Just nu!

vet jag inte vad jag ska känna längre. skiter i det nu bara. inget visar hopp just nu. blir bara så less. säkert mitt fel ändå. får en så sjukt stor klump i magen varje gång. varenda jävla gång, och jag kan inte göra ngt åt det. kvällen igår var nice, förutom lite skit. tur att jag har underbara vänner. tacktacktack:)

Här är lite låtar som får mig å bli så jävla glad!!
Det är absolut inte alla men har inte ork att skriva
alla..

Rascal Flatts - Stand
P diddy - Last night (feat keisha cole)
Akon - Don't matter
Katharine mcphee - Over it
Frankie J - Dont wanna try at all
The Feeling - Love it when you call
Rihanna - Dont stop the music
Rihanna - Breakin' dishes
Rihanna - Umbrella
Timbaland - The way I are
Pussycat dolls - Buttons
Pussycat dolls - Hot stuff
Beatfreakz - Somebodies watching me
Uniting Nations - You and me
Sunloverz - Shine one
Gwen Stefani - 4 in the morning
Justin Timberlake - Lovestoned
Justin Timberlake - What goes around
Justin Timberlake - Losing my way
Gym class heroes - Cupids chokehold
Gym class heroes - Its ok but just this once
Gym class heroes - Shoot down the stars
Gym class heroes - Clothes off
Gym class heroes - Viva la white girl


osvvvvvvv!




jag vill

att kvällen ska bli en bra kväll. internetdissande funkar inte så bra. men ngn dag nästan! taggar iaf tills ikväll. måste bara få lägga in den här låten också. sjukt skön. 4 in the morning..


so much feelings



I Dont Wanna Miss A thing

LOVE TIMBALAND


Åt helvete

Just nu är livet inte alls som jag hade tänkt mig. Tror jag gör en break från internet i en veckan eller liknande. Behöver tänka på annat, allt har en tendens att bara bli fel genom internet. Denna vecka blir bara å ta hand om mig sj, vara med mina underbara vänner. Även fast jag är hur otaggad som helst på allt just nu, så måste jag tagga tills fredag... DÅ SMÄLLER DET!!! fan vad vi ska ha roligt.

grattis i förskott gumman!

Lyckad midsommar!


Glad Midsommar!!

Idag vaknade jag vid 10-11 för att jag fick ett sms. Drygt, men samtidigt skönt för då kom jag mig upp för att sola ett par timmar. Lite brunare blev man allt! Nu är jag vrålhungrig, men det är väl bara å vänta på middagen. Blir grillat och pommes gissar jag. GOTT! Efter det blir det förfest med brudarna och company.. sedan bär det iväg på andra äventyr.

Hittade en bok hos josse i förrgår som heter "I värsta fall - En överlevnadsbok för dejting & sex". Haha snodde med mig den hem. Kunde inte bara låta bli för det står så sjukt dumma grejer i den. Det måste vara på skämt alltså, för jag skrattar typ av varenda sida. Låg iaf å läste den idag i solen, blåste sådär perfekt också. Sköönt!

Tror btw jag glömde att nämna att min nya bikini kom denna vecka. Den bruna med stora rosa blommor på! Nöjd iaf:) Känns som sommrigt! Ha en bra midsommar alla, de ska jaag!


image353image354


Alla gillar att fynda!

Under de senaste dagarna har jag gjort lite klädfynd! Dock tänker jag alltid "åå den kostar ju bara 99 kr".. Så i längden blire ju inte billigt. Kunde som ni märker inte hejda mig för dessa gosaker ändå. Färgerna lockade lite också, gult och rosa. Måste ha lite mer färgglatt i garderoben. Har väl nästan bara svart och vitt. Så nu känner jag mig duktig! Underkläderna som jag fyndade är dock inget för det offentliga!

Tubtop 20 kr från Indiska

image344




Cardigan utan ärm 98 kr från Lindex.
Hög kjol från Gina tricot (dock inget fynd med tanke på priset)


John Tucker Must Die

Här om dagen hyrde jag och Elin John tucker must die. Vi bestämde oss för att ta en ungdomsfilm, för de brukar ju vara rätt roliga?! Skippade alltså för denna gång skräckfilmerna, för jag menar.. jag ser ändå bara 1/4 av dem. Slöseri med pengar kan man ju tycka! Filmen var för övrigt helt okej, lite överdriven men det funkade! Fick oss en hel del skratt:)


image352


Jag är så seg!

