Strö lite socker på mig, jag vill ha mera!

jaamen hallå! gårdagen var skön, tack så mycket tjejer! kvällen började med att vi handlade käket, blev tacos och marängshwiss (hur stavas de?) Resultatet blev iaf mycket mycket bra! lime drinkar på det satt inte helt fel heller. men vågade inte dricka så jätte mycket eftersom det fanns ett litet problem.. problemet var att min feber var kvar å att jag käkade alvedon. valde att dricka ändå, och som ni förstår så lever jag ändå. jag ser mig själv nu som ett levande bevis på att alvedon och sprit inte dödar. dock vet jag inte hur min lever mår. tror inte jag ska upprepa det många fler gånger heller, man vet ju faktiskt aldrig. om man tänker logiskt så bör det nog inte vara så nyttigt. dock vaknade jag med över 39 graders feber imorse. jag som hade lite andra planer ikväll än att ligga i sängen och se på tv. det är det ödet som väntar mig nämligen. aja.. efter förfesten och middagen drog vi som sagt iväg till Umeå Open. Helt okej där, men inget överdrivet tycker jag faktiskt. förfesterna är som alltid bäst! nää nu väntar glass och tv tittande. cya.

           


synd att jag valde att inte se timbaktu ikväll. han är faktiskt skön.

"du är vacker, du är ledsen, du är arg, du är glad
jag behöver dig i mitt liv - jag menar varje dag
det värmer hela min kropp bara jag får röra dig
jag har inte riktigt förstått det sätt du kan röra mig
men det finns ingen situation du inte är välkommen i
när allt är som jävligast och när allt är komedi
men jag känner detta djupt, så jag vet att jag finns
för jag förknippar nog dig med allt det feta jag minns
om min kärlek någonsin var äkta är det det mellan oss
du lugnar mig totalt och får mig att bränna loss
utan dig så hade inte mitt liv varit detsamma
för varje steg som jag gått har vi ju tagit tillsammans"

jag och min vanliga otur!

vaknade imorse och hade feber, frossa och hela köret. hoppade därmed över första lektionen, sen var det ju inge mer lektioner för dagen så jag låg hemma och försökte krya på mig. knarkat alvedon och ipren är precis vad jag har gjort hela dagen. kämpade mig upp vid 11 ur sängen, hade ju några ärenden på stan som jag ville göra bort. där träffade man som vanligt härligt folk! bla offan! vädret fortsätter att beundras, ååhåå! I love it.

dagens underbara nyhet är att zorina är frisk! på bara två veckor är hon heeelt frisk från 2 grader på vänsterframknä! fyfan vad nervös jag var. men nu kan jag reelaxxa!

å snart blire film, niceee! å imorn äre open. ännu mer nice!

what did you think?

jag blir chockad och orolig. men mest sur tror jag..  man känner sig otillräcklig. har funderat en hel del. man kanske borde göra som alla säger. slänga det i papperskorgen. jag är less. saker kretsar inte runt en enda sak! och inte runt en enda person. fyfan. ibland passar det, och ibland inte. det passar å höra av sig när det är svårt, men när livet rullar på så gåre fan inte för sig. hur många gånger har ni frågat hur jag mår? okej, jag mår hur jävla bra som helst, men ställ er frågan, hur många gånger har ni frågat mig det? saken är den att du/ni aldrig kommer förstå. är inte lönt att jag förklarar. det är ingen annan av mina kompisar som beteer sig som ni gör. jag har försökt, jag är inte kräsen, och jag har fått nog. bollen är er!

till alla andra av mina underbara vänner vill jag säga; tack för att ni finns! :) PUSS!

Det blev en uunderbar dag på stan idag också! blir bara en lektion imorn på morgonen, å efter det blir det stan igen. ska byta ett av plaggen som jag köpte idag. känner jag inte 100 för ngt vill jag inte ha det heller. såå äre!


sängen väntar. varma goa sängen. nattis


Shoppa!

Shoppa är bland det bästa jag vet, var på stan idag efter utvecklingsamtalet. Ännu en dag med underbart väder gjorde mig på strålande humör. La undan lite kläder tills imorn, vill fundera lite. Jag har nämligen varit lite fööör duktig på att köpa grejer på sistonne, jag har köpt utan att tänka efter helt enkelt. Haha inte särskilt smart, men tror att jag ska köpa dessa sommriga plagg iaf:

en lång t-shirt, väldigt söt! passar som en strandklänning också.
ett grått linne. perfekt till en varm dag, sött!
en vit t-shirt liknande modell med grått mönster på ena sidan. riktigt riktigt fin!
ett par svarta korta shorts.



