I love it

Stockholm är såklart nice som alltid! Vi har hunnit med rätt mycket hittils:) Igår var vi på Laroy, vilket var riktigt roligt! Det är svårt att inte ha roligt med Daniel och Stefan. Love them! Roligt att träffa deras vänner också, sjukt hur lik humor de har alltså! Nää ikv blire en skön biokväll som jag känner är välbehövd! Skriver när jag kommer hem, vilket jag inte vet än! Är så skönt att vara här såå!:)

STOCKHOLM

Alldeles strax kommer Alex och hämtar mig med bilen!:) Känns riktigt skönt med flyg istället för buss. Vet inte när jag kommer hem, men det lär ni väl märka! Sry för att jag aldrig hunnit lägga upp studentbilderna. Lovar att jag lägger upp dem direkt jag kommer hem! Puss

dance like there's no tomorrow

Riktigt skön låt! Insåg dock inte att det var DEN Paula innan jag såg videon, lite galet faktiskt! Akon är skön som alltid!







Älskvärda

Imorgon ska jag ju till vääärldens sötaste person och tillbringa många trevliga dagar i sthlm! Är riktigt taggad!:) Att jag sedan har en underbar kompis som bara för min skull far från jobbet imorgon för att skjutsa mig till flyget är väl helt underbart! Alex och Marikk är två ändå relativt nyfunna vänner som jag redan tycker mycket mycket om. Känns verkligen skönt med nya umgängeskretsar.. det tror jag faktiskt att jag behöver. Mamma och pappa är ju på roadtrip imorgon och det är därför de inte kan skjutsa mig till flyget. Otur att man inte är hemma då det är borta, men skit samma jag ska ju till sthlm!

HAHAHHAHAH!

Har ni inte gått in på tusen apors hemsida där de har topp 100 listan med youtube klipp så måste ni göra det snaraste. Har suttit och garvat åt hur mycket klipp som helst, men det roligaste hittils måste vara klippet nedan. Jag började asgarva direkt jag hörde det där jäkla skrattet och har bokstavligen legat på golvet och haft skrattanfall i flera minuter. Min mage har krampat och tårarna har inte slutat komma!! Haha såå roligt tycker jag att detta var!!! Skickade klippet till Matilda också och precis som jag förstod dog hon med! Detta är våran humor så det bara skriker om det! Ni får inte missa det!






ademale ziggizigatt?? HAHHAHAHAHHA


DUST-IT och ANTI-SNAP

Idag har jag varit på fika med karin på stan! Var som alltid roligt att få höra om vad som händer i hennes liv, jag hamnar ju som på efterkälke för jämnan! Sedan är jag ju så nyfiken av mig, så vi hade en del å snacka om! Efter fikat sprang vi runt lite på stan och jag köpte bland annat; Dust-it, Anti-snap (Redken), Hårspännen,  rakhyvelblad från Venus och tre nya tunna svarta strumpbyxor.

Har höga förväntningar på Anti-snapet, en hårprodukt som skyddar mot värme (då man t.ex. blåser, lockar och plattar håret) samtidigt som det är en hårinpackning. Man använder det i håret efter tvättning och de säger att den är GRYM! Jag älskar mitt hår, så jag hoppas mitt hår kommer älska denna produkt! Dust-it är som de flesta vet ett pudervax, som jag diggar! Behövs bara liiite i hårbotten så får man hur bra volym som helst! Dessa två produkter kostade dock alldeles för mycket tillsammans -men vad gör man inte för håret? Skulle aldrig kunna använda billigt shampoo, balsam och hårinpackningar -det är bara skit!

Nä nog om hår! Ikväll hade iaf jag och karin tänkt att fara på REX! Kände oss riktigt taggade och lyckades (nästan) fixa in oss. Så jäkla surt! Dessa 20års gränser, jag är ju tusan 20 om.. mindre än ett år! Haha! Nämen jag vill seriöst riktigt gärna in på rex en tisdag, så nästa tisdag it is! Blir att försöka fixa i tid då för vi ska in! Nu blire en walk istället..