De senaste dagarna har inte varit de bästa så därför har jag inte pallat skriva ngt här heller, men nu ska jag iaf strax iväg till jobbet. Har jobbat mitt på dagen de senaste dagarna, men idag jobbar jag 4 to 9! lite dryga tider dock, kvällen blir nästan förstörd, men heeey natten är ung! :) Ska lägga in en liten bild på min höga svarta kjol senare. I love it. Igår efter jobbet stannade jag kvar på stan å kollade runt i olika affärer. Hittade då Ella på Indiska så vi hängde nån timme. Roligt å vara med den bruden igen. Jag hittade bland annat en rosa (!!!) bh m trosor på H&M. Haha de var riktigt söta faktiskt. Kunde inte låta bli då det var sjukt mycket rea. Båda gick på 70 kr! Att det är ett riktigt kap förstår alla tjejer! haha. Indiska hade också rea så det blev en rosa tuptop för 20 kr därifrån. Jag brukar inte köpa rosa grejer men det är faktiskt snyggt med te.x rosa tubtop till ett par ljusa jeans. Så den fick följa med mig hem också!

Tänkte hinna köpa hårinpackning före jag börjar jobba idag. Påtal om mitt hår så ska jag nästa vecka toppa mig, klippa upp håret lite och göra blonda slingor! Precis som alltid! Det är bara drygt att det kostar så mkt pengar. Kan inte säga att det är värt det, men samtidigt äre ju SÅ jag vill ha mitt hår. Och jag kan ju knappast göra det hemma. Skulle sluta i katastrof, nejtack. Inga egna äventyr för mrs. svensson!

Evelina ringde föressten nyss också, hon har ju gjort två tatueringar igår. Inte illa! Nu blev jag ännu mer taggad. Funderar på om jag och linn ska börja boka tid redan nu. Blir ju våran tur efter sommaren. Gah!:)

Puss på dig!


:(

can´t get you out of my mind


Bäst just nu!

  Rihanna - Don't Stop The Music

I Just can't refuse it
Like the way you do this
Keep on rockin to it
Please dont stop the..
Please dont stop the..
Please dont stop the
MUSIC


 




Föressten älskar jag Justin Timberlakes nys skiva. SICK!
Give it a try!

Vill också!

Jag är så sugen på att fara till SommarDroskan ikväll! Men jag ska såklart jobba hela kvällen och natten. Får väl nöja mig med att det är midsommar nästa helg, och veckan efter det blir det garanterat Droskan. Nice! Sedan måste man ju styra upp massa annat också. Är så mycket man ska hinna med. Vi ska grilla och festa hos mig också snart. Man ska bara lyckas ta en kväll som passar alla, men det fixar nog sig! Kommer hur som helst bli hur skoj som helst.

Nu ska jag äta. Sedan göra mig iordning för jobbet.
Haha glömde skriva om gårdagens raggningsreplik
på jobbet: "...och sen undrar jag hur mycket du kostar?"

One day in the city!

Idag var jag på stan med Matilda. En av mina absolut bästa vänner. Var med henne igårkväll också, man kan inte ha tråkigt med den bruden! Måste bara få skriva det. Guld värd för mig! Heggan kom också och joinade oss efter ett tag. Gobruden! På stan så hittade vi iaf en massa kläder till matilda, bland annat ett par skor, två tunikor, ett linne, en klänning, underkläder, bikini osv. Jag fick nöja mig med en jätte söt, blommig överdel från Indiska för bara 30 kr! Fantastic!! Sedan fann jag mig en vit tubtop och en svart kjol som var hög i midjan. Gud vad jag har letat efter en sådan! Kanske inte var exakt så som jag ville ha den, men den duger gott och väl. Tubtoppen var fresch också!