Här är föressten skorna jag köpte förra veckan. Dock är tofflorna svarta! :)


image116



image117



image118



Min förälskelse...

TILL PAOLO NUTINI! Jenny don't be hast är lätt den bästa låten!
Mmm-mm--mm.

Daaagen har funkat rätt bra, först skola till typ tjugo i 3, sen stan en kort stund. underbart väder, kändes så sommrigt och skönt. solen bara värmde! sedan jobbade jag från 4:a till strax efter 7. gick bra! första arbetspasset avklarat, kassan kommer dock ta lite tid. hoppas jag lär mig den fort, lite små svår faktiskt.. nååväl, nu ska jag sova. ingen skola imorn, men behöver sömnen. ingen skola på ons och tors heller. love it!

Till er från mig!

Till alla mina kära vänner, här får ni er ett gott skratt! haha, så dålig humor jag har alltså!!

http://www.carmex-kiss.de/index.php?meintanz=956396138796664



Heeelgen är slut

har väl varit sådär. kunde blivit så mkt bättre, men nästa helg äre umeopen. middag å förfest med cassi offan ella lamia å sanna. kommer å bli riktigt nice! sen äre ju lov på fredag. underbara lov! bara tre skoldagar denna vecka gör allt mycket lättare också. helgen efter det fyller josse 18, kommer bli toppen de med. sen far jag iväg till sthlm, längtar så grymt mkt. somnade halv 6 imorse, haha sick. sov till typ 12 också så det var myspys.
åå föressten, jag tror jag är kär i min röda skinnjacka!



LOVE IS ALL WE NEED BABY!

aaaah vilken underbar dag! Ska snart till stan, byta ett par skor jag köpte igår som sagt.
Sen school, YESS som vi alltid säger. byyyye!


New Shoes

Har inte hunnit skrivit så mkt de senaste dagarna, eller hunnit och hunnit är nog fel ord. Lite slapp tror jag!! Det börjar faktiskt kännas som vår ute, åå så mysigt det är. Solen lyser och bara värmer oss. Det är underbar!

Idag öppnade sko punkten i umeå, även kallat paradiset. helt sjukt mkt snygga skor. köpte tre stycken! ska dock byta en imorn! kommer bli en party sko, en mer alldaglig/party sko och ett par söta sommartofflor. alla kommer iofs att vara perfekta till sommaren. känns bra!

Har också hunnit med en anställningsintervju på mcdonalds i city. fick jobbet också, känns ännu bättre. nu blire cash! nu kommer det nog gå med två utomlandsresor i sommar, åhåå vad jag längtar! första arbetsdagen till veckan, ska väl försöka snacka lite med dem om schema osv lite senare. men just nu är jag bara happy! har ju sommarjobb hur mkt jag vill i sommar. great! 

nu ska jag ut å gå, kanske plugga lite och invänta samtal från daniel!

pusss


when you're loving me, I'm loving you!

image113
Ska göra detta kortfattat. skön filmkväll igår, trevligt sällskap!
4,5 timmars sömn inatt, sen for jag på umeåryttarförenings
regionala hopptävling, dock tävlade inte jag som sagt, men
blev ändå en riktigt trevlig dag med mina stört sköna urf brudar.
blir så sugen å tävla så jag nästan spricker!! det blir nice på fredag
 också, lätt! förfest å umeopen! nu hade jag iaf tänkt att hoppa
 i badet, läsa lite ur min småföretagande bok å kanske ta en
prommis. men frågan är ju om man orkar. vädret vände helt
idag, från strålande till skit! puss



Paolo Nutini - Jenny Don't Be Hasty
Paolo Nutini - Loving me

Har fastnat i den röda trenden!

ååå

allt är så konstigt. blir så förvirrad!!! ska nog inte säga så mkt just nu. bäst så.


image110

En dag på stan!

ååå den blev min! den röda skinnjackan. mmm-mmm-mmm! solbrillorna också för den delen! var skönt att gå på stan själv, blir rätt smidigt! man träffar folk man känner ändå, joinade både björn och ofelia för en stund, länge sen man såg björn, skön som alltid, precis som jag minns honom! synd att vi inte träffas så ofta nu för tiden, men så blire med allt. julia nilsson är ett exempel, underbara julia. är så tråkigt att man glider ifrån varandra. men alla har olika vägar i livet, eller? På stan idag han jag också med att lämna några cv:s, har snart lämnat överallt där jag är sugen på att arbeta. skönt! Cyklade till stallet före maten och pussade på min fina zorina. tror hon är små grinig att hon måste stå i en super liten hage, men ska hon bli frisk så har hon inget val! ;) gjorde stallet och cyklade sedan hem igen för en god middag. mamma, du är bra på mat!

