Imorgon

Börjar jag med ngt helt nytt!:) Blir en utmaning och jag hoppas det ska få en att känna sig piggare och gladare!:) Jobbet idag gick för övrigt bra, och ikväll blire en tidig kväll med en walk! Varit lite slarvig i några dagar igen med IKSU, men imorgon blire en morgonwalk + bodypump på kvällen. Älskar att hålla igång!:)

Vilken underbar dag!

Dagen började med bettnäs! Vädret var härligt så vi låg där till halv 5! Sedan for vi hem till Lina och badade i hennes pool. Nu är jag hemma för lite ombyte och tänkte typ passa på att fara och tanka bilen. Måste dock rappa mig tillbaka till Lina om man ska få käka med dem!:) Päronen är fortfarande borta och det är ju så tråkigt att käka ensam. Hoppas er dag var lika bra som min! Hela dagen har kännts som en riktig semester, vet inte varför eftersom jag börjar 08 imorgon igen. Haha åååååå!

(ursäkta för kassa bilder, men jag har råkat ändra någon inställning i mobilen. Får fixa det sen)






TACK!

Tack som fan för ikväll brudar! Lägger in bilder imorgon, men kan lova att vi hade det riktigt jävla roligt!:) Vilka sjukt sköna kompisar man har. Gud vad jag har skrattat! Grillningen vart lyckad och till det har vi frossat i oss en massa gottigheter, bland annat paj till efterrätt! Vi har spelat kubb och bara allmänt snackat en massa! Tjejsnack måste vara bland det bästa, haha!


TACK för att daniel är hemma i sverige igen och GRATTIS emelie på din 19års dag! Puss på dig min vän!:)

en konstig känsla

.. men jag saknar dig faktiskt. Jag borde inte göra det, men jag gör det ändå. Jag kan dra mig till att säga att jag nog har varit lite otacksam och lite omogen ibland. Men det är fan långt ifrån hur idiotiskt du har betett dig nu! Du verkar ju trivas med hur det är just nu, och det visar ju rätt mycket tycker jag. Att du inte bryr dig så hårt ändå. Haft mycket att tänka på nu på sista tiden.. Allt går upp och ned, men det är väl så livet ska vara. Som en jävla bergodalbana..

Imorgon när jag slutat kl 17.00 så bär det av direkt hem till mig för grillning med härliga vänner! Päronen är borta (hela veckan typ) så vi har hela huset för oss själva. Dock lär vi väl mest sitta i uterummet! Älskar vårt uterum, är helt perfekt att använda under fina sommarkvällar. Frågan är vad man ska dricka till maten imorgon.. Funderar på en flaska rosé, och några jordgubbar på det! Lät inte helt fel faktiskt. Puss och godnatt


PS. Kom hem Daniel!





strandhåret

Jag gillar när man har solblekt strandhår! Sådär lagomt fixat av en dag på stranden, en lite skitig look. Svårt att få med på bild, men det är nice! Angående ansiktsfärgen på andra bilden, så kan jag lova att riktigt så illa äre inte. Haha!






Underbara söndag

För och främst vill jag tacka för igår! Vilken jävla kväll! TC håller måtten helt enkelt. Träffade som vanligt massor av härligt folk och hade en riktigt rolig kväll med några av mina närmaste!:) Denna dag blev inte mycket sämre heller eftersom vi har legat på bettnäs och stekt! Var jag och Lina som for dit, men väl där borta träffade jag Alex mfl som vi hängde med hela dagen också! Riktigt trevligt! Är roligt då det är mycket folk där borta, och vädret var dessutom väldigt bra. Kanske inte lika varmt som det varit igår och iförrgår, men helt klart godkännt.

