GET CARRIED AWAY



Good girl

Idag har jag varit duktig. Måste faktiskt få säga att jag har varit riktigt duktig. Lyckades bara sova tre timmar inatt och när väckarklockan ringde halv 5 imorse trodde jag att jag hade vaknat i helvettet. Ååå så trött jag var, men upp kom jag och var i tid till jobbet kl 6. Hade öppning med Alexandra och det tackar jag gudarna för. Love her! Dagen bara rusade iväg (förmodligen eftersom jag skrattade bort den, mycket pga martin, hahaha) och helt plötsligt var klockan kvart över 2. Fick hämtning för att fara på Hermansson. Och sen vi kom hem har jag bara grejat och möblerat i rummet. Så lättroad man kan vara!

NU ska jag köra och hämta mitt körkort på posten!!!

image822












LOST

Haha kom nyss hemifrån teg.. jag körde nästan vilse! Svårt ställe dedär, eller så har jag bara det sämsta lokalsinnet:) Nu väntar sängen. Måste verkligen sova för jag börjar kl 06.00! Bara om några timmar vill säga. Huvva!

Full rulle på jobbet

Kom just hem! Hade tänkt hinna med en walk, men tror att jag måste slänga mig in i bilen direkt. Ska ju till Anette ikväll å kolla på hennes lägenhet:) Jobbet idag flöt på som vanligt. Med en chef som peppar oss till tusen blir det lite små roligt. Haha han är för rolig ibland. KOM IGEN TJEJER, NU KÖR VI! Haha desamma med fahlander! Köpte en svart cardigan idag, måste säga att det var välbehövt. Har sökt en svart cardigan jättelänge. Förstår inte varför jag aldrig hittat en bra. Min nuvarande är lite sliten och en svart cardigan är för mig ett riktigt basplagg, something I really need!! Sitter och myser i den nu åå föressten.. imorgon ska vi och kolla på resterande möbler till rummet:) En smal, hög hylla och en spegel med andra ord. Det är så roligt med möblering och sådant pyssel!


JAG HITTADE DEN!

image816



Äntligen hittade jag "smyckeshanden" som jag så länge velat ha. Iofs tipsade Julia Lindberg om vars man kunde hitta en, men ändå!:) Thanks! Fanns en liknande i svart, fast den var inte riktigt lika specifikt utformad som en hand och var inte heller i porslin om jag förstod det hela rätt. Tror dock jag ska köpa den också. Så jag har två stycken, de blir perfekta till mitt rum! Jag fick bara lov att slänga på några smycken och ta ett kort på den. Bilden ovan alltså!

Blev nyss glatt överraskad när jag kom hem från jobbet! Pappa frågade mig om jag kan tänka mig att ha en ny och lite mindre spegel i det nya rummet. Han vill nämligen inte att jag ska ha min förra för då blir det så många hål i väggen. Jag har dock varit bestämd hittils med att jag vill ha min gamla spegel. Jag gillar ju den. Pappa som vet om det började då muta mig. "Kan du tänka dig att byta den mot något annat trevligt då?" Jag blev genast nyfiken och då öppnade pappa dörren till rummet och frågade om detta var något jag kunde tänka mig att offra min gamla spegel för? Haha den jäveln alltså!!!! Han är världens bästa! Ska ta lite kort på hur allt kommer se ut sen:) Är riktigt nöjd!


Diagnosed with love



Friis & Company

image814

Innan jobbet idag gick jag förbi min favvo butik Shanta. Är ju mest väskor jag köper där, men denna gång var jag där av andra orsaker (!!). Köpte en aftonväska (är ju faktiskt en plånbok även fast namnet gör så att man tror att det är en väska). En brun stilren aftonväska som förhoppningsvis ska rymma mer än min förra plånbok. Blir nice att sätta ned körkortet i den. Körkortet som för övrigt ska anlända när som helst!:) Ååå!

Sedan hittade jag dessa (se bild nedan) bedårande örhängen på Shanta också. Friis och Company örhängen. Rea dessutom! Fanns ett matchande armband till också som jag inte heller kunde låta bli. Har faktiskt aldrig köpt något från Friis & Company tidigare. Inte ens deras väskor. Jag vet inte varför, men jag tycker deras väskor är lite överdrivna. Men nu ska jag väl inte säga så för då kommer jag komma hem med en sådan inom kort och bara gjort bort mig. Nu är jag iaf äntligen hemma från jobbet. Ska på en snabb walk och efter det ska jag ut å köra bil (nej jag har ingen skola på hela veckan för de som missat det). UNDERBART!!!

image815

Time for bed

Ikväll vart det film, fruktsallad och allt det där hemma hos mig med jossan och hegg. Skrev ju lite om salladen i förra inlägget, måste iaf få säga att den va riktigt god! Cashewnötterna gjorde sitt! Skjutsade hem dem för ca 2 timmar sedan, vet inte hur tiden har sprungit iväg sen dess! Tog iaf lite omvägar hem bara för att. Det går inte att förklara känslan bara. Bara glida omkring med den bästa musiken. Haha nu låter jag som en kille typ.

Var btw nån psykobitch grabb som körde taxi och som körde upp brevid mig och stannade där.. ett bra tag. Haha tillslut undrade jag bara vad han gjorde och kollade på honom. Haha har bara ett ord att säga om det: wtf?

Imorgon ska jag upp i tid för att gå på en walk. Efter den blire stan en snabbis innan jag börjar jobba. Denna vecka jobbar jag måndag till och med torsdag. + lördag! Det är galet. Natti



gårdagen + mitt nya rum + balklänningen + fruktsallad + ponny

En riktigt mysig kväll med heggan! Först jobbet som jag nämnde tidigare. Sedan körde jag till henne. Hjälpte henne med hennes nya blogg (se förra inlägget) och sånt där slappt! Senare på kvällen blev det att skjussa runt lite folk och efter det väntade sängen. Har inte så mycket mer att säga om kvällen:)

IDAG är dom nästan färdiga med renoveringen av mitt rum. Nytt golv och nya sjukt snygga tapeter! Nu är mitt rum lätt det snyggaste i hela våran villa! Jag har dessutom köpt lite små saker som ska piffa upp rummet lite extra, pricken över i:et ni vet. Ska dessutom beställa efter nya kort (från speciella tillfällen, tävlingsbilder, på mina vänner osv) till veckan för att uppdatera mina tavlor som ska vara i rummet. Jag är en sån person som vill att rummet ska vara personligt. Och vad är inte bättre än tavlor med massa underbara minnen å kort på dem man håller om mest?