Har jag sagt att jag ska till sthlm v.15? det ska jag iaf. huuur roligt som helst blire! lite tråkigt att åka tåg/buss ensam dit och hem, men det funkar. får sitta och käka ngt gott och lyssna på musik. funkar alltid.

nu måste jag duscha, blir filmkväll tonight!


pusstja

jag är glad! mkt glad!

vart en hemmakväll för övrigt. så kan det gå, men skönt var det. sett på tv och bakat chokladbollar. MUMS! Det går föressten rätt bra för min "måste ha" lista. Mamma har köpt ett rött läppstift, och idag la jag undan ett par stora svarta solglasögon. riktigt sommriga! gick också in och provade en jacka som jag har små dregglat efter ett bra tag. en röd skinnjacka. hur snygg som helst! jag stryker därmed min röda stora väska från listan. kan inte ha hur mycket röda grejer som helst. haha! ska alltså på stan imorn och köpa solbrillorna och jackan. känns bra! jag kännde dock att jag inte hade pengar för jackan så jag drog fram mina puppyeyes för pappa! så nu behöver jag inte betala riktigt hela själv, ligger redan på minus när det gäller pengar känner jag. damn! för att inte glömma sprang jag och köpte en billig locktång efter skolan, tycker den funkar helt okej. pappa tyckte dock att jag såg ut som en kärring när jag var klar (tack, jag älskar dig också!) men en sådan kommentar får man väl svälja då man ska få sin jacka. haha! 

Idag frågan jag mammsan om tatueringen jag funderar på.. hon var faktiskt (chockad var jag) väldigt positiv. men jag är iofs snart 18 ändå. väntar nog tills jag fyllt. är inte 100 på hur jag vill ha det heller. blir nog bra tillslut!

ha'et

HEJ FREDAG!!

ååå jag älskar fredagar, älskar helger, älskar det här!!

nu ska jag ut, pusss så länge!

Tokyo, you got the rythm and you..

Ahh den låten gör mig galet glad! Nu har jag btw fått ett ryck igen, jag vill bara KÖPAKÖPAKÖPA!  Det här är några "måste" ha grejer på min lista:

Bikinis
Tunn jacka
Locktång
Solbrillor
Röd skinnväska (vet att jag nyss köpt en, men nu är jag ute efter en större)
Rött läppstift
Rött nagellack

och JAAA rött är snyggt!:)




image108image106




image107image109


elin, säger: :)

suss, säger: görs i helgen puppan

elin, säger: va ska du göra i helgen bruden?

suss, säger: haha

elin, säger: hahah


PALMA NOVA-MAGALUF !!!

JAAA!! here we come! precis dit jag ville fara, jag och brudarna kommer få världens resa. åå så grymt skoj det kommer att bli. ungdomligt hotell mitt i centrum. magaluf har ju världens näst bästa klubb! de blir partyparty! Här är lite bilder från hotellet, litet och gulligt, poolen är inte så mkt å hänga i julgranen, men allt annat överväger så shit the same!:) den 10 augusti SMÄLLER DET ALLTSÅ!! förhoppningsvis blir det en till underbar resa tidigare under sommaren, vi ser väl vad världen bjuder på!

image98image99

image100image104


helvettes veckan?

Frågan är ju! Gjorde bort ett prov idag iaf. Ska sätta mig ner och plugga till det två andra som är imorn också, urschhochblä! Men jag gillar faktiskt att bara ligga i min (nya) säng och ta det lugnt. Blev så mysigt när vi gjorde om allt. Vi satte upp min nya spegelvägg ikväll också, snyggt vart det! Så nu ska jag gå ner och tända några ljus i rummet, ta fram lite glass som vi köpte på willys idag och lägga mig ner på sängen för att sedan öppna läxböckerna. å för att inte glömma.. ringa daniel och josse!

föressten.. håll tummarna med mig på torsdag, för då vi ska in med zorina till veterinären. hoppas det inte är så många grader.


all of my life, where have you been? DU ÄR KUNG!!!