Osmart som man är smörjde jag inte in mig något alls, eller joo med olja dårå. Haha så nu ser jag ut som en tomat i ansiktet! Nämen det var skönt att förbättra sin turkiet bränna. Ska egentligen vara glad över hur lätt jag har att bli brun:)

Kom hem för kanske en timme sedan och nuuu ska jag till Lina för att bada i hennes pool. Lite lyxigt att ha en sådan på gården kanske??:)








hellyeah

Tagga tagga tagga!! Imorgon är jag dessutom ledig så jag är på bästa humöret just nu!=) Planerar att ligga och steka på bettnäs hela dagen! Nu på måndag är kvällen också spikad för middag med alex, marikk, olivia och matilda. Kommer bli grymt trevligt! På tisdag är jag ledig igen så då hoppas jag på strålande sol = bettnäs! Ljusa dagar framöver!!:)



Igår hade föressten jag och Lina (och sötnosarna) en hemmakväll med lite gottigheter och en bra film. Vi hyrde Sthlm Boogie, då vi sett en trailer av den för ett tag sedan och blev lite sugna. Den var faktiskt bra, man fick sig några rejäla skratt! Haha!






UTGÅNG IMORGON

Här är det någon som är taggad på imorgon! Denna låt är perfekt att peppa upp sig med! Det blir TC som jag nämt kanske 10 gånger tidigare:) Det lär vara mycket folk, så jag räknar med en riktigt trevlig kväll! Vi kanske ses där!?







I can't breath without you




5000 onces




Christian the lion

Snaart fredag och dessutom löning.. kunde inte blivit bättre! Eller joo det kunde det nog, om man hade varit ledig imorgon då det kommer att vara strålande väder. But thats life! Blir sjukt mycket pengar när jag är klar med mina 6 veckor heltid!

Igår var jag å heggan på vårat första BodyPump pass och kan lova er att jag idag har träningsvärk!! Har inte pratat med heggan, men skulle gissa att hon har desamma! Blir att fortsätta köra Core och Bodypump iaf en gång i veckan nu hela sommaren, för det var både roligt och bra omväxling eftersom jag annars bara är på gymmet.

Idag blev det faktiskt inget gym och ingen walk. Fick räcka med att jag cyklade från och till jobbet! Nu blire att slänga sig framför tv:n.. vill somna i tid ikväll!:) Föressten.. kolla på videon nedan. Nästan så att man blir rörd.. men ni vet ju hur blödig jag kan vara. Haha!





Galen träning

Ikväll körde jag å heggan ett minst sagt ordentligt pass på Iksu. Först Cross training, sedan Core control och efter det powerwalk på bandet. Imorgon blire Bodypump på kvällen och kanske powerwalk efter det. Om vi orkar=) Lina for nyss hemifrån mig (sett en riktigt bra film) och nu väntar sängen! Meen först ett litet samtal! Fan kommer sakna dig när du far:( Iofs bara en vecka men ändå, haha! Blir ju så när man snackar med någon typ varje dag..

Det här var ngt nytt; Nas



Ska söka mer på denna Naaas senare! Tror han kan vara ngt! Nu blire en walk, sen Core Control på Iksu! Efter det väntar förmodligen en film med Lina!:)

Mina bästa

Chris Brown, Lil Wayne och Kanye West. Älskar allt med dem:)


Chris Brown - Electric Guitar





Young Jeezy ft. Kanye West - Put on





Lil Wayne - Tie my hands




Måndag

En ny vecka! Jobbet gick bra som vanligt och efter det for jag till gymmet där jag och heggan körde riktigt ordentligt -skönt som fan! Imorn ska vi börja köra lite pass, ist för att bara gymma hela tiden. Blire Core imorgon och Bodypump på onsdag! Taggat!:) Såg nyss klart en film i min ensamhet (sjukt skönt) och funderar faktiskt på sängen nu.. Puss

Kvällsdopp







LOVE BODY SHOP

Imorgon ska jag göra en ny satsning! Ni vet ju att jag älskar min Vanilla parfym från body shop, och imorgon tänkte jag dra förbi efter jobbet och köpa en body lotion också. Tänker nog ta deras coconut som luktar heeelt underbart! Min dröm är typ att få springa in på Body shop och ta hem precis hur mycket jag vill. Vilket paradis!

Min dag i bilder!