I början på veckan som kommer ska jag alltså flytta tillbaka till mitt rum. Att jag får flytta ned datorn till rummet och att jag sen ska få en ny tv kommer bli hur grymt som helst. De senaste dagarna har bara varit så underbara, skulle vilja beskriva dem som att jag har svävat på moln. Seriöst! Körkortet blev mitt (det bästa), fick ett oväntat mvg, fått ett nyrenoverat rum och nu väntar en hel veckas ledighet från skolan. Blir att jobba extra på donken under veckan istället. Kunde inte blivit bättre, extra cashmoney!

Sen vare ju det här med balklänningen. Känner mig lite stressad, måste sätta mig ned nu efter middagen och låta hela internet inspirera mig. Crazy! I början av februari ska vi fara å träffa sömmerskan å då ska hon ta mått på mig och jag ska lämna en bild/beskriva hur balklänningen ska se ut. Så himla roligt!

Idag har jag iallafall varit och handlat ingredienserna till en fruktsallad som Engla tipsade om i hennes blogg. I den ska det vara bananer, äpplen, apelsiner, kiwi, kärnfria vindruvor och hackade cashewnötter. Över det ska man pressa lite citron! Visst låter det gott? Jag är bara tvungen att testa! Smarrigt värre!

PS. Förmodligen från och med nästa vecka ska jag börja rida igen! Ponny dessutom! Jag längtar så jag spricker tror jag! Ska hjälpa min gamla medryttare som jag hade till min ponny i två år! Men nu ska jag istället börja rida hennes nya hoppstjärna! Haha ombytta roller?:) Perfekt för mig eftersom jag inte har planer på att köpa en egen på ett tag!

COUNTDOWN

image812

Egentligen skulle jag å heggan skrivit det här inlägget igår, men det slutade bara med att
hon gjorde det i sin. Vi tog iaf den här bilden när det var 50 minuter kvar tills vi skulle få börja hugga in! I tre timmar led vi, och sedan mådde vi bara allmänt gott. Allt är från donkelidonkan och för mina insatser fick jag 500 kr som lovat! Duktigt av mig måste jag faktiskt få säga. Självdiseplin skulle jag kalla det!

PS. Kolla in heggans nya blogg. Den är värd ett besök! KLICKA HÄR

Lördagsplaner

Vaknade nyss efter en lång natt på jobbet! Jag tänkte skriva att det fanns ingen som skulle kunnat förstöra min dag igår, men det var faktiskt inga dryga folk heller så det var ju hur underbart som helst. Gud vad alla var trevliga och rara. Var runt 5 stycken som drog kvittoraggningen, haha det är så roligt när folk inte ger sig. Här kammas inget hem grabbar! Kanske svårt för vissa att förstå, men man värdesätter gånger då folk INTE är otrevliga och dryga mot en på jobbet. Folk är bara så! Iaf så ska jag snart på gymmet, efter det ska jag hem och göra mig iordning, köra till jobbet och efter jobbet köra till ersboda där jag ska tillbringa kvällen!

Imorgon funderar jag på en god middag med skönt sällskap på någon resturang, men jag känner mig lite lost om vad som är öppet på en söndag. Får kolla upp dedär! Men den lunchen är jag iaf värd ;) casshmoney imorgon också. Nä nu har jag lite brådis. Bjussar på en gammal, men skön låt! Vi ses!



Vilken dag!!

Haha jag var typ alldeles för glad att kunna utveckla förra inlägget, men jag kan iaf säga att det är en sån känsla när man tar körkortet. Man förstår verkligen hur alla andra har kännt när de lyckades! Körkortet är nu mitt och det första jag gjorde när jag kom hem var att bränna en massa skivor för att sedan dra iväg på en sväng. Nu börjar letandet efter en egen bil! Längtar så mkt! Alldeles strax ska jag köra iväg till jobbet. Det är där man hittar mig ikväll! Ciaoo så länge!

PS. Tack Julia för dina underbara ord i din blogg. Var så roligt att se alla bilderna, haha!! Söta var vi minsann! Du är underbar! SMS:a ditt nummer till mig igen äru söt! Massa nummer försvann som sagt från min mobil när jag bytte. Puss!

Idag är jag gladast i hela världen!!!


image810



What a happy day!

Ååå egentligen vill jag inte snacka betyg här i bloggen. Men gud vad jag vart glad idag. Vi har ju fått reda på alla betygen för alla ämnen vi gjort klart nu innan jul. Förutom ett betyg, och det var Samhällsbetyget. Jag har ansträngt mig lite extra nu på hösten eftersom jag låg lite dåligt till i det ämnet pga min "jobbiga" period i tvåan. Tvåan var som sagt en jobbig tid i mitt liv på många olika sätt och sänkte därför några av mina betyg. Men skit i den nu, jag gick iaf till karin för att få reda slutbetyget. Hoppades som fan på ett vg!! Hon förklarade för mig hur hon tänkt osv, och att hon kommit fram till att jag är värd ett mvg för hon vet hur mycket jag fick kämpa i tvåan. Ååå jag vart så himla glad!:) Jag tycker verkligen jag är värd det! Nu har jag bara 8:a ämnen kvar och det känns guld. Studenten känns så nära nu!

IMORGON blir en svettig dag. Blod svett och tårar?? Vi får se! Jag har iaf ingen skola nästa vecka och inte imorn för den delen heller. Love it ;)

Dont forget!