http://www.youtube.com/watch?v=4kWTsbJOntQ


Holla At Me

Jude Law är grabben! sjukt bra skådespelare, och inte för att glömma..
världens snyggaste!

har inte mycket å säga idag som ni ser. skolan var soft. veterinären på torsdag. plugga ikväll. 3 inte så efterlängtade prov denna vecka. it sucks!


good and bad news..



image96

Vi börjar väl med de bra nyheterna. haha eller bra och bra. roliga iaf. Igår hade jag, matilda, eve och lite andra brudar middag hos eve. När jag kom dit hade matilda och eve hunnit göra det mesta. Jag är ju seg som alltid så dom gick göra allt mat själv, stackarna! haha.  Det blev iaf mackor med räksallad till förrätt, sen blev det tacopaj och efter det kladdkaka. Ååå så gott allt va! vart så mätt att jag la mig på golvet för att vila magen. haha helt sjukt. För att göra det ännu bättre fick jag några skrattanfall med matilda och jag trodde seriöst att jag skulle skratta upp all mat igen. haha!! hon är en go tjej, den där matilda! men det visste jag ju redan! De vart iaf en trevlig och mysig kväll med middag. Jag som skulle hem å plugga, vet inte hur det gick med pluggandet, men jag försökte iaf. det är alltid ngt!:) jag är sämst på att ta tag i plugget, allt annat går bra att styra upp, men inte skolan. så äre bara. urschh å imorn är lovet slut. det är riktigt tråkigt, men samtidigt äre bara 4 veckor kvar till påsklovet så det är NICE! underbart med andra ord.

"hon försökte få oss att tro att det var hon som hade lagat maten, men egentligen var det hennes mamma" hahaha!

image95


Och sen vare de dåliga nyheterna.. min finaste underbaraste och bästa zorina har ont ngn stanns. förmodligen vänster framknä. det gissar jag på iaf. jag vet att det är ngt så vi ska kolla upp henne i veckan, blir säkert å behandla henne och har jag tur svarar hon på första behandlingen. hoppas hoppas hoppas! men det känns ändå bra, nu vet jag ju att det är därför hon hållt på som hon gjort på sistonne. hon har inte varit sig själv. och det är ju för att hon har ont. älskade vän! håll tummarna att vi är tillbaka snart. och att hon är tillbaka som sig själv, bjuder och älskar det vi är bäst på tsm, att hoppa!

pusshej

Pipes

Igår var jag och Lamia på Pipes. Senare kom josse och annat skönt folk, så det vart en mycket lyckad kväll. Sådär perfekt onykter också. Var på strålande humör när jag skulle hem, somnade nästan på bussen också. haha, helt slut var jag. men iaf.. tack för igår allesammans!:)


Det är ju föressten hoppträningar för Tomas Hammar denna helg. Försökte inbilla mig att jag INTE var bakis idag. Haha, mådde iaf helt okej då träningen satte igång. Zorina skötte sig bra då jag red som jag skulle. Hon är fin, men lite besviken blir jag allt. hon kan faktiskt offra sig lite mer, en svår dam dedär!:) men jag älskar henne ändå!


image92

been there, done that

FREDAG! fest?! hope so!


ringringring

sommarkärlek


ååå vi älskar det!:)






jag gillar inte

när den bästa jag vet sviker mig.. du är den jag minst vill bli besviken på. kan inte säga det till dig heller för du gör mig alltid så glad så det skulle kännas fel. svårt att förklara men, det är drygt iaf.

Tidig morgon

Idag har jag varit både hurtig och slapp. Jag och pappa har varit och kollat på spegelväggar till mitt rum, dessutom har vi möblerat om HELT. Det blir riktigt riktigt fint så jag är nöjd! Ska fortsätta alldeles strax också! men för övrigt har jag bara slappat idag. Det känns nog som om jag har slappat extra länge pga att jag vaknade kl 4 på natten.. När jag vaknade insåg jag att jag hade somnat medans jag skulle smsa en person. skrev klart smset och hade tänkt stänga av tv:n när jag insåg att det var en film på tv:n som jag älskar, truuuuuly truuly love! kunde inte låta bli att se klart hela heller så jag somnade strax efter 5 igen. haha lite knäppt jag vet! vaknade 9 igen, hur pigg som helst. I dont get it! Att jag vaknar pigg på morgonen måste vara lika ofta som vi typ har 50 grader varmt i sverige, alltså.. ALDRIG!