Såhär har min dag sett ut hittils; har solat hos lina med hennes underbara lilla vänner:) Bilderna från och med elle tidningen och nedåt tog jag före jag drog mig iväg för att sola hos henne! Observera Linas pool där i bakgrunden, fuuusk!













Puuust

Äntligen är denna dryga arbetsvecka slut! Nästa vecka kommer bli mycket skönare, vilket känns bra! Kom nyss hemifrån donk, var ganska mycket folk där ett tag. Iaf om man jämför med igårnatt, då vare riktigt slappt! Inatt var alla också sådär överdrivet trevliga, något som man kan uppskatta ibland, men inte alltid! Ikväll gjorde jag det för de flesta var så jäkla roliga:) Inte dåligt med dricks fick man heller, maan tackar! Nu väntar min sköna säng och imorgon blire som jag hittils planerat; iksu, en walk, hänga med lina och ringa min underbara! Sedan ska jag sova ut såklart! Ååå föressten.. kalla mig inte för surkärring en gång till. Det är respektlöst och väldigt opassande.

Längtar tillbaka..

.. sedan är det så tråkigt att man kommer träffa vissa så sällan nu när man tagit studenten! Tack så mycket för allt ni gett mig under gymnasietiden! Alla ni som har förgyllt mina dagar och hjälp mig genom allt!








en ganska tråkig lördag

Åhh ikväll hade jag velat gå ut på TC, men det får vänta tills nästa helg helt enkelt!:) Har inte så mycket att skriva om idag, eller har inte haft så mycket att skriva om på de senaste dagarna för den delen heller. På mitt schema står det mest jobb och träning just nu, såå det är väl därför.

Längtar tills Alex kommer hem (hon är i London och leker), för då ska vi dra ihop en riktigt trevlig kväll med god middag och skönt sällskap. Blir väl de närmaste donken brudarna.. Olivia, Alex, Marikk, Matilda å några fler. Eller det kanske inte är några fler? Känns inte så!

Som många vet är detta helgen då man brukar dra till åsele.. riktigt tråkigt att inte få dra dit iår.. Hade kunnat fara imorgon över dagen, men då finns det ingen som vill fara! Aja, kanske bäst man är hemma och vilar ist. Är bara så mysigt att vara där över åsele marknaden och allt festande. Har ju varit där varenda år sedan hur länge som helst tillbaka. Svek iofs förra året också, får försöka sikta på nästa år ist. Håller annars på att bryta en tradition!

En sak till bara! Har en överraskning att berätta sen! Inte helt säkert ännu, men jag hoppas verkligen det blir av! Vi kommer ha sjukt kul isåfall! Pusshej

 

TC

Två bilder från TC förra helgen! Det enda jag har att bjuda på faktiskt. Längtar verkligen till nästa helg, då blire TC igen med brudarna!:) Sängen nu! Början ju 18.00 imorgon så det är luugnt!






Ikväll var jag med linn å linn en stund.. Saknar dessa brudar faktiskt! Vi ses alltför sällan, tycker vi drar ihop en riktigt trevlig kväll sedan när linn är hemma från lycksele igen. Barndomvänner kommer alltid ligga mig varmt om hjärtan! Puss på er!


Hård vecka!

Med tanke på mitt arbetsschema denna vecka så är väl detta en rätt dålig ide, men från och med idag och en vecka framåt ska jag gå en timme varje morgon och träna på Iksu varje kväll. Måste erkänna att det var ruskigt skönt att gå upp och gå tidigt imorse. Klockan 6-7 rättare sagt! Jobbet gick som vanligt bra, gillar verkligen stället!

