I'll make it rain

Jag är död. Riktigt död. Jag känner inget hopp för tillfället och vill bara krympa tillbaka ned i min säng med lite godis och tycka synd om mig själv. Lyssna på riktigt bra musik och bara ladda upp batterierna igen. Har jobbat alldeles för mycket på sistonne och tagit hand om min kropp på sämsta möjliga sätt. Och då menar jag verkligen på sämsta möjliga sätt. Hoppas känna mig mer utvilad tills imorgon, för då börjar en ny arbetsvecka. Dock inte alls lika farlig som de senaste! Look!

Måndag Donken 09.45-14.00 + Nyjobbet 17.00-22.15
Tisdag Läkarbesök + Nyjobbet 10.15-20.00
Onsdag LEDIG + Ev. Roadtrip till Luleå
Torsdag Donken 15.45-23.30
Fredag Donken 19.00-03.00
Lördag LEDIG + Inflyttningsfest hos Linn
Söndag Donken 17.00-20.00




Lil Wayne.. finns det något mer att säga? Han kan få nyckeln till mitt hjärta.. precis när han vill. Helt jävla underbar:)






Lite nytt

Om jag är riktigt nöjd med köp jag gjort så brukar jag ju langa in några bilder här! Jag är dock lite osäker på den gråa kavajens storlek.. kanske borde ta en större. Ska fundera tills imorgon! Älskar annars kavajerna.. och rutigt sitter inte heller helt fel nu till hösten!:)









(det går att klicka upp de små bilderna)


Man hittar alltid en favoritlåt utomlands..

..och detta är min! Haha faaan så jag har längtat efter denna låt!!!! Det bara skriker turkiet över den! Gud vad jag har dansat och taggad upp till den, var ju iofs lite svårt att inte göra det då den spelades nonstop där borta! Försökte få reda på vad den hette under slutet av resan -men ingen visste typ. Sprang till och med från stranden där jag låg och solade upp till en bar längre upp som jag hörde spela den, men inte fan visste dem heller. Random! I like this like that!














Jag älskar Turkiet!!




Förlåååt

För dålig uppdatering! Datorn har varit på lagning och jag har verkligen inte haft tid. Jobbade till 00.00 ikväll och efter det var jag en sväng förbi ersboda hos sabri och matilda. Tog det bara lugnt där ett tag innan jag begav mig hemmåt! Nu väntar sängen för imorgon blire donken 10.00-17.00 och nyjobbet 18.00-22.15.. I'm working my ass off!



Grym låt! Ray Lavender - My girl got a girlfriend






They don't see what I see

Hörde denna låt när jag jobbade ikväll, och den fick mig att tänka på en speciell person. Hur fan kunde allt gå så snett egentligen. Hoppet. Visst är den skön? Gammal goding..




Nathan - Do without my love


Måndag

Efter mötet idag på förmiddagen med min nya chef, så fortsatte jag dagen med att springa runt på stan. Lite underkläder, reaplagg och andra småsaker fick följa med mig hem. Hittade också en sjukt snygg svart kavaj på Rut mfl som jag inte kommer kunna släppa greppet om -förens den är min! Tror jag avbeställer den svarta kavajen från Glitzy och tar denna istället. Känns iofs lite onödigt att köpa en svart kavaj då jag just köpte en grå, men just nu unnar jag mig det jag vill!

Puss och godnatt!

Söndagen är över!

Idag har jag slappat och jobbat. En ganska bra kombination. Sov läänge och väl till kl 11 och sedan blev det jobbet från 12 till 20.. Kvällen bjöd på ett solariumbesök + ett fortsätt slappande hos Matilda, min bästa! Idag har jag för övrigt också bokat boende för NYC resan. Kändes galet bra! Nu väntar sängen, men först visar jag lite utav min kommande helvetes vecka..


Måndag (Lönedag!!!) Donken 19.00-23.30 + Bodypump + Ärenden på stan
Tisdag Nyjobbet 18.00-22.15 + Bodypump och Core Control + Fixa pass hos polisen
Onsdag Donken 16.00-00.00 + Walk
Torsdag Donken 10.00-17.00 + Nyjobbet 18.00-22.15
Fredag Donken 23.00-04.00 + Bodypump och Core control
Lördag Nyjobbet 06.00-14.00 + Donken 01.00-04.30
Söndag Donken 10.30-16.00 + Iksu

Vecka 35 blir lite galen som ni ser, men hinner nog med lite underhållande ting också.. Iofs älskar jag att träna, men ni fattar! Känner att det blir lite väl mycket jobb, hade inte gjort så mkt om det bara var pass från nyjobbet, men får slita med donken lite till tills mina planer går i verk:) Nästa vecka jobbar jag bara 3 pass som det ser ut nu.. Kanske tar på mig lite mer också, men vi ser ju! Man går typ som en maskin just nu.. så sry alla kära om jag är lite frånvarande för tillfället!