 





I know that he loves me

Haha kunde inte somna så jag gick in på datorn igen.. Nedan har jag lagt in två gamla låtar som jag tycker är riktigt mysiga att lyssna på! Skulle vilja bränna en skiva med Beyonces skönaste låtar.. och på tal om skivor så vill jag bränna Lil Waynes nyaste också. Love him!


Beyonce - Brown Eyes




Destinys Child - Emotions




Stockholm

På torsdag lr fredag bär det av till sthlm:) På lite obestämd tid också. Det kommer garanterat bli riktigt nice! Morgondagen ser rätt trevlig ut också. Dagen = IKSU, cancergrillen och en fika på stan med söta karin. Vi har mycket att ta igen tillsammans, så nu väntas det massor av skitsnack!;) Kvällen = Kanske utgång! Om det inte blir utgång så blire förhoppningsvis det på onsdag! Nu börjar jag känna mig lite trött så jag ska nog krypa ned i sängen och bläddra lite i SOLO.


Jag vill ta en till sista minuten efter sommaren! Någon annan söt person som känner desamma?

Jag gillar turkiet!

När turkiet vann en av sina matcher så var ju jag och mina vänner i turkiet. mitt i smeten om man säger så. Det vart så jävla galet då de vann, jag tror inte någon kan förstå (förutom dem som var där då).. Hela familjer for ut på gatorna och körde satan.. tutade.. viftade med flaggor.. skrek.. Det vart helt packat på gatorna och stämningen.. den dög om man säger så. Om sveriga folket hade blivit lika galna då sverige vann matcher.. så hade nog till och med jag börjat kolla på fotboll! haha! Jag kan lova att det blev fest den kvällen turkiet vann. Underbar stämning överallt!:) Jag gillar turkiet!

Matilda filmade lite från då vi stod på bussen för att fara vidare till Bistro Bellman (skön nattklubb).. Dock kan inte videon på långa vägar visa hur galet det vart, men en liten inblick får man!


SATC

Igår såg jag ju den underbara Sex and the city filmen med några utav mina underbara vänner. Filmen var lika bra som sällskapet -och då är det riktigt bra!;) Nää jag rekommenderar fan alla att se SATC filmen, jag både grät och skrattade. Ville inte lämna salongen. Så grymt grym grymt bra film! Jag älskar Sex and the city!

Snart ska jag äta lite mat och efter det blire IKSU! ihh längtat som fan=) Inte kunnat träna på nån vecka nu, men idag kör vi igång ordentligt igen! Föressten! När jag kom hem från Turkiet så hade mina älskade mamma gjort mitt rum skinande rent och städat och rensat igenom hela garderoben. Min mamma är ju bäst!:) Så nu har jag bästa ordningen i garderoben och vi fick fan slänga mycket. Eller inte slänga, men packa ned allt i svarta sopsäckar tills vidare. Jag kan inte förstå hur mycket kläder jag egentligen har, även fast vi tog bort en massa så har jag skit mycket kvar. Hoppet!

Mamma hade också organiserat en slags skohylla i min garderob, dock rymms inte alla så nu står de ovanpå varandra. Haha kanske inte så bra! Slutade räkna när jag kom upp i 30 stycken. Därför tänkte jag att mina söta kompisar kan ju komma och kolla om de vill ta lite kläder och skor som jag inte använder längre. De är inte de att dem är fula lr så -jag har bara inte tid att använda allt! Så komsi komsi!


I love you, but I love me more


Mer turkiet

Ha lite överseende med bilder där man kan ha varit lite för.. glad!:) För dem som har missat det så är bilderna från en skön vecka i turkiet (12/6-19/6-08).  Jag låter bilderna tala för sig själv, men den det har varit sköna festkvällar (mestadels på latinoclub) och sjukt varma dagar (ca 40 grader). Vi har ätit turkiets grymma mat och träffat massor av härligt folk som jag kommer att minnas! TACK!

























Har såklart ännu mer bilder, men tror nog att detta räcker för tillfället:) Dyker förmodligen upp några lite då och då framöver! Lägger in alla studentbilder imorgon! Pallar inte göra det idag också!