När jag kom hem idag så hade mamma köpt nya gardiner åt mig och satt upp dem i rummet. Jag älskar förändringar och tänka sig vad lite kan göra mycket! Tycker det vart nice (se bilderna nedan). Påtal om förändringar gott folk. Tänk om jag flyttar åt helvete till våren. Ska ju söka till universitetet då.. och det lutar att söka åt Karolinska intitutet i SthlmLunds universitet, Uppsala universitet.. Vill söka till Göteborg också, men fan vad intagningarna där är höga.. Har fler ställen att kolla upp också, t.ex. Malmö Högskola, och ska ju såklart testa söka till Umeås universitet också. Grejen är dock den att jag nog vill dra härifrån.. Jag känner faktiskt för Lund just nu!:) Haha men hinner säkert ändra mig ett x antal gånger. Pratade med en tjej idag på jobbet som studerar i Lund och hon sa att det är en riktigt bra studentstad. Värt att kolla upp tycker jag! Nu ska jag käka middag och sedan blire Iksu!




haha jag e ju sämst

OKEJ jag måste erkänna att jag borde lägga mig tidigare på kvällarna nu när jag börjar 08.00 typ varje dag.. inser det nu när jag kommer hem från jobbet och lägger mig för att sola.. somnar då.. vaknar 2,5 timme senare. Haha! Sedan går jag in och lägger mig i sängen.. sover över en timme.. För er kanske inte det låter så konstigt, men jag sover ALDRIG på dagarna. Har aldrig sovit efter skolan eller sådär efter middagen osv som många gör. Det värsta av allt var att jag vaknade kvart i 8:a ikväll och trodde att det var morgon igen -FAN JAG ÄR FÖRSKENAD TILL JOBBET!!! Haha vilket skämt.. jag ställde mig upp och började klä på mig för att sedan hoppa in i bilen. Som tur var insåg jag snabbt att det kanske inte alls är morgon. Det är bara en timme senare samma kväll. Haha jaa skratta ni, för det gjorde mamma också, tills hon blev allvarlig och sa att jag måste börja ta hand om min kropp. Håller faktiskt med henne för det är inte likt mig sova såhär och vara så stressad hela tiden. Få se det som ett litet varningstecken, skippar därför Iksu ikväll och drar en prommis ist. Ska lägga mig i tid..

DRESSES

Yesss då var man i farten igen och ska beställa lite grejer.. två klänningar tänkte jag sprätta lite pengar på. Blir nog två av dessa nedan, frågan är bara vilken som skall bort? Nu väntar sängen! Tänkte somna i någorlunda tid ikväll, för imorgon blire jobb, tvättning av bil, IKSU, walk med lina med mera.. Natti!






DG skickade en skön låt till mig från G-units splitternya skiva. Listen!






MAMMA MIA! -The Movie-

FAN VAD BRA!!:) En film som får en att bli på ett riktigt riktigt bra humör! Rekommenderas starkt! Kan lova att det var en syn att se Pierce Brosnan, Colin Firth och Stellan Skarsgård dansa runt i högklackat och sjunga till Waterloo i slutet av filmen. Det är vad jag kallar män! Hahaha! Nämen jag tycker iaf att det är grymt att Stellan är med å sådana stora filmer.. sedan kan jag inte släppa att Colin är så jävla.. Haha förlåt alla, men han är en läckerbit! Man smälter då han sjunger our last summer.. sista klippet här nedan!;)










Min vecka

Jag måste få säga att jag gör detta bra.. såhär kommer min vecka se ut:

Måndag Nyjobbet 08.00-17.00
Tisdag Nyjobbet 08.00-15.00
Onsdag Nyjobbet 08.00-15.00
Torsdag Nyjobbet 08.00-17.00
Fredag Nyjobbet 18.00-22.15 + Donken 23.00-03.30
Lördag Nyjobbet 18.00-22.15 + Donken 01.00-04.00
Söndag LEDIG

Skönt vecka vaaa? Men pengar så det skriker om det:) De resterande 6 veckorna är lite lugnare, tur de! Nuu blire å fortsätta sola lite på gräsmattan och sedan blire bio med min bästa vän. Har velat sett Mamma mia länge nu så det ska bli nice som fan! När jag kommit hem blire en walk -bion förstörde ju dagens IKSU besök. Låt gå för denna gång, får köra ett riktigt ordentligt pass imorgon ist..






Chris Brown - Forever

Jag blir helt galen av hans musik och jag får aldrig nog av honom. Jag pratar såklart om Chris! Lyssna på låten nedan, den är grym!