Kom hem från jobbet för en stund sedan. Ska väl lägga mig nu, hade tänkt gå ut och gå imorgonbitti innan man drar iväg till stranden. För jag gissar att vädret blir varmt och skönt imorn. Ser så ut iaf! Men man ska aldrig hoppas för mycket. Det var  för övrigt riktigt trevligt på jobbet ikväll, inga otrevliga människor alls tror jag. Var rätt lugnt med andra ord! Istället var det överdrivet mycket killar som flirtade med en och gav en komplimanger. Ett antal undrade om jag skulle följa hem efter jobbet, när jag slutade osv. Haha, jag och alex bara skrattade åt allt. Vi är alla lika utsatta! Fick närmare 100 kr av folk också, för att de tyckte jag var söt. Haha, sjukt. Skulle aldrig ge bort pengar på det viset. Men jag tackade och såg glad ut:)

Nuuu ska jag sova. Men vill ju ha dej här nuu! NUnnununu

ETT ÅR KVAR!

OCH det firade vi lite smått på Pipes Of Scotland igår! Tack för en trevlig kväll!






Kär!

I denna lilla väska som egentligen är mammas. Kommer aldrig sluta låna den av henne känns det som. Stackars mammsan! Den är perfekt att ha då man far på krogen osv. Fick för övrigt denna blomma av mamma å pappa idag. Hittade den på bordet brevid min säng nu när jag kom hem från jobbet, och det stod "Ha ett bra sommarlov önskar Mamma och Pappa" på lappen till buketten. Thaanks! Sedan kom mamma hem med denna underbara klocka som jag också vart kär i, perfekt till mina röda halsband och röda skor. Mumma!

image334










SOMMARLOV!!!!

Glädjen är stooor! Tråkigt med regn för alla studenter dock, lider med dem lite faktiskt.
Vi andra har dock ett år kvar, men jag kan bara längta. Till studentenoch allt som trean
kommer att bjuda på. Känns helt underbart! Jag är inte arbetslös heller, känns bra.
Grattar brorsan också till hans braiga jobb, CONGRATS brother! Glad för hans skull!

Nu ska jag bara slappa tills ikväll. Jag fattar det inte riktigt än att det är sommarlov,
men ikväll ska det firas och då kommer det förhoppningsvis slå mig att sommaren är..
MIN!!!!!!!! magaluf, sthlm med daniel osv osv.. kan inte sluta längta. är hopplös:)

Sakerna hittade hem igen!

För någon dag skrev jag om att mina grejer hade försvunnit. Och idag har jag den glada nyheten att berätta att de är tillbaka!!!! De var inte stulna. Den låg faktiskt i samma påse bara ett kvarter bort från mitt hus. Hur de kom dit går vi inte in på. Haha, sjukt! Jag är iaf väldigt glad, hade dock lagt undan ett par rå fina röda klackeskor på stan. Men nu känns det väldigt onödigt eftersom mina röda klackeskor blev upphittade. Får hålla mig i skinnet helt enkelt!

SOMMARLOV imorn då! Känns otroligt skönt. Känns dock ruskigt tråkigt att man har ett år kvar. Jag vill också ta studenten, jag vill också gå på bal. Men nästa år, då jäklar! :) Student 2008!!!! Blir hur som helst fest imornkväll. Vi har gått ut tvåan, och det skall firas!


Nu händer det igen!

Någon gång per år ska jag fastna vid en sån där låt som jag inte bör fastna vid. Det handlar om låtar som är så långt ifrån min musiksmak som möjligt. Har lyckas fastna vid idol Ola - Natalie. Texten är sjukt töntig. Sån där klockren låt för alla små flickor. "Do you feel like I feel?", "You make me wanna shout out" Osv. Haha vad händer med mig.

Ikväll jobbade jag. Tog sedan med mig massa cheese till Jens å chillade där ett tag. Han vart riktigt glad, men tror han var lika glad över sällskapet också. höhö. Nu ska jag sova tror jag, ska övningsköra med pappsen imorgon bitti. Sedan blire mys med klassen på stan mitt på dagen. Hoppas vädret håller!



I want tooooo!

 
Jag vill också gå på balen, man blir ju så grymt sugen när man ser alla bilder från igår. Men nästa år, då jäklar=) Kommer bli sjukt kul. I helgen har jag som sagt bara jobbat, känns så iaf. Knappt hunnit vakna innan man skulle dit igen. Vaknade halv 3 idag, och började 4:a Trodde jag skulle ramla ihop i duschen. Haha är inte van vid  sånt här!! Nu är jag iaf hemma, ska plugga till sista provet imorn.  Sen äre nooo moooore=)

Ibland är livet är en röra! En jävla röra:/ Jag vet vad jag vill nu.
fan ta mig. ta alla. lr nä. ta mig

image328















eyy

alltsååå jag hatar det här. magen gillare inte heller. stressad
blir jag. drygt.

nu ska jag rappa mig å äta, göra iordning mig å sedan jobbet.
har solat hela dagen typ. med olja också, kommer säkert få
ångra mig! RAPPARAPPA! har ingen tid å sitta här. skriver sen.
blir å jobba samma tider som igår, 1900-ca 0300. moneeey

Viiilken häärlig dag!