Turkiet

En liten försmak innan imorgon!:) Lägger in resten av turkietbilderna då, är för trött för att kunna göra det nu nämligen! Natti!













NOSTALGI

Tror ni man blir lite taggad då man hör denna låt? Jag ryser i hela kroppen och vill bara stå på flaket igen och skrika tills rösten försvinner!!! Låten är knappast något jag skulle lyssna på annars, men den väcker ju så grymma minnen! Vilken jävla underbar dag mina vänner!













Så slapp

Ibland är jag så slapp och kommer aldrig iväg och gör det jag skall. Bilderna får nog vänta till imorgon/inatt istället, tills vidare lägger jag ut dessa bilder på min systerdotter Alicia. De är tagna från då släkten kom och firade mig på studenten! Visst är hon underbar:)







Midsommar

En trevlig kväll vart det:) Dock inte alls lika bra som förra årets midsommar.. jag blir alldeles varm i kroppen bara jag tänker på den!:) Nu ska jag ut och cykla iväg på några ärenden. Bilen får stå tills alkoholen är ur blodet.. dvs om ett jävla tag!  Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska iaf snabbt slänga in bilder här i bloggen från turkiet sen när jag kommer hem!

SATC imorgon på bio tror jag bestämt! -Som man har längtat!

I'm home again!

Nu är man hemma igen efter en galet skön vecka i Turkiet! Fan vilka underbara människor man har träffat och vädret har varit minst sagt tillräckligt. Lite jobbigt med 40 graders värme, men man ska inte klaga!:) Var inte riktigt lika bra party som i Magaluf (såklart), men det räckte gott och väl till!


Eftersom vi bilade ned till norrköping dagen efter studenten så har jag aldrig hunnit kolla på alla studentbilder. Så det var grymt roligt att få göra det nu när jag kom hem!:) TACK IGEN för att ni gjorde studenten till en bästa dagen hittils i mitt liv! Håll utkik imorgon för då kommer massa bilder från både studenten och turkietresan!










TURKEEEYY!!

Jag vet ınte vars jag ska borja.. Jag alskar detta land. Vadret ar galet och de som jobbar pa hotellet ar underbara. Iallafall ıbland eftersom de slanger ner oss ı polen hela tıden:) For att ınte tala om maten.. UNDERBART! Imorgon ska vı pa en heldags tur med en stooor bat. Nı vet bada ı havet.. sola pa baten.. drınkar.. hoppa fran klıpporna. Det later perfekt ı mına oron ıaf:) Hıttıls har vı val mest stekt vıd polen och vıd havet och druckıt drınkar med huuur mycket sprıt ı som helst. Mannıskorna har snalar verklıgen ınte med sprıten och de bjuder garna pa en shot eller tva:) Naa nu ska jag nog dra mıg.. vılle bara beratta att det ar hur bra som helst.. Ikvall blıre skandınavısk kvall! Skrıver mer om det nan annan gang. PUSS

BÄSTA DAGEN HITTILS I MITT LIV!

Jag tror fan att denna dag hittils har varit den bästa i mitt liv. Det var iaf så sjukt länge sedan jag var så glad. Trodde jag skulle spricka av lycka. Är rätt hes nu (gud vad jag skrek och sjöng) och det kommer nog bli värre också, haha! Nää det här har varit lyckans dag, verkligen! Lyckades med nöd och näppe hålla mig för att börja gråta!:) Ni får några bilder nedan, men de bästa bilderna som pappa tog (från utsläppet, flaket osv) med våran suuuuperkamera lägger jag in när jag kommer hem från Turkiet! Nästa Fredag med andra ord. Hinner inte göra det idag eftersom jag snart skall iväg på middag med klassen och efter det väntar ju Studentskivan. Sent inatt bär det ju oxå av till norrköping där flyget går ifrån till Turkiet sååå det finns som ni förstår ingen tid över:)

Hoppas alla hade en lika bra student som jag -tänk att vädret också var med oss!! Det sprack upp precis då vi skulle upp på flaken och jag kan lova att solen gjorde mycket. Även fast man hade varit överlycklig ändå! Det kan föressten hända att jag besöker bloggen under tiden jag är i Turkiet, men det är inte alls säkert. Lär ligga och pressa hela dagarna med en drink i handen och festa hela nätterna;) Haha love it! TACK ALLA FÖR ATT NI GJORDE DENNA DAG TILL ETT HELT UNDERBART MINNE!!