Shahzz!

Haha Shahzad är allt bra söt. Ibland förstår man inte riktigt allt, men han är underbar bara han försöker!:)

"Hej alla vakar vänner......Jag har ingen ord att hur mycket jag sökner Maltida, Alex,Susan,Merrik ...jag bara sig du är fablueous och för alltid grön vänner...min vänlig önskningen alltid följa du.."

Nu ska jag sova! Och jaa.. det blev inget jobb ikv:) Kände för att bara ligga hemma hos linn och slappa hela kvällen till en bra film! Tur man har snälla arbetskamrater! Tack och godnatt!

Lördagkväll

Linn ska rädda min kväll genom att förgylla den några timmar innan jag börjar jobba:) Men först blire en snabbtvättning av bilen. Min pärla får inte se ut som den gör för tillfället! Ha en trevlig kväll alla! Ni vet vars ni hittar mig senare. Suck..

Föressten.. jag kan inte sätta fingret på vad jag tycker om låten nedan. Gruppens namn och videon i sig själv är ju lite.. inte min stil om  man säger så.. Men det är konstigt nog någonting jag fastnar för i låten.






Lite tråkigt

Vill börja med att säga; FAN VAD SKÖNT MED EN LEDIG DAG!!! Bara ligga i sängen och slappa. Inte ha några tider att passa. Det gillar jag. Dem som inte jobbar så mycket kan jag lova inte uppskattar lediga dagar lika mycket som dem som jobbar hela tiden! En ledig dag är som himmelriket, men skulle inte heller vilja jobba för lite.. Ljuger egentligen om jag säger att jag är ledig idag, då jag börjar kl 22 ikväll, men det är ju nästan en hel dag:) Right? Valde som ni märker att trots allt jobba ikv.. håller med om att leva är viktigare. Men känner mig lite otaggad på utgång och kan lika gärna offra 5 timmars jobb då man inte har ngt annat bestämt.

På tal om dagens rubrik så äre tyvärr bestämt att det inte blir någon Turkiet resa.. Lina har fått ett nytt jobb (congratzzz) och vill inte ta ledigt det första hon gör! Förstårligt såklart! Jag borde också akta mig lite för att ta ledigt för mycket nu när man har lite nya saker på g;) Ska ju trots allt till NYC i september också så det kanske till och med är bäst om jag sparar alla cash jag har tills dess.. men ändå.. fatta vad skönt det hade varit att ta en sista minuten till Turkiet. Okej ska inte klaga då jag var där för knappt 3 månader sen, but still, jag älskar utomlandsresor. Det är bland det roligaste som finns.

dödstrött

Idag har jag varit på Iksu. Kör Bodypump + Crosstrainern! Det kändes så himmelskt skönt efterråt för jag gav verkligen allt! Sedan sprang jag runt på stan. Köpte ett soft baslinne, en stickad väst och bytte den gråa kavajen jag köpte häromdagen till en storlek mindre. För dem som sett mitt schema denna vecka vet att jag slet på jobbet från 19.00 till 03.00 ikväll. Det är så sjukt stor skillnad mellan att jobba på mitt nya jobb och donken. Man blir så sliten efter donkenpassen.. mina ben värker bokstavligen! Så nu väntar sängen.. Tror faktiskt jag skippar bodypump passet kl 10.00.. Det är ju fan om bara 5 timmar! Haha! Får gå in på Iksus hemsida och avboka det.. Blir en lång sovmorgon ist! Imorgon kväll blir det antingen utgång lr jobb. Vad ska jag välja? Cash lr spendera? Slita eller leva?

Business class?

Någon gång i livet måste man ju få skämma bort sig sådär lite extra. Göra något som man aldrig kommer göra/ha möjlighet till speciellt många gånger, och detta är en sådan grej för mig.. Nu när vi ska till New York så kommer vi nämligen åka med Business class. "Kan väl inte vara så märkvärdigt" var min första tanke. Det lät ju trevligt, men förstod inte riktigt vad som menades. Tappade dock hakan när jag fick mitt svar på vad det var..

Tydligen är det ett riktigt nice flyg med bland annat tre rättersmiddag, en egen tv och vi får dessutom dricka hur mycket t.ex öl och äta hur mycket snacks vi vill. Festandet kommer börjas i tid med andra ord! Haha! Nämen seriöst.. kan inte förstå att vi verkligen får göra detta. Sånt händer bara inte. Jag kommer nog aldrig göra det igen om vi säger så. Nedan är det en liten beskrivning på vad Business class är för något. Det kliar i mina fingrar bara jag läser det!!!:) Jag kommer typ sitta och fnissa för mig själv av glädje och störa alla business people..