Solen skiner, jag gjorde bort ett prov idag. Lättnad! Bara ett kvar nu, på måndag. Sen äre SLUT! Jag satt typ större delen av dagen utanför skolan på gräset med Jens, sista minuten plugg ni vet. Kom också på mig själv som en väldigt blek typ, känner mig som en fröken alvedon! Så till helgen börjar pressandet, tror nog jag ska ha några timmar lediga då!:)

Kom precis hem, för ovanlighetensskull står pappa å lagar mat eftersom mamma är hos mormor och morfar idag. Brukar alltid bli typ snabbmat mamma är borta, men idag gör han den faktiskt själv. Dock är det hemmagjorda hamburgare, så det var väl inte något att ge honom en medalj för. Men det luktar gott och jag funderar på att lägga mig på baksidan med min mobil och dess högtalare för att bara mysa i solen. En öl med goa vänner i det här vädret på min baksida hade inte suttit helt fel ikväll, men som sagt väntar jobbet. Donkelidonken!


image327


Where did I go wrong?

NU ska jag sova:) gudarsss så skönt. myselipys! men hade hellre myst med dig. fuck




The Fray - How to save a life

Orolig?


Ibland blir man ju orolig över sin underbara vän som
 tydligen får kämpa för livet i lumpen! hahaha!





Haha, är nog bara jag å Daniel som fattar det här..
Det är en lång historia helt enkelt..  Vissa grabbar i lumpen
verkar ju inte ha alla hemma helt enkelt. Min vän har då iaf
lyckats hålla hårt om tvålen! Den där "wille" bör hålla sig
på rätt planhalva tycker jag. Dannyyy, håll ut en stund till bara;)

Lindex is the shit?

Här är det jag köpte idag (haha vet att jag är en nörd, men kläder är roligt, det bästa man kan spendera lönen på, iaf nästan...) Allt jag köpt idag är från Lindex, förutom en grej! Måste säga att det är väldigt ovanligt. Handlar aldrig där faktiskt, men jag tror jag fått upp ögonen för den affären nu. Lindex is she shit! Är dock en aningens osäker på den gråa tunikan.. ska ta mig en funderare över den. Men kanske kan unna mig den ändå, för nu förlängde jag mitt pass imorgon från 19.00-04.00! haha blir en riktigt dryg kväll, men hoppas på att det blir trevligt ändå. Brukar bli så, sköna medarbetare ju!:)

♥ Grå Tunika från Lindex
♥ Guldfärgad Tunika från Lindex    EN FAVORIT!!
♥ Svarta shorts från Lindex
♥ Vit cardigan med korta ärmar (har den till min blommiga klänning här nere)

image309













Härligt med nytt!

Blev tre köp idag på stan (två tunikor och ett par svarta shorts). Slutade strax efter 12, for då på stan med josie å köpte lite grejer. Hittade dock inga skor. Får bli en annan dag! Lägger in bilder på dem lite senare ikväll....

Nu måste jag plugga. Men jag hatar verkligen å plugga då jag bara kan tänka på en sak. åå nu är verkligen livet upp och ner :P Måste ringa Daniel sen känner jag.. dock har han träning nu! damn you!:)

ÄLSKADE UNDERBARA

Slänger in några mer bilder från sista hoppträningen och sista dagen jag hade henne, då red vi på ängarna. Underbart väder, underbar ponny. Kommer sakna henne jätte mycket, men det blir faktiskt skönt med en liten break! Hoppas zorina får det bra nu framöver, men jag tvivlar inte på att vi alltid kmr vara bäst tsm. Är så nöjd med arbetet jag gjort med henne, från klubbtävlingar till LA. Älskar henne!