VILKEN LYCKA!

Åååå jag är så jävla taggad alltså! :D Än regnar det inte, hoppas det håller i sig också!! Iaf tills vi ska ut och åka på vagnen. Ska bli gött som tusan att spruta flaska på morgonen! Ååå FYFAN VAD VI ÄR BRA! :D Hoppas jag kan hålla mig för tårar idag, kommer bli en riktigt riktigt riktigt bra dag alltså!

STUDENTER 2008

Kan inte fatta att vi tar studenten imorgon! Jag känner mig så fruktansvärt glad!! Även om det regnar och är storm - är ändå känslan av att vara fri helt enorm!!:)






Hektisk kväll!

Ikväll har jag mycket att göra! Skall packa allt nu inför turkietresan! Eftersom jag inte kommer ha tid imorgon och vi far ju redan på natten.. Efter packningen blire IKSU och ett besök till cancergrillen (solariumet med andra ord). Blir dessutom en tidig kväll på det eftersom man skall upp före 5 imorgonbitti! Idag råkade jag som vanligt köpa alldeles för mycket på stan. Blev två kjolar, ett linne, massa hud/hårprodukter, ett par ballerinas osv. Känner mig om inte annat väldigt redo inför sommaren och utomlandsresan:) Hej så länge!

inte så illa va!

Såhär kommer typ vädret se ut när vi anländer till Turkiet senare under veckan! Behöver jag säga mer??




Planering!

Idag for jag bara till skolan för att planera inför studenten med klassen. Vi bestämde bland annat att vi imorgon skall träffas vid 10.00 för att pynta vagnen! Blir lite fika och sådant mysigt också! På onsdag (studenten) så ska vi träffas vid halv 7 hos Matilda som bor nära skolan för champagnefrukost. Dagen kommer sedan bjuda på diverse firande, allt från flaket till släkten här hemma. Kvällen bjuder på middag med klassen och sedan är det studentskivan.

Imorgon ska jag för övrigt också en sväng på stan för att köpa det sista inför turkietresan. Tänkte bland annat köpa en kjol, en lotion, en ögonbrynspenna och andra små saker! Dagens besök på stan slutade med tre klänningar - var av en jeansklänning, som dock inte får hänga med till turkiet. Blir nog lite varmt att ha med den dit, men kunde faktiskt inte låta bli att köpa den! Hittade också ett par jeansshorts från indiska. Känns bra! Nu blire en walk och några samtal på det!





Studentvädret!

Hoppas det blir lite finare väder mot onsdagen! Dock är jag säker på att ingenting skulle kunna förstöra våran glädje, men nog vore det trevligt med sol och värme! Det kan iaf inte bli värre än när 88:orna tog studenten förra året;) Det häll-regnade verkligen större delar utav dagen! Det ser ju ändå mer hyffsat ut för oss! Håll tummarna!





Gamla sår rivs upp

Jag dog nyss. Jag bara dog nyss inom mig. Jag vet inte varför.. men jag klickade upp massa gamla konversationer på msn som rev upp gamla sår. Jag blir fortfarande lite besviken då jag tänker på det. Även fast jag försöker att inte bli. Ingen förstår nog vad jag pratar om, eller joo, vissa bör nog göra det. Årets Midsommar kommer aldrig kunna bli bättre än förra årets. Shiet jag är så himla osmart ibland. River upp saker och ting helt i onödan. Livet har ju gått vidare för lääänge sedan. Men ibland behöver man bara få blicka tillbaka. Eller är det bara att såra sig själv? Förmodligen. Godnatt.