"Business Class

Utrymmena i affärsklassen är generöst utformade med gott om plats för såväl passagerare som bagage. Inredningen är i smakfull skandinavisk design. Varje stol har egen telefon, PC-power, en praktisk och inställbar läslampa samt en individuell skärm i armstödet med ett stort utbud av kanaler för film, musik och spel. Utrymmet mellan stolarna är 1,27 meter, vilket medger en komfortabel lutning av ryggstödet."









Remixen jag nämnde tidigare -grym!


Hard to resist, so touchable
Too good to deny it





random

Imorse ringde polisen mig. Före kl 7 på morgonen. Det tyckte jag var lite märkligt, men heyy det var inget farligt! Jag har som alltid varit en duktig flicka, haha! Annars har dagen bjudit på ett pass på Iksu med bland annat Bodypump. Det gillar vi!! Jobbet gick som vanligt bra och påtal om jobb så har jag lite sovmorgon imorgon. Börjar faktiskt kl 09.00.. ;) Snart väntar sängen. Hoppas jag somnar lättare ikväll. Hade ju varit bra.

Föressten.. något som slår mig ofta är hur mycket jag saknar mina barndomsvänner. Jag hatar att man ibland bara tar dem förgivet på något sätt.. att de alltid kommer finnas där. Jag tror inte ni förstår hur stor betydelse ni har i mitt liv, även fast vi inte ses lika ofta längre. Kommer alltid lita på er på ett helt annat sätt än vad jag kan med många andra. Ni är en av de få jag skulle vilja kalla för riktiga vänner. Sådanna finns det få av. Jag kommer alltid finnas där för er mina underbara! Linnzorna kan ju bland annat känna sig träffade;)


Can't sleep

Kan inte somna!! Och inte blir det bättre av att jag sitter här.. men tänkte passa på att lägga in lite peppande musik (i mobilen) till morgondagens träningspass! M skickade någon skön remix av Katy Perrys I kissed a girl som är riktigt jävla bra. Den kommer få mig att ge liite mer, vilket är bra! Vad händer föressten med vårat sommarväder? Dum fråga som ingen har ett svar på iofs, men jag skulle vilja kunna sitta ute på mina luncher och bara njuta av solen med en riktigt god sallad -av moi. Nu för tiden spöregnar det ju hela dagarna.. Salladerna har iaf blivit min dagliga föda på sistonne. Sallader kan i mångas öron låta rätt torrt och inte värst frestande, men man kan göra så sjukt mycket gott med sallader. Tonfisk, makrill och kyckling är det bästa proteinet man kan tillsätta. Lite nötter och goda dressingar med mera är också helt underbart! Aja jag ska inte få er att tro att jag är värsta nyttighetsmänniskan! För skenet bedrar, nå så jävulskt, haha! Nu ska ge sömnen ett försök till..






It's feels so right, but ohh så wrong

Ska alldeles strax hoppa ned i sängen! Börjar halv 8 imorgon och ska hinna gå på en powerwalk i ca en timme före det. Hoppas bara diciplinen håller imorgonbitti! Efter jobbet kl 17.00 ska jag förbi stan och köpa lite grejer som jag lagt undan och kl 18.00 blire Bodypump med heggan!:)







v.34

Det blev en sen prommis ikväll, och undertiden kan jag lova att Katy Perrys "I kissed a girl" spelades flitigt. Fan vad den är bra! Såhär ser föressten min vecka ut hittils. Händer inget speciellt roligt alls, förutom en eventuell utgång. Blir inte så mycket mer än träning och jobb för tillfället. Nästa vecka ser nästan värre ut, men sedan lugnar det ned sig. Såå skönt!:)

Måndag - Nyjobbet 08.00-17.00
Tisdag - Nyjobbet 12.00-20.00 + fixa pass hos polisen + Iksu
Onsdag - Nyjobbet 07.30-17.00 + Bodypump + tvätta bilen
Torsdag - Nyjobbet 09.00-18.00 + Uteafro
Fredag - Donken 19.00-03.00 + Bodypump + Core
Lördag - LEDIG + Bodypump + Utgång?
Söndag - Nyjobbet 12.00-20.00






New york city? Manhattan? Japp!