Tänkte påminna Mr M om att jag LÄTT kommer klara vadet, på söndag är du alltså skyldig mig 500 kr;) (tack -du är bäst!) Haha.. har iofs inte klarat det än, men jag menar.. vad är oddsen att jag faller för trycket?? Ännu bättre är ju att vi får lön på fredag! Blir dock ingen utgång, nej ni kan hitta mig på donken under hela kvällen- och nattens gång. Halleluja?

image809

HOME SWEET HOME

De närmaste dagarna blir väldigt spännande om man säger så ;) Kan inte gå in på vad men.. hih! Kom nyss hem från jobbet, såå skönt! Äntligen hemma! Har varit i skolan från efter lunch eftersom jag övningskörde före lunch! Morgondagen bjuder på en skön sovmorgon också, kunde inte bli bättre för tillfället!

Kan forfarande inte släppa att Heath är död. Man kan inte låta bli att tycka så jävla synd om hans ex Michelle Williams och deras lilla dotter. Gud man ska verkligen ta vara på livet. Allt kan hända, precis allt!

image806

Livet är orättvist

Skriver bara en snabbis från skolan! Fick alldeles nyss veta att Heath Ledger är död. Jag finner inga ord, det hela är bara overkligt. Jag och så många andra diggade den här skådespelaren. Hans leende kan få vem som helst att smälta! Han är den där charmiga skådespelaren som jag alltid har gillat bäst. Fan fan fan han var ju så jävla bra!!! 10 orsaker att hata dig, Patrioten, Brokeback mountain å massa andra filmer kommer inte längre kännas lika roliga att se. Livet är så sjukt orättvist.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1681534.ab

frissan + massa köp

Idag slängde jag fram plånboken lite:) Blev ett par svarta skinnklackeskor, inge speciella, men väldigt neutrala och stiliga! Köpte en vårjacka från Indiska som jag bara föll för såå mycket. Har kostat kring 600 kr, men låg på 200 kr nu. Det är vad jag kallar för ett kap! Blev också en söt tee från Indiska + ett långt svart linne. Det rosa rouget blev äntligen mitt också. Den ger mycket lyster and that's what I like about it! Hmm.. sedan blev det några hårspännen från Glitter och sist men inte minst ett par ballerinaskor med leopardmönster från DNA för bara 80 kr. Ville bara skriva av mig allt. Känner mig si nöjd!

Sedan var jag ju hos frissan också. Bestämde mig för att klippa till luggen, jag kör på det nu ett tag!! Tack för alla söta råd och kommentarer från förra inlägget. Jag väljer luggen som nog de flesta tycker att jag ska göra också! Sen får vi se vad som händer mot sommaren! Jag bytte visningsbilden på mig själv och den tog jag typ nyss, så det är väl resultatet av luggen!:) Jag trivs!


Rick Ross ft R. Kelly - Speedin'


Lugg eller inte?

... ilandsproblemet, jag vet! haha! Men jag har valet att klippa till luggen imorgon (gratis tillklippning hos salongen) eller låter den växa ut. Jag vet helt ärligt inte vad jag ska göra. Gillar att ha lugg, men saknar också min gamla frilla... :/

image796  eller  image797 ??

I STILL LIKE IT



Timbaland är så jävla grym!

KOMSI KOMSI


image795

EVERYBODY LOVES A BAD BOY


Jag älskar det! Gossip girl är helt seriöst hur bra som helst. Ska snart sätta mig ned och se de 3 sista avsnitten av första säsongen!! Chuck är den bästa, just look at him!image794 Everybody loves a bad boy















I AM LEGEND

Vart en skön kväll!:) sitter bara här å chillar innan skjutsen kommer! Är med heggan och josse. Vi har bland annat sett I Am Legend. Måste bara rekommendera den!! Riktigt bra! Will Smith är kung! Sedan såg vi också American Pie 4, men där har jag dock inga kommentarer. Haha! Ååå när jag kommer hem ska jag slänga mig i sängen. Hoppas er kväll var trevlig!

image793

störd kille 30+

Den här dagen känns mycket bättre!:) Sov till 11 och sedan for jag å mamma till gymmet. Är ett så sjukt fint och fräsht ställe alltså! Är nog inga ungdomar som håller till där, och idag var det faktiskt inga där alls så jag å mamma hade allt för oss själva. Lovley! Jag blev som chockad då jag kom in. Värsta överdrivna inredningen egentligen! Jag menar.. en öppen brasa mitt i alltihop?? hahaha! Massagestolarna var crazy också. Nä från å med nu kommer jag leva där lite då och då!

Annars gick det bra att jobba igår. Eller förutom en snubbe som försökte lura mig att han hade köpt käk. Bara för att jag är blond är jag inte dum! ;) slutade med att han lackade och snodde mat mitt framför mitt ansikte. JA han snodde saker som låg framme och satte sig i lobbyn å käkade. Då brast det! Hur kan man vara så fräck? Alex gick fram å ryckte tillbaka maten å han tog då tag i henne! Jag förstår mig inte på vuxna som beter sig så barnsligt. Är man 30+ borde man fan ha mer förstånd i skallen. Hehe ska inte älta det här nu. Är ganska bra på sånt!

Ikväll blir det för övrigt god mat, lite film å en massa skitsnack på Ersboda med Hegg! Sånna kvällar förgyller verkligen!!

 

Är det här en fredag?

Man börjar ju undra för det känns verkligen inte som det.. Ikväll ska jag jobba så jag sitter bara här å slappar! Ska snart gå på en walk och efter det hade jag väl tänkt att lägga mig i sängen och se på ngt nice innan det är dax att dra sig till jobbet. DOCK har jag ju fått utrymma mitt rum. Inte förns nästa söndag får jag flytta in igen. Det kommer jag göra med ett stort YES för då har jag fått både nytt golv och tapet. Fondtapeten är grym och det ryktas om att det blir en platt-tv också. Kommer bli hur bra som helst.

Hoppas ni alla får en bra kväll! Jag får längta tills imorgonkväll istället. Då blire ersbodarna! På dagen ska jag på gymmet! Ska börja gymma lite varje vecka nu. Känns faktiskt väldigt hurtigt. Fortsätter med mina dagliga walks också. Älskar att lyssna på den bästa musiken och bara få vara själv för en stund.