Utgång

Utgången igår (lördag) vart riktigt riktigt lyckad. Det var andra gången jag satte min fot på TC och jag måste säga att jag gillar stället. Musiken var kanske inte den bästa, men det var mycket skönt folk där! Var nog tur att vi for dit i tid.. annars hade vi nog aldrig kommit in eftersom det var 20 där! Nää nästa utgång blir lätt på TC igen! Tack för kvällen alla!

Idag mådde jag å andra sidan inte speciellt bra och på det så skulle vädret såklart vara toppen. Ååå ni vet ju hur taggad man är på att sola när man är bakis -finns inte en chans! Men jag la mig ute ett tag iaf och cyklade sedan iväg till jobbet. eftersom jag hade cyklat till jobbet så var jag självklart tvungen att cykla hem också. Var inte hemma förens kl 00.00.. drygt.. Bra träning dock, så jag tror faktiskt att jag ska cykla imorgon också! Nyyjobbet ligger ju trots allt närmare hem än donk! Börjar kl 08.00 imorgon (heltid nu 6 veckor framåt) så jag bör nog lägga mig nu eller vad tror ni!:)

Föressten! Älskar min nya klänning (se bilderna nedan från i lördags) som jag köpte i sthlm nu när jag var där! Har blivit sådär halvgalen i klänningar i sommar!:) Denna är ju riktigt sommrig också!








FRIDAY

Äntligen fredag! Som man brukade säga förut då man gick i skola. Nu känns fredagarna inte lika speciella längre, när man börjat jobba och så. För jag jobbar ju helger också! Just nu känner jag mig föressten som en orolig mamma. Kom nyss hemifrån gymmet och fann till min stora förvåning att min dator var borta. Var bara sladdarna som låg kvar där i mitt rum. Random!

Mamma förklarade iaf att datorn hade bara slocknat när pappa skulle starta den tidigare idag (min nya skrivare skulle installeras), och det hade den fortsatt göra ett x antal gånger. Så för typ en timme sedan for pappa med min älskade dator till EMS butiken.. Hoppas för hela mitt hjärta att den blir okej igen. Iallafall att jag kan få tag på mina bilder och all min musik.

Huset doftar ljuvligt och jag tippar därför på att det snart är dax för middag! Efter det blire jobbjobbjobbbb! Bara 5 timmar iofs.. Ha en trevlig fredagkväll, själv fortsätter man att längta tills imorgon!

Update: Datorn är på plats och allt är kvar, lättad med andra ord!


Dålig uppdatering

Jag vet! Ber om ursäkt för det, men jag har så fullt upp nu för tiden! Har inte heller ngt överdrivet speciellt att säga.. men vill bland annat nämna att Filip är guld att jobba med! FAN kommer sakna honom då han drar sig iväg till USA.. lämna mig för i helvete inte! Vem har jag kvar snart? Ingen typ..

Imorgon blire att klippa sig lite! Gulligt av Karins kompis att ställa upp och meka med mitt hår! Det ska iofs bara toppas och fräshas till, men ändå! Blev ju lite slitet efter utomlandsresan och detta blir ju perfekt inför helgens festligheter. Shit vad jag är taggad på lördagen alltså!:) Jag behöver verkligen en sån kväll, så jag hoppas den blir lyckad!

Nu väntar sängen.. En sak till. Tacka gudarna för Daniel!:) Vet att jag säger det typ.. jämt! Men det tål att upprepas! Puss!







Vars tog lusten vägen?

Jag har ingen lust med någonting längre känns det som. Eller har väl bara varit så ett par dagar, men ändå. Fast det finns en sak jag vill göra; supa satan! Och det planeras redan på lördag. Då ska det bli några glas för mycket och en jävla massa dans med brudarna:) Att supa bort problem -det är vi bäst på! Haha! Nu ska jag städa rummet sedan blire en walk!


Imorgon blire föressten IKSU på dagen, möjligen en lunch med någon goo vän? Annars väntar jobbet 15.30-23.00.. Jobbigt, men vad gör man inte för lite extra klirr i plånboken. Borde slappa nu innan jag börjar jobba heltid, men man är tyvärr lite dålig på att tänka på sig själv. Tagit på mig nattpass nästa vecka också, väldigt dumt med tanke på att jag nu kommer jobba mån-fre (dagpass) + fredagnatt och lördagnatt.. Blir galet jobbigt.. Puss och godnatt!

