte väcka mig, och som tack gjorde jag nyss klar 2 stora blåbärspajer. Med extra mycket smuldeg
-det blir godast så!







Föressten! Imorgon ska jag på arbetsintervju på Statoil.. Har ju nyss fått Coop Forum jobbet och det sa jag till dem. Kommer ju satsa på det jobbet tills jag börjar plugga! Får ju mest timmar där med! Men de från statoil insisterade och ville att jag skulle komma på intervju ändå soo why not? Skulle kunna hoppa in där ibland.. men vi ser ju! Allt ser iaf ljust ut fram till studierna! Snart får man ju börja söka och jag tänkte faktiskt sätta mig ned ikväll och kika på vilka universitet jag vill söka till!:)




just dance

Är inte riktigt less på denna låt, men snart så. Fan vad den är skön! Ikväll blire film med Lina och lite onyttigheter. Hon ska dessutom laga middag till oss, så söt! Skippar gymmet för andra dagen i rad, illa illa! Tar igen det sen! Såhär ser denna vecka ut hittils.. har inte hunnit planera så mycket förutom jobben. Har ju tre jobb för tillfället, vilket medför ett sånt här schema. Men cash som jag alltid brukar säga:) Blir inte tre jobb länge till heller..

Måndag Coop Forum 08.00-12.00 + Donken 15.45-20.00
Tisdag Läkarbesök och diverse annat
Onsdag Coop Forum 06.00-15.00 + Iksu
Torsdag Iksu + Coop Forum 16.00-22.00
Fredag Coop Forum 09.00-13.00 + Iksu + Coop Nära Haga 18.00-22.00
Lördag Iksu + Donken 11.00-19.00 + Brudarna på kvällen
Söndag Donken 10.00-17.00






Jag har sett för mycket skräckfilmer

Var nästan lite läskigt att åka till Zaidas grav ikväll efter jobbet. Man börjar alltid inbilla sig saker när man är ensam på det där viset. Det var ju så himmla mörkt och hennes gravplats ligger ju så långt in i skogen. Först kör man efter en liten skogsväg och sedan skulle jag ju traska in en bit in i skogen också. Försökte rikta bilen med helljuset mot gravplatsen, så gott det gick iaf. Det vart så fint med gravljusen och blommorna där!:)


l


Idag för tre år sedan..

fick jag uppleva en av de jobbigaste dagarna hittils i mitt liv. Jag minns så väl när Kent ringde och sa att nu var det gjort. Nu fann hon inte längre. Allt hade gått bra och väldigt smidigt. Hon hade inte märkt något alls. I den stunden släppte ett enormt tryck från mitt hjärta, för nu slapp hon ha ont mer. Men samtidigt fick jag ett ärr i mig som aldrig skulle kunna läka helt. Jag skulle aldrig få höra henne gnägga åt mig igen.. Jag skulle aldrig mer få trycka in mitt ansikte i hennes man och känna hennes underbara doft. Jag skulle ju aldrig mer få se henne igen, och bara tanken gjorde så fruktansvärt ont. Jag minns att jag la mig ned i sängen och började gråta. Jag trodde tårarna aldrig skulle sluta komma. Hon hade varit mig så nära i många många år. Faktiskt varje dag. Och vet ni vad jag ångrar mest? Att jag inte var där när hon skulle lämna oss. Jag svek henne.. och jag hoppas så mycket att hon kan förlåta mig, men jag orkade verkligen inte vara där när hon skulle dö. Det var nog tungt att gå ut från stallet och lämna henne. Hon var så orolig och gnäggade efter mig.. och jag tror hon förstod att något var pågång. Jag minns hur jag stängde transporten, satte mig i bilen och kollade ut över hagarna. Jag försökte verkligen hålla mig från att börja gråta, vilket var omöjligt. Jag minns också hur Yvonne sa -"det här kommer bli bra Susanne".



+8/9-05



Som alltid blir det att fara till hennes gravplats imorgon.
Tända några ljus och lägga några blommor där. Älskade Zaida.

PS.


Klickade alldeles nyss hem denna lilla guidebook över New Yorks bästa shopping- ställen, restauranger, barer och sevärdigheter. Liten och behändig med detaljerade utvikningskartor. Dessutom sjukt billig! Snartsnartsnart!



sängen ropar!

sjukt trött och sjukt less. fast kvällen var rätt skön ändå! ska egentligen inte klaga då heggan (skjutsade hem henne å matilda nyss) ska upp om 1,5 timme.. själv får man ju sova ut riktigt länge!:) börjar inte förens 17.00! godnatt alla!
