almanackan

Den har ju kommit nu! Jag såg denna almanacka på internet för ett tag sedan och bestämde mig direkt för att slå till. Man fick som sagt bestämma hur den skulle se ut både invändigt och utvändigt. Invändigt fick man välja om man ville ha träningsschema, "veckans att göra", "veckans prov" osv osv.. Fanns mycket smarta saker att lägga till! Jag måste säga att jag är riktigt nöjd med den. Jag gillar att ha koll på vad som händer och med denna blev det ju lite extra roligt. Har redan fyllt den med allt som komma skall inom de närmaste tre månaderna. Underbara liv!:)






SNART SMÄLLER DET!

Vid den här tiden förra året så var jag hur glad som helst.. några veckor senare var allt åt helvette. Dryg tid med andra ord.. men iår kan ingenting få mig att bli nere!!:) Jag mår så jävla bra! Tror de flesta studenter känner samma sak. Ingenting kan stoppa oss nu -på onsdag smäller det!






Olika vägval..

Haha nu när jag gick in på bloggen så ser jag att matilda har hackat sin in här och lämnat några rader på förra blogginlägget + lagt in en låt från en skön film vi såg för ett tag sedan!:) Sneaky! Bröllopet idag var iaf väldigt vackert och jag kunde (såklart) inte hålla tårarna tillbaka! Såå typiskt mig, alldeles för sentimental för sånt!

Träffade iaf mycket trevligt folk och det var också roligt att få träffa "den andra" släkten. Det blev en hel del framtidssnack med en student från göteborg. Han gav mig vettiga tips för framtiden.. Jag kanske borde söka till andra städer än Umeå ändå.. Så får vi se vars jag kommer in och hur jag känner då!:) Skulle ju varit grymt spännande att flytta långt bort! Även fast jag känner mest för Umeå -dock har det nog mest med min snålhet att göra! Kostar ju satan att bo ensam och plugga! Sedan kan jag inte köpa en hopphäst om jag flyttar.. Det kommer bli svårt att ta alla besluten, men det ska nog gå bra. Är ju ett tag kvar också..

Lördag!

Sommardroskan igår var riktigt trevlig! Träffade sjukt mycket folk som man kände, dock träffade man också folk som man helst inte ville träffa! Sånt kommer man tyvärr aldrig ifrån! Idag skall jag på bröllop, dock mår min mage sämst så vi ser väl hur det går!


Alltid lika trevligt att skaka loss med Susanne på dansgolvet, men mindre roligt att vara lite yr idag! Nu blir det frulle /Matilda (Farris.blogg.se)


 



Årets första grillning!

Lite sent ute vare kanske, men åå vilken mysig kväll!:)










Ikväll blire som sagt sommardroskan! Vi ses i dimman!:)


Fredag!

Tråkiga uppdateringar nu, I know, men jag har verkligen inte tid för tillfället! Återkommer vid 18.00 ikväll och lägger in bilder från igår. Fan vad mysigt vi hade. Var som en liten picknick! Vi grillade och åt sjukt gott. Dessutom drack vi mousserat vin med jordgubbar i. Så jävla sommar! Där satt vi till typ 12 på kvällen. Tack för igår helt enkelt!

Idag:
Jobb 11.00-17.00
Förfest 19.00 (sommardroskan sen)


Matilda dåå!

Min bästa vän Matilda lyckades falla av sin pålle idag. Självklart gjorde hon illa sig som fan i foten vilket ledde till akuten. Jag bad till gudarna att hon ej skulle ha brytit något eller fått en spricka osv. Hade ju varit lite jobbigt med gips när vi far till turkiet om nästan exakt en vecka nu! Vilken lättnad när man fick höra av benet var helt. Nu slipper hon gipset, så det är luuungt, vi kan fortfarande dansa gärnet och steka med en drink i handen i poolen. Underbart! Puss på henne!

Morgondagen:
08.00-17.00 på nyjobbe!
19.00 Grillning hos Alex mfl:)


hinner inte ens komma hem..