Såhär ser det ut! Den 21:a september blire flyg till Sthlm för att sedan ta ett till flyg till Oslo! Blir första gången man sätter sina fötter i Norge faktiskt. En natt där sedan drar vi iväg till New York, med en mellanlandning i Köpenhamn. Blir första gången jag sätter mina fötter i det danska landet också! Från och med den 22:a sep och framåt så ska vi leva livet i NYC och vårat boende kommer nog att ligga i mitten av Manhattan. I självaste Time Square! Tror ni man är överlycklig eller? Vi ska dessutom tillbringa lite tid i Chicago, bara 2 timmars flyg från NYC!

Funderar på att fara lite tidigare till Sthlm än den 21:a för att tillbringa lite tid med min underbara Daniel! Några dagar i Sthlm sitter aldrig fel, men det går ju inte på långa vägar att jämföra med vad som väntar. New fucking york kommer bli en galen upplevelse. Vågar inte ens tänka på shoppingen. Kvällarna ute kommer bli så jävla roliga!!









Slipping through my fingers






Hon kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.
Min lilla stjärna.. jag saknar dig så!

Ett kärt återseende..








Från förr..








ojdå

Idag råkade jag sova till kl 4:a. Vilket medförde att jag missade träningspasset på Iksu, men vad gör det för jag och mamma for och hyrde film och köpte godis ist. Fy på mig, men åå så gött:)

pms världen?

Ikväll har jag jobbat på donken! Känns som om det var 100 år sedan jag jobbade där, så man kan ju säga att man var lite ringrostig. Men efter några missar och x-antal svordommar så var man tillbaka igen! Var rätt trevligt att jobba ikväll, inte överdrivet, men helt okej! Var sjukt mycket folk som skulle käka och köerna vart enorma. Jag fick nästan hela tiden feta beställningar, ibland över 500 spänn! Vilket ledde till att min kö gick väldigt långsamt.

Vill bara upplysa om att det för det första tar ett bra tag att ta emot beställningarna från dessa fulla människor som inte kan få ur sig vad de vill ha, och för det andra tar ännu längre tid att packa ned alla 1000 beställningar. + att personerna som just köpt kommer på att de ville ju ha meeer, och sedan kommer deras vänner som tränger sig och vill att de ska beställa åt dem osv osv. Folk var duktiga på att klaga ikv. Då kunde inte jag heller hålla mig för några oförskämda typer. Passar inte min kassa så ta en annan då!:)

Efter jobbet satte jag och filip oss vid parken och tog några cigg. Eller snarare jag. Det var så otroligt fridfullt där. Alldeles tyst och inte en människa i sikte mitt inne i stan. Det var svalt och luften var sådär perfekt norrländsk. Frisk med andra ord! Himmelen var alldeles blå och nu håller solen till och med på att gå upp. Åhhh vad jag vill att sommaren skall stanna lite till..

Idag köpte jag btw en sjukt snygg kavaj. Älskar den. Vet att jag beställde en svart här om dagen, men denna var faktiskt grå och hade inte trekvarts ärm som den svarta. Hittade lite andra kläder som jag la undan också (bland annat en rutiga lång skjorta). Måste dock tänka mig för nu då NYC resan inte är så långt bort. Känns mer värt å handla där..

Framtidsplaner

Fick ju min lön igår! Eller iaf en av lönerna! Måste få säga att det är riktigt skönt att få lön både den 15:onde och 25:e varje månad! Till min stora glädje var lönen jag fick igår helt.. helt jävla underbar. Lönen som jag får den 25:e ligger bara på lite över 3 papp, men det beror ju på att jag inte sätter foten på Donken så mycket längre. Jag vågar inte ens tänka på nästa lön från nyjobbet, det är nästan så att jag vill börja hoppa omkring i huset och skrika av lycka, som en liten unge!

Har tagit på mig lite mer pass nu framöver, så jag kommer nästan att jobba varje dag av vad som återstår av augusti. Både bra och dåligt, men jag tänker mest på att jag behöver cash till New York. Behöver ju iofs inte direkt mer pengar till NY, men vill ju ha kvar en hel del också. Hur kul är det att sprätta allt direkt? Iofs är jag en riktig sparare så det är nog ingen fara med det. Turkietresan lär ju bli rätt billig den med, eftersom den också blir i september (billigt att fara då) och då vi kör på sista minuten. Så himla roligt:)