Jag hade lite att göra så jag kunde inte låta bli! he he:

Jag har:

(x) snott den här listan från nån
(x) rökt en cigarett
(x) rökt en cigarr
( ) varit hög
(x) varit full
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) haft ett one night stand
( ) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
( ) misshandlat någon
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) supit dig medvetslös
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
(x) flygit
( ) spytt i en bar
(x) sett en del av dig själv brinna
(x) ätit sushi
(x) åkt snowboard
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när du spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
(x) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
(x) rört en orm
(x) blivit kittlad
(x) blivit missförstådd
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
(x) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
( ) känt dig som en utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) dansat i månljus
(x) hatat ditt utseende
( ) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt ditt hjärta
( ) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
(x) känt som om du håller på att dö
(x) gråtit dig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungt karaoke
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med dig själv som du inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
(x) burit pärlor
( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
( ) burit en svart klänning
(x) drömt att du gift dig med någon
( ) har piercat ett hemligt ställe
(x) suttit på ett tak
(x) stannat uppe hela natten
(x) klättrat i träd
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att du grät
(x) gråtit så mycket att du skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(x) gråtit på tunnelbanan
( ) haft sex på offentlig plats
( ) snattat
(x) drömt att jag haft sex med en/flera vän/vänner
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
(?) haft sex i en IKEAsäng
(x) varit otrogen
(x) varit svartsjuk
(x) jag kan skriva utan att titta på tangenterna


Det här är livet jag leker

men ikväll kanske det blev för mkt lek? haha. nää kvällen började med mina goaste girls och pizza, sen hade vi och massa andra brudar ett homeparty, eller vi kanske ska säga dildoparty. jag måste jag få säga att det vart riktigt lyckat! glada brudar, en homepartyförsäljare och 80 produkter. Åå jaa.. det tog sin tid, men roligt vare! det var helt klart något annorlunda. vissa produkter var ju bara ett stor skämt. haha.. självlysande kondomer tack!?
btw.. runkbås? jag är fortfarande chockad!

lovet rullar påå!:)

c'mon up

you look so fine
can't wait to make you mine


image59 

you say its not right for you, but its right for me..

myssig kväll. solat solarium med karin. sen for vi å köpte naturgodis, sen chillade vi hela kvällen å snackade! thanks hun! nu ska jag iaf sova. höll på att somna på bussen hem, haha. riktigt trött är jag. varit en lång dag. puss


you say its not right for you
but its right for me
i believe this is heaven to no one else but me
and i'll defend it long as i can be left here to linger in silence if i choose to would you try to understand




puss

på zorina! finaste ponnyn. bara mina missar idag. hon var guld!
men nu är jag dödstrött. ska nog sätta mig i bubbelbadet snart.
eller så drar jag en solning. vi ser ju vad kvällen bjuder på!

Ååå jag gillare!

FÖR DET ÄR LOOOOV! helt jävla underbart, för att få uttrycka sig så. vaknade alldeles nyss i min nya sjukt sköna säng. solen lyser och det är nästan hel klar himmel! kände doften av nybakad sommarkaka. man kan bara inte misstolka doften av sommarkaka. haha. sen kom mammsen in och bjöd mig på en bit, ååå nybakat och sinnes gott. sen frågar pappa mig ngt, jag svarade och både han och mamma började asgarva. jag undrar såklart vad det är som är så fruktansvärt roligt. men dom bara går iväg och skrattar. haha schysst? har fortfarande inte fått reda på vad det handlar om. hell with it. haha!

gårdagen var väl sådär, sämst fest, vi hade lätt haft roligare på förfesten. brukar vara så va?:) på festen träffade jag för många ansiktet som jag ALDRIG vill se mer. ever! men den sög i allmänhet också så det sprollade. träffade iofs välbekanta ansikten som jag gillar också så det var nice. för övrigt hängde jag med linn och hennes brudar från klassen hela kvällen. alltid trevligt att lära känna lite nytt folk! vi hade tänkt ge x3m ett försök när vi väl var inne i stan igen, men vafan vi är ju snart 18. vi härdar. istället for jag och linn hem till mig mitt i natten och drog ett fika. mums!


136617-58


jag vill att det ska vara sthlm nu!
jag vill boka utomlandsresan nu!


















put some love on the line

Cause everybody tries to put some love on the line
And everybody feels a broken heart sometimes
And even when I'm scared I have to try to fly
Sometimes I fall
But I've seen it done before
I gotta step outside these walls


så finfinfin, TEDDY GEIGER!