Idag köpte jag fransk manikyr, stiliga fejkblommor till mina stora vas på rummet, nagellborttagningsmedel, balsam och annat smått å gott. Bara små köp får en på bra humör:) Föressten. Är jag fräsig eller dryg nästa vecka så säger jag redan ursäkta. Haha för nästa vecka kommer bli en riktig pain in the ass!

POP BOTTLES



skit trisst

När man vaknar på morgonen så är det riktigt jobbigt att gå upp. Det här äckliga vädret kan väl knappast få någon att hoppa ur sängen av glädje? Inte för att jag gör det annars, men motivationen blir verkligen noll! Man vill bara ligga kvar och värma sig under täcket, slänga väckarklockan i marken (för att få käft på den) och somna om! Jag kände mig trött även fast jag vaknade klockan 11 imorse. Då äre illa! Annars var dagen chill, han inte med stan som jag hade tänkt, men jag övningskörde iaf före skolan började. Svängde förbi jobbet eftersom lönespecen hade kommit, love it!

Jag är hungrig efter en kjol! Ska leta febrilt tills jag hittar en jag verkligen vill ha! Finns två modeller jag kan tänka mig..


image790



Balklänningen

Kom på en grej! Denna månad måste jag lämna in en bild på hur jag vill att sömmerskan ska sy min balklänning. Känner stressen, men jag tar tag i det i helgen. Nu bjuder jag ist på två sköna låtar.





Halv 2 + kjolen

image786



Lycko mig, jag börjar skolan kl halv 2 imorn och det är bara en lektion!
 Tänkte kanske springa på stan före, leta efter en hög kjol. Röd eller hallonfärgad. Lär sluta med att jag beställer efter någon med tanke på vårat utbud. Men ibland kan man hitta riktigt fina plagg, bara man letar ordentligt.. eller om man är villig att lägga ut massor mer pengar. Nää nu ska jag äta middag! Gött!





No cadillac, no perms, you can't see

Älskar 50 cents äldre låtar! Man glömmer som bort dem, men nu satt jag och klickade runt på youtube och lyssnade igenom gamla godingar. Ååå! Några bra exempel är såklart P.I.M.P och In da club!!!


Ibland gör det så jävla ont..

i hela min kropp. I hela mitt hjärta. Jag saknar dig så!

image778


MY MUSIC, updated

image773


Nu vill jag dela med mig av lite mer sköna låtar. För er som missade det senaste inlägget med min älsklingsmusik så kan ni kolla tillbaka på det
HÄR! Jag har under de senaste dagarna börjat lyssnat mer på Lil Wayne, har inte riktigt fastnat för han förut, men heyy han är ju riktigt bra. De här låtarna nedan är grymma! Jag har har varit å fått lite inspiration av min arbetskamrat, sorry!!!!:) PUSS

image771
Estelle Ft./ Kanye West - American Boy

Rick Ross - Speedin Feat. R . Kelly

Lil Wayne ft Birdman - Leather So Soft

Elephant Man - Dancehall Soca

Ne-yo - Go on girl




Jag vill..

hem och se gossip girls.. Lägga mig i sängen och bara ta det lugnt! Istället har jag längsta hålet ever, men jag är ändå rätt nöjd med nya schemat. Denna vecka bjuder på några nya ämnen och det känns så skönt att få avsluta de ämnena man hade före jul. Idag ska jag övningsköra efter skolan, ska verkligen ligga i nu. Behöver träna lite på motorväg och parkering. Annars känns det lugnt. Ska beställa några smycken från Cocoo sen ikväll också:) Blev så sugen på bamboo örhängen och peace armband. They will be mine! Ångestdagen forstätter föressten idag. Kom bara på en grej igårkväll. Hur kunde jag vara så dum? Suck!
image767

image769image768image770

Ångestdagen

Haha ska försöka göra detta kortfattat. Gårdagen var riktigt rolig! Träffade massor av trevligt folk och vi var som jag sa tidigare både på Rött och TC. Dock vart det alldeles för mycket och jag åkte på en jävla snefylla. Jag hatar att få höra en massa saker dagen efter, tror aldrig att jag förstod hur full jag var. Sick! Så har jag varit gapig, gjort bort mig och allt dedär så hoppas jag alla har förseende! Haha!!:) Mina vänner brukar alltid säga att man märker när jag är riktigt full. För då har jag inte längre koll på håret. hahaha! Det är tragiskt, men sant!

Men slutsumman av kvällen är ju helt klart bra för jag hade väldigt roligt. Denna dag var dock inte lika rolig. Ett helvette rättare sagt! Började jobba kl 12 (skulle därför inte dricka så mkt igår). Nice promises susshh! Jag brukar faktiskt ta ansvar för mitt jobb, men någonstanns igår gick det ju fel. Det var dött som fan på jobbet, och tacka gudarna för det eftersom jag då fick fara hem. Var bara där en timme och har legat i sängen tills nu. En riktig söndag med andra ord. Tack alla för igår! haha och ännu en gång.. ha förseende!

image762

its's a tensta thing it's a tensta thing its's a tensta thing it's a tensta thing

LÖRDAG!

Nu ska jag käka frulle, gå på en walk, göra mig iordning och fara till Ersboda. Förfest där sedan Rött och efter det blir det TC! Känner mig taggad och sugen på lite vin. Efter Strasbourg resan är jag helt galen i vin, seriously! Lägger in två helt olika låter här nedan. Först Busta Rhymes och sedan en riktig klassiker som alltid får en på ett bra humör!





Forever forever you'll stay in my heart and I will love you!


it's bigger than hip hop

Kom nyss hemifrån Ersboda och den här videon beskriver min kväll väldigt bra. Hahaha! Sjukt roligt, har skrattat som fan och det behövde jag verkligen. Jag taggar för imorgonkväll, men först blire sängen för min del!
Hoppas eran kväll var lika trevlig!