Vet att jag sagt det förut, men snart lämnar jag Donken, på allvar! Måste bara få klartecken från lite andra grejer först. Vill faktiskt inte vara kvar där, av många olika själ.. 1,5 år har satt sina spår om man säger så! Jag är klar på det stället, har inget mer att hämta och inget mer att ge. Så är det bara! Sedan har ju alla mina älskade lämnat mig och det känns ju riktigt pissigt! Det är inte alls samma grej att jobba där nu som det var förr. Det var mycket roligare förut, på gamla goda tiden! Då det var hela sköna gänget. Alla bara skämtade och var allmänt sköna mot varandra. Jag skulle till och med säga att vi hade det roligt på jobbet. Nu har tyvärr de flesta slutat och vissa på donken vill man inte ens träffa. Det är en jävla röra, men jag mår bäst av att lämna allt. DOCK kan det ju dröja ett litet tag eftersom jag inte vet hur länge det kommer dröja innan mina planer går i verk;)

Blir iaf att fortsätta extra på mitt "nya" alldeles utmärkta arbete + att skaffa ett till. Förmodligen inom samma bransch då, vilket vore toppen! Har ju lite grejer på gång.. Så det ser ut att bli två jobb nu hela hösten och fram till början av nästa år. För då väntar (som det är tänkt) universitetet. Jag längtar verkligen dit. Vill börja om på nytt.. bäst vore om jag kom in i Lund. I nuläget sticker jag iaf utan att blinka! Fyfan vad roligt det skulle bli! Låter ganska frestande att joina studentstaden Lund med 38 000 andra studenterna.

IKVÄLL har jag föressten varit på Ersboda hos Heggan med massor av andra välbekanta ansikten. Trevligt för mig, dock nyktert. Orkar inte dricka då det imorgon blir Bodypump 10.00 och sedan en sväng på stan. Eftersom jag ska upp rätt tidigt så borde jag nog hoppa isäng nu. Slut babblat här! Puss och godnatt

den där DG!



Haha börjar bara skratta när jag tänker på ditt "morgonhumör".
Mer borta kan man väl inte bli?:) Underbart söt! Saknar dig.


lugg eller inte?

Jag vet vad jag tycker iaf:)








(vissa av bilderna ovan är vääldigt gamla,
men dem jag har lugg på är från i vintras)


What u see is what u get

Idag hade jag ett härligt arbetspass från 12.00 till 20.00! Som jag förstod så blev det varken en walk eller städning utav rummet före jobbet. Kan lova att jag sov som en prinsessa tills klockan närmade sig 11! Haha vad hände med självdiciplinen? Jo den tog jag tag i efter jobbet istället! Körde ett ordentligt pass på Iksu och blev faktiskt nyss klar med rummet. Tar sin tid att dammsuga, skura golvet, dammtorka osv. Har lite små saker kvar, men det sparar jag tills i helgen. Hade tänkt ge bilen en omgång också!

På tal om helgen.. Förutom jobbet imorgon så verkar det bli en mysig vinkväll med lite ost å kex? Är dock inte helt säkert, får se vad brudarna säger. På lördag blire bodypump, solariumet + en sväng på stan.. Har lite småsaker som jag skulle behöva. Bland annat en stilren tidningshållare till mitt rum, eftersom alla mode och skvallertidningarna inte får plats någonstanns längre! Lördagkväll/natt bjuder på donken jobb faktiskt. Var ett tag sedan jag satte min fot där! Känns lite roligt, men det beror nog mycket på att filip ska jobba. Den jäkeln som snart slutar..

Söndagen blir riktigt slapp. Är ledig!!! Man uppskattar verkligen ledigheten när man jobbar 6 dagar i veckan! Ska försöka få med heggan på ett corepass och lite andra nyttigheter under söndagen också. Hon är ju lite småkrasslig just nu, vilket suger för jag saknar min träningskompis!;) I värsta fall far jag själv, är inge mer med de!
























inköpslistan

Jag har redan börjat kladda på min lista över vad som skall investeras i New York! Ett par schyssta converse, ett rutig skjorta och ett par ray ban brillor står hittils allra högst upp på listan. En svart kavaj hade jag också tänkt köpa, men nu har jag ju "råkat" klicka hem en från internet (som jag för övrigt hoppas kommer inom snar framtid). 50% av alla köpen i NYC lär iofs vara spontana. Shit jag kommer bli sådär härligt pank!:)


jag har syndat

Japp! Jag har inte alls följt mitt träningsschema denna vecka. Har hittils skippat båda Iksu passen, illa! Men har kännt mig så dålig och har haft små ont i huvudet för jämnan. Vet inte varför, men har iaf orkat med en timmes prommis varje dag!:) Imorgon ska jag försöka hinna med Iksu efter jobbet. Slutar ju trots allt 20.00! En walk, städning av rummet och ett ärende på stan vill jag också hinna med före jag börjar jobba. Hur nu det ska gå till vet jag inte. Tror jag skippar städningen. Lr ngt.