Vilken kväll..

Kände mig faktiskt rätt pigg ikväll och nu är jag bara hur glad som helst eftersom jag är ledig imorgon. Först ska jag sova ut! Sedan ska jag på en prommis. Efter det blire väl å fortsätta chilla för att slutligen avsluta med ett pass på Iksu. Kvällen bjuder på inflyttningsfest i Linns nya lägenhet. Kommer bli så trevligt så!:)

Rubriken syftar sig på en kille som glodde sönder på mig när jag skulle ut å städa undan lite i lobbyn vid stängningen. Orkar inte dra allt, men han förföljde mig iaf och gav mig förföriska blickar och poser som slutade med att jag garvade ihjäl mig. Haha var så sjukt. Började as flabba så mycket att jag fick gå från lobbyn! Tillslut började han snacka med mig och påstod att han "inte var farligt", vilket jag svarade på att det trodde jag väl knappast? Han frågade slutligen om vi skulle hem och ha sex efter jag slutat. Jag kan lova att svaret jag gav inte var särskilt snällt, haha!



Här är min nya gråa kavaj som jag bytte mot den gråa kavajen från HM.. Gillade denna bättre då storleken kändes mer passande och på denna var det inte tunna vita ränder.. Nya klockan syns också!:) Gillar den skarpt!





Vilken glädje!

JAG HAR FÅTT ETT NYTT JOBB!!!!!!! Känns så jävla lättat! Start redan på Måndag! Och ni vet ju vad som skulle hända då jag fick ett till jobb.. uppsägning på skitjobbet;) Kommer nog få jobba på nya jobbet riktigt mycket (enligt chefen) enda till och med jul. Vilket är perfekt om jag lix sticker och pluggar på annan ort i Januari!:) 

För vissa är nog detta rätt förvirrande eftersom jag haft ett nytt jobb väldigt länge, men det är så att jag jobbat på Coop Nära Haga sedan i Maj! Jobbat hur mycket som helst fram tills nu, och jag får ju fortsätta lite framöver där också. Dock ville jag ju ha mer timmar så detta blir ju perfekt med mitt nya!

Nu blire en walk, sedan Iksu och efter det jobb från 19-03..

studentsug och kroppsvärk

Idag var jag på gymmet och det kanske inte var så smart för nu mår jag inte så bra. Orkade bara jobba i 3 timmar, sedan fick jag sluta. Ligger hemma i sängen och ser på tv nu med Lina. Blir garanterat en tidig kväll eftersom jag skall upp tidigt och skjutsa päronen till flyget. De ska iväg till Olso och hälsa på brorsan!:) Imorgon kommer mina nya klänningar också, yess!

Btw! Jag känner mig jättetaggad inför universitetet.. till våren till våren till våren!! Då jäklar! Hoppas komma in i typ Lund. Eller ngt. Vi ser ju. den 15:onde sep får man börja söka iaf. Ska ta mig en hel dag och kolla in vars jag vill söka och vad framförallt. Har ju såklart mina förslag och tror nog jag vet vad det blir..


En fin låt med årets American Idol vinnare David Cook..





love finds you, you dont find love

love finds you, you dont find love




Hittade nyss, helt random, en bild på mig på facebook! Är från våran förra personalfest som var i Juni. Nu den 17 september kör det igång igen, och jag taggar verkligen! Det blir mycket roligare att jobba då man lär känna varandra bättre! Iofs känner jag många väldigt bra, och några av mina närmaste har jag faktiskt fått från jobbet, men det blir inte sämre av lite festande;)





you can call it madness, but I call it love






Ett bra sätt att vakna på

Fick ett samtal alldeles nyss som gjorde mig oerhört glad!:) Kan inte skriva om vad det är ännu, men kan säga att det iaf blir ett möte på fredag.. Vaknade dock också med halsont och tror att jag är påväg att bli sjuk. Men det skiter jag i för idag ska jag äntligen ha tid att fara på gymmet! Blir tre veckors hårdträning nu innan NYC!:)

Idag eller imorgon lär jag få mina nya klänningar som jag beställde. Hoppas de passar nu!:) Älskar ju min rosa som nu finns i svart också (bilden nedan till höger).. Kanske beställer dem nedan också. De var ju bara lite sådär perfekta!