..innan jag ska iväg igen! nu blire fest med arbetskamraterna!:) tänkte också skriva att jag fick mina sista betyg idag. blev så otroligt glad eftersom jag fick 3 överasskande mvg:n! dem är jag faktiskt värd efter allt slit:) ciaoo! (glöm inte lyssna på rihannas nya låt längre ned, love it)


tillfredsställd

Jag känner mig så tillfredsställd med allt just nu. Känns riktigt riktigt bra. Planerar att fara till sthlm ett par dagar i slutet av juni också. Hälsa på underbaringen! Annars väntar ju som ni vet -studenten och utomlandsresan! Nästa vecka smäller det. Lite hektiskt med turkiet dagen efter studenten -men vad gör man inte för en alldeles underbar vecka utomlands? Efter utomlandsresan är jag ledig i nästan en månad. Sedan kör det igång med heltid på nyjobbet i över 1,5 månad. Efter det kommer jag ha cashmoney, fortsätta jobba endel, men också bara leva livet. Njuta av att inte behöva plugga. Bara komma hem från jobbet och lägga det åt sidan, umgås med nära och kära.. och bara vara jävligt spontan. Universitet får vänta ett litet tag, och bäst av allt -matten får vänta förevigt! För jag ska aldrig mer öppna en mattebok igen -jag klarade matte c och det är jag så grymt glad över. Betygen är redan satta och jag bara inväntar den stora dagen! Dagen som kommer bli en av de bästa hittils i mitt liv. Jag kommer skratta, jag kommer gråta (sentimental som jag är). Jag kommer sakna många, men jag kommer också starta om mycket på nytt. Det känns som ett nytt liv är påväg. Helt underbar känsla, men lite otäckt måste jag erkänna att det är. Natti.

Så underbart bra låt!


Rihanna - Disturbia!



I'm hooome!

Shit jag har så mycket att berätta, men jag ska försöka göra det kortfattat! Skuleresan var faktiskt roligare än vad jag trodde att den skulle bli och man har dessutom fått lite nya erfarenheter. Vi har gått långa och jobbiga stäckor i skog och mark och klättrat högre upp än vad jag vågar tänka på!

Klättringen gjorde vi tidigare idag på skuleberget. Jag kan lova att det var en riktig upplevelse och dem som inte testade missade verkligen något. Man fick värsta kicken när man klarade sig igenom de svåraste ställena! Snacka om att utmana sig själv, jag var fan rädd flera gånger! Men skulle man upp var man ju tvungen att ta steg som man inte ville =) Det tog kanske 1,5 timme att ta sig till toppen och solen stekte som tusan så det vart ju rätt jobbigt. Jag säger bara en sak; man ska aldrig kolla ned! Fy satan vad högt upp man var!

Att sova i tält var dock (som jag förstod) ingenting för mig. Ett helvette faktiskt. Haha! Men helheten av resan var som sagt skön och det mesta övervägde till några sista minnesvärda dagar med ledarskaparna! Efter studenten kmr man inte se alla så ofta längre. Riktigt tråkigt.


Vi klättrade uppför detta berg, känns lite galet!
 




Ida kommer precis upp på toppen, good girl!




Sjukt högt upp!!




Från tältplatsen och den långa utflykten!














HAJK??



Jajjemensan! Idag far vi på hajk (med Natur och friluftslivs kursen) och vi kommer hem på tisdag e.m. Kan inte säga att jag är taggad, men det känns ärligt lite roligt iallafall. Det blir vad man gör det till -precis som med allt annat! Egentligen vill jag ligga och steka i solen, dock måste jag packa klart allt. Drygt. Men ha det så fint alla, så skriver jag mer när jag kommer hem. Har fått en massa skön musik nu de senaste dagarna, så tänker slänga in något här i bloggen då oxå! Föressten. Vill bara ge en stor kram till en av mina absolut bästa vänner som jag tror kan behöva det just nu. Finns alltid här för dig. Du är underbar och alldeles för bra för sån skit!



Tills vidare.. En låt som jag lagt in såå många gånger förut. Älskar den!