Sen kommer jag ha ont i hjärtat tills jag får svar på en sak! Håller tummarna och hoppas verkligen på att det inte kommer gå åt helvette.. Dem som känner mig vet att jag är en person som hatar att vänta. Vill ha svar på saker direkt! Det finns inget värre än att dra ut på saker och ting, sånt mår man bara dåligt av.








I need some rest..

Igår kom mamma hem och var så nöjd å belåten eftersom hon hade bokat biobiljetter med sina vänner till Mamma Mia -The movie! Jag har uppmanat henne att se den eftersom den är så jäkla bra, och för att jag är känner min mamma så väl -She will love it! Mammsan slog till och med på stort och köpte hem soundtracket till filmen. Som jag nu har brännt och redan börjat spela sönder. Fan vad skön musik det är! Får en att bli på ett sådant grymt humör!:) Det blir garanterat jag, matilda och min bil med denna skriva på högsta volym inom kort! Haha!

Nu ska jag iaf sova. Har mått mindre bra hela dagen och tror en väldigt tidig kväll skulle kunna göra mig gott. Funderar på en bloggpause också.. Skulle behöva inrikta mig på enbart mig själv för ett tag. Allalfall fram till New York resan och allt annat som händer i September. Mitt liv är så upp och ned just nu, tyvärr.





v.33

Måndag Jobb 07.30-17.00 + Iksu (Bodypump och Core)
Tisdag Jobb 13.00-22.15
Onsdag Jobb 13.00-22.15 + Iksu (Gymmet)
Torsdag Jobb 12.00-20.00 + Iksu (Gymmet)
Fredag Jobb 08.30-18.00
Lördag Jobb 21.00-03.00 (Donken för ovanlighetensskull) + Iksu (Bodypump)
Söndag LEDIG + Iksu (Core)

.. har inte så mycket planerat utöver jobbet och Iksu denna vecka! Tar det lite som de kommer, brukar alltid dyka upp saker som man ej kan tacka nej till!:) Lite väl mkt jobb, men ni vet vad jag säger. Cash!


Gårdagen

tack som fan för igår! träffade sjukt mycket härligt folk och allt kändes sådär himla lagom. tacktack iaf! klänningen som jag har på mig är föressten en av klänningarna som jag beställde hem här om dagen! man känner sig som ett litet paket i den. nästan lite för sockersöt, men ändå stilren!:) nu väntar sängen..






You should never try to change me, I can't be nobody else..

Arkiv X: I want to believe var helt okej! Skönt sällskap hade man också! Börjar jobba om 5,5 timme så nu äre god tid för att hoppa ner i sängen. Slutar 15.00 imorgon och efter det blire att göra iordning sig fort för att sedan förfesta hos Karin. Lördagen bjuder på utgång med andra ord. Ses vi på TC? Jag är iaf sjukt taggad!:)


Bio ikväll!




but if you look at me closly, you would see it in my eyes..











NYC och CHICAGO!?!




Nu ser det ut att bli New york den 22:a september! Jag känner mig helt lyrisk och kan inte förstå att detta verkligen är sant! Vi ska boka biljetten så snart som möjligt, och försöka hitta ngt relativt billigt boende eftersom det är sjukt dyrt att bo där. Sedan har vi också bestämt oss för att flyga från NY till Chicago! Fattar ni? CHICAGO!!!! Jag tror jag drömmer. Ställen jag alltid velat fara till! Los Angeles hade ju varit ngt också, men det får bli ett projekt senare i livet:) Jag, brorsan och hans vänner blire. Och med det kan jag lova att det inte kan bli annat än galet.

Var ju hos frissan idag! Är nöjd som alltid när jag går därifrån, men det som gjorde att jag drog på läpparna mest när jag gick därifrån idag var pga mitt och frissans snack om hårprodukter. New York har ju för dem som inte vet otroligt billiga hårprodukter. Redkens hårprodukter (som är ett väldigt känt och dyrt märke i sverige) kostar kanske 1/5 av priset hemma järmför med priserna borta i NY! Sedan är ju deras dollar väldigt låg just nu. Sådär helt galet låg! Vilket betyder att jag kommer shoppa som en.. ja alltså jag tror inte ens jag förstår själv hur jag kommer gå lös där borta:) New York på bilderna ovan och Chicago nedan..







OCH Turkiet på det här i början på september? Då kan ju inte sep månad bli annat än den bästa av alla månader under detta år (för att inte glömma Juni månad då, älskade studenten).


Onsdag

"Får vi se när du byter om?" Nasty små kusiner man har! Haha nää skoja bara dem är så underbara så! Gick in på rummet nu för att byta om inför min och Linas walk och då frågade hanna om hon och brorsan fick se när jag bytte om. Haha de vill vara med mig hela tiden! Man får inte vara ifred för fem sekunder! Vi har som sagt käkat grillat med släkten, vilket var lika trevligt som väntat!