What a day!

image294


Jag är så sjukt irriterad på mig själv. Jobbade nämligen igår från 4:a till ca tio på kvällen. Efter det tog jag ut pengar när det lix var en uttagsautomat utanför donken. Där lyckades jag såklart glömma påsen med alla donken kläderna + mina
röda nya klackeskor och svarta shorts... Så nu måste jag betala för att få nya arbetskläder (dock betalar pappa det åt mig, TACK) Men det värsta är ju fortfarande klackeskorna.. Bestämde mig rätt fort för att jag imorgon ska deppköpa grejer. Det blir ett par nya shorts, klackeskor och en sån där kjol som är hög i midjan. Om jag nu hittar en sådan. Vi ser ju, blir typ redan taggad på att gå på stan imorn, haha! Men jag är iaf inte så ledsen över shortsen, gillade dem ändå inte! Tog mig samman idag efter dagens hjärtinfarkt (som jag fick då jag insåg att jag glömt påsen igår på stan) genom att lägga mig på baksidan här hemma och sola, lyssna på musik och bara leva. Det var precis vad jag behövde, bilden är från idag också!

Föressten så är jag sådär riktigt sugen att hitta på ngt med en av mina favvo brudar, Matilda Norman. Man måste bara skratta i hennes sällskap, våran humor är bäst, love it!


Äntligen tar jag mig samman och lägga in bilderna
 på min nya väska och jacka! Mycket nöjd med inköpen!

Brun väska från Åhléns - Väldigt praktisk, behövde en liten mindre!
Sommarjacka från Nicole - Tycker den är väldigt stilig. Både tunn har en fräsch färg!
Guldiga klackeskor från Skopunkten


image301












 


Morgondagen blir en sorlig dag..

jag längtar inte tills imorn. ångest ångest ångest. tycker faktiskt om den där ponnyn! jätte jätte mkt! har varit mycket framgångar tillsammans. många träningar som slutat i gråt, hon har inte varit den lättaste, har verkligen kämpat med denna sjukt känsliga dam, men eyyy det har det ju varit värt!!! Har ju fått uppleva så mycket med henne, tillbringat den största tiden av mitt liv under 2 år med henne. Så jag kan inte säga att jag inte kommer sakna henne. Tanken gör mig bara ledsen. Kunde inte hålla tårarna tillbaka i torsdags, sista träningen och allt. Man vet inte hur man ska reagera helt enkelt, kanske är svårt för folk å förstå hur man kan sakna en häst så mycket. Men alla hästmänniskor fattar vad jag menar, ni vet hur det känns då man känner en häst så väl, att man vet precis vad man ska göra för att lösa alla krånglogheter, man känner sig som ett tillsammans helt enkelt. Precis så känner jag med zorina! Mina framgångar med henne är guld värda, LA debuten var en sådan skön känsla. Dessa två år har varit så otroligt roliga! Så jag tackar allihopa som varit vid min sida.. bland annat min tränare och alla underbara URF brudar. Guld värda! Tackar för alla värmande kommentare också! Jag och Zorina tackar för oss!

image288

Gårdagen var galen!

Haha minst sagt. Ska hålla allt för mig själv denna gång. Kan iaf säga att allt blev inte som man hade tänkt sig.. Låg nyss ute på verandan och solade. Det är så sjukt skönt ute, klarblå himmel och solen steker. Man kan bara njuta! Ska plugga ikväll (en lördagkväll!!!!) och det känns riktigt drygt. Men ska lix jobba 00.00-03.00 inatt så skit samma. Imorn består dagen bara av plugg och vara med hästen. Hon far ju om 2 dagar. Har btw faktiskt inte haft tid att lägga in alla bilder (på nya kläderna och andra sköna bilder) från min kamera, är så mkt plugg nu så jag hinner knappt leva. Men efter måndag är jag på G igen. Då är allt skolarbete väck, möjligen en sak nästa fredag menmen! Hinner iaf lägga in de här bilderna som jag tog alldeles nyss från min mobil. Myspys!

ps. fick nyss hem biljetterna till Magalufresan. GAAH! kan inte beskriva längtan!


image286

Världens bästa skådespelare

..och jag menar det. Jude Law är min absoluta skådespelare. Inte nog med att han förmodligen är en av världens snyggaste män, så är han en sjukt bra skådespelare. Om ni inte har sett "The Holiday", så har ni missat något. Det är en av få filmer som jag verkligen tar till mig. Jag ville typ inte lämna bion efter att den var klar, haha, så bra var den. Han är skådespelare med DET!

image283image284