VILL, VILL INTE, VILL, VILL INTE?



Bilden ovan får mig att vilja sola! Tog den här om dagen då jag och Lina försökte pressa, dock var ju inte vädret perfekt som ni ser. Helst vill man ju ha knallblå himmel. Kanske är en glädjedödare nu, men jag blev fan glad då jag kollade smhi nyss och såg att det ska regna imorgon.. Jag ska ju jobba hela dagen så då sprollar det ju, för mig iaf, haha! 

Är dock inte nya jobbet imorgon, utan donken. Går ju bra där med, men man är ju lite less efter snart 1,5 år. Haha galet länge va? Men faan vad jag trivs bra på nya jobbet alltså!:) Börjar ju heltid där nästa vecka, vilket jag tror blir hur bra som helst. Hoppas på att få jobba så mycket som möjligt där också till hösten!:)

PS. Gud så skönt det var å träffa josse igen!:) Känns ju litegrann när ens bästa vänner försvinner ur livet för ett tag. Dvs två veckor? Haha!

Tisdag

Idag har jag varit med min vän Karin på stan! Vädret var lovande till en början, men blev tyvärr dåligare ju mer tiden gick. Vars har vi det fina vädret?? Det kan iofs få va dåligt imorgon för jag jobbar heldag.. Vi åt föressten en riktigt god lunch på Barista, vilket ni ser nedan. Efter stan blev det gymmet och nu ska jag iväg till Josse. Hon å heggan har ju äntligen kommit hem från barcelona och amsterdam! Eller vars de nu varit, haha noll koll!






Okey, just leave me..

Denna låt är sjukt bra och jag förstår inte varför jag aldrig laddat ned den tidigare. Usher kan få nyckeln till mitt hjärta (som en viss person skulle sagt, haha). Låten får mig också att tänka på en sak. Sooo overbearing..


Usher - Moving Mountains





Love in this club

Idag har det inte hänt något speciellt. Varit ledig från jobbet -vilket jag är imorgon också! Brist på något intressant att berätta så lägger jag ist ut en nice låt. Med vem? Lil Wayne såklart! Inte hans låt, men ändå! Hans röst gör allt!


Lil Wayne - Love In This Club [2008 remix]





quit playing games with my heart..

Fan vad jag är splittrad.. Det är bara en period sa Shahzrad, men vad fan vet man egentligen? Skulle vilja lita på henne och tro samma sak, men jag vet inte.. Jag vet ingenting längre känns det som. Jag känner mig deppig och splittrad. Jag får säkert skylla mig själv -men det finns faktiskt gränser över hur man beteer sig. Du sårade mig sjukt mycket och jag hoppas du kan inse det någongång. Jag vill inte att det ska behöva vara så som det är mellan oss nu, men jag ser ingen annan utväg. Vi låter tiden ticka och jag får hoppas att detta bara är en period.

LUNCHEN med Shahrzad var föressten underbar! Underbart att se henne och underbart att få prata av sig lite. Få lite råd från en tjej som hängt med en hel del i svängarna. Saknat henne!:) Vore väl guld att ha henne här i Umeå jämt?! Nu väntar sängen och imorgon väntar en ny dag -med nya tag!

Söndag

AAAH jag är så himla hungrig! Försöker hålla mig att inte äta ngt innan jag far å lunchar med Shahrzad och Alexandra! Alex ville också haka på och det är väl klart hon ska med! Vi alla saknar shahzrad ju;) Vi har en hel del att ta igen helt enkelt!

Igår när jag hade slutat jobba så for jag till Alexandra och blev fast där hos henne med massa onyttigheter och skitsnack! Efter det var det att hämta lite onyktra vänner från krogen!