Från det ena till det andra.. Jag fick mina 3 klänningar idag!! Så jäkla snabb leverans, de gillar vi! Älskar klänningarna, men en av dem gillar jag lite mindre.. det är överdelen som jag inte riktigt vet vad jag ska tycka om! Blir att skicka tillbaka den för att byta mot en annan. Sedan skall jag byte en till klänning till en mindre storlek. Sedan är jag nöjd!;)

Träna träna träna




Imorse försov jag mig! Bara för att jag sagt här i bloggen att jag har självdiciplin som går varje morgon så lyckas jag stänga av väckarklockan så jag låg alldeles för länge. Då gjorde jag iordning mig fort som fan och cyklade till jobbet ist. Så då fick man sig en liten morgonträning ändå! Sedan äre bra å spara på bensinen!:)

Efter jobbet blev det att slappa hemma och sedan iväg till Iksu. Heggan var sjuk och Ida kunde inte följa så jag pallrade mig tappert dit på ett Core Control pass helt själv. Tur var väl det för satan vad det var nice att köra Core ikv. Känner att jag har tränat igenom hela magen och ryggen! Passet är ju trots allt rätt intensivt (30 min inriktat mot mage och rygg). Blev en halvtimme på bandet efter det och snart ska jag ut och gå med Lina. Jag vet, jag är omöjlig. Men jag gillar att träna:)

Imorgon slutar jag 15 så då blire att fara till Iksu en snabbis och dessutom klämma in ett besök på solariumet, för vid 6 blire middag hos mig med släkten. Något som jag verkligen gillar. Min släkt är så underbar och jag älskar mina små kusiner! För att inte tala om hur mycket de älskar mig, haha! DOCK inte roligt alla gånger..


Bodypump är också riktigt riktigt bra! Hoppas heggan är frisk på torsdag, annars får jag köra ett pass till ensam! Det fick iofs hon göra förra veckan då jag bangade så det är väl inte mer än rätt:)




I like trey songz

Trey Songz - Crazy




Trey Songz ft Plies - Can't Help But Wait







.. och en av mina favorit låtar sedan ett bra tag tillbaka nu! Helt underbar:)
J. Holiday Ft. Chingy,Plies, & Trey Songz- Bed





What's your name?




Från det ena till det andra! Du som ringer mig med dolt nummer lite nu och då.. (förvånar mig inte om det är den jag tänker på) Men är det någon annan tönt så skulle det inte heller förvåna mig om den läser min blogg. Ville bara skriva ge upp och ödsla din tid åt något annat ist!

Översikt måndag!

Ett långt arbetspass på jobbet blev inte så pjåkigt ändå. Blev en rätt underhållande dag faktiskt! Ska nog tyvärr inte gå så ingående på det.. haha! Middagen med mamma var riktigt trevlig! Jag pallrade mig upp imorse för en walk -dock bara 40 minuter pga att jag snoozade lite för länge. Iksu passet var uppfriskande och nyss såg jag klart en film som jag och mamma hyrde. Eftersom mammsan är för draman -så kunde jag självklart inte hålla tårarna borta, som vanligt då! Nu väntar sängen.. åå föressten.. beställde den kate moss inspirerande kavajen ändå! Blir perfekt till New York resan, om den nu blir av. På tal om det kom jag på att jag ska ju ringa brorsan nu för lite planering.. Sedan hoppar jag i säng och ska kika lite i Oriflame katalogen. Tänkte beställa lite produkter med mammsen imorgon. Natti!





Vågar egentligen inte hoppas men..

NEW FUCKING YORK I SLUTET PÅ SEPTEMBER??? :D Brorsan med sin 90% rabatt på alla flygresor, god bless his work! Resan kommer bli så galet billig! OM jag får ledigt i slutet på september blir detta en dröm som går i uppfyllelse! Har alltid velat fara till New York! Hoppas man kan få ledigt nurå eftersom man sticker utomlands första veckan i september också.. Men jag är värd att fara, det tycker jag verkligen! Jag och brorsan i New York City.. snälla låt detta bli av!