THE Body Shop - products is fun

(ett inlägg som inte riktigt intresserar er killar - sooo don't read)

Som de flesta andra brudar diggar jag The Body Shop! För någon vecka sedan köpte jag deras Vanilla parfym och jag får aldrig nog av den. Luktar så sjukt gott! Så den rekommenderar jag verkligen. Idag köpte jag Almond oil nail & cuticle treatment, också från bodyshop. Vet inte varför jag inte tagit tag i det tidigare, men A och O för fina naglar är att ha vårdade nagelband. Jag köpte den som en "penna" för då kan man lätt applicera på med appliceringspennan, även en gummitipp som man masserar ner nagelbanden med. Blir nog bra med detta och
Hårkontroll tabletterna.

Almond oil nail & cuticle treatment finns (eller har funnits) förpackad i en burk också som man ser på bilden nedan. Men jag tror pennan är ett smartare alternativ. Inhandlade också en foundation efter mycket beslutsångest, nästa vecka blir att köpa rosa rouge som jag har beställt efter på Kicks. Jag gillar verkligen att köpa smink och allt som hör till! Nästan lika mkt som väskor och skor!

image758image759



Skoldagen var dryg, men samtidigt skön. Fick reda på flera betyg idag och jag vet nu alla mina betyg från 1:an tills nu. Kunde gjort det bättre emellanåt, men är väldigt nöjd. Bara en termin av slit kvar nu! Kämpa kämpa!!

Nu ska jag snart fara till Matilda. Hoppas er kväll blir lika mysig som min;)

TORSDAG - mobilpics

image755

image756

image760


Adam Tensta

Igår var det ju Grammisgalan 2008 i Stockholm! Har just suttit och kollat in vilka som vann alla olika kategorierna och bilder som blev tagna under kvällen. Så stiligt klädda vissa var, sick! På tal om kläder så köpte jag en tröja idag, annorlunda färg, men den var nice. Man måste ju våga lite ibland. Annars blir det mest svart, svart och ännu mer svart!! Kunde inte köpa foundation som jag hade tänkt, fick beslutsångest så jag tar tag i det imorgon istället. Juste.. det jag skulle komma till ang Grammisgalan var att det nya stjärnskottet Adam Tensta plockade hem priset för Årets Dans/Hip Hop/Soul! Nice, men inte oväntat. My cooool!


image754


MR BROWN + beställning

Chris Brown, killen som har den skönaste stilen. Båda sjunger och dansar grymt. Hans musik får mig att bli på så bra humör. Sjukt att han är lika gammal som mig och redan är så stor! Om man inte vet vem Mr Brown är tycker jag man ska ta reda på det. Om inte lyssna på hans musik.



image749image750



Detta å lite till tänkte jag beställa från Nelly.se. Tycker lönen kan komma nu. Dock är det ett litet tag kvar!



image751image752

Halkbanan - Check!

Jag längtar till lördag!!! Då blire först rött och sedan bär det troligen iväg på något hiphop arrangemang som jag svarade ja på att vi skulle till innan jag ens fattat allt. När var hur? Känner att den kvällen kommer bli grym, träffa skönt folk, umgås med sina goa vänner och sup till lite.

Idag var jag som sagt på halkbanan. Haha jag vet inte vad jag ska säga.
Jag fann mig själv le inne i bilen!! Första gången själv i en bil, fyfyan vad roligt det var. Blev lite irriterad ibland på mig själv för det var fan inte lätt alla gånger. Annars var det roligt och jag höll till och med på att köra på min egen trafikskolelärare.

Haha det var sjukt läskigt. Han stod nedanför den här sjukt halkiga å branta backen och hade gett mig klartecken att komma. Jag började köra ner för backen, men då halkade han där nedanför och jag kom ju där med bilen. Haha sååå sjukt. Fanns ju ingen chans att få stopp på bilen. Var ca 1 meter ifrån honom! Hans kommentar var bara: "Nu vet jag vad du EGENTLIGEN tycker om mig.. blir minst 10 lektioner till för din del" Skämt åsido;) Han skrattade gott! Nu har jag en körlektion kvar + lilla uppkörningen. Sedan bokar vi uppkörningen och det är tydligen nästan ingen väntetid alls. Jag älskar livet just nu.

Dålig uppdatering!

Yess men jag gick i skola å jobbade till kl 22 igår, sedan gick jag och la mig i tid för första gången på länge. Idag har jag halkbana, kommer säkert bli hur roligt som helst. Hade manöverprovet i måndags efter teoriprovet och det var det roligaste på länge! Haha lätt underhållen är man ju! Ska dra till bussen nu, tänkte fara på Matte C lektionen innan halkbanan. Hate it!


Sony Ericsson w960i

Jag vet vad jag ska leka med ikväll!! Ååå fan vad glad jag är. Kunde dagen blivit bättre? Avklarat teoriprov + denna skönhet.

image748

2006 eller 2007

Jag vet inte riktigt om jag tycker att årets Victoria Secret Fashion Show var bättre än förra årets.. Justins uppträdande då var iaf bättre än Will.I.Am:s .. Två grymma låtar iofs!

2006




2007



Teoriprovet - check!

Kom nyss hem från stan. Jag hade teoriprovet imorse och jag klarade det!!! 61 av 65 poäng så det var inte fy skam! Nu slipper jag tänka på det mer och på onsdag har jag halkbanan! Inte länge kvar nu till körkortet. Längtar så grymt mycket, kommer vara världens lyckligaste när det blir mitt! Och ännu lyckligare när det blir en egen bil mot våren. Får låna mammas bil hur mycket jag vill tills dess:) Lots of love! Efter provet gick jag iaf raka vägen förbi donken för att växla till några tior för att kunna sola solarium lite senare under dagen. Tycker jag var värd det!:)

Innan solariumet svängde jag förbi kicks för lite råd av deras väldigt trevliga och kunniga personal. Jag gillar att få massa tips av smink freaks som dem, även fast de säkert vill att jag ska köpa det dyraste de har. Haha! Jag är faktiskt inte så bra på foundations, rouge, solpuder och allt vad man nu ska ha. Men nu har jag helt klart bättre koll! Fick med mig en liten burk med en av Cliniques foundations! En dyr jävel så jag ville testa den hemma innan köp. Orkar inte köpa halvdanta saker nå mer, nu ska jag slå på stort även fast det kommer svida i plånboken.