Tisdag

Idag lyckades jag förlora 300kr bara för att jag är så jävla klantig. Orkar inte ens tänka på det för jag blir så irriterad på mig själv. Bad mamma föra över 300kr från mitt konto (för att betala räkningen sen) eftersom jag själv inte vet hur mkt som finns där för tillfället. Min dator är ju på lagning (igen) och kan då inte kolla in mina konton. Okej jag vet att jag kan kolla hur mkt som dragits senare, men ändå.. Ska försöka blunda lr ngt. Vet man inte om att man har förlorat pengar från kontot tror jag helt enkelt inte att jag kommer bry mig lika mycket, haha. Det är ju värt ett försök iaf.

Jobb från 10-20 idag och ikväll väntar en walk, ett bad och en säng. Jag tänkte krypa ned i våran jacuzzi (det låter lyxigare än vad det är) och lägga en skön ansiktsmask på fejjan. Fixa naglarna, lägga in hårinpackning i håret, smörja in hela kroppen och massa annat skall jag väl också hinna med. Girlstuff med andra ord. Westlife nedan! Jag vet.. inte riktigt vad jag brukar lyssna på.. MEN denna låt är så himla fin!:)




Us against the world


love to jordan sparks

Var några månader sedan jag lyssnade sönder hennes underbara skiva, men nu börjar jag längta tillbaka till låtarna igen. Många av dem är bokstavligen fantastiska. Här har vi två av hennes absolut bästa!


Jordan Sparks - One step at the time





Jordan Sparks - Next to you





It's five in the morning and I can't go to sleep
Cuz I wish, yeah I wish you knew what you mean to me
Baby, let's get together and end this mystery

Maybe we're friends, maybe we're more
Maybe it's just my imagination
But I see you stare just a little too long
And it makes me start to wonder
So baby, call me crazy
But I think you feel it too
Maybe I, Maybe I, just gotta get next to you


Rummet blir fullt av skit

Suck! Jag som nyligen köpte ett snyggt tidningsställ -visar sig nu vara alldeles för litet för de massmängder mode- och skvallertidningar som jag köper med mig hem hela tiden. Sedan jag började jobba på mitt nya jobb så kan jag inte sluta köpa dem. De hänger med hem alltför ofta, men det blir ju lätt så då en av mina favorit sysslor är att lägga sig ned och bara ta det lugnt till en bra tidning. Delar nog den åsikten med många andra. Snart ligger dem iaf överallt, men det gillar vi. Sofis mode är kung!





klockor är allt bra underbart

Jobbade ju från 09.45-14.00 på Donken idag så eftersom jag lix var på stan när det var dax att sluta så passade jag på att glida omkring på stan. Köpte en ny mörkgrå kavaj från Kappahl (lämnade tillbaka den gråa med kritvita streck från H&M) och köpte dessutom två nya klockor.

En brun med guldfärgat ur (till otroliga 65 riksdaler).. och en silvrig stor sportig herrklocka. Lätt det en av de bästa investeringarna på länge. Velat ha en sådan länge och väl så nu satt den riktigt bra! På första bilden här nedan så är det den större varianten som jag köpte.. på den andra bilden så är det inte exakt ett sådan jag köpte -men den är väldigt lik! Bakgrunden till uret är såklart inte blå på min. Den tredje bilden är egentligen exakt en sådan herrklocka jag köpte idag, men bilden var så dålig och bakgrundsfärgen där stämmer inte heller. Jag ville ha hela min i silver -mest stilrent! Gahh den är så freshh!:)










Var också ute efter en stor guldfärgad brosch att sätta på kavajen, men en sådan visade sig vara helt omöjlig att hitta. Det är så irriterande när vet vad man är ute efter, när man vet exakt hur man vill att  något ska se ut, men man har dock ingen aning om vars man hittar skiten.. Får hoppas att NYC har någon att bjuda på ist. Aja.. efter min lilla shoppingtur så blev det att fortsätta dagen med ännu mera jobb. Från 17.00-22.15. Lite tufft att jobba hela dagen, men trivs fan riktigt bra där. Menar inte på donken, för er som trodde det:) Natti!


your life's on the line






50 cent - Your Life's on the line


Cuz it's a shake dooown

Ännu mer gammal skön musik! Man behöver ju inte lyssna på det senaste hela tiden. Gamla låtar väcker så mycket minnen också!


Akon - Shake Down




Fat Joe - Lean back