Idag hade jag btw tänkt hinna gymma men neeej det hinner jag ju inte eftersom jag jobbar hela kvällen ikv (eller för att jag sov alldeles för länge?? haha).. Har bara hunnit gymma 2 gånger denna vecka och det måste jag säga är riktigt slappt av mig. Får köra hårt imorgon på gymmet och försöka hålla igång med 3-4 gånger/vecka framöver..

Nog om det! Ha en bra söndag alla! Och föressten, lyssna på låten nedan, jag dog när jag hörde den! Helt underbar!




Wyclef Jean ft. Lupe Fiasco - Fast car (remix)





Lördag

Idag äre ingen speciell dag.. Snart kommer Lina och då blire en walk! Sedan börjar man jobba kl 18.00! Skippar gymmet idag med eftersom jag nog ska ta mig en sväng på stan just före jag börjar jobba.. skulle vilja berätta om ärendet där men det får jag inte! Men ååå så underbart om det blir så! ÄLSKAR att planera!:)


Update: ..drygt att det var stängt då jag kom till mitt såkallade "ärende" på stan. Får fara dit på Måndag istället. Vet ni vad?? imorgon ska jag luncha med Shahrzad!! Ååå vad jag har saknat den tjejen! Lämnade mig på donk och for till Polen, vilken stil!:)

Vädret kan inte bestämma sig

Idag for jag och Lina iväg till bettnäs! Var nice väder i början men sedan gick det åt helvette! Då for vi till stan och åt den godaste lunchen jag ätit på länge! Kan fan rekommendera Lobbyn! Skit god bulgursallad med massa annat till. Bland annat en rostad macka med honung. Smarrigt!
 
Efter lunchen for vi och köpte glass för att sedan sätta oss och sola hemma hos mig! Var hur varmt och skönt som helst att ligga på min gård! Tur att vädret sprack upp sådär:) Nuu blire duschen (lina ligger fortfarande ute och steker här hos mig -haha) och sedan blire tyvärr jobb. 18.00-22.15.. Känns ändå inte så farligt, efterråt ska lina och jag på en prommis och sedan se film. Jag gillar planerade dagar!

Åååå päronen grillar på gårdagen nu, luktar sommar!!!=)



 

The notebook



Alldeles nyss såg jag klart denna film, som jag kan lova har satt sina spår i mitt hjärta. Och som jag kan lova har satt sina spår i så många andras också. Det är nästan skammligt att man inte har sett den tidigare. Vilka underbara skådespelare och vilken underbar berättelse. Jag bara älskar deras kärlek. Hur de är mot varandra. Så underbara! Ryan kunde inte heller blivit charmigare;)





Den underbara dagen..

..tillbringade jag inomhus! Var ångerfullt att jobba en sånhär dag, men måste erkänna att dagen gick väldigt fort ändå. Jag gillar mitt nya jobb! Dessutom satt jag ute och stekte i en timme på lunchen! Sedan har man ju typ raster hela tiden också så det är nice! Efter jobbet for jag raka vägen hem för att lägga mig och sola. Blev en smarrig tonfisksallad på det! Var riktigt mysigt att bara ligga där (somnad ärligt i en timme, haha) och sola -läsa lite skvallertidningar och lyssna på skön musik. Var perfekt varmt och katten gjorde mig till och med sällskap. Hon är underbar! Dock lite otacksam för jag hade gjort iordning tonfisk åt henne på en liten tallrik så hon skulle kunna sitta där och äta med mig. Självklart gillade hon inte tonfisken eftersom det var någon specialare med andra saker i. En petig dam, but that's my girl ;)

Ikväll blire Iksu och efter det däcka i sängen! Imorgon hoppas vi som sagt på gött väder för då blire beeachen!! Ska nog ta och ringa DG nu. Ååå vad han betyder mycket:) Tack för allt!








FÖRBANNAT!