Ska också köpa ett rosa rouge som jag hittade där (blir så ruskigt fint med rosa rouge nu på vintern, man ser sådär "rosenkall" ut om kinderna) och kaaanske solpuder också. Får se om jag har råd. Bara foundation och rosa rouge kommer gå på ca 800 kr. Men de produkterna med solpudret blev bara så himla fint tillsammans. Såg verkligen hur fräscht ut som helst. Hittade en bra kvälls och morgon creme för ansiktet för ett mer vettigt pris så den fick iaf följa med hem idag. Välbehövt för min hud hatar vintervädret. Luften är så jävla torr på vintern, inte alls som på sommaren. Jag är nog inte ensam om att huden strejkar på vintern heller:)


image740       image741



Victorias Secret Fashion show 2007, ikväll 20.00!

Undra vem som kommer sitta bänkad ikväll framför tv:n? Jag lovar att jag inte blir ensam heller! Blir en walk senare ikväll också! För er som inte har sett så finns det ett inlägg om vad jag föredrar för musik lite längre ned. Det är så drygt när man gillar ett inlägg och det bara åker längre å längre ned hela tiden! Man vill som sluta skriva i några dagar så alla hinner kolla igenom det. Check it iaf!


image733

mixed up messed up world



Isn't it regrettable'
Oh isn't it regrettable
She finds her love and then she lets it go
And I see so many faces just like her
So many broken hearts in the world
And I what a lonely what a lonely day

And I what a lonely girl
Trying to find her way
In this mixed up messed up world
And I see so many faces just like her
So many broken hearts in the world
And I what a lonely what a lonely girl



Äntligen hemma

Måste säga att det är så skönt att vara hemma! Vet inte varför, är bara så skönt att komma hem och lägga sig i sin egen säng. Jag elin och linn såg som sagt Bee Movie på bio. Rekommenderar den starkt. Man fick sig några goda skratt och man blev på ett bra humör av den. Efter bion for brudarna hem och jag hoppade av på Ersboda för att vara med Heggan ett tag. Efter lite råd och skitsnack såg vi några klipp av Shrek 3. Jag har inte sett den tidigare, men måste säga att den var grymt rolig. Tror inte hela filmen i helhet är den bästa, men vissa klipp var bara min humor till 100%. Haha älskar pepparkakan och grisarna.. Lägger in två klipp, kan bara inte låta bli, sorry!:) Är kanske bara heggan som kommer skratta ihjäl sig nu när hon ser dem, men det är jävligt roligt!


Klippet nedan är då Shrek vaknar upp ur sin mardröm att han hade fått massvis med bäbisar.. Haha jag doog när jag såg det här. Fyfan! Okej just det här klippet är värsta omgjort och grejer, han säger egentligen bara DADA en gång.





Det här klippet är då peppakakan blickar tillbaka genom hela sitt liv.. HAHA "paapaa"


BEE MOVIE

Denna vecka bjuder på ännu en biokväll, myspys med andra ord. Brudarna lär väl komma någongång efter maten så jag borde nog rappa mig in i duschen. Förra inlägget tog fan länge att skriva, men nu har ni lite kung musik att kolla in;) En låt som jag har fastnat vid för tillfället är Sandi Thoms Lonely girl. Tyckte den skulle uppmärksammas lite mer än de andra så jag lägger in den här ist för i förra inlägget. Det är en otroligt fin låt... Det är en låt som får en att tänka så himla mycket. MEN nu ska jag blicka framåt och glömma skiten som jag sa tidigare. Det är 2008 nu! Hoppas er kväll blir mysig. Puss

 



Sandi Thom - Lonely Girl



MY MUSIC

 
Skrev igår att jag skulle visa vad jag brukar lyssna på så det lär bli ett långt inlägg. Lägger kanske inte in de nyaste låtarna av alla artister och det är inte säkert jag lyssnar på alla dessa låtar just nu. Men det är mer för att ni ska kunna få ett humm av vad jag lyssnar på och vad artisten har för musik (som de flesta dock nog vet). Av låtarna längst ned är många av dem låtar som väcker mycket minnen! Speciellt från sommaren 2007, yess!

Jag har alltid lyssnat på allt möjligt, förutom hiphop då. För något år sedan kunde jag inte tänka mig att lyssna på rap och hiphop! Nä ursch! Det är därför rätt roligt att se hur mycket man förändras för nu är väl det de grymmaste man kan lyssna på?? Tror det hela vände när jag började vara med josse å ersbodarna. Blev illa tvungen att gilla skiten. Haha!

Jag lyssnar alltså mest på RnB och Hiphop, men kan lika gärna fastna för typ Paulo nutini, Michael Buble, Leona Lewis, Britney Spears (tyvärr men hennes nya skiva är faktiskt grym) med mera! Ibland kan det komma helt random låtar som jag bara älskar. Helt okända eller till och med pinsamma kändisar kan komma med grymma låtar. Det är äkta jag och fastna vid.. random låtar bara. Så man kan nog säga att jag lyssnar på det mesta, men håller mig mest till de två genrerna som jag nämnde ovan.


Kanye West - den bästa!