Vecka 32

Måndag Jobb 08.00-17.00 + middag ute med mamma + Iksu
Tisdag Jobb 08.00-15.00 + Iksu
Onsdag Jobb 08.00-15.00 + Iksu
Torsdag LEDIG + frisören kl 14.00 + Iksu
Fredag Jobb 08.00-17.30
Lördag Jobb 07.30-15.00 + Utgång med Karin
Söndag Jobb 12.00-20.00

Kvällarna ser lugna ut, såå jag har lite planer som jag vill kunna få in under vissa utav dem! Möjligtvis en bio och lite andra trevligheter! Imorgon är iaf det spikat att jag och mammsan ska iväg och käka på resturang. Något som vi gör allför sällan tillsammans! Lite Iksu här och var blire också. såklart. Och för att inte glömma en timmes promenad varje morgon! Tänk att jag kan ha sån självdiciplin! Lyckades faktiskt med det hela förra veckan så jag ska bannemig klara det denna vecka med! Dock blire ingen sån skit på helgerna såklart! Lördagen är som ni ser spikad för utgång med Karin. Längtar redan!:)


Söndag

Idag har jag sovit länge, varit på en lång prommis här hemma och sedan varit på ett uppfriskande IKSU pass! Jag ska alldeles strax tvätta bilen, för den förtjänar inte att se ut som den gör just nu! Minst en tvätt per vecka ska han ha! Min alldeles egna lilla pärla!:)





It's like I waited my whole life, for this one night!

För er som missade mig lägga in Chris Browns helt underbara låt Forever, och för er som aldrig hört den förut så vill jag bara säga skämmes och lyssna på den DIREKT! Måste vara en av årets bästa låtar.





-When the one you want doesn't want you too

When you come back I won't be here
She said and gently pulled me near
If you want to talk you can call
And no it's not your fault

I just smiled and said let go of me
But there's something that I've just gotta know
Did someone else steal my part?
She said it's not my fault

Then my heart did time in Siberia
Was waiting for the lie to come true
'Cause it's all so dark and mysterious
When the one you want doesn't want you too


I was drifted in between
Like I was on the outside looking in, yeah yeah
In my dreams you are still here
Like you've always been





 -Helt underbar låt! Lite sorgsen text dock.. (BSB - Siberia)


Stiligt värre

Det är dax för en kavaj känner jag! Beställde ju dock tre klänningar här om dagen så frågan är ju om man inte måste hålla igen. Troligtvis blire ju inte så!:) Om den är kvar den 15: onde då min lön kommer så går jag lös!



Tonight

Jobbet gick bra. När jag slutade strax efter 10 så for jag en sväng förbi Jens. Skönt att få se honom, eftersom man vanligtvis är van vid att träffa honom varje dag och nuuu blire ju betydligt mindre! Brun som fan var han också, dock förstårligt efter 2 veckor i Cypern. Uuunderbart! Får mig bara att längta ännu mer efter min utomlandsresa!

Efter den korta stunden hos Jens drog jag till Alex. Gillar verkligen att vara hos henne, det är bara så himla mysigt. Vi såg en bra film och hon pysslade på med sina smycken. Bruden jobbar ju på Pearlchain så hon kan sina grejer om man säger så!;) Lyckligt lottad som man är kom jag hem med 7 armband. Tack så hjärtligt! Ett par helt nya ballerinas fick bli mina också. "Dem kommer jag ändå aldrig använda" Whaaat tänker man ju! Supersöta var dem. Perfekta till en svart outfit eller liknande. Nä nu har jag svammlat tillräckligt. Imorgon blire stranden med Alex om vädret tillåter. Ett gymbesök och en prommis ska jag nog också hinna med -för jag är ledig imorn!!
Puss och godnatt


Här är armbanden!




Gillar denna mest! Älskar ljusblått porslinsmönster! + guldspännen




Ballerinaskorna från Alex!




(När vi lix är igång med bilder så kan jag passa på att visa veckans tidigare köp) Köpte denna mysiga sak för endast en hunka!! Älskar den! Från Nicole




Ännu en väska fick följa med mig hem. Jag och mina väskor -inga kommentarer! Mamma kommer bli sur nu när jag köpt en till. Snart rymms alla inte hemma!;) 200kr kändes iaf helt okej! Från Nicole



Dessa flipflops gick lös på 149kr. Också från Nicole. Perfekt till utomlandsresan!









Alex och jag!


Gissa vars jag ska i början av september?






Inget bokat än, sista minuten it is! Men fyfan vad jag längtar!:)
Får inte nog av detta ställe, hur grymt som helst!


1:a augusti

Snart blire duschen och sedan ska jag iväg till stan ett tag. Tänkte hänga på TC lite. Några kalla? Var btw en låång arbetsdag idag. 08.30-18.00!! Men den gick ändå riktigt fort må jag säga. Sköna arbetskamrater och härliga kunder gör min vardag just nu!:)


Beställde nyss några underbara klänningar..







 


BILDER FRÅN I MÅNDAGS!

Här är bilder från våran grill och vin kväll! Kommer lägga ut fler lite då och då!:)