Jaaa det är nog det perfekta ordet just nu! Vädret kommer bli galet idag och jag ska självklart jobba då. Hela dagen också! 07.45-17.30 :( Men det är ju sånt man får ta nu när man kommer in i arbetslivet.. saknar våra långa sommarlov.. det var grejer det;) Annars jobbar jag fre, lö och sö kväll denna vecka. Nästa vecka blire tisdag dag, onsdagkväll, fredagkväll och söndagkväll. Med andra ord bara ett till dagpass så jag hoppas verkligen det kommer vara fint väder annars för veckan efter det börjar jag jobba heltid och då har man tyvärr bara lö och sö på sig att pressa. Förbannat jobbigt känns det, men caaaash som fan!=) Sedan såg jag nyss på Smhi att det ska vara toppenväder imorgon också så nu vart jag lite gladare. Hörs sen -njuut av vädret idag!

Ååå föressten.. en sista minuten till Turkiet i början på september hade väl varit alldeles underbart? Då kommer vädret vara som bäst!

Norge

I Augusti bär det förhoppningsvis av till Norge!! Till Oslo för att vara exakt! Frågan är bara vilket datum som blir bäst, tänkte ringa 'norrmannen' ikväll och kolla läget. Hoppas verkligen det blir av för jag tror att det skulle varit riktigt nice!:) Måste dock försöka byta bort ett pass först, för att få fara då jag tycker det passar mig bäst..





Move on!

Jag har insett att din vänskap bara sårar mig. Du får tro vad du vill, men du är långt ifrån samma person som förut. Jag vill faktiskt inte veta av dig och hoppas att du accepterar detta. Eller du måste bara det. För nu har jag raderat dig från så gott som allt man kan. Kändes lättande att ta bort ditt nummer från min mobil, blocka och ta bort din msn.. Du har ingen respekt alls för mig och skiter totalt i hur jag känner. Hur kan du ljuga om sådana saker som du har ljugit om? Folk skulle spy åt dig om de fick höra. Man ljuger inte om något sånt!! Och vet du vad? Jag förtjänar bättre än så! Det har många försökt intala mig -och ikväll slog det mig verkligen. Du har aldrig fått mig att gråta förut, men det har du lyckats med nu.





För att inte glömma.. Ett stort plus till mina vänner som hämtade mig från flygplatsen här om dagen. Det ni gjorde för mig visar att ni verkligen bryr er. Det värmde verkligen.. Lots of love!

Freshhh



Något som jag verkligen gillar är att duscha. Man känner sig alltid så freshh, speciellt när man tar sig samman för att peela kroppen och använda ansiktsmask osv osv.. Vilket jag har gjort alldeles nyss. Lina ringde för en stund sedan och det är fan svårt att snacka när masken har börjat stelna. Haha hon skrattade åt mig i telefonen. Hör ju själv hur dumt det låter. Nä nu måste jag rappa mig och ta bort den här jäkla masken och hinna med allt annat smått och gott innan Lina kommer. En skön kvällspromenad känns perfekt för ikväll.

Dessa två låtar..

.. får mig att bli riktigt partysugen!:) Vi lägger hiphopen åt sidan för en stund!


Ramada - Clap Your Hands




Kate Ryan - Ella Elle L'a



DE BÄSTA BILDERNA FRÅN STUDENTEN!

Champagnefrukost med klassen!









Frukost med alla 3:or + lärarsnack, utdelning av stipendium m.m








Insläppet till gympasalarna! Sjuukt taggat!:)







Gemensam avslutning med 1:orna och 2:orna!







Betygsutdelning med mentorerna!



Utsläppet! Vilken UNDERBAR KÄNSLA!









Flaket - det roligaste jag varit med om hittils!



















Sedan bar det av hem för att bli firad av feta släkten och kvällen bjöd på studentskivan såklart. Detta var den bästa dagen hittils i mitt liv och dessa bilder visar precis vilken glädjens dag det var! Jag vill tacka alla för dessa 3 år och jag kommer sakna så många! PUSS PÅ ER ALLA!




You're a part of me now




BSB - Climbing the walls


Nu är jag hemma från Sthlm! Älskar som sagt den staden! Daniel är underbar! Stefan är nice han med! Skriver mer om det sen + studentbilderna som jag lovat 100 gånger:) Nu ska jag och sola! Dock solarium för jag har ju så jäkla otur med solen!!