Stronger, Homecoming, Champion, Heymama, The Glory, Eveything I got




Chris Brown




Kiss Kiss, Wall to Wall, No air





Ne-yo



So sick, Hate that I love you, Do you, Sexy love



Rihanna



Shut up and drive, Cry, Breakin' Dishes, Umbrella



50-Cent



I get money, Hands Up, I still kill, Gun go off 




Paulo Nutini



Jenny don't be hasty, Last request, These streets





Gym Class Heroes - Clothes off

Gym Class Heroes - Cupid's Chokehold (så mycket sommar 2007)

Gym Class Heroes - Shoot down the stars

Akon - Sorry, blame it on me

J.Holiday - Bed

J. Holiday - Pimp in me

--> Adam Tensta - My cool <--

Adam Tensta - They wanna know

--> Ryan Cabrera - I will remember you <--

R.Kelly ft Usher - The same girl

Leona Lewis - Bleeding love

Timbaland - The way I are

Timbaland ft One republic - Apologize

Timbaland - Throw It On Me Feat The Hives

Maskinen - Alla som inte dansar

Wyclef Jean featuring Akon, Lil Wayne, and Niia - Sweetest Girl

Michael Bublé - Everything

Britney Spears - Get Naked (I got a plan)

Britney Spears - Piece of me

Joe ft G-Unit - Ride with you

Nelly - Wadsyaname

 --> Joe Budden ft. Busta Rhymes - Fire <--

Sugababes - About you now

Last night - P.Diddy feat. Keyshia Cole

Ante Up - M.O.P. feat. Busta Rhymes

Lloyd - Get It Shawty

Eve - Tambourine

Akon - Get Buck In Here Ft Diddy Ludacris & Lil Jon

Sean Paul feat. Eve - Give it to you

Fergie - Big Girls Don't Cry

Kelly Rowland - Like this

Alicia Keys - No one

Miss Blue by Vincent



mcdonk

Har tänkt på att jag aldrig har prata speciellt mycket om donken, hur det är å jobba där osv. Drar väl mest det vanliga "nu far jag och jobbar blablabla". MEN det är så sjukt mycket som händer där som man lämnar där. Haha måste säga att jag älskar stället ibland. Det är för det första nästan bara ungdomar, man kan skapa sig mycket vänner, men ändå mycket ovänner. Jag väljer dock att skapa mig vänner, känns som ett bättre alternativ. Finns alltid folk man komma störa sig på vars man är far, men har jag problem med någon brukar jag faktiskt säga det. För det mesta iallafall!

Jag är seriös när jag säger att jag tror att det är roligast att jobba på donken! Om man typ jämför med Frasses, Subway och Max. Verkar så jävla tråkigt att jobba där, hör bara på vad alla mina vänner säger som jobbar på dessa ställen. När jag berättar om vad vi gör när vi jobbar så säger de att de inte har i närheten så roligt som vi. Det är som en sammahållning och skön stämning hos oss. Så skulle jag vilja förklara det. Ida verkar iofs ha det ganska nice på frasses på ersboda, men de får bli ett undantag!;) 

Det kan såklart vara mindre roligt att jobba på donken ibland, pga all stress och otrevliga kunder. Men sånt kommer man aldrig ifrån! Känns nice att jag blir härdad med all stress, tror det är jävligt bra. En kompis till mig började jobba på Gina Tricot och under mellandagarna hade de pratat om hur stressigt det var. Haha vi skrattar bara åt det där. Dom vet inte vad som är stress!! Kom å tänka på det här när jag läste samma tjejs (som förra gången) blogg. Där stod det om sura gäster, hur man har svårt att le mot dem. GAAAH DET ÄR SÅ SANT!!! Inser ni alla hur frustrerad jag blir ibland. Inombords då. När folk kommer och drar ned min dag bara för deras liv är ruttet. Jag ser mig själv som en väldigt glad person, å jag tål inte när folk kommer å vill dra ner mitt humör. Gå till max istället då va!

Men då äre ju såhär att man alltid måste se glad ut när sura gäster kommer. Från början var det jävligt svårt, men jag har lärt mig att hålla mig rätt bra nu. Jag vill ju såklart säga vad fan jag tycker, men det går ju inte så bra. Jag ska vända gästens sura humör till det motsatta, och det är ju iofs sant för sura gäster har svårt att fortsätta vara sura om jag är SKIT GLAAAAAAD! haha men då verkar man ju helt sär. Tror inte de sura gästerna kommer läsa det här, men om ni gör det. Tänk efter en gång till innan ni går runt och drar ned andra i skiten. Ni kan sitta hemma och trycka med erat dåliga humör istället! Är det så svårt att vara trevlig när man tilltalar andra människor? Kommer aldrig förstå mig på er.

Jobbade ju till 03 inatt. Gick jävligt bra, stod typ inte ens i kassa! Det var nästan inga folk alls under 02-03 och då är det galet. Det är då folk brukar trängas och vara helt galna! Måste säga att det är roligare att jobba då det finns saker att göra, är roligt att träffa alla glada fyllisar. Det är just de som är bra med nattpass, är nästan aldrig några som är sura mot en. Kanske blir något bråk då och då, men det har ju inte jag något med att göra;)

Slutsumman att jobba på donken blir iaf; ett jävligt bra extra knäck. Har lärt känna så många fina människor, bland annat Marikk, Shahrzad, Måsen, Mehdi, Shazze, Olle, Magnus, Alex osv osv.. Vi kan ha det jävligt nice då vi jobbar, allt blir vad man gör det till! Att de flesta är så unga gör nog mycket. Det är inte så att jag kommer stanna kvar å jobba där skit mycket sen, men Mcdonalds är nog bland de bästa extra arbeterna man kan ha brevid skolan. Man lever gott efter lönerna! Det är så fräscht och fint på donken också, sånt gör också mycket.. Menar.. var bara inne på frasses i stan här om dagen. Ser förjävligt ut där inne. De ser ut att ha det rå tråkigt också. Men vem vet, de kanske också har lika roligt som oss, haha but I dont think so.

Så jag är seriös, söker ni extra jobb, så är donken inte så dåligt som man tror. Innan jag fick jobbet kunde jag inte tänka mig att jobba där. Inte ens äta där! Men det är en bra erfarenhet och roligt för den delen också. Negativa saker hänger med alla jobb. Å det bästa av allt, lönen!

Later!


aaah STRESS STRESS STRESS

Jag ska slänga mig i duschen nu för min skjuss kommer halv 8:a och jag börjar jobba 8:a! Kommer bli en sen kväll då man slutar klockan 3.. Satt på trafikskolan hela dagen typ, haha sååå drygt. Men nu känner jag mig nästan helt redo för provet. Skönt! Hoppas er kväll blir bättre än min, kom in å va social med mig!! Lägger in en gammal goding av mr brown innan jag sticker iväg.. Tänkte lägga in massa musikvideos i bloggen imorn, tipsa om lite kung musik! Självförtroende för vad jag gillar? Lätt!


fredag

Blod, svett och tårar. Så ser min morgondag ut, fast ni borde dock ta det med en nypa salt. Jag ska iaf sitta några timmar under dagen på trafikskolan och slita eftersom jag har teoriprovet snart. Det är så nära nu!! Mot kvällen blir det ett långt nattpass, 20.00-03.00 för att vara exakt. Kommer bli tungt känner jag. Ska väl hinna gå på en skön walk där emellan också. Lördagen ser iaf bättre ut för då blir det en skön kväll med några av mina goaste brudar. Efter det är typ lovet slut, varför går de alltid så fort? Samma visa varje gång.

Var nyss och kikade runt i olika bloggar, läst och haft allmänt mysigt. Det kan faktiskt vara väldigt underhållande att läsa andra bloggar. Vissa har så bra tankar, andra verkar bara vara allmänt korkade. Jag är inte en person som dömmer, men jag kan bara inte låta bli att skriva att vissa bara har lite korkade åsikter, haha förlåt..

Läste iaf på lindbergarens blogg (hon tillhör inte en av de korkade för de som ville missuppfatta den meningen) och hon hade skrivit ett väldigt intressant inlägg om killar och 'allt de där'. Tycker det var så bra skrivet så jag måste bara nämna det. Hur vi tjejer inte får vara allt för på och om hur vi måste påminna om simpla grejer som för killar inte betyder någonting alls. Haha ja gud ja.. Det stämmer så bra. Man ska väl inte dra alla över en kant som hon också sa, but it's soo true. Ni förstår säkert inte så mycket nu eftersom ni ej läst inlägget, men jag kände iaf igen mig i mycket!

Är för övrigt lite små saker som bekymmrar mig just nu. Ska inte nämna vad det handlar om, men för mig kräver sånna här ämnen öppna brudar med grova käftar. Att prata med alltså, för de som inte förstod det! Jag bara älskar att snacka med mina vänner. Man ska vara rak på sak och man ska vara öppen. Sån är jag iaf, och de flesta av mina vänner. Det är just det jag älskar med oss, hur öppna och sköna vi är mot varandra. Finns ingen som är bättre att diskutera med än er! Mina vänner skulle aldrig hålla käften om dom tyckte något. Haha jag älskar er!

Föressten, ni som inte har hört Chris Browns with you är, skämmes! Bläddra ner i min blogg och lyssna på den. Är tredje och sista gången (ska försöka) jag nämner det. MEN DEN ÄR SÅ BRA! Älskar låten. Shit har hunnit sagt älskar tre gånger på ett inlägg, ett missbruk pga trötthet tror jag minnsan. Gud vad jag har svammlat nu, enjoy! Natti

It's DG bitch

När jag här om dagen skulle ringa DG så slog hans telefonsvararen igång och det slutade med att jag skrattade länge och väl. Han säger "It's DG BIIITCHH" och sedan kör låten igång. Ja ni vet nog hur Britneys nya låt går! Haha fyfan vad klockrent, jag trodde först att det inte var en telefonsvarare. Jag ba: haha geee dig! innan jag insåg att det faktiskt var hans telefonsvarare. Haha! Den där DG alltså..

Dagen vart rätt bra ändå, jobbet flöt på och fick träffa fler av de ny anställda på donken. Jättetrevligt! Blir så glad då det kommer folk som jag känner att jag trivs med eftersom det slutar så många av de jag kommer bäst överens med. Nu ska till å med Shahzad sluta, hur ska detta gå? Dont leave me guys:)

Kom nyss hemifrån Matilda, vi har smidit planer och sett sköna filmer. haha!!
Men eyy alla.. Vet att vissa har velat att jag ska skicka och lägga in nyårsbilderna på Apberget. Så nu jag har lagt in några där, annars finns de lite längre ned här i bloggen.


HOME AGAIN

Kom hem för ett tag sedan. Filmen var bra, men sällskapet var bättre. Ett gott skratt med Matilda sitter alltid lika bra. Nu väntar sängen, tänkte vara pigg imorn för då ska jag sitta på trafikskolan och jobba från 1500 till 1930. Wish me good luck.

Biokväll

Nu har jag duschat, gjort iordning mig för bio med Matilda. Vi valde att se Guldkompassen, lagomt oseriöst för oss! Kände inte för några action- eller skräckliknande filmer ikväll. Fick föressten inte min Sony Ericsson w960i förra fredagen eftersom efterfrågan på den är så stor att inga affärer har den just nu. Riktigt irriterande, roligast är ju att få sin julklapp på julafton! Men nästa vecka på måndag ska den förhoppningsvis kommit in, gaah jag längtar så mycket.

image728

1 januari 2008

image707


Idag tar man med sig allt det goda från 2007 och lämnar det som har varit jobbigt bakom sig. Jag vet precis vad jag ska lämna bakom mig. Känns så jävla skönt! Bort, gone, waste och allt det där! Nu har man ett helt nytt år framför sig! Nyårsafton var great. Det spårade inte ur som vi trodde det skulle, även fast det var nära. Förfesten och middagen hos josse var jättetrevlig. Själva festen på mammas resturang var nice som fan, blev lite för mycket och lite för lite av allt. Haha svårt att förklara, men det var galet ibland. Efterfesten var väl kanske ingen efterfest, men det var trevligt!:)

Lärde känna nya sköna människor under kvällen, och lyckades hitta några att tycka illa om också. Haha that's me! Jag orkade bara inte låta några skitstövlar slänga skit på varken mig eller mina vänner. Nyårsfesten var bra fixad och då ska det inte komma folk å förstöra. Men kvällen var allt som allt sjukt lyckad, är nöjd och allt vad man kan vara. Fick mig en nyårspuss på tolvslaget också ;) Som vi ser på första lilla bilden nedan! Haha noorman! Hoppas eran nyår var lika bra som min och att ni har ett bra nyårslöfte. Det har jag!